login

Wassink Bestratingen BV

Stadhoudersmolenweg 200
7317 AZ APELDOORN Nederland, regio Apeldoorn
055-5225302

Ontdek de Perfecte Tegel bij Ons!

Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte tegel voor uw tuinpad, oprit of terras. Met ons uitgebreide assortiment bieden we talloze mogelijkheden om uw buitenruimte een unieke uitstraling te geven. Of u nu houdt van modern, nostalgisch, Engels, Japans of iets compleet anders, wij hebben een uitgebreide selectie prachtige tegels, klinkers, natuursteen en afwerkingsmogelijkheden beschikbaar voor elke gewenste stijl. Uw tuin en terras zijn onze passie, en wij helpen u graag om ze te transformeren naar uw droomplekken!

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.45u (okt-feb tot 17:00)
Dinsdag : 09.00u-17.45u (okt-feb tot 17:00)
Woensdag : 09.00u-17.45u (okt-feb tot 17:00)
Donderdag : 09.00u-17.45u (okt-feb tot 17:00)
Vrijdag : 09.00u-17.45u (okt-feb tot 17:00)
Zaterdag : 09.00u-16.00u (okt-feb tot 15:00)

Aanbiedingen uit de webshop

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Geen Sokken Dag bij GeoSteen®

Loop je graag op blote voeten door de tuin? Voel de warmte van de zon en het zachte briesje van de wind terwijl je geniet van dat ultieme vakantiegevoel. Met GeoSteen® ervaar je ongeëvenaard comfort voor je voeten, dankzij de innovatieve Footcomfort® technologie. Laat je schoenen binnen en geniet van de luxe van blote voeten op GeoSteen®.

Een prachtige entree van een prachtige villa ✨

De oprit is bedekt met donkergrijze granieten split, wat de lichtgekleurde Schellevisplaten prachtig accentueert. Met hun afmetingen van 200 x 100 cm krijgt het looppad naar de ingang een indrukwekkend karakter, dat perfect past bij het ontwerp van deze villa 🖤

#wassink #bestratingen #Schellevis #beton #tegels #buiten #entree #oprit #grind #sfeer #grootformaat #villa #looppad #karakter

S H O W T U I N

Afgelopen week hebben wij een begin gemaakt aan de aanpassingen in onze showtuin. Oude collecties eruit en nieuwe erin! Zo kunt u de nieuwe trends en soorten bij ons in de showtuin bewonderen!

#wassink #wezijnbegonnen #opnaar2024 #NieuweCollectie #trends #Showroom #nieuw #Showroom #tuin

Keramiek Tegels

Geef je buitenruimte een warme en uitnodigende uitstraling met deze prachtige taupe keramische buitentegels! Voeg een vleugje elegantie toe aan je terras, tuinpaden of balkon met deze trendy tegels.

#wassink #wassinkbestratingen #tuin #keramischetegels #buitentegels #tuintegels #tuinontwerp #buitenstijl

WATEROVERLAST?

Waterdoorlatende klinkers voor minder wateroverlast!

Ecologische bestrating laat water insijpelen in de ondergrond. Bij waterdoorlatende klinkers infiltreert het water in de bodem door de poreuze klinker, bij waterpasserende klinkers gebeurt dat via de voegen. Zo vermijd je wateroverlast bij hevige regenbuien en verdroging van de bodem bij lange periodes van droogte.

Op de afbeelding een mooi voorbeeld met de ''Draino Antraciet'' klinker.

Tuintegels in de aandacht ♡

''𝑩𝑼𝑰𝑻𝑬𝑵𝑻𝑬𝑮𝑬𝑳𝑺''
De 'old black' kleur is onderdeel van de laatste collectie Beste Koop Buiten 90x90x3tegels.
Tegel ◼ : uni in de 'old black' kleur.

Maak je tuin compleet met deze mooie 90x90 tegels!

#wassink #terras #terrastegels #keramischebuitentegels #keramischeterrastegels #keramischetegels #tuin #tuininspiratie #huisinspiratie #buitentegels #bestekoopbuitentegels #60x60x3 #90x90x3

TERRAS

Een heerlijke stadstuin, in deze tuin is een strak lijnenspel gebruikt. Dit zorgt voor rust en ruimte. 
Door de plantenborders en plantenbakken word er een heerlijke sfeer gecreëerd.  
In deze tuin zijn de volgende materialen gebruikt:
◾ GeoStretto 60x60x4 Elba 
◾ GeoStretto 60x60x4 Milano
◾ Patio Linea Stapelblok Geo 15x15x60

'SFEERVOLLE FAMILIE TUIN'

Een stijlvolle, strakke gezinstuin met huiskamer-gevoel. Heerlijk om het hele jaar door van je tuin te genieten.

In deze tuin is gebruik gemaakt van:

▪️ GeoCeramica 60x60x4 Flow Black
▪️ Stapelblokken Geo 15x15x60

#wassinkbestratingen #mooimetMBI #inspiratie #tuin #overkapping #terras #plantenbak #genieten

NIEUW-NIEUW-NIEUW !!!

