login

Riny van de Water Tegelhandel & Tegelwerken

West 11
1633 JA AVENHORN Nederland, regio Noordkop / West-Friesland
0229-543514

In onze ruime showroom vindt u een uitgebreide keuze aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten. Naast het verkopen van tegels verwerkt Riny van de Water ze ook. Dit doet hij samen met zijn zoon Marijn, een meermalen bekroond tegelzetter. Ineke is degene die de klanten van een vakkundig advies voorziet.

De nieuwe collectie tegels met houten uitstraling is een enorm succes! Deze tegels hebben verschillende afmetingen en dessins, waarbij je bij alle uitvoeringen het idee hebt op een houten vloer te leven met de gemakken van een tegelvloer. Ga maar na, nooit meer lakken of schuren. Nooit meer je hele kamer ontruimen om de in was te zetten. Geen speciale schoonmaakmiddelen en bovendien geeft een tegelvloer met vloerverwarming het meest optimale rendement. Tot in detail is de houtstructuur nagebootst, zelfs de dikte, nerf en oneffenheden zijn te zien!

Kom langs in de showroom om alle varianten van dichtbij te bewonderen en om zelf te ervaren hoe echt het lijkt!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
Zondag: gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Project in de aandacht

11-04-2021

Een tevreden klant ❣  Het lijkt wel een badkamer uit een luxe-hotel ❣
Wie wil dat nou niet?

Voor welke combinatie ga je?

8-02-2021

We hebben weer een mooie nieuwe vintage vloertegel; naar welke combinatie gaat jullie voorkeur uit? Kleine tegels in opvallende kleuren of grote rustige tegels aan de wand?

Showroom

10-12-2020

Onze showroom aan het West in Avenhorn is 360 m2 groot. In onze overzichtelijke showroom hebben we vele opstellingen van verschillende leveranciers om u te helpen bij het maken van een keuze uit de duizenden soorten tegels.
Ook vind u in onze showroom vele legvoorbeelden. Onze vloer is eigenlijk al een groot tegelvoorbeeld, want in de gehele showroom hebben we vele tegels, mozaïeken en andere zaken verwerkt. Al lopende door onze showroom, komt u dus vele praktijkvoorbeelden tegen.
In onze foto impressie kunt u kennismaken met onze showroom.
In onze "foto slider" vind u verder vele voorbeelden van opgeleverd werk, maar ook van situatie voor en na de verbouwing!
Helaas kunnen we u op onze website maar een kleine indruk geven van de mogelijkheden. Door de vele vormen, afmetingen, kleuren en variatiemogelijkheden van tegels zijn er bijna geen beperkingen denkbaar.
Voor elke ruimte en voor ieder budget is er een passende tegelwand of vloer te vinden!

Mozaïek tegels uit voorraad en per stuk leverbaar!

10-12-2020

Fantastisch concept voor de creatieve doe het zelver. Bij Riny van de Water kun je uit meer dan 80 kleuren tegels kiezen om zelf te mozaïeken. Check het in de winkel, verkoop per stuk voor slechts 1 eurootje!