login

Het Tegelplein

Kanaalweg 5a
7902 LH HOOGEVEEN Nederland, regio Drenthe
0528-795167

Welkom bij Het Tegelplein

Heeft u plannen om te verbouwen? Of is uw ruwbouw klaar en is het tijd om uw huis ''aan te kleden'' Dan begint nu het aangename gedeelte van uw project. Bij Het Tegelplein bent u alvast aan het juiste adres voor uw keuze uit wand en vloertegels - natuursteen - sanitair - vloerverwarming en laminaat.

Wij helpen u met kennis en ervaring om de juiste keuze te maken. Reken ook op heel wat nuttige tips, praktisch plaatsing advies en alles voor het juiste onderhoud. Kortom: Of u nu bouwer of verbouwer bent , of een professionele vakman , bij Het Tegelplein vindt u al de nodige kwaliteits materialen tegen scherpe prijzen voor een perfect resultaat.

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-20.00u
Zaterdag: 09.00u-16.00u

Nieuw(s)

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Veel tegels voor een eerlijke prijs!

Door onze rechtstreekse leveringen van de fabrikanten kunnen wij aantrekkelijke prijzen en uitzonderlijke voorwaarden aanbieden. Een ruime keus in tegels naar ieders beurs en smaak.

Wij staan borg voor een snelle levering omdat het grootste gedeelte van ons aanbod direct uit voorraad leverbaar is. Levering binnen 48 uur.

Bezoek onze webshop tegeltopper.nl

Vloertegels

Een stenen vloer is duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Of je nu kiest voor keramische tegels of voor natuursteen, een tegelvloer is tijdloos en past in elk interieur.

Keramische tegels

Keramische vloertegels worden ook wel plavuizen genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten: geglazuurd en ongeglazuurd. Voor de woonkamer en druk belopen delen als hal en keuken kun je het best tegels uit slijtgroep 5 gebruiken, in de badkamer kun je toe met tegels uit slijtgroep 3 of 4. Keramische vloertegels zijn de laatste jaren steeds sterker geworden. Ze worden gemaakt als look-a-like van natuursteen of hout: bijna niet van echt te onderscheiden.

We zijn weer open

Op afspraak mag u bij ons komen. U kunt ons bellen voor een afspraak: 0528-795167

Het Tegelplein is open!

Tegels bestellen en op halen tijdens de Lockdown is geen probleem en we hebben een grote voorraad, waardoor er snel geleverd kan worden. U kunt online of telefonisch bestellen, zodat u snel en veilig uw aankoop kunt afhalen of eventueel op afspraak laten bezorgen.

Voor al uw vragen kuntu contact met ons opnemen!  M.v.g. Remco Strang

Project in de aandacht

Weer een mooie houtlookvloer🤩opgeleverd in Hoogeveen met dank aan Tegelzetbedrijf Kleine💪Op naar de volgende klus😀

Project in de aandacht

Mooi🤩project in Slagharen nieuwe vloertegel betonlook in de woonkamer, toilet en bijkeuken! In samenwerking met Tegelzetbedrijf Kleine💪