login

Tegelhandel Peel en Maas

Industrieterrein 9C
5981 NK PANNINGEN Nederland, regio Noord- en Midden Limburg
085-2121899

Tegelhandel Peel en Maas biedt een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. De allermooiste en allerbeste tegels. Wij staan garant voor topkwaliteit en mogen ons niet voor niets selected dealer van Ceramic Visions noemen. Dit zijn wand- en vloertegels van Spaanse en Italiaanse topfabrikanten. Dat een tegel van Leon Engels niet zomaar een tegel is, ervaart u het beste in onze showroom. Hier kunt u 450 m2 aanschouwen met maar liefst 1500 verschillende soorten wand-, vloertegels en marmerproducten. Er zit altijd iets bijzonders voor u bij!

Besluit u vloer- of wandtegels bij ons aan te schaffen, dan regelen wij het gehele traject. Van A tot Z. Wij hebben vakkundige tegelzetters in dienst, die alles tot in de puntjes afwerken. Zodat u alleen maar hoeft te genieten!

Openingstijden

Maandag : Uitsluitend op afspraak
Dinsdag : Uitsluitend op afspraak
Woensdag : Uitsluitend op afspraak
Donderdag : Uitsluitend op afspraak
Vrijdag : Uitsluitend op afspraak
Zaterdag : Uitsluitend op afspraak
Zondag : Gesloten
 
Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak!!

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

               

Video of Reel

Foto galerij

Aanbieding op voorraad

A-kwaliteit buitentegel.

Vakmanschap in tegelwerk door onze eigen tegelzetters

Een grote kracht van Tegelhandel Peel en Maas is dat wij beschikken over eigen tegelzetters. Onze medewerkers hebben allemaal een 2-jarige tegelzetopleiding gehad en binnen ons bedrijf verder opgeleid tot ervaren tegelzetters. Hierdoor bent u verzekerd van de beste praktische kennis tijdens het plaatsen van uw tegelwerk. Want het allerbelangrijkste voor u is jarenlang onbezorgd genieten van prachtig tegelwerk.

Prachtige badkamer gemaakt in #Reuver met wand- en vloertegels uit de nieuwe Cerdomus collectie. Wij maken Uw droom werkelijkheid!

Hou jij van blauw?

Met deze prachtige veelzijdige tegels maak je een mooi statement. Mede in andere kleuren en formaten verkrijgbaar. Ook kun je terecht voor het plaatsen van al het tegelwerk door onze eigen vakkundige tegelzetters. Wij maken je droom werkelijkheid!

Deze collectie is te bezichtigen in onze showroom, waar we voor je klaar staan. 

Bekijk alvast de website: https://www.tegelhandelpeelenmaas.nl

En toen was dit toilet helemaal af 

Weer een klant blij gemaakt met Goud & Marmerlook, een luxe uitstraling met tegels. Wij maken Uw droom werkelijkheid!

Meer TEGELS >>> klik hier >>>

 

Wij maken Uw droom werkelijkheid ❣

De Eco Ceramic Newton serie heeft een mooie betonlook uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen 🖤🤍🤎

Weer eens wat anders ❣

Metallook, als wandtegels of vloertegels. Weer eens wat anders ☺️

Soho collectie: copper, oxid, shipyard en steel in de formaten 15×60cm, 30×60cm, 60×60cm en 120x60cm

Tegels in de aandacht ❣ UnicomStarker - Essence

Charme met delicate nuances, getraceerde ruimte door tinten. Unicomstarker presenteert een kleurenpalet waar elke natuurlijke kleurtint kan worden gecombineerd met verschillende maten en oppervlakken van zijn collecties om een ​​nieuwe oplossing van het te creëren interieur ontwerp. #tegels #unicomstarker