login

Tegelhuys Ommen

Strangeweg 24
7731 GW OMMEN Nederland, regio Zwolle
0529-467784

Tegelhuys Ommen biedt u een ruim assortiment wand- en vloertegels. Maar naast tegels vindt u bij ons ook alles voor uw badkamer of toilet. Van inbouwtoilet tot handdoekhaakje en van en van badkamermeubel tot de inbouwspotjes.

Voor welk vertrek het ook is, ons uitgangspunt is dat u blij bent me de keuzes die gemaakt zijn. Wanneer u over een aantal maanden naar, bijvoorbeeld, uw badkamer of woonkamervloer kijkt moet u nog steeds tevreden terugkijken.

Bovendien zijn wij bij Tegelhuys Ommen hét bewijs dat een speciaalzaak niet duur hoeft te zijn, sterker nog, vergeleken met de grote jongens zijn wij vaak zelfs goedkoper! Service vinden wij belangrijk en u zult dat onder andere gaan merken in het feit dat we met plezier de tegels komen bezorgen maar ook het inmeten, tekenen van uw badkamer wordt gratis gedaan.

Bent u tijdens onze openingstijden niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Geen probleem. Ook buiten openingstijden is onze showroom op afspraak te bezoeken!

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.00u
Woensdag: 10.00u-17.00u
Donderdag: 10.00u-17.00u
Vrijdag: 10.00u-21.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Ontwerp je eigen tegels

Alteret heeft 20 vormen en 18 kleuren. Wil je een unieke tegel? Dan heb je dus 360 mogelijkheden. Daar wordt je toch blij van!
Tegels…. The Finishing Touch!
#ommen #landelijketegels #mooietegels #hetgrootsteassortimentvannederland #beautiful #amazing #interieur #interieurs #interieurarchitect #interieurjunkie #interieurforyou #interieurideeën #interieurstudio #interieurlovers #interieur2you #interieurbasics #interieurinspitatie #interieurporn #interieur2all #interieurliving #interieurschomet #interieurtjehoor #interieurfasion #interieurglam #interieurstyling #interieurinspiratie #interieur123 #interieurdesign #interieur4all #interieuraddict

Tegels in de aandacht: 41zero42 | Spectre

We krijgen de laatste tijd veel foto's, en daarmee ook vragen over de Spectre serie van 41zero42. Deze serie is leverbaar in vier kleuren -> Wit, Creme, Sky en Pink. Als deze kleuren zijn leverbaar in mat, glans en hologram variant. Bij de hologram variant heb je een mix van glans, mat en parelmoer. Echt een tof tegeltje en natuurlijk hier op LandelijkeTegels.nl te bestellen.

Tegels…. The Finishing Touch ❣

Tegels.... The Finishing Touch!

Met de tegels van Mindelo heb je goud in handen! 💛
10x10 89,95/m2
13x13 69,95/m2
5x25 69,95/m2
Triangel 99,95/m2
Hexagon 89,95/m2
Uit voorraad leverbaar en hier te vinden.

Dé site voor leuke tegeltjes

Granito, ook wel Terrazzo genoemd, is echt een trend van de laatste tijd. Op onze website LandelijkeTegels.nl ziet u de mooiste en nieuwste soorten.

Altijd klantvriendelijk

U kan elk moment langskomen in de winkel en ik (Piet) sta u graag te woord. Voor persoonlijke service op maat bent u bij mij aan het juiste adres.

Uniek assortiment

Met het complete assortiment van unieke tegels en sanitair komen we gezamenlijk altijd tot een prachtig en uniek eind resultaat.