login

RB Tegels Tiel

Bulkweg 7
4005 LB TIEL Nederland, regio Utrecht
085-0640722

Wie zijn wij?

RB Tegels levert tegels al sinds 2011. De groei van de vraag naar tegels is toegenomen. En zo ook onze belangstelling, en daarom breiden we ook uit in de sanitairwereld.


Wat maakt ons anders?
We zijn sterk in onze voorraad en blinken uit in onze service. We zijn trouw aan onze afspraken. Ons team bestaat uit mensen met kennis & specialist van hun sector.

We volgen altijd de recente trends in tegels en sanitair. We zetten ons in om het beste voor onze klanten te doen en te geven. Goederen leveren van A-kwaliteit en toch betaalbaar, is ons motto.


Waarom bestellen bij RB Tegels?
Dit zijn onze sterke punten en wat wij denken dat de klant aan ons heeft:
1. We zijn een betrouwbare winkel
2. Ons beleid: Hoe meer m² je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Op deze manier kun je als klant een offerteaanvraag stellen. Offertes kun je online of in onze showroom aanvragen
3. We hebben ook sanitair, zodat de klant bij een toilet- of badkamerproject gemakkelijk kan combineren en afstemmen op zijn wensen
4. Je kunt zowel online als offline bestellen
5. Onze showroom in Tiel is 5 dagen in de week open, ook op zaterdag, wat het je gemakkelijker maakt om onze winkel te bezoeken
6. Je kunt tegels reserveren tot de afgesproken afhaal- of leverdatum
7. Vind je onze voorraad tegels mooi? Neem ze gerust meteen mee naar huis
8. Ons magazijn is slechts 2 minuten met de auto van onze showroom
9. We kunnen je tegels ook bezorgen. Indien voorradig zijn, kunnen we de tegels binnen 3 werkdagen leveren
10. Onze voor en na-service is uitstekend
11. We bieden gratis bezorgen voor order vanaf 50 m²

Onze tegel website:

www.rbtegels.nl

Onze sanitair website:

www.rbsanitair.nl

Ons vestigingsadres en showroom:
Bulkweg 7
4005 LB Tiel

Magazijn
Kellenseweg 8
4004 JD Tiel

KVK: 66855535
BTW: NL856726527B01

Hoe kun je ons bereiken?
Je kunt ons bellen op 085-0640722 of mailen op verkoop@rbtegels.nl.
Neem contact met ons op als je vragen hebt of advies wilt over tegels of sanitair. We helpen je graag verder.

😀👋  Klik hier voor onze speciale openingstijden te bekijken.

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 9.00-17.00
Woensdag : 9.00-17.00
Donderdag : 9.00-17.00
Vrijdag : 9.00-17.00
Zaterdag : 10.00-17.00
Zondag : Gesloten

MEGA SALE > Actie Tegels

U kunt betalen met

            

Video of Reel

Foto galerij

Binnenkijken...

De Cifre Diamond Gold vloertegels en Martini Gold wandtegels bieden een weelderige en eigentijdse uitstraling voor badkamers. De vloertegels stralen elegantie uit met hun diamantpatroon, terwijl de wandtegels met het Martini Gold ontwerp een luxe accent toevoegen. Creëer een glamoureuze badkameromgeving met deze stijlvolle tegelcombinatie.

Deze foto won ook in onze winactie en de eigenaar ontving €100 cashback 🥳

Heb je de tegels bij RB Tegels gekocht? Dan maak je kans om € 100 cashback te winnen!

Kijk hier voor meer informatie

#badkamertegels #badkamerinspiratie #vloertegels #wandtegels #marmerlooktegels #marmerlook #luxebadkamer #badkamerstyling #designtegels #toilettegels #winactie #badkamer #tegels #badkamerinterieur #interieur #interiordecor #interieurtrends #verbouwen #wonen #verbouwing #nieuwhuis #wooninspiratie

Grijze wandtegels in het toilet | RBTegels

𝗗𝗮𝘆𝘁𝗼𝗻 𝘄𝗮𝗻𝗱𝘁𝗲𝗴𝗲𝗹𝘀 RBT146 gebruikt in het toilet. Soms is er zo weinig voor nodig om een cool interieur te maken 😍 Wist je dat je houtlook tegels ook in het toilet kunt gebruiken? Deze tegels maken de ruimte nog gezelliger en warmer ✅ Je kunt alles voor je nieuwe toilet kopen bij RB Tegels & RB Sanitair aan de Bulkweg 7 in Tiel.

