login

Steenrijk Indoor – Outdoor

Nusterweg 125
6136 KT SITTARD Nederland, regio Zuid-Limburg
046-4009095
06-58844807

Op zoek naar mooie aankleding van uw tuin? Of bent u binnen toe aan een nieuwe tegelwand of -vloer in badkamer of toilet? Wellicht zoekt u naar een nieuwe mooie vloer voor keuken, gang of kamer. In dat geval bent u bij ons op het juiste adres. Iedereen kan bij Steenrijk terecht, we zijn er voor de particuliere klant, maar ook voor de hovenier, stratenmaker of tegelzetter. We hebben een grote showroom en showtuin tot onze beschikking, waar we u graag uitnodigen om op uw gemak te komen rondkijken en ideeën op te doen.

We kunnen uw tuin voorzien van aankleding van uw terras, oprit, een mooi pad, opsluitbanden, traptreden, maar ook bijvoorbeeld kunstgras. 

Verder bieden we een prachtig assortiment tegels voor uw binnenvloer, badkamer, toilet of keuken.

De benodigde bijproducten zoals verlichting, lijmen en dergelijke zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Kom gerust eens een kijkje nemen, we helpen u graag op weg!

Pascal en Natasja Penders

Openingstijden

Maandag : 08.00u-17.30u
Dinsdag : 08.00u-17.30u
Woensdag : 08.00u-17.30u
Donderdag : 08.00u-17.30u
Vrijdag : 08.00u-17.30u
Zaterdag : 08.30u-16.00u
Zondag : Gesloten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Inspiratie in onze showtuin opdoen ✨

Kom onze showtuin ontdekken voor inspiratie in tuinontwerp en bekijk onze diverse collecties tuintegels, betontegels en keramische tegels. Laat je betoveren door de mogelijkheden voor jouw buitenruimte. Wanneer breng jij een bezoek aan onze showtuin en showroom? ❤️

A R T I S T O N E

Als je in de showtuin van Steenrijk bent geweest, heb je Artistone zeker voorbij zien komen. Graag laten we je wat meer zien van die mooie merk.
Artistone levert tegels, ook in grootformaat, maar ook traptreden, zwembadranden, stapelelementen en zitelementen. De eerste twee foto's zijn van Artistone in onze showtuin en daarna (swipe voor instagram) laten we je wat sfeerbeelden zien van de mogelijkheden.
Interesse? Kom gerust eens langs!

❤️ Steenrijk

#tuin #tuininspiratie #tuinontwerp #betontegels #sierbestrating #betontegel #tegels #artistone #oudhollands #sittard #Steenrijk #steenrijkoutdoor #steenrijksittard

Wist je dat.....

Cerasun (1cm keramische tegel op 3cm beton) ook verkrijgbaar is in de maat 80x80cm?
Dus ben je fan van een wat grotere maat tegel, dan zou je ook kunnen kiezen voor dit unieke concept!
❤️ Steenrijk

#cerasun #redsun #redsuncerasun #keramischetegel #keramischetegels #betontegel #betontegels #tuintegels #tuintegel #Steenrijk #steenrijk #steenrijkoutdoor #steenrijksittard

Pascal en Natasja Penders heten je van harte welkom!

Ons bedrijf is ingedeeld in drie afdelingen.

- Showtuin (buiten): de showtuin is altijd toegankelijk, dus ook buiten openingstijden kunt je hier rondwandelen en inspiratie opdoen. Voor advies zijn we geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur, op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur en op donderdagavond op afspraak.

- Showroom (binnen): onze showroom is bereikbaar via de hoofdingang en is geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur, op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur en op donderdagavond op afspraak.

- AFHALEN: wil je voorraadproducten of een bestelling komen afhalen, dan kan dit op werkdagen tussen 7:30 en 17:30 en op zaterdag tussen 8:30 en 16:00 uur. Voordat je achterom rijdt, eerst even melden bij de balie.

Tot ziens op Nusterweg 125 in Sittard en WEES WELKOM!

Een prachtige rustige sfeervolle tegel!

Inspiratiefoto van een prachtige tuin, gerealiseerd met de materialen van MBI.

Dit is de mooie 100x100 GeoCeramicategel Skolleville Plus Beige. Dankzij het gevarieerde, unieke design ogen de robuuste tegels esthetisch en trendy. Een hoogstandje van de huidige digitale techniek zijn de levensecht ogende kuiltjes. Dit zijn echter geen open gaatjes, waardoor deze dus ook geen vuil opnemen. Skolleville is namelijk kleurvast, krasvast en makkelijk te onderhouden.

Steenrijk heeft een uitgebreide MBI GeoCeramica collectie
Kom ook eens wandelen door onze showtuin! Dat kan alle dagen van de week, ook als onze zaak dicht is.

Zin in de zomer

Bijna Kerst, maar bij Steenrijk hebben we alweer zin in de zomer. Niet zo gek met dit weer!

Dus om alvast de zomer te vieren een heerlijk zomers tuinplaatje!!

Groetjes van Steenrijk

Mozaïek!

In vele soorten en maten te verkrijgen bij Steenrijk. Fijn om ronde vormen mee te maken, maar ook prachtig in combinatie met bijvoorbeeld strakke grootformaat tegels.

Wandtegeltjes!

🏳️‍🌈 Rainbowcolours

Meer wandtegels zien op onze website, klik hier..

#steenrijk #wandtegels #vintagetegels #badkamerinspiratie #keukeninspiratie #wandtegeltjes #sittard

Keramische houtlook-tegels in vele tinten

De eerste 5 jaar heeft Steenrijk zich gericht op het buitenassortiment. Trend de laatste tijd is, dat ook binnen weer tegelvloeren worden gebruikt. Niet alleen voor toilet en badkamer, maar zeker ook voor hal, woonkamer en keuken. Steenrijk doet met de trend mee en voert sinds een jaar ook een leuk indoor-assortiment.

Keramische houtlook-tegels. In vele tinten bij ons verkrijgbaar. Deze zijn 1cm dik dus voor binnen, maar ook voor buiten hebben we vele varianten in ons assortiment.

Pascal en Natasja Penders heten je van harte welkom!

Showtuin Steenrijk

Werp een blik in onze showtuin!

Steenrijk op de Nusterweg