login

Jan van Erp Tegels & Badkamers

Rooiseheide 21
5481 SG SCHIJNDEL Nederland, regio Den Bosch
073-5493165

Jan van Erp toonaangevend in Tegels & Sanitair U heeft net een nieuwe woning gekocht en wilt natuurlijk zo snel mogelijk alles lekker voor elkaar hebben. Of uw kinderen zijn 'de deur uit'. Vaak heeft de badkamer dan een hoge prioriteit. Tegenwoordig is er zóveel mogelijk dat het goed is om een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze deskundige medewerkers aan te vragen. Ook wanneer u alles zelf wilt doen of samen aan de slag met vrienden, kunt u bij ons altijd terecht voor advies.

Persoonlijk en deskundig advies
Het uitkiezen van wandtegels, vloertegels, sanitair of een complete badkamer is geen dagelijkse bezigheid. Onze ervaren verkoopadviseurs staan daarom graag voor u klaar met - naast een kopje koffie- een deskundig en persoonlijk advies. Wij beantwoorden uw vragen, denken met u mee en bieden praktische tips.

Scherp geprijsde kwaliteit
U kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Dan bent u natuurlijk bij ons bij het goede adres. Door onze efficiënte aanpak zijn onze inkoop- en logistieke kosten zo laag mogelijk. U profiteert daarvan. Wij kunnen zo collecties van hoge kwaliteit en duurzaamheid bieden tegen een scherpe prijs!

Openingstijden

Maandag: 09.00u-18.00u
Dinsdag: 09.00u-18.00u
Woensdag: 09.00u-18.00u
Donderdag: 09.00u-18.00u
Vrijdag: 09.00u-21.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         
Verbouwen badkamer Schijndel

Foto gallerij

Kwaliteit op nummer 1

‼️ Jan van Erp werkt op afspraak ‼️
Graag besteden wij zoveel mogelijk tijd en aandacht aan onze klanten. Wilt u er zeker van zijn dat een medewerker speciaal en alleen voor u klaarstaat? ➡️ Maak hier een afspraak ⬅️

Bij de selectie van het complete assortiment staat kwaliteit op nummer 1 🏆🤩 Alleen leveranciers met goede kwaliteit en garanties komen in aanmerking voor het assortiment van Jan van Erp. We kunnen daardoor 100% achter ons product staan en kwaliteit garanderen 😎

#badkamers #tegels #sanitair #janvanerp #jve #eindhoven #badkamerinspiratie #wooninspiratie #badkamerstyling #kaatsheuvel #droombadkamer #born #spiegels #eyecatcher #badkamerrenovatie #regendouche #badkamertrends #tegeldesign #tegelwerk #project #schijndel

Houtlook Tegels

Een houtlook vloer zonder de nadelen van echt hout of parket? Al dan niet gecombineerd met vloerverwarming? Dan bieden houtlook tegels een uitkomst 🪵🥳
 
Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een tegelvloer met de charme van echt hout. Dit omdat de niet van echt te onderscheiden tegels kras-stootbestendig, makkelijk te reinigen en onderhoudsarm zijn. Het jaarlijks behandelen, schuren en oliën van de vloer behoort tot het verleden. Een houtlook vloer scheelt dus een hoop werk. De vloer reinigen? Even stofzuigen en dweilen en het keramische hout is weer als nieuw.

Onze houtlooktegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en als wandtegel maar ook nog eens te leveren in diverse maten, structuren en kleurnuances. Ook diverse series bieden een outdoor tegel aan dus leg binnen naar buiten door. De mogelijkheden zijn eindeloos.

‼️ Jan van Erp werkt op afspraak ‼️
Graag besteden wij zoveel mogelijk tijd en aandacht aan onze klanten. Wilt u er zeker van zijn dat een medewerker speciaal en alleen voor u klaarstaat? Maak dan nu een afspraak

Voorjaarsvoordeel

Leuke voorjaarsactie op Tegels en Sanitair 💜

Persoonlijk en deskundig advies!

Wat is een decortegel ?

Een decortegel ofwel patchwork, motieftegel of decoratietegel genoemd is meestal leverbaar in de maat 20x20. Vaak worden deze toegepast bij entree, toilet of badkamer om een persoonlijke touch aan de ruimte te geven. Kenmerkend voor deze tegels zijn de patronen en kleuren.

Jan van Erp levert diverse decortegels. U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Alle laatste trends in decortegels en handvorm tegels op een rij!

Betonlook tegels

Onze constante aandacht voor de nieuwste trends in het interieur komt duidelijk tot uiting in onze betonlook tegels. Vanzelfsprekend ontbreekt een uitgebreide collectie betonlook tegels niet in het assortiment. Betonlook tegels zijn geïnspireerd op alle soorten beton en betonvloeren. Stijl, klasse, eigenheid, betonlook tegels maken iedere ruimte in het huis bijzonder.