login

Weghorst Keukens en Tegels

Grotestraat 25
7622 GA BORNE Nederland, regio Twente
074-2772441

We zijn er trots op dat we inmiddels al meerdere generaties van families in onze showroom hebben mogen ontvangen. We zijn er dan ook al sinds 1963!

De keuze is groot! Wat is een mooie keuken zonder een bijpassende vloertegels of wandtegels? Een goede keuze kan de sfeer van een keuken echt versterken. We bieden je een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels én PVC-vloeren, in iedere stijl, voor iedere smaak en passend binnen ieders budget. Zo maak je je keuken helemaal af.

Met ons complete team staan we voor je klaar. We helpen je graag wanneer je je wilt oriënteren of gericht op zoek bent naar een nieuwe keuken. Of je nu valt voor een superstrak design, blij wordt van landelijk en rustiek of liever gaat voor industrieel; wij hebben het allemaal. Wat je ook kiest, ons advies is altijd eerlijk, onze offerte kraakhelder en ons ontwerp passend. En de koffie? Die is altijd lekker!

Loop eens binnen om een kijkje te nemen of maak een afspraak zodat we tijd voor je inruimen. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-16.00u
 
Winkelbezoeken voor offertes alleen op afspraak.

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Foto galerij

Ook bij Weghorst: Walk-in Dressing room ❣

Na een compleet aanbod in kasten en mogelijkheden voor de bijkeuken en vorig jaar de introductie van een super functionele inrichting voor de laundry, hebben we nu een uitgebreid dressing-concept; kasten voor jouw walk-in-closet, inloopkast, kastenwanden in je kleedruimte of slaapkamer, of op welke manier je het opbergen van kleding en schoenen ook maar voor ogen had. Onze meubelen steeds meer thuis bij jou.

Net als in het keukenprogramma zijn de kleur- en programmamogelijkheden bijna oneindig en dat geldt ook voor de maatmogelijkheden in hoogte, breedte en diepte.

Ons dressing-systeem is modulair en flexibel.
Kasten kunnen desgewenst worden voorzien van deuren; dat kunnen ook glasdeuren of spiegeldeuren zijn.
Alles kasten zijn standaard voorzien van luxe verticale lineaire LED verlichting, dimbaar en met traploos regelbare kleurtemperatuur (multiwhite).
Kasten kunnen worden voorzien van verstelbare legplanken en boven de bovenste lade bevindt zich een luxe glazen draagplateau. Verder kunnen kasten worden voorzien van kledingstangen en broekenhangers.

De keuze is groot ❣

Wat is een mooie keuken zonder een bijpassende vloer of wand? Een goed gekozen vloer kan de sfeer van een keuken echt versterken. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

We bieden je een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels én PVC-vloeren, in iedere stijl, voor iedere smaak en passend binnen ieders budget. Zo maak je je keuken helemaal af.

Keukens horen bij ons!

Keukens en Weghorst zijn in één adem te noemen. We zijn al sinds 1963 thuis in iedere keuken. Of je nu valt voor een superstrak design, blij wordt van landelijk en rustiek of liever voor industrieel gaat; bij ons vind je het allemaal en ben je verzekerd van een eerlijk advies!

>> Lees verder

Lichte tegels ⚡

Een lichte vloer geeft ruimte. Daarnaast past een lichte vloer vrijwel altijd bij iedere woonstijl; handig voor als je nog eens van smaak verandert! En licht is natuurlijk meer dan wit! Van heel veel tinten zijn lichtere varianten beschikbaar.

Maak hier een afspraak, bellen mag natuurlijk ook ❣

Onze Tegel Afdeling

Onze tegelafdeling weer voorzien van mooie collecties keramisch parket en mooie betonlook tegels 😃👍

Afspraak Maken ?

Om u optimaal te kunnen adviseren werken wij momenteel uitsluitend op afspraak.

Afspraak Maken, klik hier

maandag gesloten
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 10:00u tot 17:30u
zaterdag van 9:30u tot 16:00u
zondag gesloten

Winkelbezoeken voor offertes alleen op afspraak.

Goed advies geeft jarenlang plezier

Een keuken koop je niet jaarlijks; het is een aankoop waarbij je -terecht- niet over één nacht ijs gaat. Bij Weghorst Keukens nemen we daarom alle tijd voor een goed advies, een passend ontwerp en een heldere offerte. Wij nemen de tijd voor jou!

>> Lees verder

Weghorst keukens ontzorgt

Bij Weghorst keukens kunnen we u, indien u dit wenst, “ontzorgen” in het traject van offerte tot oplevering van de keuken en/of tegelvloer. Dat wil zeggen dat Weghorst keukens de regie voert over de verschillende werkzaamheden die een nieuwe keuken en/of vloer met zich meebrengt. Kiest u ervoor om het zelf te regelen, dan is dat uiteraard geen probleem.

U vind ons aan de Grotestraat 25 in Borne, zie kaartje aan de rechterzijde van deze pagina.

Industriële keukens | Split Oak Zerox

Bij Weghorst Keukens hebben wij een ruim aanbod van diverse stijlen.
Kijkt u eens rustig rond en bekijk alle keukens per stijl.

Project in de aandacht

Een mooie keuken en bijkeuken met wasmeubel geplaatst in Almelo.

Weghorst keukens en tegels; uw keuken- en tegelspecialist!

Ondanks dat we in onze showroom alle voorzorgsmaatregelen getroffen hebben omtrent het Corona-virus, stellen wij het op prijs als u van te voren een afspraak met ons maakt voor het bespreken en maken van een vrijblijvende offerte.

Dit kunt u hier doen of via tel. 074-2772441

Ruime sortering vloer- en wandtegels

Naast keukens leveren wij tevens vloer- en wandtegels en PVC-vloeren. En ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom vind u een ruime sortering wand- en vloertegels.
Kom langs en laat u overtuigen.

Ons assortiment is vanaf heden uitgebreid met een budget-assortiment; d.w.z. tegels tegen zéér scherpe prijzen. Breng eens een bezoek aan onze showroom. Daar vindt u dus een uitgebreid assortiment en deskundig advies.