login

Tegel Outlet Zwaag

De Factorij 61B
1689 AK ZWAAG Nederland, regio Noordkop / West-Friesland
0229-299860

Tegel Outlet Zwaag: Uw leverancier voor Kwaliteitstegels tegen de Beste Prijs

Welkom bij Tegel Outlet Zwaag, dé bestemming voor hoogwaardige tegels tegen onverslaanbare prijzen. Met een ruim assortiment van topkwaliteit tegels, zijn wij uw ultieme tegelpartner. Dankzij onze sterke relaties met meer dan vijfendertig fabrikanten, zowel nationaal als internationaal, kunnen wij altijd grote partijen tegels inkopen tegen voordelige tarieven. En dit voordeel geven we graag door aan u, onze gewaardeerde klant.

Onze showroom in Zwaag, strategisch gelegen nabij Hoorn, biedt een luxueuze omgeving waar onze deskundige medewerkers u met meer dan dertig jaar ervaring bijstaan in het maken van de perfecte tegelkeuze. Van de laatste trends, zoals de grotere maten tot 60x60cm en dunne tegels van 4,7mm voor gevelbekleding en badkamerrenovaties, tot aan de klassieke favorieten, wij hebben het allemaal.

Laat u inspireren en verrassen door de uitgebreide kennis en expertise van Tegel Outlet Zwaag. Bezoek onze showroom en ontdek een wereld van mogelijkheden op het gebied van tegels. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en te assisteren bij het verwezenlijken van uw tegeldromen.

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09.30u-17.30u
Woensdag : 09.30u-17.30u
Donderdag : 09.30u-17.30u
Vrijdag : 09.30u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-16.30u
Zondag : Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Foto galerij

Buitentegels – Terrastegels - Tuintegels Keramisch

2cm dikke tuintegels voor het terras.
Beschikbaar in Houtlook en Hardsteen structuur. Kan direct op gestabiliseerd zand gelegd worden. Keramische tegels, geen mos of algengroei, eenvoudig schoon te maken 🤩

Nu slechts €39,50 (was €49,00)

Equipe Cerámicas | RAKU

Prachtige nieuwe serie 😍 in diverse kleuren en afmetingen 10x10 cm en 6x18.6 cm 💚

Wandtegels

Als u uw badkamer, keuken, of welk vertrek dan ook geheel verbouwt, kunt u natuurlijk niet om wandtegels heen. Tegeloutlet Zwaag biedt u een ruime keuze uit wandtegels van verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Bestel uw wandtegels snel & eenvoudig bij Tegeloutlet Zwaag

📍 Kijk hier voor meer informatie

Tegellaminaat | TEGELOUTLET ZWAAG ✨

Het voordeel van een tegel en het uiterlijk van laminaat dat bijna niet van echt te onderscheiden is. De tegels zijn er in verschillende afwerkingen en allemaal te bekijken in onze showroom. Zien wij jou binnenkort? 
📍 De Factorij 61B, Zwaag

#tegels #tiles #project #design #inspiration #badkamer #interieur #interior #interieurinspiratie #gang #wonen #interieuradvies #tegel #keramischetegels #bathroomdecor #60x60 #vloertegels #luxuryhome #bathroominspiration #bathroom #verbouwen #stenen #luxurybathroom #zwaag

Ruime keuze tegels bij Tegel Outlet Zwaag!

Tegel Outlet Zwaag biedt u een ruime keuze wand- en vloertegels van verschillende merken, afmetingen, kleuren en structuren.

Bestel uw tegels snel & eenvoudig bij Tegel Outlet Zwaag!

In onze showroom ✨

Collectie Marmerlook 60x120cm 🤎🤍🖤

Al enig idee ??

Heb jij al een idee hoe je je interieur wilt hebben en welke tegels daarbij horen?

Laat het ons weten door langs te komen

📍 De Factorij 61B, Zwaag.

#tegels #tiles #project #design #inspiration #badkamer #interieur #interior #interieurinspiratie #gang #wonen #interieuradvies #tegel #keramischetegels #bathroomdecor #60x60 #vloertegels #luxuryhome #bathroominspiration #bathroom #verbouwen #stenen #luxurybathroom #zwaag

Functioneel en aantrekkelijk!

Geïnspireerd door de steensoort "Ceppo di Gré", die werd gebruikt voor de meest iconische gebouwen van Milaan, bevestigt Ergon zijn technische uitmuntendheid en biedt het met de serie Lombarda een stijl voor het ontwerpen van openbare en particuliere interieurs. Ook harmoniseert deze keramische tegelarchitecturale vormen om exclusieve designprojecten te realiseren.

De serie Lombarda is verkrijgbaar in drie kleuren, in semi-gepolijste en natuurlijke afwerkingen.

Hard stenen tegels

Bij ons in de showroom vind je een ruim assortiment tegels met een hardsteenlook. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. 

Bekijk hier onze SUPER aanbieding "Hardsteen grijs 60x60" € 24,50 per M2 

RECODE

Kwartsiet natuursteen, dé inspiratiebron voor de Recode tegelcollectie van het tegelmerk Ceramica Pastorelli, een geavanceerde samenstelling van stijl, elegantie, bouwstijl en prestaties.

Vier kleuren en een rijk assortiment aan maten en decoraties, verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en diktes, om woningen en bedrijven een eigentijds accent te geven.

De video geeft een aantal voorbeelden weer!
Meer info? Bel ons 0229-299860 of vul gebruik ons contactformulier.

Wilt u passend advies voor uw badkamer?

Maak uw badkamer compleet met onze betaalbare meubels. Bekijk een selectie van badmeubels waar wij trots op zijn online of bezoek onze showroom voor de volledige collectie!

Wij helpen graag met het realiseren van uw droom badkamer. Krijg persoonlijk advies bij bezoek aan onze showroom
of neem contact met ons op via 0229 - 299860

Mozaïek Tegels

Bekijk een kleine selectie van onze mozaïek tegels online. Ziet u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom voor een uitgebreide collectie ❣

Bent u op zoek naar PVC of laminaat vloeren?

Ons assortiment bevat ook een zeer uitgebreide collectie PVC click- en lijmvloeren, lametparket en een Laminaatcollectie. PVC click- en lijmvloeren zijn bijzonder duurzaam en hebben gemiddeld 10 jaar garantie of meer.

Bel even en geven wij u graag een persoonlijk advies!

Vloertegels

Als u uw badkamer, keuken, of welk vertrek dan ook geheel verbouwt, kunt u natuurlijk niet om vloertegels heen. Tegel Outlet Zwaag biedt u een ruime keuze uit vloertegels van verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Bestel uw vloertegels snel & eenvoudig bij Tegel Outlet Zwaag

Wandtegels

Tegeloutlet Zwaag biedt u een ruime keuze uit wandtegels van verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Naast wandtegels hebben wij ook een groot assortiment van tegels. Denk aan ouderwetse siertegels,
tegels met een marmer- of juist houtlook. Een selectie van onze producten vindt u op onderstaande pagina's:

• Vloertegels
• Mozaïek
• Badmeubels
• PVC & laminaat
• Actie producten

Bestel uw wandtegels snel & eenvoudig bij Tegeloutlet Zwaag!