login

Bamonde Badkamers en Tegels

Heeswijk 40
3417 GR MONTFOORT Nederland, regio Utrecht
0348-471804

Welkom bij Bamonde ALL 4 LIVING, uw one-stop-shop voor alles wat uw badkamer en vloeren betreft. Ontdek onze gastvrije showroom in Utrecht en omstreken, waar we u graag verwelkomen.

Bij Bamonde vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor badkamers en vloertegels. Onze sfeervolle showroom biedt u de mogelijkheid om onze producten te bekijken en te ervaren, terwijl ons deskundige team u voorziet van professioneel advies.

Wij fungeren als de verbindende schakel tussen architecten, aannemers en particulieren. Samen met u streven we naar het ontwerpen van prachtige badkamers, toiletten en vloeren voor woonkamers of kantoren. Ongeacht uw budget, wij kunnen een passend ontwerp creëren dat aan uw wensen voldoet.

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-13.30u
 
Op alle officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Nieuwe (tegel)vloer nodig?

Deze vloertegel van 6 mm dik leg je gemakkelijk over je bestaande tegelvloer.

Zephyr Tegels ✨

Zephyr is een spannende explosie van kleur. Zephyr is de mogelijkheid om alle onvoorstelbare materiaal- en kleurnuances van Bali-steen in uw tuin, op uw balkon of in uw zwembad te hebben: Tinten variërend van watergroen, grijs, oker, tot gouden tinten van geel, roze en roest, in een harmonische fusie die alleen in de natuur kan worden verkregen door duizenden jaren van processen van vorming en transformatie van materie. Zephyr is verkrijgbaar in de oorspronkelijke kleur Grijs, die, met een overheersende grijsgroene kleur, alle chromatische verscheidenheid van de oorspronkelijke steen behoudt, en in de kleur Goud, verkregen uit een selectie van stenen met warmere, gouden tinten.

Mozaïek Tegels ♡

Bent u op zoek naar mozaïek tegels? Bij Bamonde vindt u een uitgebreid aanbod aan mozaïek tegels van verschillende materiaalsoorten. Heeft u interesse? Kom langs in onze showroom!

#mozaiek #mozaïek #mozaïektegels #tegels #specialetegels #trend #mooi #montfoort

Nieuw bij BAMONDE ALL 4 LIVING ✨

De Zephyr collectie 🖤💛 te verkrijgen in de oorspronkelijke kleur Grijs en in het Goud. In 60x60, 30x60 en in het mozaïek. Zephyr is de mogelijkheid om een unieke, kleurrijke en sfeervolle Bali-steen in uw tuin, op uw balkon of in uw zwembad te hebben. Komt u ze bekijken in de showroom?

#bamonde #balisteen #tegels #badkamer #tuintegels #zwembadtegels #badkamerinspiratie

Als het echt mooi moet zijn.

Inspired by marble, wordt deze nieuwe tegelcollectie van Grespania Cerámica gekenmerkt door zijn levendigheid maar zonder opzichtig te zijn. De collectie Volterra is beschikbaar voor vloeren en wandbekleding en biedt een breed scala aan esthetische mogelijkheden.

📽 Wil je meer weten over Volterra? Mis deze video niet!

Sunshower ☀️

Sunshowers hebben we tegenwoordig in alle maten en uitvoeringen.
U kan hierbij gebruik maken van alleen de uitvoering met UV-licht. Deze zijn zeer geschikt voor mensen die een tekort aan vitamine D hebben. Daarnaast is er ook een sunshower die over infrarood licht beschikt.
Dit verminderd klachten en geeft een fijne ontspanning.
Bij Bamonde vertellen we er graag over en vindt u werkende producten. Daarom is de combi uitvoering er.
Een combinatie van allebei.
Komt u gespannen bij ons binnen?
U gaat ontspannen weer weg ❣

#sunshower ☀️

NIEUW! bij Bamonde!

Laat uw tegels van binnen naar buiten lopen en creëer rust met een fantastische beeld. Mogen wij u helpen om uw droom te realiseren? Wij kijken er naar uit!

Bent u enthousiast geworden over onze producten? Kom langs bij ons in de showroom. Om u op een juiste wijze van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om een afspraak te maken. Zo kunnen wij in alle rust samen met u een ontwerp van uw badkamer / toiletruimte / keuken of vloer maken. U bent van harte welkom!

Klik hier voor een afspraak 😀👍

#tiles #tegels #inspiratie

Natuursteen

Het is u vast niet ontgaan dat natuursteen al jaren een erg populair materiaal is in zowel chique keukens als badkamers. Het is super stijlvol en ziet er heel natuurlijk uit🔨.

Bent u opzoek naar prachtige natuursteen tegels.
Kom dan eens langs in onze mooie showroom!

hansgrohe | FinishPlus

U vindt t hier, met advies en liefde voor het vak! En met veel plezier 🖤

Time for more color in the bathroom - #CreateAsYouAre #FinishPlus

Bamonde uw specialist op het gebied van Vloertegels-Badkamers-Keukens in Utrecht e.o.

Bamonde ALL 4 LIVING. Alles voor uw badkamer 🛁 keuken 🍳 vloertegels 🟫
U bent van harte welkom in de meest gastvrije showroom van Utrecht en omgeving 🖤

Bamonde de grootste collectie tegels van midden nederland

Bij Bamonde Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wandtegel. Voor zowel in de badkamer, keuken of woonkamer. Gaat het om keramische tegels van Sphinx, Mosa of welk ander merk dan ook bij Bamonde bent u op het juiste adres. Ook voor uw natuursteen of plavuizen vloer moet u bij Bamonde Tegels zijn.

Nolte en Bamonde

Nolte en Bamonde de nr.1 als het om kwaliteit gaat ❣

Houtlook Tegels

WANDTEGELS EN VLOERTEGELS ❣

Bij Bamonde is er een zeer groot aanbod van wand en vloertegels. Door onze nauwe samenwerkingen met diverse fabrikanten en groothandels zijn wij in staat om snel en accuraat tegen de juiste prijs te kunnen leveren!

Voor tegels groot of klein, moet u gewoon bij Bamonde zijn.

Vraag 't aan en we leggen de monsters voor u klaar, om thuis te bekijken. Ook komen we bij u thuis met de kleurstalen en meten de keuken gelijk in. Belt u ons voor een afspraak. 0348-471804

Showroom

In onze sfeervolle showroom kunt u kennis maken met onze producten van hoge kwaliteit en wordt u voorzien van professioneel advies. Bamonde is de schakel tussen architect, aannemer, en particulier. Samen met u ontwerpen en adviseren wij de meest fraaie keukens, badkamers, toiletten en of woonkamer/kantoor vloeren. Voor ieder budget is er een passend ontwerp te maken.
Onze showroom

Afspraak maken

Bel gerust of kom eens een kijkje nemen in de fraaiste badkamer- en keuken showroom van Utrecht en omstreken. Indien u van een goed advies wilt worden voorzien, is het maken van een vrijblijvende afspraak zeer aan te raden. Wij nemen daar graag de tijd voor. Wij reserveren circa 2 uur voor een complete keuken of badkamerinrichting.