login

Bevers Steencentrum

Canadabaan 10
5388 RT NISTELRODE Nederland, regio Den Bosch
0412-613320

Steencentrum.nl helpt u bij het maken van de tuin van uw dromen! Uiteraard moet een tuin aansluiten bij uw stijl en de gewenste sfeer en sierbestrating speelt daarbij een belangrijke rol. Wilt u een moderne tuin? Kies van voor grote, donkere siertegels en strakke lijnen, deze zorgen voor een moderne uitstraling. Wilt u optimaal genieten van de ruimte in uw tuin? Zorg dan dat een groot deel van het oppervlak verhard is door middel van gebakken sierbestrating. Houdt u meer van een landelijke en romantische tuin? Neem dan een kijkje in ons assortiment natuursteen sierbestrating. Maak een combinatie van veel planten met mooie sierstenen en (grof) grind, dat geeft uw tuin een warme en gezellige uitstraling.

Naast een uitgebreid assortiment aan beton bestrating heeft Steencentrum.nl ook een ruime keus aan bijvoorbeeld Abbeystones, siertegels, GeoColor siertegels, waalformaat bestrating en trommelstenen. Wilt u echt een apart stukje sierbestrating in uw tuin? Kijk dan ook eens in ons uitgebreide assortiment tuindecoratie voor bijvoorbeeld een fontein, brievenbus of prachtige buitenhaard van natuursteen.

Wilt u advies over de aan te leggen tuin of de te kiezen sierbestrating? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, onze deskundige adviseurs helpen u graag verder.

Openingstijden

Maandag : 07.30u-17.00u
Dinsdag : 07.30u-17.00u
Woensdag : 07.30u-17.00u
Donderdag : 07.30u-17.00u
Vrijdag : 07.30u-17.00u
Zaterdag : 08.00u-13.00u
Zondag : gesloten
 
Gewijzigde openingstijden tijdens vakantieperiode staan op de website.

Grootste sierbestrating-webshop van NL

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Bevers Steencentrum: het startpunt voor elke tuin

NISTELRODE - Bevers Steencentrum is dé tuinspecialist in omgeving Nistelrode. Bij ons koop je alles voor je tuin. Denk aan sierbestrating van beton, keramische tegels, natuursteen, maar ook aan tuinhout, overkappingen, veranda’s, tuinverlichting en onderhoudsproducten. We helpen je graag met het creëren van een heerlijke buitenruimte!

Bij onze vestiging aan de Canadabaan 10 vind je een show- en modeltuin van 3.500m2, geheel voorzien van de nieuwste tuintrends en producten. Wil je graag een deskundig advies? Kom dan langs! Onze deskundige medewerkers helpen je graag. Of het nu gaat om advies over kunstgras, afwatering of de verschillende soorten sierbestrating; wij staan voor je klaar. Tevens kun je onze producten ook online bestellen!

Met vriendelijke groet,
Mark Exters en William van Katwijk

Bron: mooiBernheze.nl

Actieprijs in juli ✨

𝐀𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐛𝐞𝐭𝐨𝐧𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐬 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐒𝐨𝐥𝐢𝐝 𝟔𝟎𝐱𝟔𝟎𝐱𝟒 𝐜𝐦
Ben je op zoek naar een kwalitatief goede betontegel voor een schappelijke prijs? Dan hebben we een mooie betontegel in de aanbieding in de maand juli!
Deze betontegels zijn uiterst geschikt voor terrassen en wandelpaden en zijn geïmpregneerd, zodat ze minder snel vuil opnemen. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en te bestellen via onze webshop of in onze winkels.
ACTIEPRIJS IN JULI:
Van € 25,95 voor € 21,95 per m² 

Een dakterras met prachtig uitzicht.

Bevers Steencentrum heeft een mooi dakterras project in Arnhem mogen realiseren. Voor dit project is gebruik gemaakt van keramische dreentegels. Met dit functionele en mooie terras is het goed toeven. Zeker met het prachtige uitzicht over de Nederrijn.
 
Het assortiment van onze dakterrastegels en tegeldragers bestaat onder andere uit het systeem van Zoontjens. Dit merk staat bekend om het gebruik van een multifunctioneel systeem met kwalitatief hoogstaande materialen. We kunnen ons voorstellen dat je bij het kiezen van dakterrastegels vragen hebt en daar graag antwoord op wilt hebben. Ook zijn er verschillende toepassingen mogelijk voor zakelijke doeleinden.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen. #dakterras #dakterrasinspiratie #dakterrastuin #dakterrastegels

Tegels in de aandacht: MBI De Steenmeesters | GeoCeramica®

Exclusief in onze showtuin... GeoCeramica® van MBI de Steenmeesters. Dit is een geïntegreerd systeem met exclusief op elkaar afgestemde materialen. Deze worden d.m.v. Aquaferm® pasta tegen elkaar geperst, zodat lucht geen kans krijgt en er een onlosmakelijke verbinding ontstaat. De hechtkracht zal dus niet afnemen. Bij extern gelijmde systemen kan dit wel het geval zijn, tevens zijn deze systemen niet goed op elkaar afgestemd met allerlei nadelige gevolgen van dien. GeoCeramica® kent deze risico's niet

Bevers Steencentrum dé tuinspecialist

Bevers Steencentrum is dé tuinspecialist in omgeving Nistelrode. Bij ons koop je alles voor je tuin. Denk aan sierbestrating van beton, keramische tegels, natuursteen, maar ook aan tuinhout, overkappingen, veranda’s, tuinverlichting en onderhoudsproducten. We helpen je graag met het creëren van een heerlijke buitenruimte!

Krijg jij ook zo'n zin in het voorjaar?

Krijg jij ook zo'n in het voorjaar/de zomer als je deze foto ziet? Heerlijk buiten zitten, lekker buiten eten en 's avonds het houtvuur aan als het wat frisser wordt... Natuurlijk kun je nu alvast ideeën voor straks opdoen, kijk op onze website: https://www.steencentrum.nl ☀️🌷🏡

Mozaïektegels: tuintegels met print

Ben je van plan om aankomend voorjaar je tuin op te knappen en wil je vast wat inspiratie opdoen? Misschien zijn mozaïektegels dan wel iets voor jou? Je legt er bijvoorbeeld een mooi, afgebakend vlak mee op je terras. Kun je niet wachten 😉 ? Zo lang het niet vriest, kun je ook in de herfst of winter bestrating (laten) leggen!

Tegels, tegels en nog meer tegels: kies de juiste tuintegels

Het is zover! Je gaat met je tuin aan de slag. De stijl, daar ben je wel zo’n beetje uit. Knus, modern of juist wat klassieker. Onderhoudsarm of met veel beplanting. Online heb je al leuke ideeën gezien voor jouw tuin. Op naar de winkel!