login

Het Tegelplein

Kanaalweg 5a
7902 LH HOOGEVEEN Nederland, regio Drenthe
0528-795167

Welkom bij Het Tegelplein

Heeft u plannen om te verbouwen? Of is uw ruwbouw klaar en is het tijd om uw huis ''aan te kleden'' Dan begint nu het aangename gedeelte van uw project. Bij Het Tegelplein bent u alvast aan het juiste adres voor uw keuze uit wand en vloertegels - sanitair - vloerverwarming.

Wij helpen u met kennis en ervaring om de juiste keuze te maken. Reken ook op heel wat nuttige tips, praktisch plaatsing advies en alles voor het juiste onderhoud. Kortom: Of u nu bouwer of verbouwer bent , of een professionele vakman , bij Het Tegelplein vindt u al de nodige kwaliteits materialen tegen scherpe prijzen voor een perfect resultaat.

Openingstijden

Maandag : 13.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17:30u
Zaterdag : 10:00u-17.00u
Zondag : gesloten

Nieuw(s)

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Weer een mooi project opgeleverd ✨

In samenwerking met Tegelzetbedrijf Kleine, hebben wij onlangs deze mooie houtlook vloer van 25x150 mogen leggen in een oude boerderij in Gees bij de familie Van Heteren.

Super mooi geworden ❣

Weer een tevreden klant ✨

Deze mooie vloer gelegd bij de famillie Demmers uit Nieuw-Buinen

#tegels #vloer #vloertegels

Gres Porcellanato ✨

Gres porcellanato is de naam voor plavuizen of keramische vloertegels, gemaakt van kleipasta die door-en-door gebakken is op zeer hoge temperatuur. Ze zijn sterk, compact en niet poreus. Keihard, krasbestendig en daarom extreem duurzaam.

Inspiratie op doen?

Op zoek naar inspiratie? In onze showroom van ruim 400m2 vindt u een groot assortiment aan tegels en sanitair. Van tegels tot douches, kranen en meer!

Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren u graag. Om de beste keus te maken mag u bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen.

Liever een afspraak maken?!  Klik hier voor een showroomafspraak >>

Showroom

In onze showroom van ruim 400m2 vindt u een groot assortiment tegels en sanitair.

Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren u graag.

Om de beste keus te maken mag u bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen.

Atlas Concorde | BOOST NATURAL

Natuurlijke oppervlakken voor eigentijds design
Boost Natural is ontstaan ​​uit de samenvloeiing van een oud element als ruwe aarde, de creativiteit van een Italiaanse architect en de industriële technologie van Atlas Concorde. Het resultaat is een collectie oppervlakken geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van ruwe aarde, die nu volledig deel uitmaakt van het assortiment vloer- en wandtegels van Atlas Concorde.

Veel tegels voor een eerlijke prijs!

Door onze rechtstreekse leveringen van de fabrikanten kunnen wij aantrekkelijke prijzen en uitzonderlijke voorwaarden aanbieden. Een ruime keus in tegels naar ieders beurs en smaak.

Wij staan borg voor een snelle levering omdat het grootste gedeelte van ons aanbod direct uit voorraad leverbaar is. Levering binnen 48 uur.

Bezoek onze webshop tegeltopper.nl

Vloertegels

Een stenen vloer is duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Of je nu kiest voor keramische tegels of voor natuursteen, een tegelvloer is tijdloos en past in elk interieur.

Keramische tegels

Keramische vloertegels worden ook wel plavuizen genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten: geglazuurd en ongeglazuurd. Voor de woonkamer en druk belopen delen als hal en keuken kun je het best tegels uit slijtgroep 5 gebruiken, in de badkamer kun je toe met tegels uit slijtgroep 3 of 4. Keramische vloertegels zijn de laatste jaren steeds sterker geworden. Ze worden gemaakt als look-a-like van natuursteen of hout: bijna niet van echt te onderscheiden.

We zijn weer open

Op afspraak mag u bij ons komen. U kunt ons bellen voor een afspraak: 0528-795167

Het Tegelplein is open!

Tegels bestellen en op halen tijdens de Lockdown is geen probleem en we hebben een grote voorraad, waardoor er snel geleverd kan worden. U kunt online of telefonisch bestellen, zodat u snel en veilig uw aankoop kunt afhalen of eventueel op afspraak laten bezorgen.

Voor al uw vragen kuntu contact met ons opnemen!  M.v.g. Remco Strang

Project in de aandacht

Weer een mooie houtlookvloer🤩opgeleverd in Hoogeveen met dank aan Tegelzetbedrijf Kleine💪Op naar de volgende klus😀

Project in de aandacht

Mooi🤩project in Slagharen nieuwe vloertegel betonlook in de woonkamer, toilet en bijkeuken! In samenwerking met Tegelzetbedrijf Kleine💪