login

Riny van de Water Tegelhandel & Tegelwerken

West 11
1633 JA AVENHORN Nederland, regio Noordkop / West-Friesland
0229-543514

Ontdek onze ruime showroom van 360 m2 aan het West in Avenhorn, waar diverse leveranciers hun tegelopstellingen presenteren om u te helpen kiezen uit duizenden tegelsoorten. De vloer fungeert als groot tegelvoorbeeld met talloze tegels en mozaïeken verwerkt in de gehele ruimte. Ontdek praktijkvoorbeelden tijdens uw wandeling door de showroom. Bekijk onze foto-impressie online voor een voorproefje. We tonen opgeleverde projecten en situaties voor en na verbouwing. Door de diversiteit in vormen, afmetingen en kleuren van tegels zijn er bijna geen grenzen aan mogelijkheden. Vind de perfecte tegelwand of -vloer voor elke ruimte en budget. Kom langs om alles van dichtbij te bekijken en ervaar de realistische uitstraling zelf! Ons team staat klaar om u te adviseren, met Riny van de Water en zijn zoon Marijn als ervaren tegelzetters en Ineke voor deskundig advies. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeelden van ons werk.

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Video of Reel

Foto galerij

Tegels ✨

Voor badkamers, keukens en woonkamervloeren bent u bij ons aan het juiste adres in onze showroom. We zijn open van donderdag tot zaterdag en kijken uit naar uw bezoek!

Decortegeltjes

Wist u dat wij een hele uitgebreide collectie decortegeltjes hebben? De mogelijkheden zijn oneindig!
Naast alle andere kleuren en modellen voor een onderscheidend vloertje of die wand in jouw badkamer, hebben wij natuurlijk ook een uitgebreide collectie andere tegels.

Kom gezellig eens ideetjes opdoen 🔅

Projecten in de aandacht ✨

Voor badkamers/keukens/woonkamer vloeren, voor alles kunt u bij ons terecht bij ons in de showroom. 
Op donderdag tot zaterdag zijn wij geopend 
we zien u dan... ☕

Onze showroom in de aandacht ⚡

Wij hebben een uitbreiding van onze collectie; wij hebben alvast voor u een paar bijzondere combinaties gemaakt 😍
Wat vindt u hiervan?

Vraag het aan de buren

In onze ruime showroom vindt u een uitgebreide keuze aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten. Naast het verkopen van tegels verwerkt Riny van de Water ze ook. Dit doet hij samen met zijn zoon Marijn, een meermalen bekroond tegelzetter. Ineke is degene die de klanten van een vakkundig advies voorziet.

Maak op onze website nader kennis met ons bedrijf.

30 jaar een begrip in Westfriesland!
Vraag maar aan uw buren 😀👍

Nieuwe tegels in onze showroom

Gedurfde kleuren en bijzondere combinaties, kom je ook eens langs om ze te bekijken?

Ook vind u in onze showroom vele legvoorbeelden. Onze vloer is eigenlijk al een groot tegelvoorbeeld, want in de gehele showroom hebben we vele tegels, mozaïeken en andere zaken verwerkt. Al lopende door onze showroom, komt u dus vele praktijkvoorbeelden tegen.

Keramisch parket met Vloerverwarming

Deze week hebben we twee keramische houtvloeren mogen maken dit is het resultaat bij alle 2 is er vloerverwarming ingevreesd.

De vloer moest op hoogte geëgaliseerd worden om gelijk te komen met de bestaande vloer in de keuken.

Meer info? Bekijk onze showroom alvast digitaal en kom langs voor het echte werk :)

Project in de aandacht | Tegels #visgraat ♡

Parket? PVC? Laminaat? Nee hoor, gewoon een tegelvloer in visgraat! Wie ziet het verschil?

Bij ons in de showroom ♡

𝐎𝐨𝐤 𝐢𝐧 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐰𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐢𝐬 𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐡𝐚𝐫𝐝 𝐠𝐞𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭; 
een nieuw vloertje, bijzonder en gezellig voor b.v. je halletje of woonkeuken!

360 m2 Showroom

De meest uitgebreide Tegelhandel & Tegelwerken van Noord-Holland ❣

U vindt ons in Avenhorn
West 11
📞 0229-543514 

MOODBOARD

De kleur geel is momenteel in opmars, zit jouw kleurtje er ook bij? Kom het bij on s eens in werkelijkheid bekijken, dan zijn de kleuren nog mooier! #tegels #moodboard

Loop eens door onze virtuele showroom heen!

Onze showroom aan het West in Avenhorn is 360 m2 groot en is met dank aan Robert Gort Fotografie Avenhorn vastgelegd in een 360 graden virtuele tour. Klik hier voor een virtuele tour door onze showroom en zie direct wat een enorm assortiment wij u kunnen bieden!

Project in de aandacht

🔆 Hier kunt u genieten van deze mooie badkamer die wij voor een klant in Haarlem gemaakt hebben; een kleine ruimte, maar van alle gemakken voorzien 🔆

Project in de aandacht

Een tevreden klant ❣  Het lijkt wel een badkamer uit een luxe-hotel ❣
Wie wil dat nou niet?

Voor welke combinatie ga je?

We hebben weer een mooie nieuwe vintage vloertegel; naar welke combinatie gaat jullie voorkeur uit? Kleine tegels in opvallende kleuren of grote rustige tegels aan de wand?

Showroom

Onze showroom aan het West in Avenhorn is 360 m2 groot. In onze overzichtelijke showroom hebben we vele opstellingen van verschillende leveranciers om u te helpen bij het maken van een keuze uit de duizenden soorten tegels.
Ook vind u in onze showroom vele legvoorbeelden. Onze vloer is eigenlijk al een groot tegelvoorbeeld, want in de gehele showroom hebben we vele tegels, mozaïeken en andere zaken verwerkt. Al lopende door onze showroom, komt u dus vele praktijkvoorbeelden tegen.
In onze foto impressie kunt u kennismaken met onze showroom.
In onze "foto slider" vind u verder vele voorbeelden van opgeleverd werk, maar ook van situatie voor en na de verbouwing!
Helaas kunnen we u op onze website maar een kleine indruk geven van de mogelijkheden. Door de vele vormen, afmetingen, kleuren en variatiemogelijkheden van tegels zijn er bijna geen beperkingen denkbaar.
Voor elke ruimte en voor ieder budget is er een passende tegelwand of vloer te vinden!

Mozaïek tegels uit voorraad en per stuk leverbaar!

Fantastisch concept voor de creatieve doe het zelver. Bij Riny van de Water kun je uit meer dan 80 kleuren tegels kiezen om zelf te mozaïeken. Check het in de winkel, verkoop per stuk voor slechts 1 eurootje!