login

Tegelhandel van der Rijt Sint Anthonis

De Staat 31
5845 GD SINT ANTHONIS Nederland, regio Den Bosch
0485-382614

♦️ Tegelhandel van der Rijt Sint Anthonis
De showroom van onze Tegelhandel van der Rijt BV, is gericht op keramische tegels voor wc, badkamer, keuken en woonkamer. In deze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van wand- en vloertegels, stroken en mozaïeken in diverse stijlen en voor elk budget.

Naast het assortiment tegels voor binnen kunt u in onze showtuin een ruim assortiment van keramische terrastegels bekijken. U vindt hier eveneens diverse materialen van natuursteen ter afwerking van uw terras, vijver of zwembad. Ook leveren wij natuursteen wandbekleding voor zowel binnen als buiten.

♦️ Natuursteenbedrijf van der Rijt BV
De showroom van Natuursteenbedrijf van der Rijt BV is gericht op natuurstenen bouwmaterialen zoals deurdorpels, raamdorpels, spekbanden, vensterbanken, schoorsteenplaten en muurafdekkers. Nadat u in onze showroom een keuze heeft gemaakt uit de beschikbare steensoorten wordt uw product voor u op maat gemaakt. Uiteraard kunt u in onze showroom ook terecht voor aanrecht- en tafelbladen.

Openingstijden

Dinsdag : 08.30u-17.30u
Woensdag : 08.30u-17.30u
Donderdag : 08.30u-17.30u
Vrijdag : 08.30u-20.00u
Zaterdag : 09.00u-12.00u
 
Openingstijden Natuursteenbedrijf (zagerij)
♦️ Maandag: gesloten
♦️ Dinsdag t/m vrijdag: 08.00u-17.00u
♦️ Zaterdag: 09.00u-12.00u

Ons bedrijf

U kunt betalen met

            

Foto galerij

Del Conca Faetano

21 mei 2024

Nieuw in onze showroom, Faetano. Noem het Portugese tegels, noem het retro of decor tegels, deze mooie tegels met een printje zorgen voor een unieke stijl.
De serie Faetano van Del Conca is zo divers, dat of u nu een landelijke of juist een retro sfeer wilt creëren, het allemaal mogelijk is met deze serie.

De serie kent veel grafische prints, zoals de tegel Sorrentina. Maar ook terrazzolook (Progetto1962 en Frammenti) ontbreken niet. Liever een combinatie van iets authentieks met toch een mooi lijnenspel? Dan zijn de tegeltjes London en Paris ware pareltjes die uw ruimte tot een echte eyecather maken.

Bezoek onze showroom om de tegels te komen bewonderen.

Voorjaarsactie terrastegels

14 april 2024

☀️ Voorjaarsactie ☀️
We hebben momenteel een leuke voorjaarsactie, met leuke prijzen voor een groot deel van ons assortiment keramische terrastegels:
✅60x60x2cm v.a. € 28,95/m²
✅80x80x2cm v.a. € 44,95/m²
✅100x100x2cm v.a. € 59,95/m²
✅30x120x2cm v.a. € 49,95/m²
Bezoek onze showtuin in Sint Anthonis om deze tegels te bekijken. 
(Ook buiten openingstijden is de tuin vrij toegankelijk.)
Actievoorwaarden op www.vdrijt.nl/actie 

Vernieuwingen

5 januari 2024

Het afgelopen jaar hebben we veel opstellingen in onze showrooms vernieuwd. Wilt u alvast eens bekijken wat u kunt verwachten? Dan bent u voor een impressie van harte welkom op onze website

En wanneer u ons echt wilt bezoeken, dan staat de koffie klaar!

Fijne decembermaand gewenst

11 december 2023

Aan het einde van het jaar nemen we altijd een korte pauze.
❄️ We sluiten op donderdag 21 december om 17.00 uur onze deuren. 
❄️ Tegelhandel van der Rijt opent weer op dinsdag 2 januari 2024.
❄️ Natuursteenzagerij van der Rijt blijft een weekje langer gesloten voor een restyling van de showroom. We verwelkomen u hier graag weer op dinsdag 9 januari 2024.

Voor die tijd nog even een bezoekje aan onze showroom brengen, wat lopende zaken afronden of iets afstemmen? Loop gerust vrijblijvend binnen. Wilt u verzekerd zijn van advies, dan is het verstandig een afspraak te maken via onze afsprakenplanner.

#vdrijtsintanthonis #wintersluiting

Vernieuwde showroom met stonepanels - steenstrips

14 november 2023

Heeft u er weleens over nagedacht om een 'rotswand' in uw woning of buiten onder de overkapping te maken? Afhankelijk van de steensoort en kleur kunt u hiermee een geheel eigen sfeer creëren.

