login

Zoon Tegels & Badkamers

Industrieterrein De Trompet 2860
1967 DD HEEMSKERK Nederland, regio Alkmaar
0251-241140

Ontdek onze showroom in Heemskerk

Al een decennium lang heeft Zoon Tegels & Badkamers een thuis gevonden langs de A9 in Heemskerk. In onze ruime showroom van 1200 m2 presenteren we een breed scala aan inspirerende badkameropstellingen en een uitgebreide selectie van materialen, accessoires, tegels en badkamermeubels. Hier heb je alle ruimte om zelf of samen met ons een moodboard te maken voor jouw ideale badkamer. Je bent van harte welkom om gewoon langs te komen. Als je liever een afspraak maakt, dan kunnen we gegarandeerd alle tijd voor je vrijmaken.

Bij Zoon begrijpen we dat de ideale badkamer voor iedereen anders is. Daarom streven we ernaar om jouw badkamer persoonlijk te creëren en te realiseren. Bij ons kun je rekenen op:

 🟩 Jouw eigen badkamer- en tegelspecialist
 🟩 Badkameroplossingen op maat, passend bij jouw wensen en budget
 🟩 Een uitgebreid assortiment van de mooiste woonvloeren
 🟩 Van ontwerp tot realisatie, wij staan voor je klaar
 🟩 We laten jouw droomwensen samensmelten met onze passie

Openingstijden

Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.30u-18.00u
Woensdag : 09.30u-18.00u
Donderdag : 09.30u-21.00u
Vrijdag : 09.30u-18.00u
Zaterdag : 09.00u-17.00u
Zondag : gesloten

Stijlen ✨

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Inspiratie ✨

🚿✨ Creëer een statement in je badkamer met deze opvallende tegels als douchewand!

Je vindt ons langs de A9 bij Heemskerk.
📍 De Trompet 2860, Heemskerk 
📲 0251 241 140 | info@zoonbadkamers.nl

Kom bij ons langs om te zien of jij het aandurft ✨

💗 Durf jij deze roze combinatie aan? 💗
Voor iedereen die wel eens wat anders wil dan bruin, zwart of marmer, deze prachtige lichtroze combinatie van wasbak (effen en graniet look) en bijbehorende tegel.
Wij zouden het wel weten 😍

📲 0251 241 140 | info@zoonbadkamers.nl

Prachtige combinatie | Tegels // Sanitair ✨

𝐖𝐢𝐣 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝 𝐨𝐩 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞 💚
De combinatie van deze tegeltjes met de bronzen kraan geeft een luxe uitstraling. Wij hebben een groot aanbod aan allerlei verschillende tegeltjes. Zo kan jij dus de tegel uitkiezen die het best bij jou past!
📍 De Trompet 2860, Heemskerk
📲 0251 241 140 | info@zoonbadkamers.nl

Tegels in de aandacht ✴️

𝘽𝙖𝙙𝙠𝙖𝙢𝙚𝙧𝙩𝙚𝙜𝙚𝙡𝙨 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙩𝙙𝙪𝙧𝙚𝙣𝙙 𝙞𝙣 𝙤𝙣𝙩𝙬𝙞𝙠𝙠𝙚𝙡𝙞𝙣𝙜; in vormgeving, maat, kleur en patroon. De toepassing van tegels is sfeerbepalend voor de ruimte. Ga jij voor een meer basic tegel of juist voor een meer gewaagde tegel?
Kies de tegel die bij jouw past in onze showroom.
📍 De Trompet 2860, Heemskerk

BEFORE AND AFTER!

Onlangs hebben wij in Heemskerk een compleet vernieuwde badkamer gerealiseerd. En het eindresultaat mag er zeker zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs om jouw droombadkamer met ons te bespreken: ➡️ De Trompet 2860, Heemskerk.

Creativiteit en maatwerk.

Zoon denkt graag mee over jouw badkamer. Of je nu toe bent aan luxe spa voor jou alleen of een praktische badkamer voor jou en je gezin: Zoon helpt je met jouw ideale badkamer!

Kom langs in onze showroom en ontdek onze passie en jouw mogelijkheden.

Afspraak maken? Klik hier >>

We zien je graag in onze Showroom in Heemskerk ✨

Onze mooie producten in het echt komen bewonderen en tegelijkertijd inspiratie op doen? Dat kan! We zien je graag in onze Showroom in Heemskerk ❣
Laat je inspireren door onze experts en ontwerp jouw droom badkamer ❣ Onze showroom beslaat maar liefst 1.200m² naast de A9 in Heemskerk. Centraal gelegen en makkelijk te bereiken. 

We zien je snel ❣ ☕

Producten | Het kiezen van tegels, meubilair en sanitair ❣

Na het bepalen van de indeling, de stijl en de sfeer is het tijd om de producten te kiezen. Welke kleur tegel en in welke maat? Welke badkamermeubels en in welke kleur? En natuurlijk het sanitair en accessoires zoals de douche en de kranen. In onze showroom kun je al deze producten zien en voelen. Het zijn deze details die belangrijk zijn om de sfeer en stijl van jouw ideale badkamer neer te zetten.

🤎🧡💛💚

Inspiratie ✨

De ideale badkamer is voor iedereen anders. Stijl, kleur, heb je de badkamer voor jou alleen of deel je hem met je gezin. Zoon creëert met en voor jou de badkamer die bij jou past.

Zoon is altijd op de hoogte van trends, stijlen en van de nieuwste ontwikkelingen en materialen. En die zijn bepalend voor de look en feel van jouw badkamer. Ben je op zoek naar inspiratie? Zoon helpt je door samen moodboards te maken in de showroom en jouw unieke badkamer te creëren. Weet jij al precies wat je wilt? Dan zoekt Zoon met jou de tegels, meubilair en sanitair passend bij jouw stijl.

Ons aanbod is reuze ❣

Tegenwoordig is het aanbod reuze. Dat kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om jouw droom badkamer visueel te maken, maken wij gebruik van moodboards. En wat is er nou leuker dan je eigen stijl te ontdekken met deze materialen! Kies je voor goud, mat koper of zwart? Je kunt alle kanten op en weet je het even niet meer dan staan we graag voor je klaar!

#badkamerinterieur #badkamerinspiratie #badkamermoodboard #moodboardinspo #zoonbadkamers #badkamerheemskerk #tegelsheemskerk #badkamerstyling