login

Schra Badkamers

Achthoevenweg 8A
7951 SK STAPHORST Nederland, regio Zwolle
06-57331265

SchraBadkamers een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en betegelen van alle sanitaire ruimtes, en tegelvloeren zowel binnen als buiten. Na 15 jaar actief te zijn geweest als mede eigenaar en oprichter van een tegel en sanitair bedrijf ben ik deze weg ingeslagen.

Inmiddels ben ik al weer 12.5 jaar actief bezig geweest op de werkvloer.En zins 3 jaar is onze jongeste zoon ook actief op de werkvloer aanwezig.

Zo kunt u dus bij ons terecht voor tegels en sanitair voor woonkamers,badkamers,toiletten en keukens

Onze bedoeling is zowel de particuliere markt, en de projecten te voorzien van een erkend stuk vakwerk. Onze kwaliteit is dat wij een totaalconcept bieden. Stel dat u een badkamer wil laten opknappen of geheel nieuw gaat aanschaffen, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over allerlei planningen. Dat wordt dus door een en dezelfde persoon uigevoerd. Dit neemt al weer een heel stuk stress van je weg. Kijk hier om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Openingstijden

Woensdag : 13.30u-17.30u
Donderdag : 09.00u-21.00u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-16.00u

Diensten van Schra Badkamers

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Prachtige badkamer mogen maken in ♡-je Utrecht

Tegels zijn 120 x 270 cm. Hier is gekozen voor een vrijstaand bad met staande goudkleurige badkraan. De douchegedeelte is voorzien van dubbele sunshower. Wat de badkamer een chique exclusieve uitstraling geeft 😍

Hoe gaaf zijn deze tegels?

Een uniek kleurtje die jouw wand letterlijk laat stralen. 
De Brunei serie bestaat uit de mooiste kleuren tegels, stuk voor stuk eyecatchers op je wand. En extra leuk aan tegelstroken is dat je ze op verschillende manieren kan plaatsen. In een visgraat, horizontaal, verticaal, alles is mogelijk!
❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎
De tegels zijn gemaakt van keramiek, sterk materiaal dat goed tegen een stootje kan. Daarnaast is keramiek krasbestendig, dus kan je jarenlang van deze knapperds blijven genieten. Het schoonhouden van de tegels is ook appeltje-eitje. Keramiek is namelijk hard en dicht materiaal waardoor vuil geen kans heeft zich te hechten. 

Ondersteboven van deze tegels en kan je niet wachten tot ze jouw wand laten shinen?
Bezoek dan onze showroom

Toilet + Badkamer afgerond in Rouveen ✨

Een leuk renovatie project waarbij wij met plezier hebben gewerkt 🤩

Tegenwoordig word er steeds vaker voor gekozen om een toilet tot 1 meter 20 hoog te betegelen. Het leuke hiervan is , is namelijk dat je constant een nieuwe look kunt creëren aan je ruimte. Ben je uitgekeken op de kleur van de saus of op je behang ? Dan is het eenvoudig en snel om dit te vervangen. Een groot voordeel dus !

Wilt u een impressie hebben van de opties die wij u kunnen bieden ? Kom dan geheel vrijblijvend langs voor advies bij ons in de showroom!

#badkamerinspiratie #badkamerdesign #badkamer #schrabadkamers #badkamerrenovatie #nieuwebadkamer #verbouwing #tegel #tegelwerk

Project in de aandacht ✨

Supermooie badkamer op een prachtige locatie gemaakt, dit is de 2e badkamer die wij in dit huis hebben gemaakt. 
Met plezier en vooral met enthousiasme hebben wij hier gewerkt 🤩

Project in de aandacht ✨ in Houten

Dit keer een mooie badkamer in Houten mogen maken. Deze badkamer is voorzien van een betonlook wastafelblad met houten onderkast.
90 x 90 cm tegels met enkele muren betoncire.
Een prachtig vrijstaand ligbad en een mooie strakke douchedeur afgewerkt met zwart beslag.   Ook deze klant dank voor de opdracht en het vertrouwen in ons werk.

Project in de aandacht ✨ in Langbroek

Mooie badkamer in Langbroek mogen maken ♡

Het bijzondere aan deze badkamer is de grafiet glazen douchedeur, strak en zonder omrandingslijsten.
Het matwitte vrijstaande ligbad is een heuse eyecatcher, verder is de badkamer voorzien van een strak meubel en een condenswerende spiegel. 
Ook deze klant weer hartelijk dank voor het vertrouwen in ons,  we hebben er fijn gewerkt.

Project in de aandacht ✨ in Staphorst

Afgelopen week een visgraad Pvc vloer mogen leveren en leggen in Staphorst, natuurlijk bedanken we de klant voor deze mooie opdracht.