Schellevis Trapezium tegel met een nieuwe vorm. De tegel heeft uiteraard de typisch Schellevis structuur. Met de Trapezium tegel kun je op speelse wijze de zichtlijnen versterken binnen wandelpaden. Met deze artistieke tegel heb je eindeloze ontwerpmogelijkheden!

Leverbaar in de kleuren: Grijs en Antraciet en in het formaat: 120x60/30x8 cm.

Laat je inspireren

Buitenvloeren met karakter van Douglas & Jones

Deze buitentegels zijn een sieraad voor elke tuin ❣
De keramische terrastegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones en Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. In uni maar ook dessins in de formaten 70x70 cm en 90x90 cm. De volkeramische dikte van minimaal 3 cm maakt gebruik en toepassing gemakkelijker omdat het zorgt voor extra stabiliteit. Deze buitentegels zijn een sieraad voor elke tuin!

Witachtige vlekken op uw bestrating?

Geen nood, het gaat om kalkuitbloeiing of kalkuitslag. Dit uit zich in witte sluiers of strepen. Witte uitslag bij betonproducten wordt veroorzaakt door de chemische reactie van cement en water. Hierdoor wordt vrije kalk gevormd, welke zich op het betonoppervlak afzet. Technisch is dit niet vermijdbaar. Dit kan gebeuren door het water bij de productie of later door regenwater. De kalkafzetting gaat daarna een reactie aan met het kooldioxide uit de lucht, waardoor een onoplosbaar calciumcarbonaat ontstaat. Een probleem dat onvermijdelijk is bij betonproducten. 
Door contact met de lucht wordt steeds meer kooldioxide toegevoegd en wordt het calciumcarbonaat langzaam omgezet tot calciumhydrogeencarbonaat, dat wel in water oplosbaar is. Dat wil zeggen dat te zijner tijd de witte uitslag verdwijnt.

Hoelang dit echter gaat duren valt moeilijk te zeggen. Dat hangt af van de atmosferische omstandigheden en het gebruik van de bestratingsmaterialen. Door het zure regenwater vermindert het. Er is ook een mogelijkheid om de oppervlakte te reinigen. Vraag hiernaar bij onze verkoop 😉

#Wassink #Apeldoorn #WassinkApeldoorn #WassinkBinnenvloeren #Wassinkbestratingen #Showroom #Tuin #Bestrating #Binnenvloer #kalkuitbloeiing #kalkuitslag #Inspiratie #Showtuin #Nederland #Tuininrichting #decoratie #buitenleven #tuinontwerp #dutch #Veluwe #Holland #Inspiration #Tegels #Stenen #Klinkers #Straat #Weg #TipVanDeMaand #Terras #Oprit

Product in de aandacht: MBI voor tuin

“𝐺𝐸𝑂𝐴𝑅𝐷𝐸𝑆𝐼𝐴 𝑇𝑂𝑃𝑆 𝐶𝑂𝐿𝐿𝐸𝐶𝑇𝐼𝐸”
De betonnen siertegels uit de MBI GeoArdesie Tops collectie hebben een stoere robuuste uitstraling, zijn onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht 🤩 Deze collectie is betaalbaar, van hoge kwaliteit en combineert alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen. 
Kom naar onze showroom (op afspraak) of kijk op onze website voor meer informatie.

#Wassink #Wassinkbestratingen #GeoAdresie #GeoAdresiaTops #tuin #bestrating #tegels #tuininrichting #inspiratie #footcomfort #onderhoudsvriendelijk #kwalitatief #betaalbaar #beton #natuursteen #comfortabel #showroom #Apeldoorn

Showtuin is vrij toegankelijk

In de showtuin onder de overkapping staat een infobox. Hierin vindt u informatie over de vaknummers. Vaknummers worden op de showtuinborden, bij het desbetreffende artikel weergegeven en er liggen folders van leveranciers. Deze mag u meenemen voor inspiratie/ideeën.

Werkwijze afhaal:
1. Bestellen vooraf per mail of telefoon  info@wassinkbestratingen.nl of bel 055 - 522 53 02
2. Betaling vooraf via Ideal.
3. Wij zetten uw bestelling voor u klaar.
4. U ontvangt een nummer, tijdstip en locatie voor afhaal.
5. Geen fysiek contact, bel ons als er vragen zijn.

Voor vragen, bestellingen of informatie zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden!

´kinderkopjes´ voor het terras

Deze rustieke bestrating zoals de ouderwetse ´kinderkopjes´ is een blijvende meerwaarde voor een terras, een pad of een muur. Wij leveren o.a. de echte oude Zweedse granietkeien, Portugese granietkeitjes, Vietnamese basaltblokjes of Italiaans porfier. Ze zijn gebruikt en nieuw gekapt te verkrijgen, altijd met een rustieke uitstraling.

Keramiek bestrating

Keramische tegels zijn nu ook verkrijgbaar voor buiten op uw terras en zijn verkrijgbaar vanaf 1.7cm tot 2 cm dik. Net als alle keramische materialen zoals servies, sanitair en bouwmaterialen, zijn keramische tegels gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke substanties. De mengsels worden gemalen in de benodigde diktes, gedroogd tot een bepaalde vochtigheidsgraad, in de gewenste vorm gebracht en vervolgens gebakken met temperaturen van 1000 tot 1250 graden afhankelijk van de gewenste type tegels.