RB Tegels is in Utrecht (stad)

#binnenkijken 👉 De badkamer van onze klant in betonlook tegels in twee tinten. 
Wandtegels in de maat 30x60 cm zijn een erg populaire keuze voor badkamers. Bovendien passen betonlook tegels goed bij andere materialen zoals hout ✅ 
📸 Op deze wanden zie je: Vloertegel 30x60 cm Betonlook licht grijs 𝐃𝐂𝟖𝟗 ⤵
▪️ Nu voor €27,50 p/m²  🛒
▪️ 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐚𝐫 ✅
▪️ Ook verkrijgbaar in andere maten 
👉 Koop online of bezoek onze showroom in Tiel
📍𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧:
▪️ Dinsdag t/m Vrijdag: van 9 tot 17.30 uur
▪️ Zaterdag: van 10 tot 17.00 uur
▪️ Zondag & Maandag: GESLOTEN
______________
#tegel #tegels #vloertegels #vloertegel #tegelshowroom 
#wandtegel #wandtegels #keramischetegels #betonlooktegels #woontrends
#vloerinspiratie #stijlvolwonen #vloertegelswoonkamer #tegeloutlet #badkamertegels #badkamerinspiratie #tegelvloer #tegelvloeren #tegelwand #betonlookmuur  #interieurinspiratie #Tiel #wooninspiratie #interior #interiordesign #huisrenovatie #interieurstyling #vloerinspiratie #woonkamertegels #Utrecht

Nog een prachtig toilet met gouden accenten✨

Deze stijl is de laatste tijd erg populair! Gouden accessoires staan namelijk symbool voor luxe en elegantie, en een toilet in deze stijl is dan ook schitterend.

🔸 Dit toilet vind je bij RB Tegels? 

  • Vloertegel 60x120 cm Cifre Diamond Gold Mat ➦ nu voor € 30,00 p/m²
  • Wandtegel 13x13 cm Handvorm Martini Goud RBT42  ➦ nu voor € 45,00 p/m²

Ga ook naar RB Sanitair om een hangend toilet, een toiletmeubel of een fontein te kopen ✅

Woonkamertegels

De woonkamer is een ruimte die we thuis het meest gebruiken. Dit is de plaats van interactie. TV kijken, gasten ontvangen, familiebijeenkomsten, kletsen met vrienden, enz. De belangrijkste dingen, niet alle, gebeuren hier.

Het moet dus de gezelligste plek in het huis zijn. Welke vloer is het beste voor de woonkamer? De keuzemogelijkheden zijn ruim, gelukkig. Bij RB Tegels hebben we veel soorten tegels om uit te kiezen:

  1. Houtlook tegels voor de woonkamer.

Een houtlook tegel geeft het effect van een houten vloer, maar zonder de nadelen die hout met zich mee brengt. De kleur van houtlook tegels brengt meteen de warme sfeer in je woonkamer. De tekening is ongelooflijk identiek aan die van het echte houten. Ze zijn ook verkrijgbaar in vele kleuren en maten.

  1. Marmerlook tegels in de woonkamer? Chique!

Niets kan de luxe van marmeren aders overtreffen, nietwaar? Helaas is marmer niet gemakkelijk te onderhouden. Maar we hebben hier wel een alternatief voor, marmerlook tegels. Makkelijker te onderhouden en je krijgt ook de chique uitstraling van marmer.

  1. Betonlook tegels, stoer ontwerp!

Hoewel hun vormgeving perfect is voor industriële stijl, zullen velen toch heroverwegen om dit voor hun woonkamer te gebruiken. De onbehandeld beton is gevoelig voor vervuiling. En zijn kleur vervaagt gemakkelijk door het licht. Zoals je misschien al raadt, hebben we wel betonlook stijl. Onze betonlook tegels zijn gemaakt van keramiek. Ideaal om te gebruiken voor de woonkamer. Groot formaat betonlook tegels zijn daarnaast een mooi en duurzaam alternatief voor een gietvloer.

