login

Wiecherink Bouwmaterialen

Nijverheidsweg 2a
6691 EZ GENDT Nederland, regio Arnhem
0481-421747

Tegels: Zoekt u nieuwe tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of een andere ruimte in uw woning? Het uitzoeken van nieuwe tegels is niet eenvoudig. Wij hebben ons ontwikkeld tot speciaalzaak op het gebied van wand- en vloertegels.

De laatste tegeltrends: Wandtegels zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. In onze collectie vindt u het laatste aanbod in wandtegels. Voor moderne tegels in XXL formaat bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook voor trendy wandtegels met bijzondere structuren neemt u een kijkje in onze collectie. Tegels met houtstructuur zorgen voor een warme sfeer in uw badkamer of keuken. Tegelijkertijd zorgen wandtegels met textielstructuur voor een echte eyecatcher in bijvoorbeeld uw woonkamer. Naast wandtegels met bijzondere structuren zijn er bij ons natuurlijk ook gladde tegels verkrijgbaar. Of u kiest voor witte, beige, taupe, antraciet of zwarte tegels: wij hebben de kleur die bij u past. Kom langs voor de laatste tegeltrends.


Vloertegels van topmerken: Vloertegels hebben vaak meer structuur dan wandtegels. Dit komt omdat ze moeten voorkomen dat u uitglijdt in bijvoorbeeld de douche. Onze medewerkers kunnen u deskundig informeren over welke vloertegels geschikt zijn voor natte ruimtes. Ook onze vloertegels zijn verkrijgbaar in een variatie van kleuren, materialen, structuren en formaten. Erg populair zijn vloertegels van minimaal 60 x 60 centimeter, maar ook voor kleinere en grotere vloertegels kunt u terecht bij Wiecherink Bouwmaterialen. In ons assortiment vindt u kwalitatieve tegelmerken, zoals Sphinx, Kalystra, Marazzi en Ceramica Magica.

Openingstijden

Maandag: 07.30u-18.00u
Dinsdag: 07.30u-18.00u
Woensdag: 07.30u-18.00u
Donderdag: 07.30u-18.00u
Vrijdag: 07.30u-18.00u
Zaterdag: 08.00u-13.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Merk in de aandacht: Marca Corona | Historica

Historica is een multifunctionele serie keramische tegels, die in staat is om 5 verschillende natuursteensteensoorten weer te geven. Van de meest gewaardeerde travertin tot de meest authentieke kalk- en fossiele stenen ❣

Merk in de aandacht: VIVA

De Acustico 12 tegelcollectie van het mooie Spaanse 🇪🇸 merk VIVA, voor hedendaags design ❣

Merk in de aandacht

Kronos Ceramiche ❣ nieuwe collectie EVOLUTION 
#tegels #tuintegels 

Deskundig advies van onze medewerkers

De medewerkers van Wiecherink Bouwmaterialen beantwoorden al uw bouwvragen en geven graag advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke materialen geschikt zijn voor hetgene wat u wilt gaan doen. Door de betrokken service op maat weet u zeker dat uw nieuwe badkamer straks helemaal in orde is. Als u overweegt een klus zelf te gaan doen, maar u heeft weinig ervaring of bent onzeker over een project, dan kunnen wij helpen. Veel van ons vakkundige personeel heeft een achtergrond in de bouw.

Zelf ontwerpen met tegels

Zoekt u nieuwe tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of een andere ruimte in uw woning? Het uitzoeken van nieuwe tegels is niet eenvoudig. Wij hebben ons ontwikkeld tot speciaalzaak op het gebied van wand- en vloertegels. In ons assortiment vindt u kwalitatieve tegelmerken, zoals Sphinx, Kalystra, Marazzi en Ceramica Magica.

Zelf een virtuele ruimte ontwerpen met uw gekozen tegels kan ook! U kunt hier alvast een kijkje nemen in onze online tegelcollectie.

Sanitair voor de badkamer

Bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer hoort ook het sanitair. In ons assortiment zitten luxe A-klasse merken zoals alle Sealskin badkamer- en sanitaire producten, Grohe kranen, Plieger, Sphinx en Keramag. 

Kom langs in de showroom om uw sanitair uit te kiezen.