login

Van den Hoorn BV

Oostlaan 3
3771 XK BARNEVELD Nederland, regio Arnhem
0342-412254

Sierbestrating vormt de basis van elke tuin en bepaalt de gewenste sfeer, of het nu modern of nostalgisch is. Van den Hoorn bestratingsmaterialen biedt een breed assortiment, waaronder beton, gebakken stenen, keramische tegels en natuursteen, evenals grind en split. Met decennialange expertise helpen we particulieren, hoveniers en stratenmakers bij het kiezen van de juiste materialen. Ons aanbod is geëvolueerd, nu met keramiek als een recente toevoeging. Bezoek ons showterras in Barneveld voor inspiratie en persoonlijk advies. We streven ernaar om uw bestelling snel te leveren met onze eigen vrachtwagens, maar afhalen is ook mogelijk. Uw tuin en oprit zijn essentieel voor de uitstraling en het genot van uw huis, en we helpen graag bij het realiseren van uw speciale wensen.

Openingstijden

Maandag : 07.00u-17.00u
Dinsdag : 07.00u-17.00u
Woensdag : 07.00u-17.00u
Donderdag : 07.00u-17.00u
Vrijdag : 07.00u-17.00u
Zaterdag : 07.30u-15.00u
Zondag : Gesloten
 
De volgende dagen zijn wij gesloten:
27 april Koningsdag
26 mei Hemelvaartsdag
6 juni 2e Pinksterdag

U kunt betalen met

         

Foto galerij

ONZE VOLLEDIG VERNIEUWDE SHOWTUIN IS OPEN! ✨

🏡 De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt en onze showtuin opnieuw ontworpen en klaargemaakt voor het aankomende seizoen. 
🪴 Ontdek in onze vernieuwde showtuin een uitgebreide collectie stenen en tegels van gerenommeerde leveranciers zoals Excluton Sierbestrating, Klijn, MBI de Steenmeesters, Schellevis Beton, Stone Base, Tuinvisie, Vandersanden, Wienerberger Nederland, in-lite, Lightpro, Varistone bv, ACO bv Nederland en Forsento. 
🌿 We willen iedereen hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan het realiseren van dit project!
🌱 Benieuwd naar het resultaat? Kom gerust langs! De koffie staat klaar!
Team Van den Hoorn

#graszoden #bestratingsmaterialen #barneveld #bestrating #tuin #lente #buiten

Ontspanning ❣

Na een duik in het zwembad ontspannen op het terras 🙏

De opdracht was om de tuin rondom het zwembad aan te kleden. Een praktische indeling om een rustig geheel te krijgen.

Als eerste is het stabilisatie zand aangebracht. Daar zijn de keramische tegels op vast gelijmd. Als laatste is het geheel ingevoegd met doorlaatbaar voegsel. Een strak en onderhoudsvriendelijk geheel. 

📍Kijk hier voor meer inspiratie

Winter Openingstijden

Vanaf heden zijn onze winter openingstijden weer van kracht: oktober t/m februari

Maandag t/m vrijdag 7:00 - 17:00 uur

Zaterdag 7:30 - 15:00 uur

Zondag gesloten

https://www.vandenhoornbarneveld.nl

De zomer is begonnen ❣

Met deze hoge temperaturen is het heerlijk vertoeven in je eigen tuin. Is het tijd om je terras aan te pakken? Dit seizoen is er veel vraag naar tegels met een houtstructuur. Deze langwerpige tegels in de GeoProArte serie kan je voor je terras toepassen maar ook als staptegels verwerken zoals te zien is op de foto. Zo sla je deze zomer de plank niet mis 😉
Geniet van de zomer! ☀️

#mbituin #mooimetmbi #geoproarte #bestratingsmaterialen #bestrating #sierbestrating #vandenhoorn #barneveld #veluwe #zomer #genietvandezomer

GeoCeramica 60x60x4 Impasto Negro ♡

In veel tuinen is tegenwoordig een veranda of tuinhuisje te vinden. Om rust te creëren is het aan te raden om buiten en binnen dezelfde tegels te verwerken. De keramische buitentegels van MBI zijn hiervoor uitermate geschikt. 
Een binnentegel mag je nooit buiten leggen omdat ze niet bestand zijn tegen de weersomstandigheden maar ook omdat het onveilig is. Andersom kan dat wel. Zo zijn de keramische buitentegels van MBI niet alleen bestand tegen krassen en vlekken, maar ook tegen vorst. Kacheltje erin en warme dekentjes erbij en het is ook in de winter fijn om in de tuin te zitten!

