login

Tegelhandel Boer

Oosterhoutseweg 73d
4941 WX RAAMSDONKSVEER Nederland, regio Breda
0162-520590

Tegelhandel Boer is ruim 45 jaar een toonaangevend bedrijf en de specialist in sierbestrating, tegels, natuursteen en klinkers, tuinhout, schuttingen, blokhutten en tuin- verlichting. Door ervaring en expertise kunnen wij een breed assortiment aanbieden van hoogwaardige producten en deskundige verkopers die u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Wij leveren de beste materialen tegen zeer scherpe prijzen. Ook thuisbezorgen is voor ons geen probleem.

Tegelhandel Boer heeft ook een vestiging in Raamsdonksveer. Het grote terrein biedt plaats aan een grote voorraad stenen en tegels. Daarnaast staan hier ook de voorraden van de rest- en B-keuspartijen opgeslagen. Zodoende kunnen we de hoeveelheden goed in de gaten houden. Ook de opsluitbanden, diverse soorten tuinhout, schuttingen en grind en split worden hier uit voorraad geleverd. We hebben een paar soorten grind of split losgestort in de bunker liggen. Dit kunnen wij met een shovel bij u in de aanhangwagen storten.

In de winkel hebben we tuinverlichting, diverse soorten afvoergoten, lijm en onderhoudsmiddelen.
Wij heten u graag welkom. Klik op de de video bovenaan deze pagina voor een impressie van deze vestiging.

U bent van harte welkom ! Het Tegelhandel Boer team.

Openingstijden

Maandag : 08.00u-17:00u
Dinsdag : 08.00u-17:00u
Woensdag : 08.00u-17:00u
Donderdag : 08.00u-17:00u
Vrijdag : 08.00u-17:00u
Zaterdag : 08.00u-16:00u

Catalogus 2022 & Webshop

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Keramische Tuintegels in de aandacht: MBI De Steenmeesters | GeoCeramica® - 60x60x4 Porto Mix

Het beste voor buiten 🔅
GeoCeramica®, het beste van twee werelden: een keramische tegel onlosmakelijk verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Al sinds 2016 de absolute topper in onze collectie! Daarom zeggen wij niet voor niets: het beste voor buiten!

Catalogus 2023 ✨

Ook dit aankomende seizoen heeft Tegelhandel Boer een fonkelnieuwe catalogus ontworpen met daarin het nieuwste assortiment, heel veel tips, adviezen en afbeeldingen.

Laat u inspireren en doe ideeën op voor uw nieuwe tuin 🔥 
De getoonde afbeeldingen zijn slechts ter indicatie. De kleuren kunnen in het echt wat afwijken. Wij nodigen u daarom graag uit om de materialen in het echt bekijken in één van onze showtuinen. Zo voorkomt u achteraf een teleurstelling.

🌿 Hier kunt u de nieuwe catalogus 2023 digitaal bekijken 🌿

Aanbiedingen

Tegelhandel Boer heeft altijd een groot aantal aanbiedingen in diverse soorten sierbestrating, muurblokken, natuursteen, keramisceh tegels of muurblokken.

Restpartijen zijn materialen die een producent uit het assortiment haalt. De nog staande voorraden koopt Tegelhandel Boer op en biedt deze nieuwe  producten tegen scherpe prijzen aan.

B-keus partijen zijn producten met kans op schoonheidsfoutjes in de deklaag of kleine missers in de maatvoering of kleur. Deze B-keus partijen worden na de productie handmatig gesorteerd, dus elke tegel kán wat hebben.

Bestel ruim, klik hier, zodat u de minst mooie tegels kunt mishouden of verzagen.

Ontwerpen in solide materialen met de vrijheid van een penseel | GeoProArte®

Het uiterlijk van sierbestrating zal nooit meer vanzelfsprekend zijn. GeoProArte® gaat de verwachtingen die je van sierbestrating hebt transformeren. Deze nieuwe sierbestratingscategorie maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramische design. Daarbij is de hele range aan tegels veelzijdig toepasbaar dankzij de oersterke betonnen drager. Als laatste is GeoProArte® duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij de unieke verzegeling: de ultieme designtegel van de toekomst! 

Betonsteen met eigenschappen van keramiek

GeoCeramica is de combinatie tussen de kracht van betonsteen en de fantastische eigenschappen van keramiek.

De keramische plavuis van 1cm dik wordt door middel van een speciale pasta verbonden met  de betonnen ondertegel van 3cm dik. Deze tegels zijn uitermate geschikt voor gebieden met een zachte grondslag. Deze tegels kunnen namelijk verwerkt worden als een gewone stoeptegel, terwijl u profiteert van de keiharde eigenschappen van keramiek. Er zijn zelfs een aantal kleuren leverbaar in de 6cm dikke 2Drive versie. Deze zijn geschikt voor de oprit.