  1. Metallook tegels voor de woonkamer

Je hoort het goed. Metallook tegels bestaan! De tegelontwerpers en -fabrikanten blijven hun vleugels uitslaan. Daardoor slaagden ze erin het roestige effect op keramische tegels te brengen. Ze zijn prachtig en in vele kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze natuurlijk ook in andere kamers gebruiken. In de badkamer om er een te noemen.

Dit zijn een paar soorten tegels die je voor de woonkamer kunt kiezen. Maar het zijn niet de enige mogelijkheden. Wil je meer beschikbare opties voor tegels voor de woonkamer weten?

Bezoek dan naar onze tegels website. Je kunt ook in onze blog over tegels meer informatie en ideeën lezen. Ter inspiratie hebben we foto's en moodboards voor je geplaatst. Ze zijn door onze klanten en natuurlijk onszelf, speciaal voor jou gemaakt.

Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op. Onze tegelspecialist zal je verder adviseren.

Badkamer renoveren? We helpen je graag!

Eindelijk is het zover! Je hebt besloten de badkamer te vernieuwen of gaat een nieuwe badkamer bouwen. Bij een mooi afgewerkte badkamer kunnen bijpassende badkamertegels natuurlijk niet ontbreken. Tijd om een blik te werpen op het ruime aanbod van badkamertegels. Heb je geen idee waar te beginnen? Geen zorgen! Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste badkamertegels.

We hebben een grote collectie badkamertegels, van wandtegels tot vloertegels. Ook kun je bij ons decortegels kopen. Ontdek ook de trendy wandtegels zoals visgraat of handvorm tegels.
Ook hebben we veel soorten tegels zoals betonlook tegels, marmerlook tegels, enz. Wil je een warme sfeer in je badkamer brengen, overweeg dan onze houtlook tegels.

Inspiratie nodig voor je huis of badkamer?
Ga eens kijken op onze Instagram of Pinterest, je kunt ook onze blog bezoeken op onze website.
We hebben enkele artikelen over tegels geschreven die misschien nuttig voor je zijn. Bekijk en lees ze voor je aan je project begint.

Heb je een vraag? Neem dan contact met onze tegeladviseurs op.

Badkamer project? Kies dan voor ons sanitair!

Badkamer is nooit compleet zonder sanitair, koop ook je sanitair bij ons. Bezoek onze sanitair collectie online op onze website voor sanitair 👉 rbsanitair.nl.

Wandtegel 7.5x30 cm Cifre Colonial Grey Brillo RBT114 €45 per m²

Deze prachtige grijze handvorm wandtegel is nu direct uit voorraad leverbaar! Je vindt het op onze website onder de naam: Colonial Grey Brillo (RBT114).

🔸 Zoals je kan zien, gaat het heel goed samen met de kleur blauw en bijvoorbeeld de keramische houtlook vloer.

Bekijk onze complete collectie handvorm tegels op onze website.

Project in de schijnwerpers

Een prachtige woning betegeld met onze hoogglans vloertegels in Nova Beige 😍. Deze vloertegels zijn direct uit voorraad leverbaar en online te bestellen.✨✨
Meer bekijken? 👉 Nova Beige Gepolijst

Marmerlook Bianco Carrara

Een toilet betegeld met onze mooie marmerlook tegels. Op dit toilet is de Hoogglans vloertegel 60×60 cm Marmerlook Bianco Carrara C108 geplaatst. 🤩
Benieuwd naar deze hoogglans vloertegel? Klik dan hier 👉 Marmerlook Bianco Carrara C108

Betonlook Tegel 80×80cm licht grijs DC22

Deze grijze betonlook tegels 80x80 cm DC 22 zijn mooi in iedere ruimte naar wens. De tegel is te gebruiken zowel op de vloer als wand en voor € 32,50 p/m2 direct uit voorraad leverbaar, in diverse maten!

Betonlook tegels zijn goed te combineren met andere sorten tegels zoals marmerlook, metallook of houtlook.