login

De Steenen Vloer

Dorpsstraat 16
7025 AD HALLE, GELDERLAND Nederland, regio Achterhoek
0314-632198

De Steenen Vloer is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, verwerking en onderhoud van rustieke vloeren en wandtegels. In een voormalige smederij in Halle hebben wij onze nostalgische showroom. Naast een ruim assortiment natuursteen, hebben wij ook verschillende soorten en formaten terracotta ook wel estriken genoemd.

Ook de cementgebonden patroonvloeren ontbreken niet in ons assortiment, wij zijn dealer van zowel Castelo als de Tegel B.V., de grote namen wat betreft cementgebonden patroon tegels. Beide bedrijven staan bekend om hun kwaliteit en diversiteit van prachtige moorse motieven. Bent u op zoek naar iets speciaals voor achter een keukenwand of schouw, met de collectie van Albarello kunt u uit vele soorten friese witjes, handbeschilderde tegels en tegeltableaus de perfecte keuze maken. Of u nu een moderne, rustieke of klassieke sfeer zoekt, wilt u een goed advies en goede service voor een redelijke prijs, kom dan eens bij ons over de vloer.

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Woensdag : 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Donderdag : 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Vrijdag : 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u

Gezellige Workshops

U kunt betalen met

      

Foto galerij

Atelier Suze ✨ Het Melkmeisje

Het Melkmeisje, een beroemd schilderij van Johannes Vermeer, is opnieuw gemaakt door Atelier Suze op 13x13 groene rustieke witjes. Atelier Suze biedt de mogelijkheid om afbeeldingen op tegels te branden met behulp van een keramisch transferproces. De kunstwerken zijn afkomstig uit het Rijksmuseum en Atelier Suze biedt ook de mogelijkheid om eigen ontwerpen op tegels te laten branden. De tegels zijn verkrijgbaar bij De Steenen Vloer.

Atelier Suze

Tegeltjes gemaakt door Atelier Suze 💚
Soms komt het anders uit de oven dan verwacht 💙

EDIMAXASTOR Ceramiche | SUNSET

Prachtige gekleurde leisteen look a like. Verkrijgbaar bij de Steenenvoer.

#edimax #edimaxastorceramiche #tegels #tegelwerken #tegelshowroom

Kunst4daagse in onze showroom

Wij doen mee aan de Kunst4daagse Gemeente Bronckhorst van 18 tm 21 mei. Iedereen is welkom in onze showroom van de Steenenvloer in Halle. De showroom wordt omgetoverd in een kunstgalerie waar Atelier Suze haar keramiek tentoonstelt en pottenbak presentaties houdt.

Afbeelding: prachtige zelliges van de Tegelbv, een mooie groene kleur, verkrijgbaar bij de Steenenvloer.

'Vers uit de oven'

Bijzondere metalic tegels, gemaakt door atelier Suze, verkrijgbaar bij De Steenenvloer 😀

Voor al onze tegels hebben we professionele tegelzetters!

Klik hier voor ons album (op Facebook).

Getrommelde keramische waaltjes

Mooie waaltjes van keramiek. Geen onderhoud, makkelijk schoon te houden. Ze hebben getrommelde kanten en zien er rustiek uit.

Advies op maat? Maak hier een afspraak!

De Steenen Vloer is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, verwerking en onderhoud van natuursteenvloeren, estriken, cemententegels, moziekvloeren en keramische tegelvloeren. Voor elk interieur hebben wij de passende vloer. In een voormalige smederij in Halle (gemeente Bronckhorst) hebben wij een showroom van maar liefst 500m2.

#tegels #tegelshowroom #tegelwerken #desteenenvloer

Tegeltableau van Albertus Verhoesen, 1855 uit het Rijksmuseum ❣

Gemaakt door atelier Suze verkrijgbaar bij de Steenenvloer. Alle rechtvrije afbeeldingen van het Rijksmuseum kunnen wij op tegels zetten. Ook zelf aangeleverde foto's zijn geen probleem. Hier wordt een keramisch transfer van gemaakt en vervolgens op 840 graden in de keramiekoven gestookt.

