login

Tegelhandel Boer

Oosterhoutseweg 73d
4941 WX RAAMSDONKSVEER Nederland, regio Breda
0162-520590

Tegelhandel Boer is ruim 45 jaar een toonaangevend bedrijf en de specialist in sierbestrating, tegels, natuursteen en klinkers, tuinhout, schuttingen, blokhutten en tuin- verlichting. Door ervaring en expertise kunnen wij een breed assortiment aanbieden van hoogwaardige producten en deskundige verkopers die u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Wij leveren de beste materialen tegen zeer scherpe prijzen. Ook thuisbezorgen is voor ons geen probleem.

Tegelhandel Boer heeft ook een vestiging in Raamsdonksveer. Het grote terrein biedt plaats aan een grote voorraad stenen en tegels. Daarnaast staan hier ook de voorraden van de rest- en B-keuspartijen opgeslagen. Zodoende kunnen we de hoeveelheden goed in de gaten houden. Ook de opsluitbanden, diverse soorten tuinhout, schuttingen en grind en split worden hier uit voorraad geleverd. We hebben een paar soorten grind of split losgestort in de bunker liggen. Dit kunnen wij met een shovel bij u in de aanhangwagen storten.

In de winkel hebben we tuinverlichting, diverse soorten afvoergoten, lijm en onderhoudsmiddelen.
Wij heten u graag welkom. Klik op de de video bovenaan deze pagina voor een impressie van deze vestiging.

U bent van harte welkom ! Het Tegelhandel Boer team.

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17:00u
Dinsdag: 08.00u-17:00u
Woensdag: 08.00u-17:00u
Donderdag: 08.00u-17:00u
Vrijdag: 08.00u-17:00u
Zaterdag: 08.00u-16:00u

Catalogus 2020 & Webshop

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Hij is er weer! 

8-04-2021

Onze nieuwe catalogus is af te halen bij Tegelhandel Boer. Naast ons assortiment tuinmaterialen vindt u ook veel tips, ideeën en sfeerfoto's. En natuurlijk alle nieuwe trends voor 2021!

Haal em snel bij een vestiging bij u in de buurt!

Hemelwater 'opslaan' met Rainbloxx

3-02-2021

De afvoer van het hemelwater wordt steeds meer de verantwoording van de huiseigenaar zélf. Met de Rainbloxx voert u op een eenvoudige en natuurlijke manier het water af. De Rainbloxx nemen het water op en geven het langzaam af aan de ondergrond. Plaats de afvoergoot op de Rainbloxx en het hemelwater wordt vanzelf in de ondergrond opgenomen en werkt dus als infiltratie.

Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen, info@tegelhandeboer.nl of bellen met 0184-682866

Keramische Tuintegels

20-12-2020

Behalve het natuursteen basalt is er weinig materiaal wat de kwaliteit van een keramische tegel kan evenaren. Keramische tegels zijn kleur-, kras- en maatvast, nemen geen vocht of vuil op, worden niet glad en gegarandeerd vorstvrij. U ziet het; dit zijn tegels van absolute topklasse. Keramische tegels zijn leverbaar in diverse kleuren, verschillende bewerkingen en in veel diverse formaten. Straat keramische tegels altijd op een gestabiliseerd zandbed. Dit voorkomt het 'wippen'van de keramische tegels.

Schitterende soorten natuursteen bestrating bij Tegelhandel Boer

17-12-2020

Natuursteen blijft het nog steeds één van de mooiste soorten bestrating. De warme sferen en schitterende nuanceringen kunnen in beton niet nagebootst worden. Tegelhandel Boer heeft een bescheiden assortiment samengesteld van veelgebruikte soorten natuursteen. Dit is veelal leverbaar in verschillende bewerkingen en afmetingen.Veel gebruikte soorten natuursteen zijn het bekende chinese hardsteen. Dit wordt ook wel Bluestone of China Blue genoemd. Daarnaast zijn er naast de harde soorten Graniet (Padang Dark) en Basalt, ook de Mongoolse leisteen (Mongolian Slate) en het Braziliaanse Mustnag leisteen.