login

Delleman Tegels en Natuursteen

Ulenpasweg 1
7041 GB S-HEERENBERG Nederland, regio Achterhoek
0314-667887

Uw droom, Delleman maakt 'm waar...

Van design badkamer tot een superstrakke woonkamervloer... Delleman maakt uw dromen helemaal waar. Vanaf een persoonlijk advies en volop keus uit vloer- en wandtegels, tot alle accessoires zoals lijm en hoekprofielen. Maar u kunt bij Delleman ook terecht voor een fantastisch ontwerp én de complete realisatie van uw project.

Delleman Tegels staat bekend als de tegel specialist in de meest uit één lopende tegels. Vloer tegels in div formaten 30x60 t/m 80x180cm . De Mooiste imitatie natuursteen, betonlook en prachtige houtlook imitaties en nog veel meer.

Wij laten dit graag zien en bieden informatie en materiaal voor particulier, doe-het-zelver en de zelfstandige ondernemers.

Kom naar de showroom.
Ook buiten openingstijden - als u even belt: 0314-667887.

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-15.30u

Nog meer van Delleman

U kunt betalen met

      

Foto galerij

Nieuwe in onze showroom ⚡

Grootste formaat 1,20 x 2,80m
🌺🌿🍁
#dellemantegels #tegels

Mooie Wood Collectie

Wij zoeken altijd voor u de beste kwaliteit tegels. Bij Delleman krijgt u een uitstekende service en prijs-kwaliteitsverhouding bij aankoop van onze diensten en produkten.

Vanaf vandaag tonen wij een nieuwe "Wood Collectie" in onze showroom.

Wij laten dit graag zien en bieden informatie en materiaal voor particulier, doe-het-zelver en de zelfstandige ondernemers.

Bekijk en klik hier voor de website!

Nieuw in de showroom ✨

Dust, Ground, Cement, Smoke 60x60 | 60x120 | 120x120 
0,9 en 20mm dik
Mooie gunstig geprijsde collectie.

Hendriks-Sanitair, dealer van de beste top merken

Wij laten dit graag zien en bieden informatie en materiaal voor particulier, doe-het-zelver en de zelfstandige ondernemers.

We hebben ruime keuze in vloer-en wandtegels en sanitair, onze referenties en opdrachtgevens zijn o.a. Specialized, Volvo nederland, Achmea, Lifestyle center en vele particulieren of andere bedrijven.

Heeft u een vraag en/of opmerking? Kom dan eens langs in onze showroom of klik "Bel mij terug" aan!

Nieuw in ons assortiment!

Nieuw opgenomen in ons mooie assortiment. Uitstraling van een gietvloer met diverse decor tegels voor de vloer en aan de wand. 60x60 tot 120x120 voor binnen en buiten. 9 kleuren en 7 decoren.

Vloer en wand, voor binnen en buiten!

Nieuw in onze showroom mat en gepolijst 60x60 tot 120x120 cm, voor binnen en buiten, vloeren en wanden.

Kom maar eens kijken, we laten dit graag zien en bieden informatie en materiaal voor particulier, doe-het-zelver en de zelfstandige ondernemers. We hebben een ruime keuze in vloer-en wandtegels. 

Merk in de aandacht ❣ FAP Ceramiche

Kom eens kijken in onze 600m2 showroom aan tegels en sanitair. Bij Delleman tegels en Hendriks sanitair. 👍👌 Tegelcollecties van FAP Ceramiche.

Uw droom, Delleman maakt 'm waar...

De nieuwste trends in tegels en sanitair vind u natuurlijk bij Delleman tegels van design badkamer tot een superstrakke woonkamervloer & terrasvloer. Delleman maakt uw dromen helemaal waar. Vanaf een persoonlijk advies en volop keus uit vloer- en wandtegels, terras tegels. u kunt terecht voor een fantastisch ontwerp én de complete realisatie van uw project…

Op de afbeelding ziet u de tegel "Grey form 60x180 rtt", schitterend eindresultaat 👍👌

Kom naar de showroom.

SHOWROOM

  • Nieuw in onze showroom... MYSTIC 🤍🖤

Nieuwe Showroom

Eerste foto's van een gedeelte van de nieuwe showroom ❣
Meer foto's volgen binnenkort.
Vriendelijke groeten Delleman tegels.

Nieuwe collectie TEGELS

Nieuwe collectie houtlook tegels 30x180 cm.  Een combinatie van cement met oud hout. Moet je echt zien, prachtige materiaal. 👍

Delleman Tegels

Delleman tegels en natuursteen is trendzetter op het gebied van tegels hier in de regio. Wij zoeken altijd voor u de beste kwaliteit tegels. Delleman is in staat om u een uitstekende service en prijs-kwaliteitsverhouding te bieden voor onze diensten.

Op de afbeelding ziet u een "Wooden tile" visgraat 15x90 cm rtt.

Tegelvloeren

Delleman Tegels staat bekend als de tegel specialist in de meest uit één lopende tegels. De Mooiste imitatie natuursteen, betonlook en prachtige houtlook imitaties en nog veel meer.

Onderweg van uit Italië voor onze showroom 60x60 /60x120 / 80x80 copy van bourgondische dallen. In 4 kleuren leverbaar (zie afbeelding).