login

De Tegelkunst

Javastraat 106
2585 AV DEN HAAG Nederland, regio Den Haag
070-3630112
06-51303770

 🔹 Advies, verkoop en maatwerk tegelzetten!

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor deskundig advies en de verkoop van authentieke tegels, maar ook voor professioneel tegelwerk op maat. We hebben ervaren tegelzetters in eigen dienst.

 🔹 Een breed scala aan kleuren en formaten

Onze tegels zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Tegelkunst. Ontdek handgemaakte tegels in meer dan 100 kleuren en diverse formaten, variërend van 5 x 5 cm tot 70 x 100 cm, geschikt voor zowel wanden als vloeren. Zo kunt u onze tegels in elke gewenste ruimte laten plaatsen!

 🔹 Een eerbetoon aan de Griekse en Romeinse tijd

Tegels zijn altijd een weerspiegeling geweest van persoonlijkheid, een traditie die teruggaat tot de Griekse en Romeinse tijd (denk aan mozaïekpatronen) en zich sindsdien heeft ontwikkeld tot een breed scala aan stijlen. Laat uw vloeren en wanden spreken met tegels die passen bij uw eigen smaak en de stijl van uw huis.

 🔹 Authentieke charme van oude tegels

Spaanse en Portugese tegels blijven een prominente rol spelen, met hun kenmerkende patroonvloeren en Moorse motieven uit Andalusië als voorbeelden. Ontdek ook tegels die teruggrijpen naar historische periodes, zoals die gebruikt werden in herenhuizen tussen 1880 en 1910, evenals landelijke tegels die perfect passen bij een boerderij-achtige sfeer.

 🔹 Van landelijk tot modern

Of u nu houdt van traditioneel of modern, bij Tegelkunst vindt u wat u zoekt. Onze collectie omvat een breed scala aan eigentijdse tegels, waaronder glas en mozaïek. Ook hebben we authentiek Belgisch hardsteen, rechtstreeks geïmporteerd uit België, voor wie op zoek is naar een tijdloze uitstraling.

Openingstijden

Donderdag : 12.00u-17.00u
Vrijdag : 12.00u-17.00u
Zaterdag : 12.00u-17.00u
Zondag : 12.00u-17.00u | op afspraak

Selectie van onze Merken

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Tonalite | Kraklé

13 februari 2024

💙 Laat je betoveren door de vrolijke Kraklé serie Italiaanse tegels, die je direct meenemen naar de mediterrane sferen. Met 4 formaten en 16 kleuren geïnspireerd op het Middellandse Zeegebied, zijn ze speels en eigenzinnig dankzij de fijne haarscheurtjes in het glazuur. Deze warme tinten zijn perfect voor keukens, badkamers, toiletten en trendy cafés en restaurants!

Tegel in de aandacht: Cementtegels ✴️

23 november 2023

Exclusieve Cementtegels Marlinda 8024 van Tegel bv: hoogste kwaliteit, 100% handgemaakt en duurzaam geproduceerd, snelle levering in Europa. 
Creëer jouw droomruimte!
🔆

Product in de aandacht: ORIGINAL STYLE ✨

1 augustus 2023

𝘔𝘦𝘥𝘪𝘯𝘢 𝘎𝘰𝘭𝘥 𝘙𝘶𝘴𝘩 𝘎𝘭𝘢𝘴𝘴 𝘔𝘰𝘴𝘢𝘪𝘤 😍😍😍

"Kun je ooit genoeg goud hebben? Maak een statement door van vloer tot plafond te gaan of voeg gewoon een paar highlights toe door een gouden mozaïek als rand te gebruiken. Mozaïeken zijn veelzijdig en altijd in stijl geweest. Ze zijn een briljante manier om een ​​individuele raak je huis op zoveel verschillende manieren aan: als achterwand, douchewand, decoratief wandelement, accent in een neutraal schema, om een ​​kleur- of textuurcontrast te creëren." 💛

Product in de aandacht: Cementtegels ✴️

11 mei 2023

Ons assortiment in cementtegels van de Tegel BV zijn verkrijgbaar in 20x20cm en 14x14cm, met bijbehorende hoeken, lijnen en plinten in diverse kleuren en patronen. Afwijkende maten zijn op aanvraag ook mogelijk 🔆

ORIGINAL STYLE | Cove Brick Tile ✨

26 januari 2023

Dit prachtige assortiment geglazuurde baksteentegels is op vele manieren uniek 💙

De zachtheid van de glazuurrecepturen zorgt ervoor dat de smaak van de bisque door elke laag heen komt, wat resulteert in een ambachtelijke gespikkelde look.

De tinten worden geïnspireerd door de opvallende kleuren van het Engelse platteland, van de blues van de zee tot de aardse greens en warme bruine kleuren van Engelse landschappen, met 14 tinten om uit te kiezen.

Kraklé Bottiglia 10×30

24 oktober 2022

De vrolijke Italiaanse tegels uit de Kraklé serie brengen je in Mediterrane sferen. Groene en blauwe kleuren geïnspireerd op het Middellandse Zee gebied. Speels en eigenzinnig door de fijne haarscheurtjes in het glazuur. We zien deze warme kleuren al helemaal voor ons op de wanden van keuken, toilet, badkamer en hippe cafés en restaurants!


De tegels van de Tegelkunst zijn uniek en worden niet door andere tegelhandelaren of tegelzaken verkocht. Zo vind u handgemaakte tegels in meer dan 100 kleuren en allerlei formaten: van 5 x 5 cm tot 70 x 100 cm, zowel voor de wand als de vloer. Zo zijn de tegels in elke gewenste ruimte te plaatsen!

Bij ons in de Showroom ✨

7 juni 2022

🔹🔸🔆🔸🔹

Panorama tegels

Product in de aandacht: ORIGINAL STYLE ✨

7 juni 2022

Choose your favorite  pattern and design 🔆⭐

Product in de aandacht: ORIGINAL STYLE ✨

7 juni 2022

𝐂𝐨𝐯𝐞 𝐁𝐫𝐢𝐜𝐤 𝐓𝐢𝐥𝐞 😍😍😍

Dit prachtige assortiment geglazuurde baksteentegels is op vele manieren uniek. De zachtheid van de glazuurrecepturen zorgt ervoor dat de smaak van de bisque door elke laag heen komt, wat resulteert in een ambachtelijke gespikkelde look.
De tinten worden geïnspireerd door de opvallende kleuren van het Engelse platteland, van de blues van de zee tot de aardse greens en warme bruine kleuren van Engelse landschappen, met 14 tinten om uit te kiezen.