login

Tegel-Idee b.v.

Argon 23
4751 XC OUD GASTEL Nederland, regio Breda
078-6913948

Tegel-Idee b.v is een jong en vooruitstrevend bedrijf, geleid door een gedreven en ervaren persoon namelijk Johan Noteboom.

Onze voornaamste werkzaamheden zijn het leveren en aanbrengen van keramische wand- en vloertegels. Tegel-Idee b.v. is een partner voor aannemersbedrijven die projectmatig woningen bouwen, utiliteit bouwen en renovatiewerk uitvoeren.

Wij staan voor deskundig advies, en een zeer concurrerende prijs en natuurlijk een schitterend eindresultaat. Ons doel is dan ook om van uw droom, ons werk te maken.

Openingstijden

Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-16.00u
 
Ook al mogen de winkels weer open (zonder afspraak) verzoeken wij u een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, zodat wij u uitgebreid te woord kunnen staan.

Showroom

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

TEGEL IDEE 2.0

Eindelijk mogen we onze nieuwe prachtige showroom aan iedereen laten zien ❣ We zijn geopend ❣

🖤🤍❤️

#tegelidee #tegelgroepnederland #galvano #sanibel #looox #kogros #easydrain #rmsanitair #countryathome #vtwonenshop #ballonespecialista #topteam #tegelexperts

Tegel-Idee b.v. gaat verhuizen

Vanaf 12 Juni is ons nieuwe adres:
Argon 23 
4751 XC Oud Gastel

Na 12,5 jaar is vanaf nu is onze showroom in Alblasserdam gesloten. We gaan een paar weken alles verhuizen en openen dan onze nieuwe showroom in Oud Gastel. We blijven telefonisch en via de mail gewoon bereikbaar. #verhuizen #nieuwpand #nieuwelocatie #verandering #timesarechanging

SNEAKPREVIEW

Ondanks dat er nog veel te realiseren is voordat iedereen kan gaan genieten  van onze nieuwe showroom, hier alvast een sneakprevieuw...

Heeft u onze bussen al gespot?

De tegel ideeën beginnen al op onze bussen! #bussen #tegelidee #ideeën #inspiratie #gespot #onderweg #tegels

Werk aan de winkel

Wij hebben in opdracht van Akor B.V. mogen beginnen aan een mooi werk in Den Haag. Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein geheel voorzien van een nieuwe tegelvloer! 

Project in de aandacht

Wij hebben weer een prachtige badkamer mogen realiseren.

Op de wanden hebben wij de serie gravity van het merk Rhein gebruikt, op de vloer is gekozen voor de vtwonen tegels Mold serie in de kleur concrete. 
Als accent brachten we vtwonen tegels Mediterranea seagreen aan in elleboogverband, dit met een lichte voeg, zodat het verband goed te zien is. 

Happy customer!

Wat een prachtig resultaat! 
Ditmaal een echte houten vloer, maar wél gecombineerd met glanzende marmer look tegels in het formaat 150x300cm tegen de wand, in een woonkamer! Dit zijn de tegels Marmi Gaudi stone lucidato.
In de hal ziet u de Venis Metropolitan antracita tegels in formaat 80x80cm.