login

Zoon Tegels & Badkamers

Industrieterrein De Trompet 2860
1967 DD HEEMSKERK Nederland, regio Alkmaar
0251-241140

Sinds jaar en dag vind je Zoon Tegels & Badkamers langs de A9 bij Heemskerk. In de 1.200m² grote showroom vind je veel inspirerende badkameropstellingen en alle mogelijke materialen, accessoires, tegels en badkamermeubels. Alle ruimte om zelf of samen een te moodboard maken van jouw ideale badkamer. Kom gewoon langs. Of maak een afspraak, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30u-18.00u
Woensdag: 09.30u-18.00u
Donderdag: 09.30u-21.00u
Vrijdag: 09.30u-18.00u
Zaterdag: 09.00u-17.00u
Zondag: gesloten

Stijlen ✨

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

BEFORE AND AFTER!

Onlangs hebben wij in Heemskerk een compleet vernieuwde badkamer gerealiseerd. En het eindresultaat mag er zeker zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs om jouw droombadkamer met ons te bespreken: ➡️ De Trompet 2860, Heemskerk.

Creativiteit en maatwerk.

Zoon denkt graag mee over jouw badkamer. Of je nu toe bent aan luxe spa voor jou alleen of een praktische badkamer voor jou en je gezin: Zoon helpt je met jouw ideale badkamer!

Kom langs in onze showroom en ontdek onze passie en jouw mogelijkheden.

Afspraak maken? Klik hier >>

We zien je graag in onze Showroom in Heemskerk ✨

Onze mooie producten in het echt komen bewonderen en tegelijkertijd inspiratie op doen? Dat kan! We zien je graag in onze Showroom in Heemskerk ❣
Laat je inspireren door onze experts en ontwerp jouw droom badkamer ❣ Onze showroom beslaat maar liefst 1.200m² naast de A9 in Heemskerk. Centraal gelegen en makkelijk te bereiken. 

We zien je snel ❣ ☕

Producten | Het kiezen van tegels, meubilair en sanitair ❣

Na het bepalen van de indeling, de stijl en de sfeer is het tijd om de producten te kiezen. Welke kleur tegel en in welke maat? Welke badkamermeubels en in welke kleur? En natuurlijk het sanitair en accessoires zoals de douche en de kranen. In onze showroom kun je al deze producten zien en voelen. Het zijn deze details die belangrijk zijn om de sfeer en stijl van jouw ideale badkamer neer te zetten.

🤎🧡💛💚

Inspiratie ✨

De ideale badkamer is voor iedereen anders. Stijl, kleur, heb je de badkamer voor jou alleen of deel je hem met je gezin. Zoon creëert met en voor jou de badkamer die bij jou past.

Zoon is altijd op de hoogte van trends, stijlen en van de nieuwste ontwikkelingen en materialen. En die zijn bepalend voor de look en feel van jouw badkamer. Ben je op zoek naar inspiratie? Zoon helpt je door samen moodboards te maken in de showroom en jouw unieke badkamer te creëren. Weet jij al precies wat je wilt? Dan zoekt Zoon met jou de tegels, meubilair en sanitair passend bij jouw stijl.

Ons aanbod is reuze ❣

Tegenwoordig is het aanbod reuze. Dat kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om jouw droom badkamer visueel te maken, maken wij gebruik van moodboards. En wat is er nou leuker dan je eigen stijl te ontdekken met deze materialen! Kies je voor goud, mat koper of zwart? Je kunt alle kanten op en weet je het even niet meer dan staan we graag voor je klaar!

#badkamerinterieur #badkamerinspiratie #badkamermoodboard #moodboardinspo #zoonbadkamers #badkamerheemskerk #tegelsheemskerk #badkamerstyling