login

Korrel's Tegelshowroom

De Maalstroom 9
8255 RN SWIFTERBANT Nederland, regio Flevoland
0321-325495

Korrel's Tegelshowroom gevestigd aan De Maalstroom 9 te Swifterbant Felvoland, heeft in 2009 de deuren geopend om u kwaliteitsproducten voor uw renovatie aan te kunnen bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Zo hebben wij voor u tegels en sanitair van de bekende merken vanaf € 15,- m². Het assortiment bestaat uit : Keramische wandtegels, vloertegels en keukentegels, Natuursteen tegels, Sanitair en Vloerverwarming.

Met ruime ervaring van renovatiewerk, tegels, sanitair en vloerverwarming, bent u verzekerd van goed advies, top service en een vriendelijk ontvangst bij het kiezen van uw nieuwe tegels. De showroom bestaat uit zeker 300 m² waarbij u voldoende keuze heeft uit tegels en sanitair.

Naast de verkoop van onze producten kunnen wij deze ook nog eens voor u verwerken. Gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw hebben wij samen met verschillende bedrijven genoeg kennis om van bijvoorbeeld uw badkamer een heuse oase te maken.

Tegels, Sanitair en meer

De showroom met onze uitgebreide aanbod aan tegels, sanitair is makkelijk te bereiken in omgeving Flevoland. Bent u woonachtig en op zoek naar tegels in Almere, Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten, Lelystad, Emmeloord, Kampen, Urk of Zeewolde? Kom dan gerust langs bij onze uitgebreide showroom voor tegels en sanitair!

Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor het uitvoeren van al uw renovatiewerk.

Openingstijden

Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : op afspraak
Zaterdag : op afspraak
Zondag : op afspraak
 
Vertegenwoordigers alleen op afspraak.

Merken in de aandacht

U kunt betalen met

      

Foto galerij

Tegels in de aandacht: Pastorelli

Steen, cement, hout, cotto: dit zijn de inspiratiebronnen die kenmerkend zijn voor het brede assortiment Pastorelli-producten die zijn ontworpen om elk type omgeving, openbaar en privé, te voorzien van originaliteit en exclusiviteit.

🤍🤎🖤

De veelzijdigheid van keramische tegels, verkrijgbaar in talloze kleuren, afwerkingen, maten en met diktes tot 30 mm, geeft maximale vrijheid van ontwerpexpressie voor binnen- en buitenruimtes

TEGELS met Realistic 3D vein effect'-technologie

De 5 oppervlakteafwerkingen van PIETRA D'ORVIETO voor binnen en buiten verheffen het tot een echte collectie van uitmuntendheid. Vooral dankzij de natuurlijke uitvoering van de innovatieve 'Realistic 3D vein effect'-technologie de groeven van de aders op het oppervlak samenvallen.

Op deze tegels tref je de textuur van "carbonaatgesteente" aan, een ontwerp voor een realistisch esthetisch en tastbaar effect, vergelijkbaar met de elegantie en een veelzijdige stijl van natuursteen.

Uw specialist in wandtegels, vloertegels, keukentegels en badkamertegels in Flevoland.....

Korrel's Tegelshowroom heeft een ruim assortiment bestaande uit : Tegels, Sanitair en Natuursteen. Zo heeft u genoeg keuze om na uw renovatie te genieten van de tegels waar u vooraf enkel over kon dromen.

In onze showroom kunt u terecht voor uw Keramische tegels, Tegels van natuursteen en nog meer verschillende soorten Tegels!

Wij kunnen u ten alle tijden goed begeleiden en helpen om de juiste keuzes te maken. En niet alleen kunnen wij u goed adviseren en de materialen leveren, wij kunnen ook uw volledige tegelwerk uitvoeren.

BEL voor het maken van een afspraak: 0321-325495 ☎️

Showroom

Een mooie douchewand met staaldraad motief en robuste omlijsting😍

Dit model is voorzien van een handdoeken rek maar is ook leverbaar met een planchet aan de binnenkant van de glazen wand. Scherm leverbaar in verschillende maten en afbeeldingen, zelfs leverbaar in het wit en een eigen afbeelding is ook zelfs mogelijk.

Bezoek onze showroom als u dit exemplaar wilt bekijken!

Geotiles bij Korrel's

Korrels Tegelshowroom in Swifterbant heeft Geotiles wand en vloertegels in haar leveringsprogramma. In onze showroom zijn verschilende tegels uit de Geotiles collectie te bekijken. Graag geven wij u een persoonlijk advies en laten u daarbij alle mogelijkheden van de Geotiles tegels zien.

Met deze link ziet u diverse voorbeelden en inspiratie van Geotiles wand en vloertegels, klik hier >>

Onze Pastorelli Sunshine Collection

De Sunshine-collectie combineert vier verschillende marmerlooks, white Breccia Capraia, Sicilian Segesta, Dark Emperador, and grey Breccia.

Elke versie creëert nieuwe sferen door zijn kleurdiepte, nauwgezette grafische details en hoogglansafwerking. De collectie biedt unieke, baanbrekende techniek, waardoor het onbetwiste voldoet aan alle wensen voor wand- en vloerbekleding en bijna niet van echt te onderscheiden.

Bekijk de video om in de mood te komen en neem contact met ons op voor meer informatie 😃

Marazzi wand en vloertegels

Marazzi behoort tot één van de grootste tegelfabrieken ter wereld en is vaak de trendsetter op het gebied van nieuwe wand en vloertegel. Eén van de best verkochte series van de Marazzi wand- en vloertegels is de serie Treverk. De Treverk serie van Marazzi is wordt geroemd vanwege de mooie houtmotieven, leverbaar in verschillende formaten maar is het meest populair als vloertegels in het formaat 30x120.

Wil je deze tegels bekijken? Bezoek onze showroom, na het maken van een afspraak, aan de De Maalstroom 9 te Swifterbant.

Showroom

Onlangs het damestoilet in de showroom een makeover gegeven.
Zeer geslaagd 👍

Showroom

Onze hal was toe aan een make-over.
Nu kunnen we weer genieten van een houtlook tegel in visgraat verwerkt.
Plaatje weer 👌