login

Buitengoed Richard de Groot Sierbestrating en Tuinmaterialen

Stieltjesstraat 1
3364 AR SLIEDRECHT Nederland, regio Drechtsteden
0184-414517

Richard de Groot Buitengoed is al jaren een begrip in Sliedrecht. Daar zijn wij blij mee. Door kennis van zaken, het leveren van een constante kwaliteit en het goed luisteren naar wat mensen wensen, bedienen wij een grote en tevreden klantenkring.

Wie de Sliedrechtse mentaliteit kent, weet dat werken aanpakken is. Mouwen opstropen en gaan. ''s Winters werken wij vaak zat door. Want waarom wachten op het voorjaar? Levertijden in die periode zijn vaak korter en de klant beschikt zo eerder over die fraaie bestrating, de nieuwe overkapping of de heerlijke afscherming van de tuin. Mooi toch?'

Wie zelf uit Sliedrecht komt, weet ook dat 'een baksie' meer is dan een (smakelijke) kop koffie. Natuurlijk gezellig en gastvrij, maar tegelijk een moment waar je luistert en samen zaken bespreekt. Waarin je eerlijk advies geeft en elkaar verder helpt. Dat is de kracht van Richard de Groot Buitengoed.

Duurzaam investeren in kennis, materialen en tevreden klanten. 'Dat is wat wij doen. Wij zouden ook niet anders willen. Met twee benen op de grond je klanten goed en eerlijk bedienen.'

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.30u
Dinsdag: 08.00u-17.30u
Woensdag: 08.00u-17.30u
Donderdag: 08.00u-17.30u
Vrijdag: 08.00u-17.30u
Zaterdag: 08.00u-12.00u
 
Maak dus snel een afspraak

Richard de Groot Buitengoed denkt mee!

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Wat doen wij...

✔️ (Sier)bestrating voor elke smaak: van natuursteen tot keramiek - ook 60x60 - en van split tot grind.
✔️ Nagenoeg alle soorten GeoCeramica tegels
✔️ Bestrating voor ieder budget
✔️ Moderne tuin- en terrasverlichting
✔️ Kunststof vlonderpanelen
✔️ Overkappingen
✔️ Tuinhout
✔️ Schuttingen en tuinschermen (Douglas)
✔️ (Stenen) ornamenten
✔️ Opsluitbanden / stenen bielzen
✔️ Stapelblokken
✔️ En meer...

Richard de Groot Buitengoed is dé specialist

Wat voor tuin u ook heeft of gaat aanleggen, Richard de Groot Buitengoed is dé specialist voor de (her)inrichting van uw perceel. Wat uw wensen ook zijn. Een fraaie sierbestrating van natuursteen, keramiek of natuurlijk grind, stoere plantenbakken, tuinschermen die privacy geven of een robuuste Douglas of vuren geïmpregneerde overkapping … Het kan allemaal.
Meer weten?

Kom gerust (op afspraak) langs in de showroom. De koffie is bruin en wordt met smaak geserveerd.

Een mooie tuin als verlengstuk van uw huis?

In een prachtige, functionele tuin is het heerlijk genieten. Natuurlijk tijdens een mooi voorjaar of een schitterende zomer op het terras met koffie of een goed glas wijn … Kinderen of kleinkinderen stoeien op het gras of krijten tekeningen op de stoep.

Maar ook in de herfst of winter kan bijvoorbeeld een houten overkapping met een gezellige tuinhaard u veel genoeglijke uren bieden. Alleen of samen.

Richard de Groot Buitengoed laat u het hele jaar door genieten van uw tuin! Binnen én buiten!