login

Bevers Steencentrum

Canadabaan 10
5388 RT NISTELRODE Nederland, regio Den Bosch
0412-613320

Steencentrum.nl helpt u bij het maken van de tuin van uw dromen! Uiteraard moet een tuin aansluiten bij uw stijl en de gewenste sfeer en sierbestrating speelt daarbij een belangrijke rol. Wilt u een moderne tuin? Kies van voor grote, donkere siertegels en strakke lijnen, deze zorgen voor een moderne uitstraling. Wilt u optimaal genieten van de ruimte in uw tuin? Zorg dan dat een groot deel van het oppervlak verhard is door middel van gebakken sierbestrating. Houdt u meer van een landelijke en romantische tuin? Neem dan een kijkje in ons assortiment natuursteen sierbestrating. Maak een combinatie van veel planten met mooie sierstenen en (grof) grind, dat geeft uw tuin een warme en gezellige uitstraling.

Naast een uitgebreid assortiment aan beton bestrating heeft Steencentrum.nl ook een ruime keus aan bijvoorbeeld Abbeystones, siertegels, GeoColor siertegels, waalformaat bestrating en trommelstenen. Wilt u echt een apart stukje sierbestrating in uw tuin? Kijk dan ook eens in ons uitgebreide assortiment tuindecoratie voor bijvoorbeeld een fontein, brievenbus of prachtige buitenhaard van natuursteen.

Wilt u advies over de aan te leggen tuin of de te kiezen sierbestrating? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, onze deskundige adviseurs helpen u graag verder.

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.00u
Dinsdag: 08.00u-17.00u
Woensdag: 08.00u-17.00u
Donderdag: 08.00u-17.00u
Vrijdag: 08.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-13.00u
 
Gewijzigde openingstijden tijdens vakantieperiode staan op de website.

Grootste sierbestrating-webshop van NL

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Bevers Steencentrum dé tuinspecialist

Bevers Steencentrum is dé tuinspecialist in omgeving Nistelrode. Bij ons koop je alles voor je tuin. Denk aan sierbestrating van beton, keramische tegels, natuursteen, maar ook aan tuinhout, overkappingen, veranda’s, tuinverlichting en onderhoudsproducten. We helpen je graag met het creëren van een heerlijke buitenruimte!

Krijg jij ook zo'n zin in het voorjaar?

Krijg jij ook zo'n in het voorjaar/de zomer als je deze foto ziet? Heerlijk buiten zitten, lekker buiten eten en 's avonds het houtvuur aan als het wat frisser wordt... Natuurlijk kun je nu alvast ideeën voor straks opdoen, kijk op onze website: https://www.steencentrum.nl ☀️🌷🏡

Mozaïektegels: tuintegels met print

Ben je van plan om aankomend voorjaar je tuin op te knappen en wil je vast wat inspiratie opdoen? Misschien zijn mozaïektegels dan wel iets voor jou? Je legt er bijvoorbeeld een mooi, afgebakend vlak mee op je terras. Kun je niet wachten 😉 ? Zo lang het niet vriest, kun je ook in de herfst of winter bestrating (laten) leggen!

Tegels, tegels en nog meer tegels: kies de juiste tuintegels

Het is zover! Je gaat met je tuin aan de slag. De stijl, daar ben je wel zo’n beetje uit. Knus, modern of juist wat klassieker. Onderhoudsarm of met veel beplanting. Online heb je al leuke ideeën gezien voor jouw tuin. Op naar de winkel!