login

G. Jacobs Sierbestrating

Laguitensebaan 49
4891 XR RIJSBERGEN Nederland, regio Breda
076-5962069

Jacobs in profiel

Sierbestrating is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze tuincultuur: Met zaken als vijverpartijen; plantenterassen, terassen, afscheidingsmuurtjes etc. kunt u een unieke en persoonlijke sfeer creeeren. Sierbestrating bepaalt niet alleen de indeling van uw tuin maar ook de manier waarop u uw tuin gebruikt. Kortom; met een goed gekozen en aangelegde sierbestrating is het dubbel genieten van uw tuin: een lust voor het oog en een sfeervolle leefomgeving. Jacobs Sierbestrating kent als geen ander de mogelijkheden van de moderne sierbestrating. Op basis van een jarenlange ervaring is Jacobs Sierbestrating uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige sfeervolle en leefbare tuin.

Snel & Vakkundig aangelegd

Door ons...
Alle sierbestatingswerkzaamheden inclusief voorbereidende grond- en rioleringswerken worden professioneel uitgevoerd door ons eigen bedrijf Jacobs Wegenbouw b.v.

...of door uzelf.
Ook als doe-het-zelver kunt u professioneel te werk gaan: bij aankoop van bestratingsmaterialen kunt u gratis gebruik maken van apparatuur als: triller, knipper en aanhanger. Ook kunt bij ons terecht voor de huur van containers voor afvoer van grond, puin en snoeiafval.

Openingstijden

Maandag : 8.00 u-17.00u
Dinsdag : 8.00 u-17.00u
Woensdag : 8.00 u-17.00u
Donderdag : 8.00 u-17.00u
Vrijdag : 8.00 u-17.00u
Zaterdag : 8.00 u-16.00u
Zondag : Gesloten

Acties & Aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Keramische tegels | Tuintegels - Terrastegels

Als u voor keramische terrastegels kiest, kiest u voor zorgeloos genieten in uw tuin 😍
Deze tegels zijn door en door verdicht waardoor vuil en aanslag moeilijk aanhecht. Door de beschermlaag zijn ze krasbestendig, vuilafstotend, kleurvast, maatvast en hebben ze geen kalkuitbloei. De protection factor geeft aan hoe goed de tegel beschermd is. Wanneer u weinig tijd heeft of simpelweg geen zin heeft in te veel onderhoud, zijn keramische tegels ideaal voor uw tuin 🍃

Een opknapbeurtje voor de tuin

Kan de tuin wel een opknapbeurtje gebruiken? Bezoek onze showtuin van ruim 3500m2 met de nieuwste tuintrends🤩

Naast de nieuwste trends hebben we ook verschillende mooie aanbiedingen!

Ideeën doet u op in onze showtuin, de grootste showtuin in West Brabant.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur en zaterdag tot 16.00uur.

Een houten terras geeft de tuin een warm en huiselijk gevoel

🎀𝒽𝑒𝓉 𝒷𝒾𝓃𝓃𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓋🏵𝑒𝓁 𝓃𝒶𝒶𝓇 𝒷𝓊𝒾𝓉𝑒𝓃 𝒽𝒶𝓁𝑒𝓃🎀

Ondanks de esthetische waarde, is hout levend materiaal en daardoor onderhevig aan weer en wind met als gevolg, snel glad, groene aanslag en verkleuring. Om toch de houtlook te verkrijgen zonder intensief onderhoud, is GeoCeramica® een perfect alternatief. Dit is een keramische tegel o.a. beschikbaar in vele houtlook kleuren en afmetingen! GeoCeramica® slijt niet, is vocht- en vlekbestendig, en eenvoudig schoon te maken. Heel erg onderhoudsvriendelijk en toch die zelfde sfeer. 🥰🥰🥰 

Neem anders eens een kijkje in onze webshop voor alle keuze in de houtlook soorten of eventueel andere tegels

Natuurlijk is alles ook te bewonderen in onze showtuin van ± 3500m2 vol met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sierbestrating!

#houtlook  #jacobssierbestrating  #MBI  #sfeervol

Foto's van de klant :)

Begin dit jaar hebben wij deze tuin aangelegd met de GeoCeramica 80x40x4cm Fiordi Sand.

Nu de tuin helemaal ingericht is krijgen wij deze prachtige foto's😍

Wij wensen deze klanten nogmaals erg veel tuinplezier!

