login

Tegel-Idee b.v.

Argon 23
4751 XC OUD GASTEL Nederland, regio Breda
078-6913948

Tegel-Idee b.v is een jong en vooruitstrevend bedrijf, geleid door een gedreven en ervaren persoon namelijk Johan Noteboom.

Onze voornaamste werkzaamheden zijn het leveren en aanbrengen van keramische wand- en vloertegels. Tegel-Idee b.v. is een partner voor aannemersbedrijven die projectmatig woningen bouwen, utiliteit bouwen en renovatiewerk uitvoeren.

Wij staan voor deskundig advies, en een zeer concurrerende prijs en natuurlijk een schitterend eindresultaat. Ons doel is dan ook om van uw droom, ons werk te maken.

Openingstijden

Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
 
Ook al mogen de winkels weer open (zonder afspraak) verzoeken wij u een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, zodat wij u uitgebreid te woord kunnen staan.

Showroom

U kunt betalen met

               

Video of Reel

Foto galerij

Tegelidee ❣

De Marazzi D_Segni patroonvloer is een opmerkelijke collectie decoratieve tegels die vakmanschap en stijl combineert om een unieke vloerervaring te creëren. Marazzi, een gerenommeerd merk in de wereld van keramische tegels, heeft met de D_Segni-collectie een esthetisch aantrekkelijke en veelzijdige oplossing geïntroduceerd voor diegenen die op zoek zijn naar verfijnde vloerdecoratie. Met een breed scala aan patronen en ontwerpen biedt deze collectie de mogelijkheid om unieke en expressieve vloeroppervlakken te creëren die de ruimte transformeren en een vleugje karakter toevoegen aan elke omgeving. Of het nu gaat om een klassieke, eigentijdse of eclectische stijl, de Marazzi D_Segni patroonvloer opent de deur naar een wereld van designmogelijkheden, waardoor elke ruimte een ware blikvanger wordt.

⚡ Exclusief verkrijgbaar bij Tegelidee: de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones ⚡

De serie Chop van vtwonen by Douglas & Jones is bijzonder veelzijdig. De tegels zijn er in 12 neutrale tinten en verschillende vormen. Mix & match en creëer je eigen twist!

Product in de aandacht ⚡ Douglas&Jones

De serie 'Marbles' van Douglas&Jones biedt een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Om een goed beeld te krijgen van deze tegels maar ook voor inspiratie en het juiste advies kunt u onze showroom bezoeken. 

#douglasjonesnl #marblelooktiles #tegels #tegelidee #badkamertrends #baden #keramiek #inspiration

Composite van vtwonen

De serie composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Ook leverbaar in mozaïek en muretto.

#composite #tegels #tegelideeën #tegelidee #stoer #badkamerinspiratie #woonkamerinspiratie #mozaïek #muretto #retro #dark

Bij Tegel-Idee van inspiratie tot realisatie!

⚡ Exclusief verkrijgbaar bij Tegelidee: de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones ⚡

Een veelzijdige collectie helemaal van nu, tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. De verschillende tegelseries kun je naar hartenlust mixen om je huis een bijzondere uitstraling te geven. Zoals met de serie Villa. Mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speelse & grof gebakken tegels. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken.

In de spotlight bij Tegel-Idee ✨

De serie Castles van Douglas & Jones ❣ 
De serie Castles combineert het authentieke robuuste gevoel van steen met het moderne en strakke design van nu. Een vol en toch ingetogen ontwerp in neutrale tinten creëert op iedere oppervlakte een sfeervolle ambiance. 
Een collectie waarin traditioneel en hedendaags ontwerp harmonieus met elkaar samengaan 🔥🔥🔥

#castle #douglasandjones #tabacco #robuust #hedendaags #sfeer #tegels #sanitair #ink #looox #sealskin

Gratis 3d impressie

Levensechte visualisatie van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.

Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!

Zie hier een voorbeeld van een 3D Tekening:

Nieuw bij INK badkamermeubelen

Badmeubels die horizontaal of verticaal gefreesd zijn en wasbakken gemaakt van keramiek met een marmer look 🤩

Beide zijn prachtig te combineren, wat leidt tot een luxueuze en warme uitstraling! De badmeubels en wasbakken zijn te verkrijgen in diverse kleuren- en maatvoeringen.

Onze showroom medewerkers staan uiteraard voor u klaar, om u te helpen met het uitzoeken van een mooi badmeubel!

NIEUWE WEBSITE TEGELIDEE.NL

Inspiratie nodig voor je badkamer of wc? Kijk dan even op de nieuwe website van Tegelidee. Check vooral even de 3D tegelviewer.

Ben je niet toe aan een nieuwe badkamer? Dan misschien wel aan een unieke nieuwe website ;-)

Een nieuw Tegel-Idee :)

Heeft u deze prachtige wand al gezien in onze showroom? De wand is voorzien van stabigo wallcladding.

#stabigo #wallcladding #natuursteen #looox #meubel #decoratie #interieur #inspiratie #idee #tegelidee

TEGELVLOEREN!

Vanuit een project krijgen wij vaak ook de particulieren vloeren als opdracht!
Uiteraard bent u als ‘gewone’ particulier bij ons ook aan het juiste adres!

#athome #vandennieuwendijk #project #particulier #woonkamervloeren #verdiepingvloeren #keukenwanden #wandtegels #vaninspiratietotrealisatie #tegelidee

TEGEL IDEE 2.0

Eindelijk mogen we onze nieuwe prachtige showroom aan iedereen laten zien ❣ We zijn geopend ❣

🖤🤍❤️

#tegelidee #tegelgroepnederland #galvano #sanibel #looox #kogros #easydrain #rmsanitair #countryathome #vtwonenshop #ballonespecialista #topteam #tegelexperts

Tegel-Idee b.v. gaat verhuizen

Vanaf 12 Juni is ons nieuwe adres:
Argon 23 
4751 XC Oud Gastel

Na 12,5 jaar is vanaf nu is onze showroom in Alblasserdam gesloten. We gaan een paar weken alles verhuizen en openen dan onze nieuwe showroom in Oud Gastel. We blijven telefonisch en via de mail gewoon bereikbaar. #verhuizen #nieuwpand #nieuwelocatie #verandering #timesarechanging

SNEAKPREVIEW

Ondanks dat er nog veel te realiseren is voordat iedereen kan gaan genieten  van onze nieuwe showroom, hier alvast een sneakprevieuw...

Heeft u onze bussen al gespot?

De tegel ideeën beginnen al op onze bussen! #bussen #tegelidee #ideeën #inspiratie #gespot #onderweg #tegels

Werk aan de winkel

Wij hebben in opdracht van Akor B.V. mogen beginnen aan een mooi werk in Den Haag. Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein geheel voorzien van een nieuwe tegelvloer! 

Project in de aandacht

Wij hebben weer een prachtige badkamer mogen realiseren.

Op de wanden hebben wij de serie gravity van het merk Rhein gebruikt, op de vloer is gekozen voor de vtwonen tegels Mold serie in de kleur concrete. 
Als accent brachten we vtwonen tegels Mediterranea seagreen aan in elleboogverband, dit met een lichte voeg, zodat het verband goed te zien is. 

Happy customer!

Wat een prachtig resultaat! 
Ditmaal een echte houten vloer, maar wél gecombineerd met glanzende marmer look tegels in het formaat 150x300cm tegen de wand, in een woonkamer! Dit zijn de tegels Marmi Gaudi stone lucidato.
In de hal ziet u de Venis Metropolitan antracita tegels in formaat 80x80cm.