login

BouwPartner van Westen

Stadsambachtsweg 4
4332 SE MIDDELBURG Nederland, regio Zeeland
0118-633511

BouwPartner van Westen: een bouwhandel voor alle bouwmaterialen. Ook tegels mogen daarom niet ontbreken en vormen een belangrijke factor uit ons assortiment. Vooral omdat tegels vaak aan de basis liggen voor een bouwproject. Tegels voor op de vloer of voor in de tuin. Keramische tegels of tegels voor tegen de wand. De mogelijkheden uw vloer of wand te betegelen zijn nagenoeg eindeloos.

Verschillende stijlen leiden tot nieuwe inspiratie. Nieuwe inspiratie leidt tot frisse ideeën. Dat is precies de gedachte achter onze showroom: een inspirerende gids door het gigantische aanbod. Maar het kan goed zijn dat u exact voor ogen heeft wat u wilt en ook dan kan onze showroom u helpen. Ter aanscherping of als aanvulling op uw wensen. Bovendien geeft het zien van tegels in een grote ruimte en ten opzichte van elkaar toch net even een ander beeld.

Ook de badkamer staat in onze showroom centraal. Hier hebben wij geprobeerd onze collectie met alle stijlen zo overzichtelijk en compleet mogelijk weer te geven. U vindt hier zowel de compleet ingerichte badkamer als losstaand sanitair en accessoires. Hoe voelt de badkamer ? Hoe kies ik de juiste stortdouche ? En past de wastafel bij de rest van het sanitair? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden? Elke wens is een reële optie.

Openingstijden

Maandag : 07.30u-17.15u
Dinsdag : 07.30u-17.15u
Woensdag : 07.30u-17.15u
Donderdag : 07.30u-17.15u
Vrijdag : 07.30u-17.15u
Zaterdag : 09.00u-12.00u

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Afwatering in je tuin ✨

Met de hoeveelheid regen die, vooral in korte tijd valt 🌧 is het belangrijk een goede afwatering te hebben in je tuin. Hoe je dit precies het beste aanpakt? Onze specialisten geven je graag advies.

#afwatering #stopderegen #vakman

Materialen voor als je gaat tegelen

Voor het boren van gaten in vloer- en wandtegels in de badkamer, keuken of een andere ruimte in huis gebruik je de ProfPartner diamantboortjes. Bij deze boren hoef je geen water te gebruiken. Beschikbaar in diverse maten, voor een boormachine of een haakse slijper.

Topkwaliteit voor een goede prijs!

Naar welke klus je ook gaat, met het assortiment tegellijmen van Mapei ben je altijd goed uitgerust. Van poederlijm tot pastalijm; Mapei heeft alles wat de tegelzetter nodig heeft.

Ontdek het bij BouwPartner van Westen!

BouwPartner van Westen - TRENDS

Al sinds 1985 is BouwPartner van Westen Bouwmaterialen het vertrouwde adres voor zowel aannemers als particulieren voor bouwmaterialen voor elke bouwfase. Sinds 2013 is ons bedrijf gevestigd op een industrieterrein aan de rand van Middelburg.

Met een actuele showroom dus met oog voor design en de focus op persoonlijk advies. Onze adviseurs staan voor je klaar!  Klik hier voor meer informatie :)

Tegels en bijbehorende bouwmaterialen

Op zoek naar tegels voor een mooie vloer, of voor de wand in een badkamer, keuken of toilet?

Wij leveren het materiaal dat past bij jouw wensen. Zoals de tegels van verschillende topmerken, die allen voldoen aan de strengste kwaliteit- en functionaliteitseisen, maar ook alle benodigdheden om deze tegels te leggen. Denk aan voorstrijkmiddelen, lijmen, afwerkingsprofielen, lijm- en voegmiddelen.

Kom kijken naar "jouw" tegels in onze ruime showroom 😃

Stoere houtlook

Met een tegelvloer voeg je iets extra’s toe aan je woning. Eigenlijk is er altijd wel een tegel te vinden die perfect past bij de stijl die je voor je interieur voor ogen hebt. Beton- of houtlook blijft populair. Het zorgt voor een strakke uitstraling en biedt hiermee een goede basis voor veel interieurstijlen. Het is een afwerking die leeft door het wolkige of houteffect en doordat geen enkele tegel hetzelfde is. Het geeft het geheel een stoere look waar je alle kanten mee op kunt. Perfect passend bij de trends van nu.

Check onze tegels hier!

Product in de aandacht: de Krachtpatsers van Mapei®

Het uitvlakken en afwerken van tegelwanden in vochtige ruimtes is met krachtpatsers zo klaar.

Krachtpatsers: stucmortel van Mapei

Het uitvlakken en afwerken van tegelwanden in vochtige ruimtes is met krachtpatsers zo klaar. Een stucmortel, die slechts met één laag nagenoeg elk ondergrond afwerkt. Een primer en gebruiksklare pastalijm voor verlijming van het wandtegelwerk. En natuurlijk een gloednieuwe zeer makkelijke verwerkbare epoxyvoeg, waarvan er altijd wel een kleur past bij het tegelwerk, en bijpassende kit. 

Met deze producten van één merk weet je zeker dat je de mooiste tegelwand oplevert en op tijd thuis bent voor het avondeten.

#vakman #bouw #bouwpartner #mapei #tegelwand

Merk in de aandacht: Kalysta | Carpazi

‘Het ritme van de natuur thuis’

Carpazi. Gelegen in het hart van Europa. Een aaneenschakeling van bergen en bos geregeld onderbroken door water. Hier bepaalt het weer het ritme. De wind en de zon bewerken de rotsen. De regen voedt het bos. Dé plek om het leven te voelen. Uitersten komen samen en vormen één geheel. Dát is wat Kalysta Carpazi kenmerkt. U hoeft niet per se op reis. Want met robuuste structuren en heldere aardekleuren brengen wij de Carpazi bij u thuis. Geen tegel hetzelfde, alle uniek 🖤🧡

Kalysta is trendsetter in wand- en vloertegels!

De tegels van Kalysta hebben precies de uitstraling die uw interieur compleet maakt. Dat komt doordat wij samenwerken met trendwatchers, die deze tegels zorgvuldig hebben geselecteerd op kleur, maat en materiaal, maar ook op emotie, sfeer en beleving. Het resultaat? Een collectie wand- en vloertegels die feilloos aansluit bij uw thuisgevoel. Deze bijzonder mooie puzzel heet Kalysta en is er voor iedereen die zich hierin herkent.

BOUWPARTNER VAN WESTEN

Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BouwPartner van Westen. We kennen de regio, we kennen mensen en we weten welke materialen het beste werken. Die kopen we zelf in, zodat we de professional, zzp’ers, aannemers en consument altijd de beste prijs kunnen bieden.

Wastafels | Badmeubels

Badkamerwastafels moeten praktisch zijn en passen bij de gewenste stijl. Naast vrijstaande wastafels zijn er wastafels speciaal ontworpen voor het plaatsen op badmeubels, waardoor je extra ruimte hebt. Naast enkele wastafels zijn er ook dubbele wastafels.