De afgelopen weken hebben we onze showroom met Pietre d'Arredo wandbekleding vernieuwd. We zijn nog niet helemaal klaar, maar er is al genoeg te zien!

 

De laatste trends in showroom én online

31 oktober 2023

Niet alleen in onze showroom vindt u de laatste trends, maar ook online laten we zien wat helemaal in de mode is op dit moment:
✅ zalm, oud roze en terracotta kleuren
✅ goud en brons kleurig sanitair en tegeltjes 
✅ Marokkaanse Zellige tegeltjes
Hou het rustig door zachte pasteltinten te combineren met een metallic tegeltje. Of durf te kiezen voor metallic mozaïek in combinatie met krachtig terracotta.
Bezoek onze showroom en kom deze trends met eigen ogen bekijken!
#vdrijtsintanthonis #vtwonenbeurs #moodboard

Creatief met tegels

27 september 2023

Deze metallook tegeltjes met prachtige kleuren en structuren zijn in diverse uitvoeringen en maten (ook groot!) verkrijgbaar. Wie durft?
👉
Kijk voor inspiratie of 'the making of' eens op: https://www.vdrijt.nl/wp-admin/admin-ajax.php?action=print_modal&product_id=1988&content_id=ywcfav_video_id-zvz4kubb08d

#caesar #caesaralchemy #metaallook #keramischetegels

Transparante informatie in onze showrooms

24 augustus 2023

Wist u dat wij alle tegels en opstellingen in onze showrooms voorzien hebben van QR-codes die rechtstreeks linken naar de originele website van het merk? 
We vinden het belangrijk transparant te blijven en mocht u liever zonder verkoopadviseur in onze showrooms rond willen lopen, dan kunt u toch eenvoudig wat extra productinformatie bekijken. 
Voor een impressie van onze showrooms kunt u alvast eens kijken op https://www.vdrijt.nl/showrooms/

Zomer

21 juli 2023

Het is zomer! Tijd om heerlijk van ons terras te genieten.

📷 Inspiratie foto's van Caesar Ceramiche. Voor meer terras inspiratie kunt u terecht op onze website

#vdrijtsintanthonis #caesarceramiche #terrastegels

Rust en ruimte

27 juni 2023

Hoe fijn is het om het leefgedeelte optisch te vergroten en rust te creëren in en rondom huis? Door eenzelfde tegel binnen en buiten te leggen is dit mogelijk.

Tegelfabrikanten gaan steeds verder om deze woonwens te vertalen naar iets dat praktisch goed uitvoerbaar is en produceren steeds vaker zowel een indoor als een outdoor variant van hun tegels. 

We hebben weer een paar mooie nieuwe pareltjes in deze categorie mogen toevoegen aan zowel onze binnen- als onze buitenshowroom, bijvoorbeeld de Cercom Archistone Taupe van de foto.

Meer informatie 👇 
www.vdrijt.nl/product/vloertegels/cercom-tegels/cercom-archistone/archistone/
#vdrijtsintanthonis #keramischeterrastegels #tuintrends #terrastegels #cercom #cercomceramiche #cercomarchistone

50 tinten bruin

1 juni 2023

De trend die we vorig jaar al duidelijk zagen opkomen heeft dit seizoen doorgezet. Het mag allemaal wat warmer en zachter in de tuin en we zien dan ook veel tegels met een natuurlijke uitstraling (denk aan natuursteen) in lichtere en warmere tinten. 

We hebben weer een aantal mooie nieuwe vloeren toegevoegd aan onze showtuin, waarvan een aantal direct uit voorraad leverbaar is. 
Bruin, beige, taupe, zand. Hoe fijn is dat! ☀️

#vdrijtsintanthonis #keramischeterrastegels #tuintrends #terrastegels

Cocoonen in uw huis

23 mei 2023

De leverancier van deze prachtige houtlooktegel Cocoon begrijpt het helemaal: kies voor de warme uitstraling van hout, maar met de voordelen van keramiek.
Lekker onbezorgd cocoonen in uw huis. 

👇
Bekijk deze tegel in onze showroom, of alvast (inclusief video!) op onze site: https://www.vdrijt.nl/product/vloertegels/caesar-tegels/caesar-cocoon/cocoon/

📸 Caesar Cocoon

#vdrijtsintanthonis #keramischparket #keramischevloertegels #houtlooktegels #caesarceramische #caesarcocoon

Zwembadranden

29 maart 2023

Ons assortiment zwembadranden bestaat inmiddels uit mooie series keramiek in diverse kleuren en maten en gevlamd graniet in verschillende modellen. Voor elk bad een passende rand!


