login

Kookwereld Goes

Amundsenweg 4
4462 GP GOES Nederland, regio Zeeland
0113-219650

Keukens bij Kookwereld Goes

Alles op het gebied van keukens en inbouwapparatuur bij kookwereld goes! Neem een kijkje op deze website om een kleine indruk te krijgen van ons assortiment keukens. U zoekt een keuken. Uw keuken om precies te zijn. De perfecte indeling, het ultieme design, de materialen die helemaal bij u passen. Maar heeft u dan echt een keuken? Want alleen met het design, de innovatie, de veelzijdigheid, de techniek en de duurzaamheid van ATAG apparatuur krijgt uw keuken het 'hart' die het verdient.

Kookwereld weet hoe moeilijk het is de juiste apparatuur bij uw keuken en uw kookwensen te vinden. Uw idee over uw (toekomstige) keuken is vaak compleet, maar de invulling van de apparatuur wellicht nog niet. En dat terwijl juist de apparatuur uw keuken helemaal af maakt! Van tevoren kunt u nadenken over bijvoorbeeld de gewenste kooktechniek, de functionaliteiten van een oven of juist een combi-magnetron, over het type afzuigkap en zelfs over de kleur van de apparatuur. Op deze pagina kunt u eenvoudig producten zoeken. Zo kunt u uw beslissingen in een vroeg stadium maken, zodat u goed voorbereid bij Kookwereld  komt. Wij hebben veel artikelen in onze showroom staan welke soms tegen showroom prijzen worden aangeboden op onze website.

Mocht het artikel niet meer in de showroom staan en moeten wij dit opnieuw bestellen dan zullen wij u de nieuwe prijs per email toe zenden,als u een getekende aankoopovereenkomst heeft zullen wij u uiteraard het artikel leveren voor de afgesproken prijs.

Openingstijden

Maandag : Op afspraak
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-20.00u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : GESLOTEN

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Mat, supermat of ultramat? ♡

Daarom bieden wij verschillende matte kwaliteiten aan in onze Easytouch-serie. Supermat ziet er niet alleen esthetisch goed uit, maar heeft ook eigenschappen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De ultramatte fronten met de populaire anti-vingerafdrukcoating zijn verkrijgbaar in de populaire kleuren Alpin wit Grafiet, Roestrood en Zand. #Nobilia Easytouche, #AEG inbouwapparatuur, #Nikolatesla Switch, #Quooker Fusion Black 🖤

Ook deze keuken in wording laten we u graag zien.

Wie kiest voor een keuken van Kookwereld Goes, kiest voor een persoonlijke keuken op maat. De uitgekozen keuken is tot in de kleinste details de perfecte vertaling van het individuele wensenpakket van de klant. Daarom is uw keuken van Kookwereld Goes anders dan alle andere keukens. Qua ontwerp en indeling, qua materiaalkeuze, qua kleurstelling, qua apparatuur, qua gebruikscomfort en dus qua gevoel en beleving.

Kom gerust langs en neem een kijkje in onze showroom.

#nobilia #pelgrim #goes #keukens #zeeland.

Prachtige opdracht en uiteraard geen opleverpunten ✔️

Kookwereld monteert tegenwoordig ook in België 🇧🇪 

#Nobilia eiken Havanna #Samsung koelvries #Pelgrim inbouwapparatuur 🍳👨‍🍳

Alles voor uw kookgemak

Kookwereld Goes heeft alles op het gebied van keukens en koken. Van complete keukens tot een enkele kast, van potten en pannen tot een keukenmachine. Alles wat u nodig heeft om uw smaakvolle creaties te maken vindt u bij Kookwereld Goes.

Keuken op foto: Nobilia Riva Beton, Etna inbouwapparatuur, Nobilia Werkblad Steengrijs.

Dit prachtige project hebben wij mogen opleveren ❣

#Nobilia Easytouch Grafiet #Siemens inbouwapparatuur #Quooker Flex RVS 
#Dekker Zevenhuizen werkblad Falcon 40mm 😍

Boretti plasmafilter Puro

Een rond plasmafilter dat op elke nieuwe en bestaande afzuigkap met een afvoerdiameter van 150 mm kan worden aangesloten. De Boretti Puro blaast pure, schone lucht de kamer in, verbruikt maximaal 10 watt en werkt met plasma-technologie. De lucht wordt grondig gezuiverd en wat overblijft is uiterst schone lucht.

Wie niet kookt kan toch de afzuigkap zachtjes laten draaien. Belangrijk bij de Boretti Puro is om – voor en na gebruik van de afzuigkap - deze regelmatig gedurende 10 minuten aan te zetten op de laagste stand. Hiermee wordt zowel de keuken en de ruimte van lucht ververst, en reinigt het plasmafilter zichzelf. Het filter is eenvoudig te plaatsen waarbij alle benodigde aansluitmaterialen voor plaatsing van het filter meegeleverd worden. 

Bel voor meer informatie 0113-219650 of maak online contact.

De Keuken

Wat een ontzettend mooie keuken met een prachtig aanrechtblad, al zeggen we het zelf 😉.

#Nobilia Easytouche , #Dominicus Dekton Bergen gepolijst, #Quooker Fusion,#Liebherr wijnklimaatkast,#Bosch inbouwapparatuur,#Reginox Ohio 50x40

Project in de aandacht

Wauw wat een opdracht🤩 #Pronorm Eiken Zwart, Lk Lak Wit, #Dominicus Dekton Kreta gezoet, #Atag inbouwapparatuur, #Quooker Fusion, #Reginox Ohio 50x40 #Novy plafondunit.

We komen op afspraak langs :)

Wij vinden het geen enkel probleem om op afspraak bij u thuis te komen. Via FaceTime kunnen we voor u door de showroom lopen om ons assortiment aan u te laten zien. Zo is het toch mogelijk om een prachtige keuken te ontwerpen naar uw wens. Tijdens een huisbezoek kan de keuken worden ingemeten. Daarna zullen wij de tekening en offerte samenstellen in onze showroom zodat u veilig in uw thuis omgeving kan blijven. 

U kunt een afspraak maken met: Menno 06-51323396 of Jaap 06-51820489

Deze foto kregen van een tevreden klant.

Werkbladen

Dit is uw blikvanger in de keuken! Een natuurstenen keukenblad kan van graniet,
composiet, marmer, Belgisch hardsteen of Dekton worden vervaardigd.

Apparatuur

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken moeten er veel beslissingen genomen
worden. Bijvoorbeeld welke apparatuur u in uw keuken wilt. En moeten dat dan
losse apparaten worden, of kiest u voor inbouwapparatuur?

Wat zijn de voordelen van inbouwapparatuur?
In het algemeen zijn er een aantal voordelen aan inbouwapparatuur. Een keuken
met allemaal losse apparaten ziet er vaak wat rommelig uit. Inbouwapparatuur geeft
een keuken een mooi en opgeruimd aangezicht. Dit is vooral belangrijk bij een open
keuken. Een kleine keuken oogt groter en ruimtelijker als er enkel inbouwapparaten
in staan. Daarnaast is een inbouwapparaat vaak makkelijker schoon te houden dan
een los apparaat. De keuze voor inbouw of los kan per apparaat verschillen.