login

SANIMAX Sanitair & Tegels

Fustweg 3a
2031 CJ HAARLEM Nederland, regio Haarlem
023-8441618
06-43712101

Welkom bij Sanimax

Een wereld waarin badkamers droomkamers het kloppend hart van het huis worden.
Waar design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Ideeën worden hier geboren en de wensen worden ingevuld. Met exclusieve badkamer meubels & tegels van gerenommeerde fabrikanten en designers.

Onze showroom is een leidraad voor wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Door u veel verschillende stijlen te tonen en laten zien dat alles mogelijk is, proberen wij u zoveel mogelijke ideeën te laten doen. Want dat maakt Sanimax bijzonder! 

Ons brede assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Met merken die voor stijl, gemak en betrouwbaarheid staan. En een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij tekenen en rekenen, passen en meten en puzzelen samen met u mee. Met geavanceerde presentatietechnieken laten wij u alvast door uw nieuwe badkamer lopen. 

Met onze 20 jarige ervaring en kennis op het gebied van Sanitair & Tegels en de uitvoering hiervan kunnen wij u verrassen en inspireren en u alles laten zien wat mogelijk is. Het resultaat is : uw ideale badkamer!

Openingstijden

Maandag: 09.00u - 18.00u
Dinsdag: 09.00u - 18.00u
Woensdag: 09.00u - 18.00u
Donderdag: 09.00u - 18.00u
Vrijdag: 09.00u - 18.00u
Zaterdag: 09.00u - 17.00u
Zondag: gesloten

Een project uitgelicht

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

SANIMAX De Merken

Ons brede assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Met merken die voor stijl, gemak en betrouwbaarheid staan. En een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Maak een afspraak en breng bezoek bij onze showroom in Haarlem!

DESIGNERS

Philippe Starck

Geboren op 18 januari 1949 in Parijs. Starck is een wereld beroemde Franse designer bekend voor zijn grote collectie designs (~10.000 creaties) die bestaan uit interieurdesign, huishoudelijke objecten en ontwerpen van boten tot aan horloges. Hij heeft ook gewerkt als architect.

Lees meer over designers op onze website >>>

Volledig Made in Italy!

Cersaie beurs Bologna/Italïe 2021. Binnenkort een nieuwe kranen leverancier met vele mogelijkheden in kleuren en series.

En vele nieuwe mogelijkheden met onze nieuwe Italiaanse wastafel meubel leveranancier.

#ideagroupbathrooms #cersaie2021 #superinoxdesign #italiaansdesign #badkamertrends #haarlem #zwartekranen #wastafelmarmer #badkamerdesign

Rustgevende en frisse sfeer

Deze blauwe tegels zijn de perfecte basis voor een badkamer met een rustgevende en frisse sfeer. Geef jouw badkamer een unieke uitstraling en ga voor een tegel op de vloer of kies voor een patroon met verschillende kleuren.

Maak een afspraak en breng bezoek bij onze showroom in Haarlem!

#haarlem #badkamerstyling #badkamerinspiratie #badkamermeubel #badkamerdesign #badkuip #badinteriordesign #tegel #blauw #vtwonen