Geen zwembad in de tuin? De randen zijn ook ideaal als afwerking van een vijver of als traptrede.

Zwembadranden | Natuursteen | Tegelhandel Van der Rijt (vdrijt.nl)


#vdrijtsintanthonis #natuursteen #opsluitbanden #afdekranden #zwembadranden #zwembadrandstenen #graniet #chineeshardsteen #granietenzwembadranden #zwembadboord #zwembadafwerking #randafwerking #vijverranden #traptredes

Transparant, open en duidelijk

16 maart 2023

Wist u dat wij alle tegels en opstellingen in onze showrooms voorzien hebben van QR-codes die rechtstreeks linken naar de originele website van het merk? We vinden het belangrijk transparant te blijven en mocht u liever zonder verkoopadviseur in onze showrooms rond willen lopen, dan kunt u toch eenvoudig wat extra productinformatie bekijken.

Alvast digitaal rondlopen? Neem hier alvast een kijkje.

Assortiment keramisch parket in showroom uitgebreid

9 maart 2023

Keramisch parket (houtlook tegels) lijkt maar niet uit te raken. Sterker nog, de ontwikkelingen op dit vlak gaan nog steeds door. Inmiddels zijn er naast vele maten, kleuren en 'houtsoorten' ook variaties in model.
👇
In onze showroom hebben wij onlangs veel nieuwe keramische parkettegels aan ons assortiment toegevoegd.
Een deel daarvan kunt u alvast bekijken op https://www.vdrijt.nl/.../keramische-tegels/houtlook-tegels/
📸 Caesar Cocoon & Panaria Kairos
#vdrijtsintanthonis #keramischparket #keramischevloertegels #houtlooktegels #caesarcocoon #panariakairos

Van klei tot keramiek

28 februari 2023

De naam 'Terra Crea' zegt het misschien al: van klei tot keramiek. 
Een prachtig product geïnspireerd op de aarde, met een natuurlijke structuur die lijkt op klei en een mooie rustige basis biedt voor ruimtes in uw woning of voor uw terras. 
👇
Kijk voor meer informatie of een inspirerende video op https://www.vdrijt.nl/product/terra-crea-serie/
#vdrijtsintanthonis #keramischevloertegels #kronosceramiche #kronosterracrea

Nieuwe metallook showroomopstelling

10 februari 2023

We hebben een pracht van een tegel in onze showroom opgenomen!
Voor wie hij net iets te heftig is: we hebben er ook fijne neutrale kleurtjes van die net zo goed het metallic effect weergeven. Bekijk ze allemaal op https://www.vdrijt.nl/.../serenissima-costruire-metallo.../

📸 Serenissima Costruire Metallo Nero

#vdrijtsintanthonis #keramischetegels #metallooktegels #serenissima

Binnen of buiten, of allebei?

10 januari 2023

Hoe fijn is het om het leefgedeelte (optisch) te vergroten en rust te creëren in en rondom huis? Door eenzelfde tegel binnen en buiten te leggen is dit mogelijk.

Tegelfabrikanten zijn er goed in geslaagd deze woonwens te vertalen naar iets dat praktisch goed uitvoerbaar is en produceren steeds vaker zowel een indoor als een outdoor variant van hun tegels. 

Een groot aantal tegels in onze showtuin en/of showroom is te verkrijgen voor in- en outdoor gebruik.

Op zoek naar tegels voor een kleiner budget?

14 december 2022

Wist u dat wij naast onze showrooms ook een hal hebben waarin we veel restpartijen aanbieden of tegels voor een kleiner budget? Bijna alles is 1e soort kwaliteit en we hebben vele soorten, maten en kleuren, kleine maar ook grote partijen.

Mix & Match!
Een aantal pareltjes welke we nu onder Loods-B label verkopen, komen uit de serie Portland van het merk Capri. We hebben de kleuren Greige en Fumo voor u op voorraad, in de maten 60x60 cm en 60x120 cm. 

Kwartsiet

2 november 2022

Wist u dat kwartsiet een natuursteen is die na jaren van afwezigheid weer helemaal terug is als basis in het interieur? Een voorbeeld hiervan is de keramische tegel Quarzite van Isla, die perfect in een klassiek, landelijk of stoer interieur past. 
📸De kleur Piombo presenteren wij groots in onze showroom, maar er zijn verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

#vdrijtsintanthonis #islatiles #islaquarzite

Behang of tegels?

