login

Van den Hoorn BV

Oostlaan 3
3771 XK BARNEVELD Nederland, regio Arnhem
0342-412254

Assortiment bestrating: sierbestrating, gebakken klinker, natuursteen, keramiek, zand, grind & split, afwatering.

Van den Hoorn, een specialist op het gebied van bestratingsmaterialen en het kweken van graszoden. Als familiebedrijf zijn wij sinds 1975 actief. Wij bieden particulieren, hoveniers en stratenmakers op ons bedrijf een breed assortiment aan bestratingen, bestrating accessoires, natuursteen en tuindecoratie. In Barneveld hebben we een showterras aangelegd en er zijn tal van showborden. Natuurlijk kunt u hier op uw gemak op ons terrein rondkijken en zo inspiratie opdoen voor uw tuin, terras of oprit. Graag zijn wij u behulpzaam met ideeën om onze materialen te verwerken op een decoratieve, maar zeker ook functionele manier. 

Uw tuin en oprit bepalen voor een belangrijk deel het aanzien van uw huis en het genot daarvan. Voor wat betreft de inrichting van de woonomgeving heeft een ieder zo zijn of haar speciale wensen. Met eigen vrachtwagens kunnen wij u bestelling veelal op korte termijn bij uw thuis afleveren. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Openingstijden

Maandag: 07.00u-17.00u
Dinsdag: 07.00u-17.00u
Woensdag: 07.00u-17.00u
Donderdag: 07.00u-17.00u
Vrijdag: 07.00u-17.00u
Zaterdag: 07.30u-15.00u

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Geo Stretto Tops, een moderne tegel die tuinen doet groeien.

Geo Stretto Tops onderstreept ruimte. Een moderne tegel die tuinen doet groeien. Kleine tuinen worden groter en grote tuinen worden groots. Door het vlakke, moderne design van deze tegel oogt elk oppervlak groter dan ooit. In ons assortiment hebben wij o.a. de Milano, Elba en Venice in verschillende afmetingen. #MBI #buitentegels #terras #sierbestrating #bestratingsmaterialen #vandenhoorn

 

 

Of ben jij onze logistiek medewerker?

Kijk snel op https://vandenhoornbarneveld.nl/vacatures

Word jij onze nieuwe verkoopadviseur?

Kijk snel op https://vandenhoornbarneveld.nl/vacatures

De tambour serie

De Tambour is een door-en-door betonsteen die verkrijgbaar is in diverse maten en kleuren. De steen is getrommeld en heeft daardoor een stoere verouderde uitstraling. De stenen zijn maatvast en zijn daardoor snel en eenvoudig te leggen. Geschikt voor zowel het terras als de oprit.

Op zoek naar een moderne siertegel?

Dan is de GeoStretto Alivo geïnspireerd op de organische vormen in de natuur het antwoord. Verkrijgbaar in de kleuren Lasize, Milano en Elba. 

Woonkrant Barneveld

De Woonkrant ging op bezoek bij Van den Hoorn en zette samen met Rianne Brouwer-van Den Hoorn en Erik van den Hoorn de top 3 van Binnen naar Buiten Trends op een rijtje! https://bit.ly/2S1JQux 

 

Nieuwe tegels in ons assortiment

Ook dit seizoen hebben wij weer veel nieuwe tegels in ons assortiment. De Famico plus antraciet en grijs/zwart, één van onze populairste tegels zijn uitgebreid met de Famico Lente Bont, deze warme tegel met de gloed van de opkomende zon is te bewonderen op ons showterras.

Een strakke maar groene tuin

De vraag was een onderhoudsarme tuin te ontwerpen. Het resultaat is een strakke tuin maar door het gebruik van gras is er veel groen in de tuin. Van den Hoorn bestratingsmaterialen is door zijn jarenlange ervaring een specialist. Ons assortiment bestaat onder andere uit betonbestrating, gebakken stenen, keramiek en natuursteen. Dit tezamen zorgt ervoor dat je de tuin naar eigen smaak en inzicht kan inrichten.

Na een duik in het zwembad ontspannen op het terras

De opdracht was om de tuin rondom het zwembad aan te kleden. Een praktische indeling om een rustig geheel te krijgen.Als eerste is het stabilisatie zand aangebracht. Daar zijn de keramische tegels op vast gelijmd. Als laatste is het geheel ingevoegd met doorlaatbaar voegsel. Een strak en onderhoudsvriendelijk geheel.