login

Delleman Tegels en Natuursteen

Ulenpasweg 1
7041 GB S-HEERENBERG Nederland, regio Achterhoek
0314-667887

Uw droom, Delleman maakt 'm waar...

Van design badkamer tot een superstrakke woonkamervloer... Delleman maakt uw dromen helemaal waar. Vanaf een persoonlijk advies en volop keus uit vloer- en wandtegels, tot alle accessoires zoals lijm en hoekprofielen. Maar u kunt bij Delleman ook terecht voor een fantastisch ontwerp én de complete realisatie van uw project.

Delleman Tegels staat bekend als de tegel specialist in de meest uit één lopende tegels. Vloer tegels in div formaten 30x60 t/m 80x180cm . De Mooiste imitatie natuursteen, betonlook en prachtige houtlook imitaties en nog veel meer.

Wij laten dit graag zien en bieden informatie en materiaal voor particulier, doe-het-zelver en de zelfstandige ondernemers.

Kom naar de showroom.
Ook buiten openingstijden - als u even belt: 0314-667887.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-15.30u

Nog meer van Delleman

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Uw droom, Delleman maakt'm waar...

De nieuwste trends in tegels en sanitair vind u natuurlijk bij Delleman tegels van design badkamer tot een superstrakke woonkamervloer.&.Terrasvloer. Delleman maakt uw dromen helemaal waar. Vanaf een persoonlijk advies en volop keus uit vloer- en wandtegels, terras tegels. u kunt terecht voor een fantastisch ontwerp én de complete realisatie van uw project…

Op de afbeelding ziet u de tegel "Grey form 60x180 rtt", schitterend eindresultaat 👍👌

Kom naar de showroom.

SHOWROOM

  • Nieuw in onze showroom... MYSTIC 🤍🖤

Nieuwe Showroom

Eerste foto's van een gedeelte van de nieuwe showroom ❣
Meer foto's volgen binnenkort.
Vriendelijke groeten Delleman tegels.

Nieuwe collectie TEGELS

Nieuwe collectie houtlook tegels 30x180 cm.  Een combinatie van cement met oud hout. Moet je echt zien, prachtige materiaal. 👍

Delleman Tegels

Delleman tegels en natuursteen is trendzetter op het gebied van tegels hier in de regio. Wij zoeken altijd voor u de beste kwaliteit tegels. Delleman is in staat om u een uitstekende service en prijs-kwaliteitsverhouding te bieden voor onze diensten.

Op de afbeelding ziet u een "Wooden tile" visgraat 15x90 cm rtt.

Tegelvloeren

Delleman Tegels staat bekend als de tegel specialist in de meest uit één lopende tegels. De Mooiste imitatie natuursteen, betonlook en prachtige houtlook imitaties en nog veel meer.

Onderweg van uit Italië voor onze showroom 60x60 /60x120 / 80x80 copy van bourgondische dallen. In 4 kleuren leverbaar (zie afbeelding).