login

TegelCentrum Apeldoorn

Curacao 16
7332 BM APELDOORN Nederland, regio Apeldoorn
055-3123938

Welkom bij Tegelcentrum Apeldoorn

Wilt u tegels kopen, of een compleet nieuwe badkamer? Dan bent u bij Tegelcentrum Apeldoorn aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor de hele renovatie en (uit)bouw werkzaamheden in of rondom uw huis, het leggen van vloerverwarming en stuc- en schilderwerk. Wij geloven dat mensen gelukkiger worden wanneer ze het gevoel hebben dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Wij verdiepen ons in de echte wensen van onze klanten en denken mee om voor de beste uitkomst. Hierdoor komen wij kosteloos bij u langs. Maak nu direct een afspraak met ons voor vrijblijvend advies.

Gegarandeerd de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit!

Bij Tegelcentrum Apeldoorn krijgt u enkel prijzen voor waar u werkelijk naar op zoek bent. Zo bieden wij altijd de laagste prijsgarantie voor de hoogste kwaliteit producten. Tegelcentrum Apeldoorn is gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn. Kom gerust een keer langs in onze showroom van ruim 600m2 voor inspiratie en natuurlijk voor een lekker kop koffie. Maak nu vrijblijvend een afspraak en tot ziens.

Openingstijden

Maandag : 09.00u-18.00u
Dinsdag : 09.00u-18.00u
Woensdag : 09.00u-18.00u
Donderdag : 09.00u-18.00u
Vrijdag : 09.00u-19.00u
Zaterdag : 09.00u-17.00u

Vanuit de webshop

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Tegelcentrum Apeldoorn | Aannemersbedrijf Akirmak ✨

Weer een zeer tevreden klant in Deventer 😍
Wil jij ook zo'n mooie badkamer opgeleverd hebben kom dan langs bij Tegelcentrum Apeldoorn. 

#renoveren #vloerverwarming #stucen #tegelzetten #uitbouw #nieuwbouw enzovoort...

SWIPE ➡️ Duurzaam

Tegelcentrum Apeldoorn heeft voor u kwalitatief hoogwaardige materialen geselecteerd met een lange levensduur en daarmee voor u een duurzame woonkamer, badkamer, wc en keuken samengesteld.

Voor inspiratie kom een kijkje nemen in onze 600m² showroom met wel tot 500 verschillende tegels, kleuren, formaten en "SWIPE" hier eens een paar voorbeelden :)

Tegelcentrum Apeldoorn nieuwjaars knaller!

Krijg 15% korting op uw aankoop van tegels!

De actie geldt vanaf 6 januari T/M vrijdag 3 maart 2023

Ook doen wij Tegelcentrum Apeldoorn / aann.bedr. Akirmak:

▶️  renovaties
▶️  uitbouw
▶️  nieuwbouw
▶️  en veel meer bouw

U bent van harte welkom bij ons showroom.

Waarom Tegelcentrum Apeldoorn?

En wat doen wij nog meer?

➡️  Woning uitbouwen (aanbouw)

➡️  Complete renovatie van uw woning

➡️  Renovatie woonkamer

➡️  Renovatie badkamer

➡️  Renovatie WC

➡️  Kunststofkozijn

Wij zijn een flexibel bedrijf. Mocht u doordeweeks buiten deze openingstijden willen langskomen. Dan kunt een afspraak maken door ons te bellen of door hier te klikken voor het contactformulier.

Uw specialist in de metamorfose van uw huis.


Wij nemen de tijd om met u, over uw verbouwing of ideeën te praten in onze showroom:

  • Wij denken mee met u.
  • Persoonlijke betrokkenheid: Tijdens de verbouwing komen wij regelmatig kijken en met u overleggen of alles naar wens gaat.
  • Wij hebben een showroom met 500 soorten wand en vloertegels.
  • Gespecialiseerd in: Vloerverwarming, Kunststofkozijnen, Schilderwerk, Stucwerk.
  • All-in-one: Complete make over.
  • Meten is weten: wij komen vrijblijvend bij om opmetingen te verrichten.
  • Renovatie: badkamer, wc, woonkamer, Hal en keuken.
  • Uitbouw.
  • Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken 😀👍

Durstone collecties 2022

Inspiratie heeft geleid tot unieke ontwerpen die terug te vinden zijn in de nieuwe collecties Durstone. In deze video wordt door middel van de elegantie, harmonie en dans het assortiment 2021-22 gepresenteerd.

Bekijk onze aanbiedingen in de webshop, klik hier.

Duurzaam.

Tegelcentrum Apeldoorn heeft voor u kwalitatief hoogwaardige materialen geselecteerd met een lange levensduur en daarmee voor u een duurzame woonkamer, badkamer, wc en keuken samengesteld.

Voor inspiratie kom een kijkje nemen in onze 600m² showroom met wel tot 500 verschillende tegels, kleuren en formaten.

#woning #wonen #woonkamerinspiratie #wooninspiratie #woonaccessoires #badkamerinspiratie #badkamer #badkamerstyling #tegels #sanitair #huisinrichting #huisdecoratie

Tegel in de aandacht

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Beige wood heeft een warme kleur en kan op verschillende manieren worden gelegd.

Ook uw specialist in vloerverwarming in Apeldoorn

Vloerverwarming is verwarming vanuit de vloer van uw huis. Hierdoor bespaar je een hoop ruimte in uw huis (wanneer u kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming), aangezien u geen radiatoren meer nodig heeft om uw huis op te warmen. Naast dat vloerverwarming ruimtebesparend is, is het ook energiezuinig. Doordat vloerverwarming via leidingen door de gehele ruimte lopen, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Hierdoor hoeft er niet extra worden gestookt om temperatuurverschillen af te dekken wat bij verwarming door middel van radioteren wel het geval is.

Weer een zeer tevreden klant in Apeldoorn

Samen bouwen wij aan kwaliteit

Met ons enthousiaste team van vakmensen realiseren wij zowel grote als kleine bouwprojecten. Door het persoonlijk contact en de betrokkenheid van een familiebedrijf geven wij u die aandacht waarmee wij samen met u tot het beste resultaat komen. De sleutel hiervoor is een betrouwbare, transparante, duurzame en innovatieve partner voor u te zijn.

Nieuw in ons assortiment

De Stoneway Line Grey is een tegel verkrijgbaar in 30×60 en leuk te combineren met de Stoneway Wit Grey en Stoneway Grey. Hiermee kunnen leuke ontwerpen voor wand en vloer worden gemaakt.