login

K. Mewissen Bouwmaterialen & Tegelhandel

Pres. Rooseveltstraat 22
6451 BG SCHINVELD Nederland, regio Zuid-Limburg
045-5254844

De grootste collectie wand- en vloertegels in Limburg
De showroom van Mewissen Bouwmaterialen biedt twee verdiepingen vol tegelinspiratie voor uw woonkamer, keuken, hal, badkamer en zelfs uw garage. In onze showroom vindt u een collectie van meer dan 1000 soorten wand- en vloertegels.

Kijk uw ogen uit in onze showroom
Mewissen Bouwmaterialen is de grootste tegelhandel in de regio van Schinveld, Limburg. Alle soorten, maten en kleuren wand- en vloertegels koopt u bij ons tegen een scherpe prijs. We hebben altijd leuke aanbiedingen.

Eindeloos combineren
In onze showroom hebben wij tal van opstellingen staan waar wij stroken en mozaïeken combineren met wandtegels en vloertegels. Zo krijgt u een mooi beeld van de diverse mogelijkheden die er zijn om een combinatie van verschillende kleuren en uitstralingen te maken.

Voel met eigen vingers
Naast de gangbare tegelsoorten hebben wij ook veel keuze in tegels met een houtlook, ook wel keramisch parket genoemd. Deze tegels hebben niet alleen een houtlook, de structuur van deze tegels voelt en oogt exact als hout. Hier en daar een knoestje , prachtige warme kleuren en allerlei lengtes en breedtes. Kom naar onze showroom in Limburg en voel het zelf en kijk uw ogen uit.

Openingstijden

Maandag : 07.30 - 17.00 uur
Dinsdag : 07.30 - 17.00 uur
Woensdag : 07.30 - 17.00 uur
Donderdag : 07.30 - 17.00 uur
Vrijdag : 07.30 - 17.00 uur
Zaterdag : 08.00 - 12.00 uur
Zondag : Gesloten
 
Aangepaste openingstijden tot maandag 4-3-2024

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Behoort een nieuw klusproject starten tot jouw goede voornemens van 2024 ✨

Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor al jouw bouwmaterialen, wandtegels, vloertegels en bestratingen. 
Wij hebben een groot assortiment op voorraad en kunnen vrijwel alles snel leveren. 
Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door ons gevarieerde aanbod. 
📍 President Rooseveltstraat 22, 6451 BG Schinveld

50% Op jouw verwarmings- en koelingskosten besparen?

Terwijl een vloer van hout, vinyl, laminaat of tapijt de warmte van de vloerverwarming tegen houdt doet een tegel precies het tegenovergestelde. Benieuwd naar de voordelen van een tegelvloer met vloerverwarming? Wij leggen het hieronder aan jou uit:
➡️ 𝐖𝐚𝐫𝐦𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠: Een tegelvloer geleidt warmte vele malen beter dan een PVC, hout, vinyl, laminaat of tapijt vloer. Hierdoor hoeft jouw vloerverwarming minder hard te werken om de gewenste temperatuur te bereiken.
➡️ 𝐕𝐚𝐬𝐭𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐫𝐦𝐭𝐞: Een tegelvloer heeft naast een goede warmtegeleiding ook het vermogen om warmte lang vast te houden. Dit bespaart vanzelfsprekend in de stookkosten.
➡️ 𝐊𝐨𝐞𝐥: Ook al is de tegel een kei in het vasthouden en geleiden van warmte, van zichzelf is hij koel. Dit is ideaal in de zomer, wanneer de vloerverwarming uitstaat en juist een koelere tempera- en koelingskosten tuur gewenst is!
Daarnaast is er ook met tegels ontzettend veel mogelijk qua design. Wij hebben een breed scala aan verschillende tegelsoorten en helpen jou graag met het zoeken naar de perfecte tegel voor jouw vloer, zowel vloeren met als zonder vloerverwarming. Kom gezellig langs in onze showroom!

📍 President Rooseveltstraat 22, 6451BG Schinveld 
☎️ 045 - 525 48 44

U bent van harte welkom in onze showtuin

Of je nu op zoek bent naar een betontegel, gebakken bestrating of een keramische tegel.
Deze zijn allemaal te vinden in onze showtuin 🌿
Het mooie is dat veel van deze bestratings-materialen uit voorraad leverbaar zijn.
U bent van harte welkom om onze materialen te komen bewonderen.
Ons verkoop team helpt u graag verder bij uw zoektocht naar de perfecte bestrating.