Project in de aandacht

Onlangs een speelse, maar ook een strakke moderne tuin opgeleverd  😍
De klant wilde met behoud van de palmboom een warme en onderhoudsvriendelijke tuin 🌴

𝐆𝐞𝐛𝐫𝐮𝐢𝐤𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞𝐧:
 - GeoCeramica Varadero wood 120x30
 - GeoCeramica Patch Black 60x60
 - SlimLine goot met blank aluminium rooster
 - Verlichting: Ixion, Castor 3 en Castor 4
 - Plantenbak: Buxus with wheels in een zwartgrijze kleur
 - Kunstgras Kampina

𝐀𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐝 𝐯𝐚𝐧:
 - MBI voor Tuin
 - ADEZZ
 - Lightpro
 - AGN grass

Waar komen onze tuintegels vandaan?

MBI De Steenmeesters is op allerlei manieren betrokken als het om inrichting van de buiten-leefomgeving gaat. Het speelveld van fabrikant MBI is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte; wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Je vindt MBI producten dan ook overal waar mensen dagelijks samenkomen. "Zo werken wij voor jou, zonder dat je het doorhebt!"

G. Jacobs Sierbestrating heeft een geweldig MBI assortiment (sier)bestrating, dus kom langs voor onze showtuin en neem contact met ons op voor een afspraak.

Project in de aandacht

Wat een plaatje 😍
In deze moderne tuin kan je elk seizoen van je tuin genieten. Wij hebben alle materialen mogen leveren voor deze tuin. De zwembadranden zijn speciaal op maat gemaakt zodat het terras helemaal doorloopt tot het zwembad voor een strak geheel. Hoveniersbedrijf "De Seizoenen" samen met Buiten - tuin/houtbouw/water hebben deze tuin ontworpen en gerealiseerd. 
Onze leverancier vond deze tuin zo mooi dat ze hier graag een fotograaf langs wilde sturen voor een paar prachtige foto's. De foto's en alle materialen komen van MBI voor Tuin. 
Gebruikte materialen:
- GeoCeramica® 60x60x4 Evoque Perla
- GeoCeramica zwembadrand Evoque Perla 60x60
- Geoceramica® 120x30x4 cm havanna wood
- Slim-line met blank aluminium rooster
Een zeer groot gedeelte van ons assortiment is hier te vinden ❣

Laat je inspireren door Jacobs Sierbestrating!

Verander uw tuin in een verlengstuk van de woonkamer. Klik hier voor inspiratie door de verschillende tuinen die wij hebben gerealiseerd. Uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige sfeervolle en leefbare tuin...

Project in de aandacht

Weer een mooie foto gekregen. Deze keer van Gave Tuin 🤩 
Een strakke 100x100 tegel gecombineerd met het speelse van een Basalt kinderkop. De bloembakken van geknipte muurblokken, U-elementen en de houten elementen als afwerking maken de tuin helemaal compleet. 
Gebruikte materialen grotendeels van MBI voor Tuin;
- Gestretto 100x100 Elba
- Kinderkop Basalt 14x14
- U-element 40x50x40
- Muurblok Roccia getrommeld 30x12x12 antraciet

Project in de aandacht

Net voor Pasen🐣 hebben we deze tuin kunnen afwerken!
De klant heeft mooi een lang weekend om van de nieuwe tuin te genieten!🤩
Gebruikte materialen;
 √ aanbieding keramische tegel 60x60x4 cm kontich
 √ Stapelblok Milano
 √ Kunstgras Wallsteijn
 √ Slim line aluminium goot

MBI Erkend dealer Ambassadeur

Vandaag een mooie vlag van MBI voor Tuin ontvangen. Zo kan iedereen die komt zien dat wij een 5-sterren Ambassadeur MBI dealer zijn.🤩 

Wat houdt een 5-sterren Ambassadeur dealer eigenlijk in? Wij als ambassadeur van MBI zijn gespecialiseerd in MBI sierbestrating. De nieuwste producten worden hier als eerste gepresenteerd. U mag van ons als Ambassadeur de hoogste service en kennisniveau verwachten. Natuurlijk kunt U bij ons ook de gehele GeoCeramica collectie zien. Alle kleuren en maten hebben wij in onze showtuin staan.

Werk Breda met 60x60 tegel geel/oranje

In deze tuin is gebruik gemaakt van de GCL 60x60x5cm geel/oranje. De bakken zijn gemaakt van de muurblok GeoMattone 60x15x15 milano. Daarnaast zijn er nog 8 liv solitary lampen geplaatst en aangesloten. Tot slot hebben wij door de tuin waterstopcontacten en druppelslang geplaatst.

Dronevlucht met uitzicht over ons terrein

Jacobs Sierbestrating heeft een van de grootste (3500m2) en fraaiste showtuinen op het gebied van sierbestrating in heel West Brabant. U vindt er werkelijk alles om uw tuinideeën werkelijkheid te laten worden.