login

Jan van Sundert keukens | badkamers | tegels

Lokkerdreef 10
4879 ND ETTEN-LEUR Nederland, regio Breda
076-5048800

Jan van Sundert staat voor: 'Gewoon goed'. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen om u vervolgens te laten adviseren door onze verkopers. Samen ontwerpen we uw droombadkamer of keuken. Ook voor het grootste tegelaanbod kunt u bij ons terrecht. Op zoek naar een sauna op maat? Wij produceren deze helemaal zelf in onze werkplaats! 


Het kopen van een nieuwe badkamer, keuken, tegelvloer of sauna hoeft u niet alleen te doen. Wij denken graag met u mee, van ontwerp tot montage.

Wij begrijpen dat de aanschaf van bovengenoemde producten soms lastig kan zijn. Er is enorm veel keus en waar moet je nou allemaal rekening mee houden? Daarom helpen wij u graag van A tot Z. Vanaf de orienterende fase tot aan het opleveren, onze verkopers zijn altijd betrokken bij het hele proces. 

Kom inspiratie opdoen in de tegel, badkamer en keuken showroom van Jan van Sundert!

Openingstijden

Dinsdag: 09.30u-17.30u
Woensdag: 09.30u-17.30u
Donderdag: 09.30u-17.30u
Vrijdag: 09.30u-20.00u
Zaterdag: 09.30u-17.00u
Zondag: koopzondagen
 
kijk op onze website voor de openingstijden van koopzondagen en feestdagen.

Klanten en Reviews

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Altijd al willen weten hoe wij sauna's maken?

Het plaatsen van een sauna is maatwerk. Daarom werken we altijd deze vier stappen af.

1️⃣ Inmeten en intekenen van de afmetingen. Of de sauna nu binnen of buiten geplaatst moet worden, onze sauna’s passen in iedere ruimte omdat ze speciaal op maat gemaakt worden.
2️⃣ Kies de favoriete materialen. Misschien zeggen de diverse houtsoorten je niks. We laten je daarom graag in onze showroom de verschillende mogelijkheden ervaren.
3️⃣ Bij aankoop van een sauna bestellen we de producten en gaan we in onze werkplaats aan de slag. Dit gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. We bouwen de sauna dus alvast op en leveren hem prefab thuis af.
4️⃣ Tot slot volgt de montage. Omdat we alles prefab afleveren, worden sauna’s in één dag thuis geïnstalleerd. Onze installateurs vertrekken pas als alles naar wens is.

vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones

Exclusief verkrijgbaar bij Jan van Sundert: de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones ✨.

Een veelzijdige collectie helemaal van nu, tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. De verschillende tegelseries kun je naar hartenlust mixen om je huis een bijzondere uitstraling te geven.

Zoals met de 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰. Deze tegelserie biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

𝘷𝘵𝘸𝘰𝘯𝘦𝘯 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘦: 𝘚𝘫𝘰𝘦𝘳𝘥 𝘌𝘪𝘤𝘬𝘮𝘢𝘯𝘴, 𝘴𝘵𝘺𝘭𝘪𝘯𝘨: 𝘒𝘪𝘮 𝘷𝘢𝘯 𝘙𝘰𝘴𝘴𝘦𝘯𝘣𝘦𝘳𝘨
#vtwonentegels #douglasjonesnl #marmereffect #marmerlook #classic #tegels

Sunshower Deluxe

☀️𝗟𝗲𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝘂𝗻 𝘀𝗵𝗶𝗻𝗲𝗲𝗲 ☀️
- 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯
Ontdek de kracht van zonlicht en natuurlijke aanmaak van vitamine D onder je eigen douche met Sunshower.

https://janvansundert.nl/badkamer-sunshower-deluxe-black

Tegel aanschaf: hier moet je op letten

Een tegelvloer heeft vele voordelen. Tegelvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen jarenlang mee. Een duurzame keuze dus! Daarnaast zien we ook steeds meer tegelwanden, ook buiten de keuken en de badkamer. Uiteraard kunnen onze adviseurs je helpen de juiste keuze te maken voor jouw situatie. Voor je tegels gaat aanschaffen zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Lees verder

Vrijstaande badkuipen en wasbakken.

Vrijstaande badkuipen en wasbakken zullen ook in 2021 de showstoppers zijn. Ontwerpers laten zich inspireren door natuurlijke asymmetrische vormen en artisanale vibes. Deze back-to-basics-stijl plaatst onze oorsprong en cultuur op de voorgrond door zijn onvolmaakte, maar toch subtiele en verfijnde vormen.