Meer GeoCeramica in onze uitgebreide webshop, klik hier!

CATALOGUS 2022

Onze nieuwe catalogus 2022 is binnen! Naast ons assortiment tuinmaterialen vindt u ook veel tips, ideeën en sfeerfoto's. En natuurlijk alle nieuwe trends voor 2022!

Haal em snel bij een vestiging bij jou in de buurt!

Tegelhandel Boer: Al 50 jaar de basis voor elke tuin!

Mooie sfeerimpressie van onze locatie in Raamsdonksveer

Tegelhandel Boer heeft ook een vestiging in Noord-Brabant 💙
Het grote terrein biedt plaats aan een grote voorraad stenen en tegels. Daarnaast staan hier ook de voorraden van de rest- en B-keuspartijen opgeslagen. Zodoende kunnen we de hoeveelheden goed in de gaten houden.
Ook de opsluitbanden, diverse soorten tuinhout, schuttingen en grind en split worden hier uit voorraad geleverd.
We hebben een paar soorten grind of split losgestort in de bunker liggen. Dit kunnen wij met een shovel bij u in de aanhangwagen storten.
In de winkel hebben we tuinverlichting, diverse soorten afvoergoten, lijm en onderhoudsmiddelen.
Wij heten u graag welkom. Klik op de de video bovenaan deze pagina voor een impressie van deze vestiging.

Sierbestrating

Sierbestrating is een verzamelnaam voor een heel groot geheel van wat verkrijgbaar is op het gebied van bodem verharding. Er zijn zoveel soorten tuintegels en terrastegels in diverse bewerkingen en kleuren, dat het moeilijk is om dit in één woord samen te pakken.
Onder sierbestrating vallen onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, diverse betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, trommelstenen en strakke stenen.
 Voor elke stijl, elke wens en elk budget kan Tegelhandel Boer de juiste tegels leveren. Onze vakkundige verkopers helpen u graag met het kiezen van de juiste sierbestrating voor uw tuin, terras, pad of oprit. Van goedkope terrastegels tot en met de meest luxe tuintegel.

Tuintegels en terrastegels

Bij het ontwerpen van een tuin worden er altijd tuintegels of terrastegels ingetekend. Hetzij als staptegels in het gras of grind, hetzij een volledig bestraat terras; tegels zijn onmisbaar.

Tuintegels en terrastegels kunnen verschillende functies hebben. De één zoekt tegels als verharding van de tuin, de ander zoekt tegels als verlenging van de woonkamer. Dit vraagt om een divers aanbod. Tegelhandel Boer speelt hier op in door een gevarieerd assortiment te presenteren. Van de tuin met een laag budget met goedkope tegels tot en met de luxe tuin met chique onderhoudsvriendelijke terrastegels. Leverbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten.

Hemelwater 'opslaan' met Rainbloxx

De afvoer van het hemelwater wordt steeds meer de verantwoording van de huiseigenaar zélf. Met de Rainbloxx voert u op een eenvoudige en natuurlijke manier het water af. De Rainbloxx nemen het water op en geven het langzaam af aan de ondergrond. Plaats de afvoergoot op de Rainbloxx en het hemelwater wordt vanzelf in de ondergrond opgenomen en werkt dus als infiltratie.

Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen, info@tegelhandeboer.nl of bellen met 0184-682866

Keramische Tuintegels

Behalve het natuursteen basalt is er weinig materiaal wat de kwaliteit van een keramische tegel kan evenaren. Keramische tegels zijn kleur-, kras- en maatvast, nemen geen vocht of vuil op, worden niet glad en gegarandeerd vorstvrij. U ziet het; dit zijn tegels van absolute topklasse. Keramische tegels zijn leverbaar in diverse kleuren, verschillende bewerkingen en in veel diverse formaten. Straat keramische tegels altijd op een gestabiliseerd zandbed. Dit voorkomt het 'wippen'van de keramische tegels.

Schitterende soorten natuursteen bestrating bij Tegelhandel Boer

Natuursteen blijft het nog steeds één van de mooiste soorten bestrating. De warme sferen en schitterende nuanceringen kunnen in beton niet nagebootst worden. Tegelhandel Boer heeft een bescheiden assortiment samengesteld van veelgebruikte soorten natuursteen. Dit is veelal leverbaar in verschillende bewerkingen en afmetingen.Veel gebruikte soorten natuursteen zijn het bekende chinese hardsteen. Dit wordt ook wel Bluestone of China Blue genoemd. Daarnaast zijn er naast de harde soorten Graniet (Padang Dark) en Basalt, ook de Mongoolse leisteen (Mongolian Slate) en het Braziliaanse Mustnag leisteen.