Alles over cementtegels zoals Castelo, Tegel bv en Mirafloor vloeren.

Cementgebonden patroontegels zijn uniek. De tegels hebben diverse patronen, oudhollandse patronen maar ook moorse motieven. Het produktie proces verloopt als volgt; de verschillende patronen worden in mallen gegoten, de toplaag is van een marmercomposiet, dat na het afgieten wordt afgestreken met cement. Als de tegel klaar is wordt deze onder hoge druk samen geperst.

Let op: Deze patroontegels zijn kalkhoudend en kunnen dus niet worden gereinigd met zuurhoudende reinigers. In de tegels zitten kleur en maat verschillen en meestal een patroon, voor een optimaal resultaat is het raadzaam deze tegels door vakmensen te laten leggen. De Steenen Vloer staat voor vakmanschap en is gespecialiseerd in deze vloeren.

Product in de aandacht ❣

Op maat gemaakte wasbakken, door Atelier Suze 🥰

Antieke plavuizen, estrikken, terracotta, natuursteen of keramische tegels!

De Steenen Vloer heeft het allemaal. De keuze voor uw vloer is erg belangrijk het bepaald in grote mate de sfeer van uw interieur, en je wilt er een hele tijd mee doen het leggen van boerenplavuizen en natuursteen voor uw stenen vloer.

De Steenen Vloer staat voor vakmanschap en is gespecialiseerd in oude en rustieke vloeren en wandtegels. We hebben ons aanbod voor u op een rij gezet: rustieke wandtegels waaronder friese witjes, handbeschilderde tegeltjes,tegel tableaus uit friesland (dealer van albarello). Ook hebben we verschillende soorten terracotta ook wel (gebakken aarde) in ons assortiment: zie het voorbeeld in de foto en bezoek onze showroom voor meer 😃👍

Project in de aandacht

Ook in deze corona crisis gaat het werk gewoon door.
Tevens wordt de showroom grondig aangepakt zodat we de mooiste wand en vloertegels kunnen aanbieden.
Doordat we rechtstreeks bij de fabrieken in Spanje 🇪🇸 en Italië 🇮🇹 inkopen, kunnen we de tegels tegen scherpe prijzen leveren. 🖤

Klassiek en landelijk gecombineerd

Onlangs diverse vloeren en een badkamer opgeleverd. De badkamer is klassiek ingericht met 15x15 wandtegels en zwarte listello's. Op de vloer keramische tegels van 20x20 diagonaal gelegd met zwarte rand. In de hal en keuken is gekozen voor terrazzo tegels voor een landelijke uitstraling. In de woonkamer ligt een keramische vloer, groot romaans verband, in natuurlijke kleuren.

Uw droom vloer op maat

Met speciale 3D software ontwerpen wij uw droom vloer op maat. Dit is erg handig wanneer u een patroonvloer zoekt en u weet niet precies op welke manier dit het beste in de ruimte past.

Of u twijfelt welk formaat tegels het beste staat, langwerpig, 20x20, 60x60 of toch 120x120. Met onze ontwerpsoftware kunt u uw idee door ons laten visualiseren zodat u betere keuze kunt maken. Met een ontwerp heeft u meteen een indicatie hoeveel u moet bestellen.

Zelf je wasbak ontwerpen

Bij De Steenen Vloer is het mogelijk om je eigen wasbak te ontwerpen. Voor toilet of badkamer. Deze wordt vervolgens gestookt op een steengoed temperatuur van 1260 graden. Zo kun je de kleuren aanpassen aan de tegels, maar kun je de wasbak ook beschilderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ambachtelijk grijze estrik

De Pousada antiek grey is een gesmoorde terracotta plavuis grijs blauw genuanceerd van kleur. Deze terracotta heeft een licht geschuurd oppervlak en is getrommeld zodat de zijkanten ook zijn verouderd. Door deze speciale bewerking krijgt deze estrik zijn oude nostalgische karakter. Deze terracotta tegels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De 20x20 en 30x30 zijn uit voorraad leverbaar.