login

Weghorst Keukens en Tegels

Grotestraat 25
7622 GA BORNE Nederland, regio Twente
074-2772441

Meer dan 40 jaar is Weghorst een vertrouwde naam in keuken- en tegelland. Weghorst heeft een brede klantenkring van trouwe en tevreden mensen. In onze showroom (800 mtr.2) vindt u 36 keuken opstellingen en 800 soorten tegels om u te inspireren. Wij vragen, in tegenstelling tot vele anderen, geen aanbetaling bij de aanschaf  van een keuken en/of tegels. Wij nodigen u graag uit om ons eens te bezoeken.

Als leverancier van tegels bent u ook bij ons aan het juiste adres. In onze showroom kunt u een keuze maken uit meer dan 800 soorten wand en vloertegels. Kom langs en laat u overtuigen. Tenslotte staat de koffie altijd voor u klaar. Tot ziens bij Weghorst keukens en tegels Borne B.V.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00u-17.30u
Woensdag: 10.00u-17.30u
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-20.00u
Zaterdag: 09.30u-16.00u
 
Doordeweekse avonden (buiten de vrijdagavond) uitsluitend op afspraak!!!

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Weghorst keukens ontzorgt

Bij Weghorst keukens kunnen we u, indien u dit wenst, “ontzorgen” in het traject van offerte tot oplevering van de keuken en/of tegelvloer. Dat wil zeggen dat Weghorst keukens de regie voert over de verschillende werkzaamheden die een nieuwe keuken en/of vloer met zich meebrengt. Kiest u ervoor om het zelf te regelen, dan is dat uiteraard geen probleem.

U vind ons aan de Grotestraat 25 in Borne, zie kaartje aan de rechterzijde van deze pagina.

Industriële keukens | Split Oak Zerox

Bij Weghorst Keukens hebben wij een ruim aanbod van diverse stijlen.
Kijkt u eens rustig rond en bekijk alle keukens per stijl.

Project in de aandacht

Een mooie keuken en bijkeuken met wasmeubel geplaatst in Almelo.

Weghorst keukens en tegels; uw keuken- en tegelspecialist!

Ondanks dat we in onze showroom alle voorzorgsmaatregelen getroffen hebben omtrent het Corona-virus, stellen wij het op prijs als u van te voren een afspraak met ons maakt voor het bespreken en maken van een vrijblijvende offerte.

Dit kunt u hier doen of via tel. 074-2772441

Ruime sortering vloer- en wandtegels

Naast keukens leveren wij tevens vloer- en wandtegels en PVC-vloeren. En ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom vind u een ruime sortering wand- en vloertegels.
Kom langs en laat u overtuigen.

Ons assortiment is vanaf heden uitgebreid met een budget-assortiment; d.w.z. tegels tegen zéér scherpe prijzen. Breng eens een bezoek aan onze showroom. Daar vindt u dus een uitgebreid assortiment en deskundig advies.