login

Lek Tuinmaterialen

Harsweg 26
2461 EZ TER AAR Nederland, regio Leiden
0172-602185

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit tuinmaterialen voor hovenier en particuliere afnemers. Op ons terrein bieden we een ruim assortiment bestratingsmaterialen, tuinhout en randartikelen zoals b.v. verlichting, bielsen en opsluitbanden. Alles wordt overzichtelijk getoond in buiten- en binnenshowroom. Veelal hebben we de getoonde artikelen in voorraad en wordt snel bezorgd. Klik eens rustig door onze website. Mocht u vragen hebben over onze artikelen laat het ons gerust weten.

Inmiddels zijn wij verhuisd van uit de dorpskern van Langeraar naar het industrieterrein Bovenland. Op 17 maart 2007 hebben wij deze locatie officieel in gebruik genomen. Uiteraard leveren wij nog steeds dezelfde kwaliteit en service als welke u van ons gewend was. Doordat onze oppervlakte is verdubbeld kunnen we u hier nog meer voorbeeldbestratingen laten zien. Nieuw op deze locatie zijn de showtuinen waarmee wij u willen inspireren met de door ons leverbare kwaliteitsproducten. Wij hopen u snel eens te mogen begroeten op onze nieuwe locatie waarbij ons vakkundig personeel u graag zal informeren over de door ons leverbaren producten.

Openingstijden

Maandag : 08.00u-17.00u
Dinsdag : 08.00u-17.00u
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 08.00u-16.00u
Zondag : gesloten
 
Speciale openingstijden:

Koningsdag gesloten
Bevrijdingsdag: 08.00u-17.00u
Hemelvaartsdag gesloten
2e Pinksterdag gesloten

Onze projecten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

GeoProArte® | MBI De Steenmeesters 

De Nieuwe Rembrandt 🎨

GeoProArte® maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramisch design. Een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardig keramisch design wat mogelijk gemaakt is door de nieuwste designtechniek. 
Looks & formaten

GeoProArte® is een nieuwe sierbestratingscategorie op zichzelf. Nieuwe technieken stellen ons in staat te ontwerpen op een manier die eerder niet mogelijk was. Levensechte nuances en eigenheden die ontsprongen zijn aan de natuur, kunnen wij nu duurzaam verbinden met onze solide tuintegels. Maar ook onze creativiteit kunnen we de vrije loop laten dankzij deze nieuwe technieken. Zo biedt de huidige range een aantal niet van echt te onderscheiden natuurlooks zoals die van hout-, quartz -, en hardsteen. Maar ook uitgesproken (industriële), authentieke looks en zelfs gevarieerde mozaïek designs. Het keramisch design bindt zich prachtig met de betonnen textuur en het onderscheid tussen digitaal en ‘echt’ behoort tot het verleden.

Formaten: 30×20 | 60×30 | 80×40 | 120×30 | 100×100
Dikte: 4cm | 6cm

april-mei actie!

GRATIS: Sit on Air fauteuil en poef bij aanschaf van 40m2 vtwonen buitentegels.

*Deze actie loopt t/m 31 mei 2023 🥳

#vtwonen #sierbestrating #tegels #actie #lek #lektuinmaterialen

Metten Stein+Design | Umbriano ✨

Misty morning - Winter Inspiratie 🌫

Of het nu gaat om de vijf centimeter dikte tegel voor voetgangerszones of om een acht tot achttien centimeter dik bestratingssysteem dat de zwaarste verkeerslasten trotseert – de gemarmerde betonsteen Umbriano zonder vellingkant met zijn natuurlijke uitstraling is zowel in privé – als in openbare omgevingen geliefd. En ze geeft een meerwaarde aan trottoirs, boulevards en pleinen – steeds weer als onvervangbare unieke elementen met een eigen tekening in de steen. Dankzij het ontbreken van de vellingkanten kunnen met Umbriano rustige en homogeen aandoende oppervlakken worden gevormd die heel goed begaanbaar zijn. De CleanTop®-oppervlaktebescherming met Clean Faktor 90 maakt het onderhoud van de steen tevens een stuk gemakkelijker. Metten heeft speciaal voor Umbriano een uniek productieproces ontwikkeld, dat internationaal gepatenteerd is.

Laat nu die winter maar komen!

Tegels in de aandacht ✨

Marlux Designtegel Mosaic Victoria 60x60x3

Combineer de looks van vroeger met het comfort van vandaag...

Mosaic doet denken aan de cementtegeltjes van vroeger, maar heeft het comfort van een moderne betontegel. Met de verschillende warme en koele kleuren creëer je zowel landelijke als strakke buitenruimtes. Ideaal als accent, maar zeker ook een eyecatcher als volwaardig terras.

1200m² showtuin... Laat u inspireren ✨

Lek Tuinmaterialen loopt voorop in tuintrends 🌱 

Bekijk nieuwe tuinartikelen en de laatste stijlen hier

Tuinideën opdoen van reeds gerealiseerde tuinen

Er kan weer volop buiten gezeten worden!

Is uw tuin al klaar voor lente 🐣☀️

Bekijk hier onze gerealiseerde tuinen!

Of klik hier voor bestrating in onze webshop!

 

Product in de aandacht: Duracer by Michel Oprey & Beisterveld

Het beste van Keramiek, verenigd met de functionaliteit van Beton... Dat is Duracer, een technische innovatie!

Bestrating

In alle vormen en maten, bij Lek Tuinmaterialen bent u aan het juiste adres. Of nu gaat om simpele betonklinkers of luxe keramische tegels en alles daar tussenin!

Onze specialisten adviseren u over de verschillende tuintegels en de eventuele voor- en nadelen. Welke tegels zijn geschikt voor de oprit en welke voor een terras. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in alle veredelde sierbestrating. Impregneren, coating, keramiek? welk onderhoudsarm product past het best bij u?

Op zoek bent naar nieuwe bestrating?
U vindt het bij Lek Tuinmaterialen!

Bestrating voor elk budget

Van eenvoudige beton klinker tot luxe keramische tegels u vindt het bij Lek Tuinmaterialen. Gecoat, geïmpregneerd en keramiek, bestrating voor elk budget!

Bekijk hier de mogelijkheden 🖤❤️

Showtuinen | Meer dan 1.200m² inspiratie

Voor het meest uitgebreide assortiment tuinartikelen in het Groene Hart bent u bij ons op het juiste adres.
Lek Tuinmaterialen levert tuinartikelen zoals bestrating, tuinhout, blokhutten, tuinhuisjes en tuintegels voor zowel particulier als hovenier. Met meer dan 50 jaar ervaring een begrip in de regio en het adres voor service en advies.

Bekijk hier onze showtuin 🖤❤️

Showtuin

Een kleine impressie van onze grote showtuin