login

De Tegelspecialist Leiden

Rooseveltstraat 5
2321 BK LEIDEN Nederland, regio Leiden
071-5327306

Welkom,  

Wij bij De Tegelspecialist Leiden staan er persoonlijk garant voor. Dat u vindt wat u zoekt en er een eerlijke prijs voor betaald. De Tegelspecialist is een familiebedrijf en dat voelt u! ouderwetse service en aandacht staan er hoog in het vaandel. Wij vinden de klant nog steeds koning en bieden u graag dat beetje extra.

Bij de Tegelspecialist Leiden vindt u een riante toonzaal ingevuld met budgettegels, erkende luxemerken en alles wat daar tussen ligt. Wij maken ons er hard voor enkel kwaliteitsproducten te verkopen, dus uitsluitend 1st soort materiaal. Klachten over kwaliteit is dodelijk voor elke onderneming en doen daarom enkel zaken met fabrikanten die voldoen aan deze norm.

De Keuze is enorm! Keramische wanden en vloeren, glasmozaïeken, buitentegels  en natuursteen; De Tegelspecialist leiden heeft het. Door het geregeld bezoeken van beurzen en fabrieken weten wij wat er speelt in tegelland en zijn wij in staat een divers en up to date assortiment te bieden voor elk budget en ieders smaak. Door onze lage overheadkosten en veelal rechtstreekse inkopen bij erkende fabrieken zijn wij in staat goede kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan te bieden.

U bent van harte welkom.

Openingstijden

Maandag: 12.00u-17.00u
Dinsdag: 08.00u-17.00u
Woensdag: 08.00u-17.00u
Donderdag: 08.00u-17.00u
Vrijdag: 08.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-15.00u

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Creëer jouw woonsfeer met tegels

La Cueva biedt tegels met een Nederlands design. Geïnspireerd op natuurlijke materialen. Creëer jouw favoriete woonsfeer dankzij de brede collectie met hout,- marmer,- stone,- beton- en trendlook tegels.

Dankzij de verschillende kleuren, formaten en structuren van onze Dutch Stone, Dutch Wood, Dutch Marble en Dutch Colors series kun je oneindig combineren. Kies je voor een warme, trendy, exclusieve of juist industriële interieurstijl? Creëer jouw eigen, unieke woonsfeer met La Cueva.

Je kunt dit merk bezichtigen in onze showroom.

Merk in de aandacht

Wij zijn dealer van Sphinx Tegels.
Geavanceerde technologie en eigentijds design kenmerken de collecties van Sphinx Tegels ❣

Fraaie industriële vloertegel 60x60cm

Uit voorraad leverbaar ! €49,95 m2

👉metallic - industrieel - gerectificeerd👈

U kunt per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Nieuw in voorraad

Zellige tegels in 5 kleuren. In meerdere kleuren leverbaar.

Project

Wij kregen deze mooie foto toegestuurd van een klant uit Oegstgeest😍Een fraai verwerkte visgraat vloer, type Canada Nogal van het merk Ape Grupo.
Zeer binnenkort hebben wij deze tegels uit voorraad leverbaar!
Prijs €39,95m2