login

Korrel's Tegelshowroom

De Maalstroom 9
8255 RN SWIFTERBANT Nederland, regio Flevoland
0321-325495

Korrel's Tegelshowroom gevestigd aan De Maalstroom 9 te Swifterbant, heeft in 2009 de deuren geopend om u kwaliteitsproducten voor uw renovatie aan te kunnen bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Zo hebben wij voor u tegels en sanitair van de bekende merken vanaf € 15,- m². Het assortiment bestaat uit : Keramische wandtegels, vloertegels en keukentegels, Natuursteen tegels, Sanitair en Vloerverwarming.

Met ruime ervaring van renovatiewerk, tegels, sanitair en vloerverwarming, bent u verzekerd van goed advies, top service en een vriendelijk ontvangst bij het kiezen van uw nieuwe tegels. De showroom bestaat uit zeker 300 m² waarbij u voldoende keuze heeft uit tegels en sanitair.

Naast de verkoop van onze producten kunnen wij deze ook nog eens voor u verwerken. Gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw hebben wij samen met verschillende bedrijven genoeg kennis om van bijvoorbeeld uw badkamer een heuse oase te maken.

Tegels, Sanitair en meer

De showroom met onze uitgebreide aanbod aan tegels, sanitair is makkelijk te bereiken in omgeving Flevoland. Bent u woonachtig en op zoek naar tegels in Almere, Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten, Lelystad, Emmeloord, Kampen, Urk of Zeewolde? Kom dan gerust langs bij onze uitgebreide showroom voor tegels en sanitair!

Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor het uitvoeren van al uw renovatiewerk.

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Merken in de aandacht

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Marazzi wand en vloertegels

Marazzi behoort tot één van de grootste tegelfabrieken ter wereld en is vaak de trendsetter op het gebied van nieuwe wand en vloertegel. Eén van de best verkochte series van de Marazzi wand- en vloertegels is de serie Treverk. De Treverk serie van Marazzi is wordt geroemd vanwege de mooie houtmotieven, leverbaar in verschillende formaten maar is het meest populair als vloertegels in het formaat 30x120.

Wil je deze tegels bekijken? Bezoek onze showroom, na het maken van een afspraak, aan de De Maalstroom 9 te Swifterbant.

Showroom

We hebben weer een gave aanvulling in de showroom 😍 Een mooie douchewand met staaldraad motief en robuste omlijsting. Dit model is voorzien van een handdoeken rek maar is ook leverbaar met een planchet aan de binnenkant van de glazen wand.
Scherm leverbaar in verschillende maten en afbeeldingen, zelfs leverbaar in het wit en een eigen afbeelding is ook zelfs mogelijk.
Bezoek onze showroom als u dit exemplaar wilt bekijken.

Showroom

Onlangs het damestoilet in de showroom een makeover gegeven.
Zeer geslaagd 👍

Showroom

Onze hal was toe aan een make-over.
Nu kunnen we weer genieten van een houtlook tegel in visgraat verwerkt.
Plaatje weer 👌