login

Fravo Tegels

Merwedestraat 66a
3313 CS DORDRECHT Nederland, regio Drechtsteden
078-6144248

Fravo Tegels is al sinds 1994 gespecialiseerd in tegels en natuursteen. In onze ruime showroom van 1200 vierkante meter presenteren we onze collectie.  Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit.

Wij hebben een showroom gecreëerd, waarin u zeker zal slagen wat betreft het vinden van uw gewenste tegel. Het assortiment is zeer breed en diep . Wij hebben naast de tegelkasten ook grote vlakken op de vloer waardoor u een beter beeld krijgt van de desbetreffende tegel. Mensen kunnen nu een beter beeld krijgen hoe een tegel op een groot oppervlak overkomt. Wij hebben eigenlijk alle goede en bekende merken in de showroom. Mochten wij een bepaalde tegel niet in de showroom hebben dan kunnen wij een monster voor u regelen.

Om een goed beeld te krijgen van onze collectie en dienstverlening bent u van harte welkom in onze showroom. Onze verkopers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Maandag: 09.30u-17.30u
Dinsdag: 09.30u-17.30u
Woensdag: 09.30u-17.30u
Donderdag: 09.30u-17.30u
Vrijdag: 09.30u-17.30u
Zaterdag: 09.30u-17.00u

Nieuws

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

BADKAMER INSPIRATIE

Meer inspiratie opdoen voor de verbouwing van je badkamer? In onze showroom hebben we een grote collectie prachtige Imola Ceramica tegels. Graag tot snel! 👋🏻

#fravotegels #showroom #badkamerinspiratie #badkamer #verbouwen #verhuizen #tegels

Actie:

Deze Imola Ceramica 60x120 tegels uit de serie X-rock zijn nu verkrijgbaar voor van € 59,95 m2 nu voor slechts € 47,95 m2 😱

#tegels #vloertegels #wonen #wooninspiratie #interieur #interieurinspiratie #actie #social

Tegels in de aandacht

Deze toffe SIGNATURE Copper tegel uit de Piet Boon by Douglas & Jones collectie is verkrijgbaar bij Fravo Tegels 😍

De SIGNATURE Tile dankt zijn naam aan de kenmerkende tegelmaat die Studio Piet Boon al meer dan dertig jaar toepast in haar projecten. Deze karakteristieke rechthoekige kleine “broodjes” zijn.

Kom langs in onze showroom voor meer informatie.

#fravotegels #pietboon #signaturetile #douglasandjones #interieurinspiratie #interieur #wonen

Kom spontaan langs of maak een afspraak!

Wat zijn wij blij dat iedereen weer spontaan bij ons langs mag komen! 🎉

Vind je het toch fijner om een afspraak te maken? Dat kan! Wij zorgen dan dat we voldoende tijd voor je inplannen om je wensen en ideeën te bespreken!

25% korting op de gehele collectie t/m 10 april

25% korting op de gehele collectie t/m 10 april 😱 Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Morgen op 2e Paasdag zijn wij geopend (alleen op afspraak en volgens de coronaregels)

#fravotegels #voorjaarsactie #vloertegels #tegels #wandtegels #badkamerinspiratie #social

Profiteer van 25% KORTING op vloertegels

NOG MAAR 2 DAGEN! 25% KORTING op onze gehele collectie vloertegels (v.a. €750,- en uitgezonderd op aanbiedingen) 😱

We komen graag bij je langs met wat samples. Stuur een mail naar info@fravo-tegels en plan je afspraak in! 

Goedkope vloertegels van verschillende grote merken

Een tegelvloer heeft het voordeel dat het in elke woonruimte kan worden toegepast. Steeds meer architecten zijn gecharmeerd van tegels voor het interieur van een huis. Ook is het onderhoud van een tegelvloer makkelijk. Bovendien zijn vloertegels, ook de goedkope soorten, zeer sterk. De laatste jaren heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden op tegelgebied. Er zijn allerlei maten, kleuren en designs bij gekomen. Hierdoor is een tegelvloer in alle toepassingen en ontwerpen goed bruikbaar.

Showroom

Fravo Tegels heeft een grote showroom waar u terecht kunt voor goedkope vloertegels van hoge kwaliteit, gebaseerd op de laatste trends. In onze showroom in Dordrecht hebben we meer dan 2.000 soorten vloertegels voor u gepresenteerd. We garanderen u een uitstekende kwaliteit, een eerlijke prijs, een snelle levering en een professionele afwerking. Zo heeft u snel een prachtige nieuwe vloer.