login

Tegelhandel Boer

Planetenlaan 75
2957 SM NIEUW-LEKKERLAND Nederland, regio Drechtsteden
0184-682866

Tegelhandel Boer biedt een uitgebreid assortiment aan sierbestrating, waaronder siertegels, tuintegels, natuurstenen tegels en keramische tegels, naast tuinhout, betonschuttingen, schanskorven, grindschermen, tuinverlichting, kunstgras en diverse andere tuinbenodigdheden. Met onze ervaring en expertise kunnen we hoogwaardige producten aanbieden en onze deskundige verkopers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij leveren topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen, en bezorging aan huis is geen enkel probleem.

Gelegen in Nieuw-Lekkerland beschikt Tegelhandel Boer over een ruim terrein met een grote voorraad, evenals een uitgestrekte showtuin waar onze producten overzichtelijk worden gepresenteerd. Hier kunt u rustig uw keuze maken aan de hand van de beschikbare voorbeelden. Naast ons reguliere assortiment bieden we ook diverse restpartijen en B-keusproducten aan voor minder dan de helft van de normale prijs. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft, van opsluitbanden, grind en split, tot muurblokken, vijverranden, tuinhout en hardhout, allemaal direct beschikbaar in onze vestiging in Nieuw-Lekkerland.

In onze winkel vindt u tevens een selectie meststoffen, tuinverlichting en bevestigingsmaterialen zoals schroeven, bouten en moeren. En natuurlijk staat de koffie elke dag voor u klaar.

Het team van Tegelhandel Boer heet u van harte welkom!

Openingstijden

Maandag : 07.00u-17.30u
Dinsdag : 07.00u-17.30u
Woensdag : 07.00u-17.30u
Donderdag : 07.00u-17.30u
Vrijdag : 07.00u-17.30u
Zaterdag : 08.00u-16.00u
 
April t/m juni Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00u

Catalogus 2022 & Webshop

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Nieuwe Schellevis® presentatie in onze Showtuin ❣

Wij zijn een van de 15 geselecteerde Pro-partners van Schellevis in Nederland. Ontdek ons unieke assortiment betonnen tegels en elementen, van traptreden tot (grootformaat) tegels. Bezoek onze showtuinen in Nieuw-Lekkerland, Raamsdonksveer, Ridderkerk of Standdaarbuiten en geniet van onze nieuwe Schellevis presentatie. Kom langs en ontdek het zelf - de koffie staat klaar ☕

Tegels in de aandacht | Schellevis® Grasbetontegels

Schellevis® Grasbetontegels bieden een natuurlijke afvoer van hemelwater, waardoor het rioleringssysteem wordt ontlast. Door deze tegels te gebruiken, draag je bij aan de duurzaamheid van je directe leefomgeving. De unieke, open structuur van de tegels geeft ze een authentieke, oud-Hollandse uitstraling, zichtbaar aan zowel de zij- als bovenkant. Het gebruik van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, een speciaal productieproces en Nederlands vakmanschap geeft deze tegels een tijdloos karakter.

Wij bezorgen ook thuis ✨

Geregeld krijgen wij de vraag of wij de bestelling ook thuis kunnen bezorgen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De ervaren chauffeurs kunnen op de meeste plekken komen en zo de bestelde materialen zo dicht mogelijk bij de tuin neerzetten.
Alle bestellingen boven de € 1.000,00 met een afleveradres binnen een straal van 25 km van één van onze vestigingen worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Tegels in de aandacht | GeoCeramica® ✨

100x100x4 Stavelot Decoro 🖤🤍

#tegels #tuintegels #buitentegels 

Aanbiedingen

Tegelhandel Boer heeft altijd een groot aantal aanbiedingen in diverse soorten sierbestrating, muurblokken, natuursteen, keramisceh tegels of muurblokken.

Restpartijen zijn materialen die een producent uit het assortiment haalt. De nog staande voorraden koopt Tegelhandel Boer op en biedt deze nieuwe  producten tegen scherpe prijzen aan.

B-keus partijen zijn producten met kans op schoonheidsfoutjes in de deklaag of kleine missers in de maatvoering of kleur. Deze B-keus partijen worden na de productie handmatig gesorteerd, dus elke tegel kán wat hebben.

Bestel ruim, klik hier, zodat u de minst mooie tegels kunt mishouden of verzagen.

Ontwerpen in solide materialen met de vrijheid van een penseel | GeoProArte®

Het uiterlijk van sierbestrating zal nooit meer vanzelfsprekend zijn. GeoProArte® gaat de verwachtingen die je van sierbestrating hebt transformeren. Deze nieuwe sierbestratingscategorie maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramische design. Daarbij is de hele range aan tegels veelzijdig toepasbaar dankzij de oersterke betonnen drager. Als laatste is GeoProArte® duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij de unieke verzegeling: de ultieme designtegel van de toekomst! 

