login

Jan van Erp Tegels & Badkamers

Rooiseheide 21
5481 SG SCHIJNDEL Nederland, regio Den Bosch
073-5493165

Jan van Erp toonaangevend in Tegels & Sanitair U heeft net een nieuwe woning gekocht en wilt natuurlijk zo snel mogelijk alles lekker voor elkaar hebben. Of uw kinderen zijn 'de deur uit'. Vaak heeft de badkamer dan een hoge prioriteit. Tegenwoordig is er zóveel mogelijk dat het goed is om een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze deskundige medewerkers aan te vragen. Ook wanneer u alles zelf wilt doen of samen aan de slag met vrienden, kunt u bij ons altijd terecht voor advies.

Persoonlijk en deskundig advies
Het uitkiezen van wandtegels, vloertegels, sanitair of een complete badkamer is geen dagelijkse bezigheid. Onze ervaren verkoopadviseurs staan daarom graag voor u klaar met - naast een kopje koffie- een deskundig en persoonlijk advies. Wij beantwoorden uw vragen, denken met u mee en bieden praktische tips.

Scherp geprijsde kwaliteit
U kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Dan bent u natuurlijk bij ons bij het goede adres. Door onze efficiënte aanpak zijn onze inkoop- en logistieke kosten zo laag mogelijk. U profiteert daarvan. Wij kunnen zo collecties van hoge kwaliteit en duurzaamheid bieden tegen een scherpe prijs!

Openingstijden

Maandag: 09.00u-18.00u
Dinsdag: 09.00u-18.00u
Woensdag: 09.00u-18.00u
Donderdag: 09.00u-18.00u
Vrijdag: 09.00u-21.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         
Verbouwen badkamer Schijndel

Foto gallerij

Voorjaarsvoordeel

7-04-2021

Leuke voorjaarsactie op Tegels en Sanitair 💜

Persoonlijk en deskundig advies!

3-02-2021

Wat is een decortegel ?

30-12-2020

Een decortegel ofwel patchwork, motieftegel of decoratietegel genoemd is meestal leverbaar in de maat 20x20. Vaak worden deze toegepast bij entree, toilet of badkamer om een persoonlijke touch aan de ruimte te geven. Kenmerkend voor deze tegels zijn de patronen en kleuren.

Jan van Erp levert diverse decortegels. U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Alle laatste trends in decortegels en handvorm tegels op een rij!

Betonlook tegels

30-12-2020

Onze constante aandacht voor de nieuwste trends in het interieur komt duidelijk tot uiting in onze betonlook tegels. Vanzelfsprekend ontbreekt een uitgebreide collectie betonlook tegels niet in het assortiment. Betonlook tegels zijn geïnspireerd op alle soorten beton en betonvloeren. Stijl, klasse, eigenheid, betonlook tegels maken iedere ruimte in het huis bijzonder.