login

Ross keuken tegel en badkamerdesign

Herentalsweg 4b
5628 RD EINDHOVEN Nederland, regio Eindhoven
040-2418624

Stap binnen in het hart van Eindhoven's sanitair-, tegel- en keukenparadijs! Bij ons krijgt u niet alleen professioneel advies, maar ook maatwerk ontwerpen die uw dromen waarmaken. Marcel brengt zijn jarenlange installatie-ervaring mee, terwijl Angelique u verwelkomt met haar uitgebreide kennis van onze producten. Vertrouw op onze expertise terwijl u onze wekelijkse ACTIE ontdekt.

ROSS staat voor een totaalervaring, waarbij ons eigen team uw visie tot leven brengt. Loop gerust binnen en laat ons u verwennen met:

 🔸 Een uitgebreide collectie keukens
 🔸 Inspirerende badkameropstellingen
 🔸 Een overvloed aan wand- en vloertegels in elke denkbare stijl
 🔸 Een scala aan natuursteen, dorpels, wastafels en meer
 🔸 Een breed assortiment aan baden, stoom- en douchecabines, en design radiatoren
 🔸 En talloze accessoires om uw ruimte te transformeren van gewoon naar buitengewoon.

Laat u inspireren terwijl we onze keukenshowroom een nieuw leven inblazen. Bekijk alvast een voorproefje van onze vernieuwingen en verwacht een warm welkom wanneer u onze showroom betreedt!

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-20.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Ontdek onze schitterende collectie badkamers ✨

Houden jullie van de kleur roze 💕 Wij zijn er dol op! Voel je vrij om een bezoek te brengen aan onze vernieuwde showroom en ontdek onze schitterende collectie badkamers. Misschien vinden jullie wel iets moois om toe te voegen aan jullie eigen badkamer of toilet. We verwelkomen jullie graag van dinsdag tot en met zaterdag!

Grote tegels leggen ✨

Om ervoor te zorgen dat grotere tegels of tegelvloeren die uit lange stroken zijn opgebouwd, maken we gebruik van een speciaal level systeem. Op deze ligt de vloer helemaal waterpas, ondanks de grootte van de tegels.

Nieuwe Tegels ✨

Nieuwe collectie!

Deze tegel is nieuw in het assortiment van Ross.

afmetingen: 90cm x 90cm
voor € 45,-

📍 Klik hier voor meer informatie

Uw tegelvloer specialist uit Brabant!

Kom nu naar de grootste en mooiste showroom van omgeving Eindhoven!

Tegels van ROSS, als u stáát op kwaliteit

Een tegelvloer kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Ter voorbereiding zult u er daarom ook regelmatig op uit gaan om ideeën op te doen en om u goed te laten adviseren. Dat juichen wij toe, want specialistisch advies draagt er absoluut toe bij dat uw uitgave ook daadwerkelijk een blijvend genoegen en een goede investering zal zijn.

Mooi resultaat

Weer een heel gaaf badkamer opgeleverd!

En zoals dat bij de hele dienstverlening van ROSS geldt, bepaalt u ook bij de totstandkoming van uw badkamer zélf in hoeverre u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Wilt u zelf de volledige uitvoering regisseren? Prima! Laat u al het geregel en de bijkomende rompslomp liever aan een ander over?

Kiest u dan voor ons team van professionele en zeer ervaren installateurs, dan kiest u namelijk gegarandeerd voor succes en topkwaliteit.

Klik hier voor meer over onze badkamers 😃👍

Natuurlijke Tinten en Kleuren

Creëer een warme sfeer in je badkamer door natuurlijke kleuren te kiezen. Zo zie je hoe wij het hebben gedaan!

Kom naar onze showroom voor meer informatie 😀

Vernieuwde showroom ❣

Onlangs is onze volledige showroom verbouwd. In de Ross showroom vindt u ons gehele assortiment aan tegels, ideeën voor keukens en badkamers en ontzettend veel andere materialen om uw keuken of badkamer bijzonder te maken.

In de showroom zijn ervaren tegelzetters aanwezig om u te helpen uw ideale badkamer of keuken vorm te geven. Zo kunt u binnen lopen met een idee van hoe u het graag wilt hebben. Wij kunnen u dan alle bijbehorende materialen laten zien. Als u uiteindelijk een keuze heeft gemaakt kunnen wij het hele project voor u realiseren.

Sunshower | Gezond zijn én gezond blijven. Het juiste vitamine D-peil het hele jaar door ☀️

Of je voldoende vitamine D binnenkrijgt, wordt vooral bepaald door de hoeveelheid zonlicht die je tot je beschikking hebt. Vitamine D verkrijg je namelijk voor 20% uit voeding en voor 80% uit UVB-licht. Door de stand van de zon is het in Nederland de helft van het jaar niet mogelijk voldoende vitamine D binnen te krijgen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met Sunshower het hele jaar door je vitamine D niveau peil op niveau kunt houden.

Eén van onze tegelmerken

Monocibec Esprit tegels zorgen voor een nieuwe interpretatie van industriële ruimtes. De inspiratie – cement – is duidelijk zichtbaar in de minimale structuur van de tegels en versterkt door een mat oppervlak met genuanceerde reflecties van geoxideerd metaal in het decor. Zeer geschikt voor woonruimten en om openbare- en bedrijfsruimte te "personaliseren"!

natuurlijk

Ook voor natuursteen producten bent u bij ROSS aan het goede adres. Naast alle denkbare natuursteen tegels leveren we bovendien al uw andere natuursteen producten. Denk dan aan mooie hardsteen plateau’s, dorpels, marmeren vensterbanken, etc.

Zelfs een grote selectie natuursteen opbouw wastafels vindt u in onze showroom! En in onze uitgebreide showroom vindt u niet alleen producten voor binnen; kom gerust eens langs om onze selectie buitenvloeren te bekijken!

Net zoals alle andere producten die u bij ons kunt bestellen, geldt ook voor alle natuursteen producten dat we niet alleen leveren, maar ook graag de producten voor u verwerken tot een prachtig resultaat.

Showroom

In de Ross showroom vindt u ons gehele assortiment aan tegels, ideeen voor keukens en badkamers en ontzettend veel andere materialen om uw keuken of badkamer bijzonder te maken.

In de showroom zijn ervaren tegelzetters aanwezig om u te helpen uw ideale badkamer of keuken vorm te geven. Zo kunt u binnen lopen met een idee van hoe u het graag wilt hebben. Wij kunnen u dan alle bijbehorende materialen laten zien. Als u uiteindelijk een keuze heeft gemaakt kunnen wij het hele project voor u realiseren.

Het sanitair- tegel- en keukenbedrijf van Eindhoven!

🔸Een uitgebreide collectie keukens
🔸Badkameropstellingen
🔸Wand- en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren.
🔸Diverse soorten natuursteen, tegels, dorpels en wastafels
🔸Baden, stoom- en douchecabines, douchewanden, wastafels en toiletten in ieder segment.
🔸Diverse design radiatoren en vloerverwarming.
🔸Vele accessoires, die uw ‘gewone’ badkamer of keuken speciaal maken.
🔸En nog veel meer!

Showroom

Weer een stukje afgewerkt in de showroom. Gave tegeltjes in de maat 10x10 cm in een mix.

XL Tegels

Nieuwe slabs binnen, keramische platen van 120 x 278 cm. 
Super mooi 🤩🤩.