login

Ross keuken tegel en badkamerdesign

Herentalsweg 4b
5628 RD EINDHOVEN Nederland, regio Eindhoven
040-2418624

Tegels van Ross, als u stáát op kwaliteit

Een tegelvloer kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Ter voorbereiding zult u er daarom ook regelmatig op uit gaan om ideeën op te doen en om u goed te laten adviseren. Dat juichen wij toe, want specialistisch advies draagt er absoluut toe bij dat uw uitgave ook daadwerkelijk een blijvend genoegen en een goede investering zal zijn.

Om bovengenoemde reden stellen wij alles in het werk om u al die facetten aan te reiken. Allereerst vindt u bij Ross een assortiment dat net zo groot als compleet is. Welke vloer- of wandtegel u ook zoekt, u vindt hem in onze showroom zeker in de kleur, maat en vorm die bij u past. Sterker nog. Dankzij de vele grote panelen met regelmatig wisselende patroonontwerpen doet u waarschijnlijk zelfs nog nieuwe ideeën op. Combineer dat met onze verregaande kennis op gebied van kwaliteit, hardheid, kleisoorten, slijtagevastheid, duurzaamheid en onderhoud van tegels, en de weg naar een perfecte keuze is voor u geplaveid....

Naast tegels leveren en installeren wij ook badkamers en ook voor alle andere renovatie binnenhuis kunt u bij ons terecht! Zo doen wij ook stukwerk, elektra, CV-installatie, etc, etc.
U vindt ons: J.F. Kennedylaan, afslag Bisschop Bekkerslaan, afslag Brussellaan, Herentalsweg.

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.30u
Woensdag: 10.00u-17.30u
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-20.00u
Zaterdag: 10.00u-16.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

natuurlijk

Ook voor natuursteen producten bent u bij ROSS aan het goede adres. Naast alle denkbare natuursteen tegels leveren we bovendien al uw andere natuursteen producten. Denk dan aan mooie hardsteen plateau’s, dorpels, marmeren vensterbanken, etc.

Zelfs een grote selectie natuursteen opbouw wastafels vindt u in onze showroom! En in onze uitgebreide showroom vindt u niet alleen producten voor binnen; kom gerust eens langs om onze selectie buitenvloeren te bekijken!

Net zoals alle andere producten die u bij ons kunt bestellen, geldt ook voor alle natuursteen producten dat we niet alleen leveren, maar ook graag de producten voor u verwerken tot een prachtig resultaat.

Showroom

In de Ross showroom vindt u ons gehele assortiment aan tegels, ideeen voor keukens en badkamers en ontzettend veel andere materialen om uw keuken of badkamer bijzonder te maken.

In de showroom zijn ervaren tegelzetters aanwezig om u te helpen uw ideale badkamer of keuken vorm te geven. Zo kunt u binnen lopen met een idee van hoe u het graag wilt hebben. Wij kunnen u dan alle bijbehorende materialen laten zien. Als u uiteindelijk een keuze heeft gemaakt kunnen wij het hele project voor u realiseren.

Het sanitair- tegel- en keukenbedrijf van Eindhoven!

🔸Een uitgebreide collectie keukens
🔸Badkameropstellingen
🔸Wand- en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren.
🔸Diverse soorten natuursteen, tegels, dorpels en wastafels
🔸Baden, stoom- en douchecabines, douchewanden, wastafels en toiletten in ieder segment.
🔸Diverse design radiatoren en vloerverwarming.
🔸Vele accessoires, die uw ‘gewone’ badkamer of keuken speciaal maken.
🔸En nog veel meer!

Beste klant,

Helaas moeten ook wij vanwege de maatregelen onze deuren sluiten. Toch gaat onze service verder!

Allereerst zijn wij telefonisch, en per mail bereikbaar! Heeft u met spoed materialen nodig? Dan kunt u deze per mail of telefonisch bestellen en op afspraak afhalen.

Wij hopen dat u ons, ondanks deze zware maatregelen, niet zult vergeten. Blijf gezond en hopelijk snel tot ziens!

Showroom

Weer een stukje afgewerkt in de showroom. Gave tegeltjes in de maat 10x10 cm in een mix.

XL Tegels

Nieuwe slabs binnen, keramische platen van 120 x 278 cm. 
Super mooi 🤩🤩.