login

G. Jacobs Sierbestrating

Laguitensebaan 49
4891 XR RIJSBERGEN Nederland, regio Breda
076-5962069

Jacobs in profiel

Sierbestrating is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze tuincultuur: Met zaken als vijverpartijen; plantenterassen, terassen, afscheidingsmuurtjes etc. kunt u een unieke en persoonlijke sfeer creeeren. Sierbestrating bepaalt niet alleen de indeling van uw tuin maar ook de manier waarop u uw tuin gebruikt. Kortom; met een goed gekozen en aangelegde sierbestrating is het dubbel genieten van uw tuin: een lust voor het oog en een sfeervolle leefomgeving. Jacobs Sierbestrating kent als geen ander de mogelijkheden van de moderne sierbestrating. Op basis van een jarenlange ervaring is Jacobs Sierbestrating uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige sfeervolle en leefbare tuin.

Snel & Vakkundig aangelegd

Door ons...
Alle sierbestatingswerkzaamheden inclusief voorbereidende grond- en rioleringswerken worden professioneel uitgevoerd door ons eigen bedrijf Jacobs Wegenbouw b.v.

...of door uzelf.
Ook als doe-het-zelver kunt u professioneel te werk gaan: bij aankoop van bestratingsmaterialen kunt u gratis gebruik maken van apparatuur als: triller, knipper en aanhanger. Ook kunt bij ons terecht voor de huur van containers voor afvoer van grond, puin en snoeiafval.

Openingstijden

Maandag: 8.00 u-17.00u
Dinsdag: 8.00 u-17.00u
Woensdag: 8.00 u-17.00u
Donderdag: 8.00 u-17.00u
Vrijdag: 8.00 u-17.00u
Zaterdag: 8.00 u-16.00u
Zondag: Gesloten

Acties & Aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Laat je inspireren door Jacobs Sierbestrating!

Verander uw tuin in een verlengstuk van de woonkamer. Klik hier voor inspiratie door de verschillende tuinen die wij hebben gerealiseerd. Uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige sfeervolle en leefbare tuin...

Project in de aandacht

Weer een mooie foto gekregen. Deze keer van Gave Tuin🤩. Een strakke 100x100 tegel gecombineerd met het speelse van een Basalt kinderkop. De bloembakken van geknipte muurblokken, U-elementen en de houten elementen als afwerking maken de tuin helemaal compleet. 
Gebruikte materialen grotendeels van MBI voor Tuin;
- Gestretto 100x100 Elba
- Kinderkop Basalt 14x14
- U-element 40x50x40
- Muurblok Roccia getrommeld 30x12x12 antraciet

Project in de aandacht

Net voor Pasen🐣 hebben we deze tuin kunnen afwerken!
De klant heeft mooi een lang weekend om van de nieuwe tuin te genieten!🤩
Gebruikte materialen;
 √ aanbieding keramische tegel 60x60x4 cm kontich
 √ Stapelblok Milano
 √ Kunstgras Wallsteijn
 √ Slim line aluminium goot

MBI Erkend dealer Ambassadeur

Vandaag een mooie vlag van MBI voor Tuin ontvangen. Zo kan iedereen die komt zien dat wij een 5-sterren Ambassadeur MBI dealer zijn.🤩 

Wat houdt een 5-sterren Ambassadeur dealer eigenlijk in? Wij als ambassadeur van MBI zijn gespecialiseerd in MBI sierbestrating. De nieuwste producten worden hier als eerste gepresenteerd. U mag van ons als Ambassadeur de hoogste service en kennisniveau verwachten. Natuurlijk kunt U bij ons ook de gehele GeoCeramica collectie zien. Alle kleuren en maten hebben wij in onze showtuin staan.

Werk Breda met 60x60 tegel geel/oranje

In deze tuin is gebruik gemaakt van de GCL 60x60x5cm geel/oranje. De bakken zijn gemaakt van de muurblok GeoMattone 60x15x15 milano. Daarnaast zijn er nog 8 liv solitary lampen geplaatst en aangesloten. Tot slot hebben wij door de tuin waterstopcontacten en druppelslang geplaatst.

Dronevlucht met uitzicht over ons terrein

Jacobs Sierbestrating heeft een van de grootste (3500m2) en fraaiste showtuinen op het gebied van sierbestrating in heel West Brabant. U vindt er werkelijk alles om uw tuinideeën werkelijkheid te laten worden.