login

Stone Concepts

Slotenmakerstraat 62
2672 GD NAALDWIJK Nederland, regio Den Haag
0174-642270

Stone Concepts heeft een uitgebreide collectie vloertegels van diverse merken. Ook bij onze tegels heeft u een grote keuze, van klassiek, rustiek tot modern design.  De tegels kunnen op verschillende manieren worden gelegd, in de lengte, breedte, halfsteens of in wildverband. Zo kunt u zelfs de ruimte optisch groter doen lijken. Wij geven u hierbij graag advies. Wandtegels kunt u natuurlijk gebruiken in uw badkamer, toilet of keuken, maar de huidige wandtegels hebben zoveel sfeer en uitstraling dat u ze ook kunt gebruiken voor uw woonkamer of serre. U geeft uw kamer hiermee een aparte en eigentijdse uitstraling.

 

Stone Concepts is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van wandtegels, vloertegels en natuursteen. Op de begane grond en eerste verdieping is er een showroom. Daar vindt u een uitgebreid assortiment tegels & sanitair van bekende merken vanuit de hele wereld. Graag heten wij u van harte welkom in onze showroom!

Openingstijden

Maandag : Telefonisch bereikbaar vanaf 13.00u
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-15.30u

Inspiratie en Trends

U kunt betalen met

      

Video of Reel

Foto galerij

BAGNO METALLO - Nieuw in onze showroom ✨

Een must have voor de liefhebbers van design ❣

Met de Bagno Metallo haalt u een eyecatcher in huis die u niet vaak elders zult aantreffen. Deze luxe baden zijn behandeld met een exclusieve metaalcoating. Een metaal dat op ambachtelijke wijze wordt aangebracht waardoor er een bad ontstaat met een unieke kleur en reliëf. Het metaal is zuiver, sterk en duurzaam. Door de handmatige verwerking is geen bad hetzelfde. Ook zijn er wastafels met dezelfde afwerking verkrijgbaar voor een harmonieuze uitstraling in de badkamer.  

#baden #bagnometallo #exclusief #metallic #bad #vrijstaandbad #kranen #sanitair #tegels #showroom #naaldwijk #stijl #badkamer

HOUTLOOK

HOUTLOOK 🪵 Een prachtige combinatie tussen de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van keramiek. Met houtlook tegels creëert u de sfeer van een houten vloer, maar dan zonder al het onderhoud dat bij echt hout komt kijken. Houtlook tegels zijn namelijk krasbestendig, niet poreus en gemakkelijk schoon te maken. Wordt het een visgraat patroon of toch een andere creatieve ontwerp?

#houtlook #tegelvloer #slaapkamer #warmeuitstraling #onderhoudsarm #showroom #naaldwijk

SHOWROOM -

Een rondje in onze showroom met een grote ruimte waarin we de collectie van Porcelanosa hebben staan. Deze tegels hebben een hoge kwaliteit en zijn in veel verschillende afmetingen en uitstralingen. Van rust en zachte kleuren tot 3D uitstraling met een metallic afwerking. Porcelanosa-tegels zijn perfect voor alle ruimtes in huis, maar ook voor zakelijke projecten! Kom langs in onze showroom en ontdek de Porcelanosa collectie. 
Neem dan 📍 contact met ons op 📱 0174 - 642270 of 📧 info@stoneconcepts.nl 
We helpen je graag! 

#porcelanosa #tegels #vloer #wand #badkamer #keuken #hoogstekwaliteit #zakelijk #showroom #naaldwijk #contact

STIJLADVIES !!

Een woonvraag, stijladvies of een 3D tekening van uw badkamer? Wij kijken naar de situatie, het budget en de woonstijl. Samen met onze collega’s in de showroom maken we een plan voor de ruimte en leggen we tegels, sanitair en kleuren bij elkaar om een goed beeld te krijgen. 

Wilt u meer weten over dit advies op maat? Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak via telefoon/mail.

📱 0174 - 642270
📧 info@stoneconcepts.nl 

Ook op zaterdag! 

Meer woonstijlen bekijken? Check ons Pinterest account voor nog meer inspiratie #bereikbaar #showroom #naaldwijk #stijlen #tegels #sanitair

ADVIES ✨

De wereld van tegels en sanitair kan soms overweldigend zijn. Hoe maak ik de juiste keuze tegen de beste prijs. Wij zijn er voor iedere woonvraag, voor passend stijladvies en een ingetekende 3D van uw ruimte. 
Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op! Wij kijken naar de situatie, het budget en de woonstijl. 

📱 0174 - 642270 of 📧 info@stoneconcepts.nl 

#advies #3D #3dadvies #tegels #sanitair #contact #showroom #Naaldwijk #stijlen #tegels #sanitair

Wij mogen dit onwijs gave eindresultaat delen van een klant!

Hoe leuk is deze kleinere badkamer geworden?

Niet iedereen heeft zeeën van ruimte als het gaat om een badkamer, maar toch willen we vaak iets functioneels, praktisch en toch in stijl!

Dat is hier zeker gelukt! Wij vinden dit eindresultaat ook echt fantastisch en wensen jullie heel veel geluk met deze mooie badkamer. 

Vloertegels ❣

Een vloertegel uitkiezen is soms lastig, dat begrijpen wij, heb je al een beeld hoe je jouw ruimte er wil laten uit zien? Of heb je wel wat meer hulp hierbij nodig? Wij kunnen op afspraak samen door de showroom lopen om zo de perfecte vloertegel uit te kiezen die past binnen het budget en binnen de gewenste woonstijl. Ga jij voor industrieel, klassiek, landelijk of vintage? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op, plan een afspraak in en laat je adviseren over de mogelijkheden. 
Neem contact met ons op via 📱 0174 - 642270 of 📧 info@stoneconcepts.nl 
#vloertegel #woonstijlen #vannu #hulp #keuze #Naaldwijk #contact #showroom

vtwonen tegels by Douglas & Jones ❣

De vtwonen tegel­collectie, exclusief bij ons in de showroom. Een parel waar wij trots op zijn. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand.

