login

Buitengoed Richard de Groot Sierbestrating en Tuinmaterialen

Stieltjesstraat 1
3364 AR SLIEDRECHT Nederland, regio Drechtsteden
0184-414517

Ontdek onze diverse collectie (Sier)bestrating, geschikt voor elke smaak: van natuursteen tot keramiek - inclusief het populaire 60x60-formaat - en van split tot grind. 
Wij bieden een uitgebreid assortiment GeoCeramica tegels in bijna alle varianten. Of u nu op zoek bent naar bestrating voor een klein project of een uitgebreide tuintransformatie, wij hebben opties voor ieder budget. 
Verlicht uw moderne tuin of terras met onze eigentijdse tuin- en terrasverlichting. Ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid bij ons.

Openingstijden

Maandag : 08.00u-17.30u
Dinsdag : 08.00u-17.30u
Woensdag : 08.00u-17.30u
Donderdag : 08.00u-17.30u
Vrijdag : 08.00u-17.30u
Zaterdag : 08.00u-12.00u
 
Maak dus snel een afspraak

Richard de Groot Buitengoed denkt mee!

U kunt betalen met

      

Foto galerij

Tuintegel in de aandacht | GeoCeramica® ✨

GeoCeramica® 120x30x4 Timber Noce

Hout 🪵 een levendig en sfeervol materiaal met onvoorspelbare knoesten en patronen, behoudt zijn tijdloze esthetiek en bloeit vandaag de dag wellicht meer dan ooit tevoren. Het is robuust, natuurlijk en stijlvol. Ervaar de pracht van hout, maar dan met de uitstekende eigenschappen van een keramische tuintegel. Kies voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en blijvende schoonheid in uw buitenruimte.

Wat voor tuin je ook hebt of gaat aanleggen ✨

Richard de Groot van Buitengoed Sierbestrating is dé specialist voor de (her)inrichting van jouw perceel.

GeoCeramica® heeft hoogwaardige keramische toplaag

Het beste van twee werelden.

De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel 🖤

Richard de Groot Buitengoed denkt mee..

Wie kent niet die fraaie foto’s uit een lifestyle magazine, waar mensen alle seizoenen genieten van hun tuin. In het frisse voorjaar, de zonnige zomer, gedurende de geurende herfst of tijdens de koude winter.

Richard de Groot Buitengoed denkt mee over het gebruik van de juiste materialen in de juiste compositie. Van idee tot aflevering inclusief service: ‘Wij regelen het allemaal. Bovendien doen wij dat tegen betaalbare prijzen.’

Een mooie tuin als buitenpaleis ...

Als de tuin mooi en functioneel is aangelegd, wordt het een plek waar je graag wil zijn. Een schitterend terras, creatief gelegd met keramiek of natuursteen en een houten overkapping bijvoorbeeld, biedt het hele jaar door uitstekende mogelijkheden. Met of zonder buitenhaard, het kan allemaal!!

Richard de Groot Buitengoed denkt mee over het gebruik van de juiste materialen in de juiste compositie. Van idee tot aflevering inclusief service:

‘Wij regelen het allemaal. Bovendien doen wij dat tegen betaalbare prijzen.’

“Alles voor een tevreden klant”

is het uitgangspunt van 5-sterrenspecialist 'Buitengoed Richard de Groot Sierbestrating en Tuinmaterialen'.

Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist voor staat!

Uitgekeken? Richard de Groot Buitengoed is dé specialist ✨

Wat voor tuin u ook heeft of gaat aanleggen, Richard de Groot Buitengoed is dé specialist voor de (her)inrichting van uw perceel. Wat uw wensen ook zijn. Een fraaie sierbestrating van natuursteen ⬛ keramiek 🟫 of natuurlijk grind, stoere plantenbakken 🪴 tuinschermen die privacy geven of een robuuste Douglas of vuren geïmpregneerde overkapping … Het kan allemaal.
Meer weten?

Kom gerust eens langs in de showroom. De koffie is bruin en wordt met smaak geserveerd ☕

Gesloten van 30 Juli tot en met 16 Augustus in verband met de Bouwvak.

De tuintegel merken

Richard Buitengoed werkt samen met gerenommeerde leveranciers.

Een greep:

MBI
Red-Sun
Marlux
Carpentier
M.O.
Wienerberger
Van der Sanden
VT-Wonen
Inlite Verlichting

Voorbeelden van geleverde materialen en door ons verzorgde tuinen, klik hier!

 

Product in de aandacht ❣

SOLOSTONE vtwonen buitentegels by Douglas & Jones 70x70 cm

De ene tegel is de andere niet ...

Een tegel is niet zomaar ‘een tegel’. En een steen is niet zomaar ‘een steen’. Het zijn natuurlijke materialen gemaakt van delfstoffen die verschillend zijn van samenstelling, vorm, grootte en kleur. Dan valt er ook iets te kiezen. Immers: zoveel mensen, zoveel wensen.

Hoe de keuze ook uitvalt, zeker is dat een fraaie, goed uitgevoerde, bestrating het huis een sierlijk aanzicht zal geven. En ‘functioneel’ in gebruik. Richard de Groot Buitengoed geeft die garantie: ‘Door jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Met kennis van zaken en door een uitgebreid netwerk bedienen wij klanten op maat.’

Wat doen wij...

✔️ (Sier)bestrating voor elke smaak: van natuursteen tot keramiek - ook 60x60 - en van split tot grind.
✔️ Nagenoeg alle soorten GeoCeramica tegels
✔️ Bestrating voor ieder budget
✔️ Moderne tuin- en terrasverlichting
✔️ Kunststof vlonderpanelen
✔️ Overkappingen
✔️ Tuinhout
✔️ Schuttingen en tuinschermen (Douglas)
✔️ (Stenen) ornamenten
✔️ Opsluitbanden / stenen bielzen
✔️ Stapelblokken
✔️ En meer...

Richard de Groot Buitengoed is dé specialist

Wat voor tuin u ook heeft of gaat aanleggen, Richard de Groot Buitengoed is dé specialist voor de (her)inrichting van uw perceel. Wat uw wensen ook zijn. Een fraaie sierbestrating van natuursteen, keramiek of natuurlijk grind, stoere plantenbakken, tuinschermen die privacy geven of een robuuste Douglas of vuren geïmpregneerde overkapping … Het kan allemaal.
Meer weten?

Kom gerust (op afspraak) langs in de showroom. De koffie is bruin en wordt met smaak geserveerd.

Een mooie tuin als verlengstuk van uw huis?

In een prachtige, functionele tuin is het heerlijk genieten. Natuurlijk tijdens een mooi voorjaar of een schitterende zomer op het terras met koffie of een goed glas wijn … Kinderen of kleinkinderen stoeien op het gras of krijten tekeningen op de stoep.

Maar ook in de herfst of winter kan bijvoorbeeld een houten overkapping met een gezellige tuinhaard u veel genoeglijke uren bieden. Alleen of samen.

Richard de Groot Buitengoed laat u het hele jaar door genieten van uw tuin! Binnen én buiten!