login

Wassink Bestratingen BV

Stadhoudersmolenweg 200
7317 AZ APELDOORN Nederland, regio Apeldoorn
055-5225302

Uw tuin en terras zijn onze passie.

Dat merkt u aan ons ruime assortiment waarmee u uw tuinpad, oprit of terras net dat beetje meer geeft. Wij geven u de mogelijkheden om te kiezen en te combineren. Of u nu houdt van modern of nostalgisch, Engels of Japans of nog iets helemaal anders... voor elke stijl die u kiest hebben wij een hele reeks prachtige tegels, klinkers, natuursteen en afwerkingsmogelijkheden.

Openingstijden

Maandag: 13.00u-17.30u (okt-feb tot 17:00)
Dinsdag: 10.00u-17.30u (okt-feb tot 17:00)
Woensdag: 10.00u-17.30u (okt-feb tot 17:00)
Donderdag: 10.00u-17.30u (okt-feb tot 17:00)
Vrijdag: 10.00u-20.00u (okt-feb tot 17:00)
Zaterdag: 09.00u-16.00u (okt-feb tot 15:00)

Aanbiedingen uit de webshop

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Witachtige vlekken op uw bestrating?

Geen nood, het gaat om kalkuitbloeiing of kalkuitslag. Dit uit zich in witte sluiers of strepen. Witte uitslag bij betonproducten wordt veroorzaakt door de chemische reactie van cement en water. Hierdoor wordt vrije kalk gevormd, welke zich op het betonoppervlak afzet. Technisch is dit niet vermijdbaar. Dit kan gebeuren door het water bij de productie of later door regenwater. De kalkafzetting gaat daarna een reactie aan met het kooldioxide uit de lucht, waardoor een onoplosbaar calciumcarbonaat ontstaat. Een probleem dat onvermijdelijk is bij betonproducten. 
Door contact met de lucht wordt steeds meer kooldioxide toegevoegd en wordt het calciumcarbonaat langzaam omgezet tot calciumhydrogeencarbonaat, dat wel in water oplosbaar is. Dat wil zeggen dat te zijner tijd de witte uitslag verdwijnt.

Hoelang dit echter gaat duren valt moeilijk te zeggen. Dat hangt af van de atmosferische omstandigheden en het gebruik van de bestratingsmaterialen. Door het zure regenwater vermindert het. Er is ook een mogelijkheid om de oppervlakte te reinigen. Vraag hiernaar bij onze verkoop 😉

#Wassink #Apeldoorn #WassinkApeldoorn #WassinkBinnenvloeren #Wassinkbestratingen #Showroom #Tuin #Bestrating #Binnenvloer #kalkuitbloeiing #kalkuitslag #Inspiratie #Showtuin #Nederland #Tuininrichting #decoratie #buitenleven #tuinontwerp #dutch #Veluwe #Holland #Inspiration #Tegels #Stenen #Klinkers #Straat #Weg #TipVanDeMaand #Terras #Oprit

Product in de aandacht: MBI voor tuin

“𝐺𝐸𝑂𝐴𝑅𝐷𝐸𝑆𝐼𝐴 𝑇𝑂𝑃𝑆 𝐶𝑂𝐿𝐿𝐸𝐶𝑇𝐼𝐸”
De betonnen siertegels uit de MBI GeoArdesie Tops collectie hebben een stoere robuuste uitstraling, zijn onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht 🤩 Deze collectie is betaalbaar, van hoge kwaliteit en combineert alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen. 
Kom naar onze showroom (op afspraak) of kijk op onze website voor meer informatie.

#Wassink #Wassinkbestratingen #GeoAdresie #GeoAdresiaTops #tuin #bestrating #tegels #tuininrichting #inspiratie #footcomfort #onderhoudsvriendelijk #kwalitatief #betaalbaar #beton #natuursteen #comfortabel #showroom #Apeldoorn

Showtuin is vrij toegankelijk

In de showtuin onder de overkapping staat een infobox. Hierin vindt u informatie over de vaknummers. Vaknummers worden op de showtuinborden, bij het desbetreffende artikel weergegeven en er liggen folders van leveranciers. Deze mag u meenemen voor inspiratie/ideeën.

Werkwijze afhaal:
1. Bestellen vooraf per mail of telefoon  info@wassinkbestratingen.nl of bel 055 - 522 53 02
2. Betaling vooraf via Ideal.
3. Wij zetten uw bestelling voor u klaar.
4. U ontvangt een nummer, tijdstip en locatie voor afhaal.
5. Geen fysiek contact, bel ons als er vragen zijn.

Voor vragen, bestellingen of informatie zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden!

´kinderkopjes´ voor het terras

Deze rustieke bestrating zoals de ouderwetse ´kinderkopjes´ is een blijvende meerwaarde voor een terras, een pad of een muur. Wij leveren o.a. de echte oude Zweedse granietkeien, Portugese granietkeitjes, Vietnamese basaltblokjes of Italiaans porfier. Ze zijn gebruikt en nieuw gekapt te verkrijgen, altijd met een rustieke uitstraling.

Keramiek bestrating

Keramische tegels zijn nu ook verkrijgbaar voor buiten op uw terras en zijn verkrijgbaar vanaf 1.7cm tot 2 cm dik. Net als alle keramische materialen zoals servies, sanitair en bouwmaterialen, zijn keramische tegels gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke substanties. De mengsels worden gemalen in de benodigde diktes, gedroogd tot een bepaalde vochtigheidsgraad, in de gewenste vorm gebracht en vervolgens gebakken met temperaturen van 1000 tot 1250 graden afhankelijk van de gewenste type tegels.