12 oktober 2022

Vindt u voor sommige ruimtes in uw woning de keuze tussen behang of tegels als wandbekleding ook lastig te maken? 
Denk eens aan tegels met een printje. Zo heeft u keuze uit vele dessins en kleurtjes met een behang of stofstructuur, waarmee u vele stijlen en sferen kunt creëren. Daarbij heeft u toch het gemak van keramiek.
We tonen diverse mogelijkheden in onze showrooms.
📸 CIR Chromagic
#vdrijtsintanthonis #keramischetegels #circeramiche #chromagic

Aanbod terrastegels

20 september 2022

Omdat wij hopen op een mooie nazomer hebben we een aantal mooie partijen terrastegels ingekocht:
✅Keramisch
✅Diverse kleuren 
✅90x90x2 cm
✅1e soort
✅Direct leverbaar
Loop gerust eens binnen om meer te horen over onze aanbiedingen!

#vdrijtsintanthonis #keramischeterrastegels #terrastegels #aanbieding

Zomersluiting

5 augustus 2022

Vanaf 5 augustus 12.00 uur nemen wij een paar weekjes pauze. 🌞
Tijdens deze periode kunt u voor inspiratie terecht op www.vdrijt.nl. Ook kunt u alvast een afspraak inplannen voor na de vakantie, zodat u verzekerd bent van tijd en aandacht van één van onze adviseurs: www.vdrijt.nl/afspraken-planner
Fijne vakantie en voor wie moet werken: zet 'm op! Zelf gaan wij 30 augustus weer aan slag. 💪

Zomer in onze bol!

17 juli 2022

Het is zomer! ☀️
Voor wie nog even aan de slag mag voordat het genieten kan beginnen, kom gerust inspiratie opdoen of kijk eens op onze site welke outdoor oplossingen we bieden:

Outdoor keramische tegels | Tegelhandel Van der Rijt (vdrijt.nl)

Natuurlijke afscheiding of wandbekleding

28 juni 2022
Wilt u een tuin met een natuurlijk ogende afscheiding of een creatieve wand onder uw overkapping?
Denk dan eens aan stonepanels.
Voor meer informatie en inspiratie kijkt u op onze website: bit.ly/3OIeMYP
📸 Pietre d'Arredo

Voorraad terrastegels

17 juni 2022
Het hoeft niet altijd spannend of exclusief te zijn toch?
Voor wie het minder belangrijk vindt om de allerlaatste trends te volgen, hebben we diverse grote partijen terrastegels in mooie basiskleuren op voorraad.
✅Afmetingen: 60x60, 80x80 en 90x90cm
✅Alles 2cm dik
✅Keramiek = onderhoudsvriendelijk
✅Snel te leveren
Bezoek gerust eens onze showtuin om inspiratie op te doen.

Optisch bedrog

17 mei 2022
Heeft u er al eens aan gedacht om een beetje te cheaten? 🤫
Door te kiezen voor een tegel die niet vierkant is, kunt u eenvoudig de grootte van uw tuin optisch beïnvloeden. Ideaal voor een smal of ondiep terras.
Of zoals op de foto, wanneer uw wilt dat het oog automatisch naar een bepaald punt geleid wordt.
📸 Kronos Ceramiche

Metal look op het terras

5 mei 2022
We zien nog een noviteit op tuingebied: de metal look. Deze trend zien we al jaren bij binnentegels, maar in de tuin was hij lange tijd alleen te zien in Cortenstaal, bijvoorbeeld als borderrand. Door het groeiende aanbod van keramische terrastegels in deze metal look is de stijl nu ook door te voeren in het terras of tuinpad.
📸 Flaviker Rebel Lead

Tuintrend 2022

20 april 2022
Dé tuintrend van 2022: lichte en Mediterrane kleuren die een warme sfeer geven. Naast natuurlijke materialen zoals hout zijn ook onderhoudsvriendelijke keramische tegels uitermate geschikt om deze sfeer mee te creëren.
📸 Voorbeeld terrassen uit ons assortiment van Caesar Ceramiche
👇
Kom gerust eens onze showtuin bezoeken om te ervaren welke tegel uw tuin de sfeer kan geven waar u naar op zoek bent.

Zwembadranden in elke stijl

30 maart 2022

Een zwembad of (zwem)vijver in de tuin verdient een mooie rand als afwerking. Of u nu kiest voor graniet of keramiek, voor elke tuinstijl is er iets passends te vinden. 
Samen met de optie om randen te maken uit onze keramische terrastegels bieden wij een compleet pakket om uit te kiezen. 

#vdrijtsintanthonis #zwembad #zwembadranden #zwembadrandstenen #graniet #granietenzwembadranden #keramischezwembadranden #zwembadboord #zwembadafwerking #randafwerking #vijverranden #traptredes