login

D'Ouwe Steen BV

De Zonnecel 1
3815 KN AMERSFOORT Nederland, regio Amersfoort
033-4565835

Wij zijn in de wijde omgeving Dé Specialist in Sierbestrating. Ons bedrijf kenmerkt zich door de volgende punten:

*Uitsluitend A-kwaliteit producten
*Standaard materiaal kan geretourneerd worden
*Wij leveren op maat (dus geen volle paketten!!!)
*Wij hebben Grote voorraad (Levering dus op korte termijn!)
*Grote showtuin van meer dan 1.250 m2
*Wij leveren een compleet assortiment (Bestrating, Schuttingen, Blokhutten, Natuursteen, Waterpartijen, Verlichting, Zand enz.)
*Professioneel advies over de keuze en bij de aanleg

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u goed aan te voelen en u te adviseren wat u daadwerkelijk wenst. We nodigen u dan ook van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze vestiging, gelegen op bedrijvenpark De Wieken (nabij de Hogeweg) te Amersfoort. Vooral onze showtuin van meer dan 1.250 m2 is het bekijken waard!

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.00u
Dinsdag: 08.00u-17.00u
Woensdag: 08.00u-17.00u
Donderdag: 08.00u-17.00u
Vrijdag: 08.00u-17.00u
Zaterdag: 08.00u-15.00u

Aanbiedingen

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Bij ons verkrijgbaar!

Ga je aan de slag met het aanleggen van je tuin, terras of oprit en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en voordelen van de Varistone producten? Dan mag je onze nieuwste brochure niet missen! Je vindt er alle producten die ervoor zorgen dat je probleemloos kunt genieten van je sierbestrating.

Klik hier om de digitale brochure te bekijken.

De specialist in sierbestrating

Voor zowel de vakman als de particulier.

Met onze inmiddels meer dan 28 jaar ervaring in Sierbestrating kunnen wij u van een goed advies voorzien. Of u nu sierbestrating, betontegels, keramische tegels, natuursteen, muurelement, kunstgras of onderhoudsmiddelen nodig heeft, wij hebben het in huis en kunnen u er alles over vertellen.

Voor de huidige Corona maatregelen verwijzen wij u graag naar de pagina "Corona maatregelen".

Bekijk assortiment 🖤🧡

De Walk-in Showtuin!

Sierbestrating bezichtigen? Tijdens de lockdown zijn de winkelbalies van tuindealers verplicht dicht. Maar niet getreurd, want een bezichtiging is mogelijk bij meerdere Walk-in Showtuinen door heel Nederland! Vind er één bij u in de buurt (je herkent ze aan het groene icoontje): https://www.mbituin.nl/erkende-dealers/ Let op: de showtuinen zijn vrij toegankelijk, er wordt uiteraard geen service geboden gedurende de lockdown. En onthoud, hou voldoende afstand en #staysafe!

Ervaring en goed advies

Met onze inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in Sierbestrating kunnen wij u van een goed advies voorzien. Of u nu sierbestrating, betontegels, keramische tegels, natuursteen, muurelement, kunstgras of onderhoudsmiddelen nodig heeft, wij hebben het in huis en kunnen u er alles over vertellen.

Meer dan 1.000 m2 Showtuin

Door onze Showtuin van meer dan 1.000 m2 kunt u bij ons ideëen op doen voor uw tuin, oprit, dakterras of bedrijfspand. Op ons ruime terrein hebben wij de meeste producten voorradig en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. Bij D'Ouwe Steen BV staan service en kwaliteit bovenaan. Noviteiten binnen de sierbestrating zijn bij ons altijd als eerste te vinden.