login

TegelStore.nl

Neon 27 K
4751 XA OUD GASTEL Nederland, regio Breda
0165-234566
0165-234566

TegelStore heeft haar eigen showroom in Oud Gastel.
Omdat wij begrijpen dat het heel moeilijk is om van de plaatjes in onze webwinkel tegels uit te zoeken hebben wij in Roosendaal onze eerste showroom geopend. In deze showroom hebben wij een topselectie aan wand- en vloertegels uitgestald. 

Uitgebreid assortiment
Wij tonen in onze showroom tegels van onder andere La Fabbrica, Erems Aurelia, Marazzi, IMSO en Keope. Keramisch parket, betonlook vloertegels, mat witte wandtegels, glans witte wandtegels, natuursteenlook vloertegels, onze showroom is echt afgestemd op de tegels van nu en u kunt bij ons zeker slagen voor een geweldige prijs.

Openingstijden

Dinsdag : op afspraak | 10.00u tot 17.30u
Woensdag : op afspraak | 10.00u tot 17.30u
Donderdag : op afspraak | 10.00u tot 17.30u
Vrijdag : op afspraak | 10.00u tot 17.30u
Zaterdag : op afspraak | 10.00u tot 17.30u
Zondag : op afspraak | 12.00u tot 17.00u

U kunt betalen met

                  

Foto galerij

Merk in de aandacht: La Fabbrica AVA | Chianca ✨

Tegels // Tuintegels - Indoor // Outdoor

Chianca is een veelzijdige keramische tegelserie van het merk La Fabbrica, geïnspireerd op de tijdloze stedelijke schoonheid van de stad Lecce. De tegels zijn waterdicht en slijtvast, met warme tinten van wit tot strogeel en bruin tot as. Ze zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, verkrijgbaar in zeven maten, vier kleuren en twee diktes (8,8 mm en 20 mm). De modulaire formule voegt een uniek tintje toe aan het ontwerp, met vijf verschillende maten.

Vision Xclusive Romantico 20,5 x 20,5

Een van de prachtige patroontegels uit onze Xclusive collection 🥰

Gebruik onze Tegelviewer

Mix & Match je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

Kies uit een enorme collectie van ruim 2.000 tegels 🤩

Dit kan gewoon van achter de computer en dan zien we je graag in de winkel om verder te helpen 👍

Klik hier om alles te bekijken of jouw samenstelling alvast te beginnen!

Veilig ONLINE bestellen bij TegelStore.nl

Je wilt met een gerust hart aankopen kunnen doen op het internet, zonder je zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid van onze webwinkel. Trusted Shops heeft de Tegelstore.nl webwinkel gecertificeerd en biedt jou de mogelijkheid aan om je aankoop te beschermen. Zo kun je op deze website zonder risico bestellen.

Alle eisen waaraan moet worden voldaan om het Trusted Shops Keurmerk te verkrijgen, kun je nalezen in de kwaliteitscriteria.

NIEUW IN ONZE COLLECTIE

We hebben het assortiment PVC vloeren van het merk Floer opgenomen in onze collectie. Deze vloeren zijn bijzonder mooi en van uitermate goede kwaliteit.

Floer is het enige echte Nederlandse vloeren merk, gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten lamel parket vloeren en visgraat parket vloeren.

De vloeren zijn eenvoudig via onze site te bestellen, maar als u eerst de vloeren eens wilt bekijken bent u van harte welkom op onze PVC afdeling in onze showroom.

Met PVC vloeren van de merken Floer, Exotone en Corà bieden wij een hoogwaardig assortiment, zonder téveel keus aan te bieden.

Merk in de aandacht: Pamesa Cerámica ♡

Wat vind jij van deze Pamesa Kingswood Oxid houtlook tegels? 🤎 De Oxid tegels hebben een bruine kleur en zijn 10mm dik. In de Pamesa Kingswood zijn daarnaast 9 andere houtlook tegels verkrijgbaar!

La Fabbrica Imperial

De tegelserie Imperial van La Fabbrica Ceramiche is afgeleid van "Travertino Romano", welke gebruikt werd in de oude kuuroorden van Hierapolis. Een klassieke steen die doet denken aan van luxe van het oude Romeinse rijk.

Bekijk de tegels in onze webshop, klik hier: kies het gewenste formaat voor details.

OUTLET >> op=op!

Leuke partij vloertegels Keope Back grey 60x60 cm, uit voorraad leverbaar. 43,2 m², slechts € 17,50 per m²!

Bestel via de site, afhalen in Roosendaal of laat bezorgen.

Tegels in de aandacht: Vision

Onze Xclusive Patterns ❣ Patroontegels met prachtige motieven, Italiaanse kwaliteit én met € 39,95 per m² uitermate goed geprijsd! Én uit voorraad leverbaar.

Tegels in de aandacht: Vision

Vision Xclusive Warm Alias 20x20 gerectificeerd 🤍🤎

afname per doos van 0,64 m² €39,95 per M² €25,57 per pak

Geniet met volle teugen van onze nieuw XClusive lijn 🤍🤎 Deze patroontegel geeft uw ruimte een prachtige uitstraling. Geweldig Italiaanse kwaliteit, 10 mm dik gecombineerd met een antislipwaarde R10.