login

Tegelhandel Boer

Planetenlaan 75
2957 SM NIEUW-LEKKERLAND Nederland, regio Drechtsteden
0184-682866

Tegelhandel Boer is ruim 45 jaar een toonaangevend bedrijf en de specialist in sierbestrating, tegels, natuursteen en klinkers, tuinhout, schuttingen, blokhutten en tuin- verlichting. Door ervaring en expertise kunnen wij een breed assortiment aanbieden van hoogwaardige producten en deskundige verkopers die u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Wij leveren de beste materialen tegen zeer scherpe prijzen. Ook thuisbezorgen is voor ons geen probleem.

Tegelhandel Boer in Nieuw-Lekkerland beschikt naast een groot terrein met voorraad over een ruime showtuin. Hierop worden de producten overzichtelijk gepresenteerd. Zodoende kunt u uw keuze weloverwogen maken aan de hand van de voorbeelden. Tegelhandel Boer levert naast het reguliere assortiment sierbestrating ook diverse  rest- en B-keuspartijen. Deze partijen worden aangeboden voor minder als de helft van de gewone prijs. Alle gangbare materialen zoals opsluitbanden, grind en split, muurblokken, vijverranden, tuinhout en hardhout ligt op voorraad bij Tegelhandel Boer Nieuw-Lekkerland.

In de winkel zelf  hebben we diverse meststoffen, tuinverlichting, schroeven, bouten en moeren liggen. De koffie staat elke dag voor u klaar. 

Wees welkom! Het Tegelhandel Boer team.

Openingstijden

Maandag: 07.00u-17.30u
Dinsdag: 07.00u-17.30u
Woensdag: 07.00u-17.30u
Donderdag: 07.00u-17.30u
Vrijdag: 07.00u-17.30u
Zaterdag: 08.00u-16.00u
 
April t/m juni Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00u

Catalogus 2020 & Webshop

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Tuintegels en terrastegels

Bij het ontwerpen van een tuin worden er altijd tuintegels of terrastegels ingetekend. Hetzij als staptegels in het gras of grind, hetzij een volledig bestraat terras; tegels zijn onmisbaar.

Tuintegels en terrastegels kunnen verschillende functies hebben. De één zoekt tegels als verharding van de tuin, de ander zoekt tegels als verlenging van de woonkamer.
Dit vraagt om een divers aanbod. Tegelhandel Boer speelt hier op in door een gevarieerd assortiment te presenteren. Van de tuin met een laag budget met goedkope tegels tot en met de luxe tuin met chique onderhoudsvriendelijke terrastegels. Leverbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten.

Hij is er weer! 

Onze nieuwe catalogus is af te halen bij Tegelhandel Boer. Naast ons assortiment tuinmaterialen vindt u ook veel tips, ideeën en sfeerfoto's. En natuurlijk alle nieuwe trends voor 2021!

Haal em snel bij een vestiging bij u in de buurt!

Hemelwater 'opslaan' met Rainbloxx

De afvoer van het hemelwater wordt steeds meer de verantwoording van de huiseigenaar zélf. Met de Rainbloxx voert u op een eenvoudige en natuurlijke manier het water af. De Rainbloxx nemen het water op en geven het langzaam af aan de ondergrond. Plaats de afvoergoot op de Rainbloxx en het hemelwater wordt vanzelf in de ondergrond opgenomen en werkt dus als infiltratie.

Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen, info@tegelhandeboer.nl of bellen met 0184-682866

Sierbestrating voor elk budget

Voor elke stijl, elke wens en elk budget kan Tegelhandel Boer de juiste tegels leveren. Onze vakkundige verkopers helpen u graag met het kiezen van de juiste sierbestrating voor uw tuin, terras, pad of oprit. Van goedkope terrastegels tot en met de meest luxe tuintegel.

Sierbestrating

Sierbestrating is een verzamelnaam voor een heel groot geheel van wat verkrijgbaar is op het gebied van bodem verharding. Er zijn zoveel soorten tuintegels en terrastegels in diverse bewerkingen en kleuren, dat het moeilijk is om dit in één woord samen te pakken.
Onder sierbestrating vallen onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, diverse betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, trommelstenen en strakke stenen.