login

De Steenen Vloer

Dorpsstraat 16
7025 AD HALLE, GELDERLAND Nederland, regio Achterhoek
0314-632198

De Steenen Vloer is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, verwerking en onderhoud van rustieke vloeren en wandtegels. In een voormalige smederij in Halle hebben wij onze nostalgische showroom. Naast een ruim assortiment natuursteen, hebben wij ook verschillende soorten en formaten terracotta ook wel estriken genoemd.

Ook de cementgebonden patroonvloeren ontbreken niet in ons assortiment, wij zijn dealer van zowel Castelo als de Tegel B.V., de grote namen wat betreft cementgebonden patroon tegels. Beide bedrijven staan bekend om hun kwaliteit en diversiteit van prachtige moorse motieven. Bent u op zoek naar iets speciaals voor achter een keukenwand of schouw, met de collectie van Albarello kunt u uit vele soorten friese witjes, handbeschilderde tegels en tegeltableaus de perfecte keuze maken. Of u nu een moderne, rustieke of klassieke sfeer zoekt, wilt u een goed advies en goede service voor een redelijke prijs, kom dan eens bij ons over de vloer.

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Woensdag: 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Donderdag: 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Vrijdag: 10.00u-12.00 | 13.00-18.00u
Zaterdag: 10.00u-16.00u

Gezellige Workshops

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Antieke plavuizen, estrikken, terracotta, natuursteen of keramische tegels!

De Steenen Vloer heeft het allemaal. De keuze voor uw vloer is erg belangrijk het bepaald in grote mate de sfeer van uw interieur, en je wilt er een hele tijd mee doen het leggen van boerenplavuizen en natuursteen voor uw stenen vloer.

De Steenen Vloer staat voor vakmanschap en is gespecialiseerd in oude en rustieke vloeren en wandtegels. We hebben ons aanbod voor u op een rij gezet: rustieke wandtegels waaronder friese witjes, handbeschilderde tegeltjes,tegel tableaus uit friesland (dealer van albarello). Ook hebben we verschillende soorten terracotta ook wel (gebakken aarde) in ons assortiment: zie het voorbeeld in de foto en bezoek onze showroom voor meer 😃👍

Project in de aandacht

Ook in deze corona crisis gaat het werk gewoon door.
Tevens wordt de showroom grondig aangepakt zodat we de mooiste wand en vloertegels kunnen aanbieden.
Doordat we rechtstreeks bij de fabrieken in Spanje 🇪🇸 en Italië 🇮🇹 inkopen, kunnen we de tegels tegen scherpe prijzen leveren. 🖤

Klassiek en landelijk gecombineerd

Onlangs diverse vloeren en een badkamer opgeleverd. De badkamer is klassiek ingericht met 15x15 wandtegels en zwarte listello's. Op de vloer keramische tegels van 20x20 diagonaal gelegd met zwarte rand. In de hal en keuken is gekozen voor terrazzo tegels voor een landelijke uitstraling. In de woonkamer ligt een keramische vloer, groot romaans verband, in natuurlijke kleuren.

Uw droom vloer op maat

Met speciale 3D software ontwerpen wij uw droom vloer op maat. Dit is erg handig wanneer u een patroonvloer zoekt en u weet niet precies op welke manier dit het beste in de ruimte past.

Of u twijfelt welk formaat tegels het beste staat, langwerpig, 20x20, 60x60 of toch 120x120. Met onze ontwerpsoftware kunt u uw idee door ons laten visualiseren zodat u betere keuze kunt maken. Met een ontwerp heeft u meteen een indicatie hoeveel u moet bestellen.

Zelf je wasbak ontwerpen

Bij De Steenen Vloer is het mogelijk om je eigen wasbak te ontwerpen. Voor toilet of badkamer. Deze wordt vervolgens gestookt op een steengoed temperatuur van 1260 graden. Zo kun je de kleuren aanpassen aan de tegels, maar kun je de wasbak ook beschilderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ambachtelijk grijze estrik

De Pousada antiek grey is een gesmoorde terracotta plavuis grijs blauw genuanceerd van kleur. Deze terracotta heeft een licht geschuurd oppervlak en is getrommeld zodat de zijkanten ook zijn verouderd. Door deze speciale bewerking krijgt deze estrik zijn oude nostalgische karakter. Deze terracotta tegels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De 20x20 en 30x30 zijn uit voorraad leverbaar.