Benieuwd naar de opties voor keramische buitentegels? Kom langs en we laten je graag de mogelijkheden op ons showterras zien. 

#bestrating #sierbestrating #keramiek #geoceramica #tuin #tegels #tuintegels #terras #winter #mbituin #mooimetmbi

Showterras ✨

Op ons showterras kunt u tegels, stenen en grind uit ons assortiment bekijken en de mooiste combinaties maken. O.a. de bestrating van onze leveranciers MBI, Tuinvisie, Schellevis, Excluton, Wienerberger, Stonebase en Klijn zijn hier te bewonderen. 

Wij geven u graag persoonlijk advies en met een lekker kopje koffie ☕ erbij kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Zaterdagkracht

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor de zaterdagen en schoolvakanties? Met prima werktijden van 7.30 - 15.00 uur? Ben je minimaal 16 jaar oud? Wij zoeken ondersteuning voor buiten voor het laden en lossen van materialen. Stuur een mail naar erik@vandenhoornbarneveld.nl of bel naar 0342-412254 voor meer informatie!

GeoProArte

Wij hebben met MBI de presentatie van hun nieuwste innovatie GeoProArte mee kunnen vieren. Vanaf 2022 ook bij ons verkrijgbaar! Voor meer informatie bekijk dan deze korte video #MBI #geoproarte

Openingstijden

Per 1 oktober zijn onze winteropeningstijden weer ingegaan en zijn wij doordeweeks tot 17.00 open.
Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.00
Zaterdag van 7.30 - 15.00
Zondag gesloten
Wij zien u graag bij Van den Hoorn!

Geo Stretto Tops, een moderne tegel die tuinen doet groeien.

Geo Stretto Tops onderstreept ruimte. Een moderne tegel die tuinen doet groeien. Kleine tuinen worden groter en grote tuinen worden groots. Door het vlakke, moderne design van deze tegel oogt elk oppervlak groter dan ooit. In ons assortiment hebben wij o.a. de Milano, Elba en Venice in verschillende afmetingen. #MBI #buitentegels #terras #sierbestrating #bestratingsmaterialen #vandenhoorn

 

 

Of ben jij onze logistiek medewerker?

Kijk snel op https://vandenhoornbarneveld.nl/vacatures

Word jij onze nieuwe verkoopadviseur?

Kijk snel op https://vandenhoornbarneveld.nl/vacatures

De tambour serie

De Tambour is een door-en-door betonsteen die verkrijgbaar is in diverse maten en kleuren. De steen is getrommeld en heeft daardoor een stoere verouderde uitstraling. De stenen zijn maatvast en zijn daardoor snel en eenvoudig te leggen. Geschikt voor zowel het terras als de oprit.

Op zoek naar een moderne siertegel?

Dan is de GeoStretto Alivo geïnspireerd op de organische vormen in de natuur het antwoord. Verkrijgbaar in de kleuren Lasize, Milano en Elba. 

Woonkrant Barneveld

De Woonkrant ging op bezoek bij Van den Hoorn en zette samen met Rianne Brouwer-van Den Hoorn en Erik van den Hoorn de top 3 van Binnen naar Buiten Trends op een rijtje! https://bit.ly/2S1JQux 

 

Nieuwe tegels in ons assortiment

Ook dit seizoen hebben wij weer veel nieuwe tegels in ons assortiment. De Famico plus antraciet en grijs/zwart, één van onze populairste tegels zijn uitgebreid met de Famico Lente Bont, deze warme tegel met de gloed van de opkomende zon is te bewonderen op ons showterras.

Een strakke maar groene tuin

De vraag was een onderhoudsarme tuin te ontwerpen. Het resultaat is een strakke tuin maar door het gebruik van gras is er veel groen in de tuin. Van den Hoorn bestratingsmaterialen is door zijn jarenlange ervaring een specialist. Ons assortiment bestaat onder andere uit betonbestrating, gebakken stenen, keramiek en natuursteen. Dit tezamen zorgt ervoor dat je de tuin naar eigen smaak en inzicht kan inrichten.

Na een duik in het zwembad ontspannen op het terras

De opdracht was om de tuin rondom het zwembad aan te kleden. Een praktische indeling om een rustig geheel te krijgen.Als eerste is het stabilisatie zand aangebracht. Daar zijn de keramische tegels op vast gelijmd. Als laatste is het geheel ingevoegd met doorlaatbaar voegsel. Een strak en onderhoudsvriendelijk geheel.