Betonsteen met eigenschappen van keramiek

GeoCeramica is de combinatie tussen de kracht van betonsteen en de fantastische eigenschappen van keramiek.

De keramische plavuis van 1cm dik wordt door middel van een speciale pasta verbonden met  de betonnen ondertegel van 3cm dik. Deze tegels zijn uitermate geschikt voor gebieden met een zachte grondslag. Deze tegels kunnen namelijk verwerkt worden als een gewone stoeptegel, terwijl u profiteert van de keiharde eigenschappen van keramiek. Er zijn zelfs een aantal kleuren leverbaar in de 6cm dikke 2Drive versie. Deze zijn geschikt voor de oprit.

Meer GeoCeramica in onze uitgebreide webshop, klik hier!

CATALOGUS 2022

Onze nieuwe catalogus 2022 is binnen! Naast ons assortiment tuinmaterialen vindt u ook veel tips, ideeën en sfeerfoto's. En natuurlijk alle nieuwe trends voor 2022!

Haal em snel bij een vestiging bij jou in de buurt!

Tegelhandel Boer: Al 50 jaar de basis voor elke tuin!

Mooie sfeerimpressie van onze locatie in Nieuw-Lekkerland ❣

Tegelhandel Boer in Nieuw-Lekkerland beschikt naast een groot terrein met voorraad over een ruime showtuin 💙 Hierop worden de producten overzichtelijk gepresenteerd. Zodoende kunt u uw keuze weloverwogen maken aan de hand van de voorbeelden. Tegelhandel Boer levert naast het reguliere assortiment sierbestrating ook diverse  rest- en B-keuspartijen. Deze partijen worden aangeboden voor minder als de helft van de gewone prijs.
Alle gangbare materialen zoals opsluitbanden, grind en split, muurblokken, vijverranden, tuinhout en hardhout ligt op voorraad bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland. In de winkel zelf  hebben we diverse meststoffen, tuinverlichting, schroeven, bouten en moeren liggen. De koffie staat elke dag voor u klaar. Wees welkom.
Klik op het filmpje bovenaan de pagina voor een impressie van Tegelhandel Boer - vestiging Nieuw-Lekkerland.

Sierbestrating

Sierbestrating is een verzamelnaam voor een heel groot geheel van wat verkrijgbaar is op het gebied van bodem verharding. Er zijn zoveel soorten tuintegels en terrastegels in diverse bewerkingen en kleuren, dat het moeilijk is om dit in één woord samen te pakken.
Onder sierbestrating vallen onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, diverse betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, trommelstenen en strakke stenen.
 Voor elke stijl, elke wens en elk budget kan Tegelhandel Boer de juiste tegels leveren. Onze vakkundige verkopers helpen u graag met het kiezen van de juiste sierbestrating voor uw tuin, terras, pad of oprit. Van goedkope terrastegels tot en met de meest luxe tuintegel.

Tuintegels en terrastegels

Bij het ontwerpen van een tuin worden er altijd tuintegels of terrastegels ingetekend. Hetzij als staptegels in het gras of grind, hetzij een volledig bestraat terras; tegels zijn onmisbaar.

Tuintegels en terrastegels kunnen verschillende functies hebben. De één zoekt tegels als verharding van de tuin, de ander zoekt tegels als verlenging van de woonkamer.
Dit vraagt om een divers aanbod. Tegelhandel Boer speelt hier op in door een gevarieerd assortiment te presenteren. Van de tuin met een laag budget met goedkope tegels tot en met de luxe tuin met chique onderhoudsvriendelijke terrastegels. Leverbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten.

Hemelwater 'opslaan' met Rainbloxx

De afvoer van het hemelwater wordt steeds meer de verantwoording van de huiseigenaar zélf. Met de Rainbloxx voert u op een eenvoudige en natuurlijke manier het water af. De Rainbloxx nemen het water op en geven het langzaam af aan de ondergrond. Plaats de afvoergoot op de Rainbloxx en het hemelwater wordt vanzelf in de ondergrond opgenomen en werkt dus als infiltratie.

Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen, info@tegelhandeboer.nl of bellen met 0184-682866

Sierbestrating voor elk budget

Voor elke stijl, elke wens en elk budget kan Tegelhandel Boer de juiste tegels leveren. Onze vakkundige verkopers helpen u graag met het kiezen van de juiste sierbestrating voor uw tuin, terras, pad of oprit. Van goedkope terrastegels tot en met de meest luxe tuintegel.

Sierbestrating

Sierbestrating is een verzamelnaam voor een heel groot geheel van wat verkrijgbaar is op het gebied van bodem verharding. Er zijn zoveel soorten tuintegels en terrastegels in diverse bewerkingen en kleuren, dat het moeilijk is om dit in één woord samen te pakken.
Onder sierbestrating vallen onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, diverse betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, trommelstenen en strakke stenen.