Houtlook

Dit is een houtlook vloer gelegd in een visgraat ❣ De look en sfeer van een houten vloer, maar dan vertaald naar het gemak van een tegelvloer. Deze houtlook vloeren hebben we in verschillende varianten, afmetingen en stijlen. De houtlook tegelvloer is niet van echt hout te onderscheiden. Wij vertellen er graag meer! Neem contact met ons op via 📲 0174 - 642270 of 📩 info@stoneconcepts.nl en plan een afspraak in #houtlook #tegelvloer #keuken #warmeuitstraling #onderhoudsarm #showroom #naaldwijk

MOZAÏEK

De wc, de kleinste plek, maar dat hoeft niet altijd ongezellig te zijn toch? Met mozaïek creëer je altijd iets unieks op de wand, ga jij net zoals hier voor een zacht groene look? Gestyled met een witte gladde tegel? Of pak jij het kleurrijker aan? Er zijn zo veel verschillende combinaties mogelijk, en dan ook nog in heel veel verschillende kleuren. In onze nieuwe showroom komen verschillende opzettingen met mozaïek terug. Maar ook nu in de showroom hebben we al heel veel opzetjes liggen om te bekijken. Heb jij al een keuze gemaakt voor een wandtegel? Maak snel een afspraak en wij laten zien wat mogelijk is! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. 0174 - 642270 of info@stoneconcepts.nl #mozaiek #wandtegel #green #groen #wc #badkamer #stijl #vannu #naaldwijk

VT WONEN - Exclusief verkrijgbaar bij Stone Concepts:

De vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones. Een veelzijdige collectie helemaal van nu, tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. De verschillende tegelseries kun je naar hartenlust mixen om je huis een bijzondere uitstraling te geven. Zoals met de serie Classic. Deze tegelserie biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden! vtwonen fotografie: Sjoerd Eickmans, styling: vt wonen

SHOWROOM

Vanaf Woensdag 28 April is onze showroom weer geopend conform de dan geldende RIVM maatregelen. Voor de beste service verzoeken wij je alsnog een afspraak in te plannen om zo de tijd te nemen om iedereen goed van dienst te kunnen zijn. Zelfstandig even rond kijken om inspiratie op te doen? Uiteraard kan dit! Maak hierna bij een van onze collega’s een afspraak als je meer advies wil of met vragen zit. Omdat het op dit moment heel erg druk is door alle aanvragen, lopende projecten en nieuwe plannen van onze klanten kan het zijn dat het soms even kan duren voordat wij kunnen reageren of dat we met uw project aan de gang kunnen gaan. We doen ons best alles zo snel mogelijk op te pakken en u te helpen waar het kan! #bereikbaar #showroom #naaldwijk #stijlen #tegels #sanitair

MARMERLOOK

Iets wat steeds vaker terug komt in het interieur. Net zoals hier in een combinatie van een lichte tint  op de vloer en donkerdere grijstint tegen de wand, een waanzinnig effect met een rijke uitstraling. Wij zijn super enthousiast over alle verschillende marmerlook tegels die wij in onze showroom hebben. Maak een private shopping afspraak, en kom een keer langs onze showroom. Neem contact met ons op📞0174 - 642270 of ✉️info@stoneconcepts.nl

BEREIKBAAR

Ook wij kunnen weer op afspraak de showroom in! Heb je iets gezien online, of wil je gewoon even rondkijken naar wat verschillende tegels, sanitair enz. Plan een afspraak in met een van ons en wij zorgen dat de koffie klaar staat! Uiteraard blijven wij ook telefonisch en via de mail bereikbaar voor alle woonvragen. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. 0174 - 642270 of info@stoneconcepts.nl. Meer inspiratie in de tussentijd op doen? Check ons Pinterest account voor nog meer inspiratie #bereikbaar #showroom #naaldwijk #stijlen #tegels #sanitair

VT-WONEN collectie - Wij zijn er gek op!

De tegels van de vt wonen collectie zijn eigentijds en onwijs stoer. Super gaaf zoals hier een combinatie tussen een wandtegel en houtlook vloertegel. Beide van vt wonen en bij ons verkrijgbaar. Een fijne lichte look met mooie sfeerelementen. Ook nieuwsgierig naar de gehele vt wonen collectie?

Wij zijn bereikbaar telefonisch en per e-mail. Laat het ons weten wat je zoekt en wij helpen je graag verder met je keuze.

Vloertegels

Een strakke look? Deze grande iron look tegel is groots, en prachtig van kleur, echt om die strakke look op de vloer te creëer ideaal voor woonkamer en keuken. Een vloertegel uitkiezen is vaak lastig, daarom kan je bij ons ook altijd kiezen om een monster tegel mee te nemen, wel zo makkelijk om gelijk te kijken hoe de tegel in de ruimte staat. #vloertegel #showroom #inspiratie #grootformaat #advies #Naaldwijk #keuze

vtwonen tegels

Wij zijn er gek op, wooninspiratie op doen! Deze tegels van de vtwonen collectie zijn eigentijds en onwijs stoer. Deze marmerlook tegels maken deze badkamer helemaal af. Dit is echt een hele gave look en helemaal van nu! Wij houden van deze stijl! Ook vtwonen fan? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. 0174 - 642270 of info@stoneconcepts.nl #vtwonen #industrieel #eigentijds #vloertegel #wooninspiratie #naaldwijk #showroom