Wat wij belangrijk vinden bij K. Mewissen?

“Onze kennis en ervaring inzetten om de klant op een goede en transparante manier te helpen. Veel klanten komen via mond-tot-mond reclame bij ons, dat vinden wij heel waardevol! Ook worden we vaak beschreven als eerlijk over kwaliteit en keuze, we nemen de tijd voor iedereen en de deur gaat nooit dicht voor een klant.”

Bezoek ons en ervaar kwaliteit en meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring!

Klik hier indien u het contactformulier wilt gebruiken voor een afspraak :)

Metamorfose van onze showroom ✨

Er is hard gewerkt aan een metamorfose van onze showroom op de eerste verdieping. Veel nieuwe tegels zijn in diverse maten en designs zijn verwerkt op de vloer en tegel de wand.

Alles veel overzichtelijker gepresenteerd.

We heten u van harte welkom in onze showroom in Schinveld.
Team K. Mewissen Bouwmaterialen en Tegelhandel

#showroom #nieuw #marmerlook #steenlook #houtlook #houtlooktegels #betonlook

Ook tegels voor buiten.. tuintegels!

Mooi project gerealiseerd door "Bouwservice Remmen Landgraaf".

Alle bestratings-materialen uiteraard geleverd door K.Mewissen Bouwmaterialen en Tegelhandel

Check onze vernieuwde website !

Pastorelli

Colorful #tegels #indoor #outdoor
🤍🧡💛💚💙🖤

NIEUW: LA CUEVA

Onlangs zijn wij dealer van La Cueva geworden.
Alle series zijn geïnspireerd op natuurlijke materialen 🖤🤍🤎 Alles is in deze collectie te vinden zoals hout, - betonlook,- marmerlook,- stonelook.  Al deze series kunt u zien bij ons in de showroom. Aarzel niet en kom langs ❣

De grootste collectie wand- en vloertegels in Limburg

De showroom van Mewissen Bouwmaterialen biedt twee verdiepingen vol tegelinspiratie voor uw woonkamer, keuken, hal, badkamer en zelfs uw garage. In onze showroom vindt u een collectie van meer dan 1000 soorten wand- en vloertegels.

Bel voor meer informatie over onze producten en dienstverlening naar 045 - 525 48 44 of maak gebruik van het contactformulier.

Doe inspiratie op in onze showroom!

Maak een afspraak voor een bezoek aan Mewissen Bouwmaterialen en Tegelhandel in Limburg voor het grootste assortiment wand- en vloertegels, gevelstenen, sierbestrating en vele andere bouwproducten. Kom langs voor vakkundig advies en ga vol inspiratie in uw woning aan de slag.

Bel voor meer informatie over onze producten en dienstverlening naar 045 - 525 48 44 of maak gebruik van het contactformulier.

Nieuwe collectie TEGELS

We zitten niet stil en zijn onze showroom gereed aan het maken voor de presentatie van de nieuwste collecties wand- & vloertegels.

Mocht u toch al tegels willen bekijken ga dan naar onze website onder de rubriek Portfolio: https://www.mewissenbouwmaterialen.nl/portfolio

K. Mewissen Bouwmaterialen & Tegelhandel heeft 2 verdiepingen showroom ingericht met meer dan 1000 soorten wand- & vloertegels en bijna allemaal binnen een week te leveren!

4500 m² aan bouwmaterialen in Limburg

Sinds 2001 kunt u bij Mewissen Bouwmaterialen en Tegelhandel terecht voor een groot en divers assortiment van uiteenlopende bouwmaterialen:
 - Ruim honderden soorten gevelstenen
 - 1000 soorten wand- en vloertegels
 - Tegellijm
 - Voegsel en kit
 - Bestrating
 - Natuursteen
 - Stukadoorsproducten
 - Dakmaterialen
 - Pvc-materialen
 - Isolatiematerialen
 - Cement en mortels
 - Professioneel handgereedschap, ook voor de doe-het-zelver
 - En nog veel meer
Wij geven u vakkundig advies en bieden u het beste materiaal tegen concurrerende prijzen. Bekijk onze aanbiedingen of kom langs voor ons complete assortiment van bouwmateriaal.

Voorraad

Door in grote hoeveelheden in te kopen hebben wij een flinke voorraad van uiteenlopende bouwmaterialen en hanteren wij aantrekkelijke prijzen. U bent voordelig uit met Mewissen Bouwmaterialen.