login

Lek Tuinmaterialen

Harsweg 26
2461 EZ TER AAR Nederland, regio Leiden
0172-602185

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit tuinmaterialen voor hovenier en particuliere afnemers. Op ons terrein bieden we een ruim assortiment bestratingsmaterialen, tuinhout en randartikelen zoals b.v. verlichting, bielsen en opsluitbanden. Alles wordt overzichtelijk getoond in buiten- en binnenshowroom. Veelal hebben we de getoonde artikelen in voorraad en wordt snel bezorgd. Klik eens rustig door onze website. Mocht u vragen hebben over onze artikelen laat het ons gerust weten.

Inmiddels zijn wij verhuisd van uit de dorpskern van Langeraar naar het industrieterrein Bovenland. Op 17 maart 2007 hebben wij deze locatie officieel in gebruik genomen. Uiteraard leveren wij nog steeds dezelfde kwaliteit en service als welke u van ons gewend was. Doordat onze oppervlakte is verdubbeld kunnen we u hier nog meer voorbeeldbestratingen laten zien. Nieuw op deze locatie zijn de showtuinen waarmee wij u willen inspireren met de door ons leverbare kwaliteitsproducten. Wij hopen u snel eens te mogen begroeten op onze nieuwe locatie waarbij ons vakkundig personeel u graag zal informeren over de door ons leverbaren producten.

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.30u
Dinsdag: 08.00u-17.30u
Woensdag: 08.00u-17.30u
Donderdag: 08.00u-17.30u
Vrijdag: 08.00u-17.30u
Zaterdag: 08.00u-16.00u

Onze projecten

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Bestrating

Van eenvoudige beton klinker tot luxe keramische tegels u vindt het bij Lek Tuinmaterialen. Gecoat, geïmpregneerd en keramiek, bestrating voor elk budget!

Bekijk hier de mogelijkheden 🖤❤️

Showtuinen | Meer dan 1.200m² inspiratie

Voor het meest uitgebreide assortiment tuinartikelen in het Groene Hart bent u bij ons op het juiste adres.
Lek Tuinmaterialen levert tuinartikelen zoals bestrating, tuinhout, blokhutten, tuinhuisjes en tuintegels voor zowel particulier als hovenier. Met meer dan 50 jaar ervaring een begrip in de regio en het adres voor service en advies.

Bekijk hier onze showtuin 🖤❤️

Corona Maatregelen

Onder welke voorwaarden dit mogelijk is leest u hier.

Corona Maatregelen tot 3 Maart

Momenteel zijn wij uitsluitend geopend voor B2B verkoop. Voor particuliere verkoop zijn wij tot 3 Maart gesloten.

  • Online bestellen voor levering aan is huis is mogelijk.
  • Afhalen van webshop bestellingen is mogelijk op afspraak.
  • Het buitenshowterrein is onder bepaalde voorwaarden toegankelijk.

Onder welke voorwaarden dit mogelijk is leest u door hier te klikken.

Gesloten

De winkel is gesloten voor bezoek, bestellen kan telefonisch, per mail of via de webshop. Uw materialen kunnen dan bezorgd worden. Dit geldt van 15 tot en met 18 december, daarna zijn wij met kerstvakantie van 19 december tot en met 3 januari. 
Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond 2021!

Showtuin

Een kleine impressie van onze grote showtuin