login

D'Ouwe Steen BV

De Zonnecel 1
3815 KN AMERSFOORT Nederland, regio Amersfoort
033-4565835

Wij zijn in de wijde omgeving Dé Specialist in Sierbestrating. Ons bedrijf kenmerkt zich door de volgende punten:

*Uitsluitend A-kwaliteit producten
*Standaard materiaal kan geretourneerd worden
*Wij leveren op maat (dus geen volle paketten!!!)
*Wij hebben Grote voorraad (Levering dus op korte termijn!)
*Grote showtuin van meer dan 1.250 m2
*Wij leveren een compleet assortiment (Bestrating, Schuttingen, Blokhutten, Natuursteen, Waterpartijen, Verlichting, Zand enz.)
*Professioneel advies over de keuze en bij de aanleg

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u goed aan te voelen en u te adviseren wat u daadwerkelijk wenst. We nodigen u dan ook van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze vestiging, gelegen op bedrijvenpark De Wieken (nabij de Hogeweg) te Amersfoort. Vooral onze showtuin van meer dan 1.250 m2 is het bekijken waard!

Openingstijden

Maandag : 08.00u-17.00u
Dinsdag : 08.00u-17.00u
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 08.00u-15.00u

Aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Foto galerij

PIET BOON by Douglas & Jones

 Concrete Smoke 90x90x3cm 🖤🧡

#tegels #tuintegels #buitentegels #Amersfoort

Dé specialist in sierbestrating


➡️
D'Ouwe Steen

➡️ voor zowel de vakman als de particulier.

Met onze inmiddels 30 jaar ervaring in Sierbestrating kunnen wij u van een goed advies voorzien.

Sierbestrating, betontegels, keramische tegels, natuursteen, muurelement, tuinverlichting, kunstgras of onderhoudsmiddelen... wij hebben het in huis 🏡 en kunnen u er alles over vertellen!

Klik hier voor de website 😃

Bezoek ons - Meer dan 1.000 m2 aan showtuin

🟠 Door onze showtuin van meer dan 1.000 m2 kunt u bij ons ideëen op doen voor uw tuin, oprit, dakterras of bedrijfspand. Op ons ruime terrein hebben wij de meeste producten voorradig en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. Bij D'Ouwe Steen BV staan service en kwaliteit bovenaan. Noviteiten binnen de sierbestrating zijn bij ons altijd als eerste te vinden.

🟠 Meer informatie

Beste Koop Buitentegels

D'Ouwe Steen te Amersfoort heeft een Showtuin van meer dan 1.250 m2. Ideaal voor u om ideëen op te doen voor uw tuin, oprit, dakterras of bedrijfspand met o.a. "Beste Koop Buitentegels".

Op ons ruime terrein hebben wij de meeste producten voorradig en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn.

Bij D'Ouwe Steen BV staan service en kwaliteit bovenaan. Noviteiten binnen de sierbestrating zijn bij ons altijd als eerste te vinden. Ben je in de buurt van Amersfoort? Neem dan gerust een kijkje in de mooie showtuin.

Bezoek alvast onze website voor meer informatie: www.ouwesteen.nl

D'Ouwe Steen BV, een begrip in Amersfoort en wijde omgeving ❣

D'Ouwe Steen BV bestaat al weer meer dan 30 jaar!
Wij hebben een ruime ervaring op gebied van Sierbestrating, Keramische Tegels, Natuursteen, Tuinverlichting en Tuinhout.

Inmiddels bestaat het team uit ruim 12 medewerkers die met veel enthousiasme, vakkundigheid en creativiteit u op weg helpen met het vinden van een voor u passend product.

Met onze vrachtwagens kunnen wij uw bestelling op een juiste manier op de goede locatie voor u afleveren. Door onze Showtuin van meer dan 1.000 m2 kunt u bij ons ideëen op doen voor uw tuin, oprit, dakterras of bedrijfspand. Op ons ruime terrein hebben wij de meeste producten voorradig en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. Bij D'Ouwe Steen BV staan service en kwaliteit bovenaan. Noviteiten binnen de sierbestrating zijn bij ons altijd als eerste te vinden. 

VT-Wonen Buitentegels

Geef jouw terras allure met SOLOSTONE buitentegels van vtwonen by Douglas & Jones!

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels en verrassende dessins. Uniek in maat en dikte want de 70×70 cm buitentegels hebben een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm. In uni maar vooral de dessintegels geven je (dak)terras een twist!

Klik hier voor meer informatie op de website of bezoek ons: meer dan 1000 m2 aan showtuin!

Voor zowel de vakman als de particulier D'Ouwe Steen

Dé specialist in sierbestrating.

Met onze inmiddels meer dan 28 jaar ervaring in Sierbestrating kunnen wij u van een goed advies voorzien. Of u nu sierbestrating, betontegels, keramische tegels, natuursteen, muurelement, kunstgras of onderhoudsmiddelen nodig heeft, wij hebben het in huis en kunnen u er alles over vertellen.

Bij ons verkrijgbaar!

Ga je aan de slag met het aanleggen van je tuin, terras of oprit en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en voordelen van de Varistone producten? Dan mag je onze nieuwste brochure niet missen! Je vindt er alle producten die ervoor zorgen dat je probleemloos kunt genieten van je sierbestrating.

Klik hier om de digitale brochure te bekijken.

De specialist in sierbestrating

Voor zowel de vakman als de particulier.

Met onze inmiddels meer dan 28 jaar ervaring in Sierbestrating kunnen wij u van een goed advies voorzien. Of u nu sierbestrating, betontegels, keramische tegels, natuursteen, muurelement, kunstgras of onderhoudsmiddelen nodig heeft, wij hebben het in huis en kunnen u er alles over vertellen.

Voor de huidige Corona maatregelen verwijzen wij u graag naar de pagina "Corona maatregelen".

Bekijk assortiment 🖤🧡

De Walk-in Showtuin!

Sierbestrating bezichtigen? Tijdens de lockdown zijn de winkelbalies van tuindealers verplicht dicht. Maar niet getreurd, want een bezichtiging is mogelijk bij meerdere Walk-in Showtuinen door heel Nederland! Vind er één bij u in de buurt (je herkent ze aan het groene icoontje): https://www.mbituin.nl/erkende-dealers/ Let op: de showtuinen zijn vrij toegankelijk, er wordt uiteraard geen service geboden gedurende de lockdown. En onthoud, hou voldoende afstand en #staysafe!

Ervaring en goed advies

Met onze inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in Sierbestrating kunnen wij u van een goed advies voorzien. Of u nu sierbestrating, betontegels, keramische tegels, natuursteen, muurelement, kunstgras of onderhoudsmiddelen nodig heeft, wij hebben het in huis en kunnen u er alles over vertellen.

Meer dan 1.000 m2 Showtuin

Door onze Showtuin van meer dan 1.000 m2 kunt u bij ons ideëen op doen voor uw tuin, oprit, dakterras of bedrijfspand. Op ons ruime terrein hebben wij de meeste producten voorradig en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. Bij D'Ouwe Steen BV staan service en kwaliteit bovenaan. Noviteiten binnen de sierbestrating zijn bij ons altijd als eerste te vinden.