login

BouwPartner van Westen

Stadsambachtsweg 4
4332 SE MIDDELBURG Nederland, regio Zeeland
0118-633511

BouwPartner van Westen: een bouwhandel voor alle bouwmaterialen. Ook tegels mogen daarom niet ontbreken en vormen een belangrijke factor uit ons assortiment. Vooral omdat tegels vaak aan de basis liggen voor een bouwproject. Tegels voor op de vloer of voor in de tuin. Keramische tegels of tegels voor tegen de wand. De mogelijkheden uw vloer of wand te betegelen zijn nagenoeg eindeloos.

Verschillende stijlen leiden tot nieuwe inspiratie. Nieuwe inspiratie leidt tot frisse ideeën. Dat is precies de gedachte achter onze showroom: een inspirerende gids door het gigantische aanbod. Maar het kan goed zijn dat u exact voor ogen heeft wat u wilt en ook dan kan onze showroom u helpen. Ter aanscherping of als aanvulling op uw wensen. Bovendien geeft het zien van tegels in een grote ruimte en ten opzichte van elkaar toch net even een ander beeld.

Ook de badkamer staat in onze showroom centraal. Hier hebben wij geprobeerd onze collectie met alle stijlen zo overzichtelijk en compleet mogelijk weer te geven. U vindt hier zowel de compleet ingerichte badkamer als losstaand sanitair en accessoires. Hoe voelt de badkamer ? Hoe kies ik de juiste stortdouche ? En past de wastafel bij de rest van het sanitair? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden? Elke wens is een reële optie.

Openingstijden

Maandag: 07.30u-17.15u
Dinsdag: 07.30u-17.15u
Woensdag: 07.30u-17.15u
Donderdag: 07.30u-17.15u
Vrijdag: 07.30u-17.15u
Zaterdag: 09.00u-12.00u

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Merk in de aandacht: Kalysta | Carpazi

‘Het ritme van de natuur thuis’

Carpazi. Gelegen in het hart van Europa. Een aaneenschakeling van bergen en bos geregeld onderbroken door water. Hier bepaalt het weer het ritme. De wind en de zon bewerken de rotsen. De regen voedt het bos. Dé plek om het leven te voelen. Uitersten komen samen en vormen één geheel. Dát is wat Kalysta Carpazi kenmerkt. U hoeft niet per se op reis. Want met robuuste structuren en heldere aardekleuren brengen wij de Carpazi bij u thuis. Geen tegel hetzelfde, alle uniek 🖤🧡

Kalysta is trendsetter in wand- en vloertegels!

De tegels van Kalysta hebben precies de uitstraling die uw interieur compleet maakt. Dat komt doordat wij samenwerken met trendwatchers, die deze tegels zorgvuldig hebben geselecteerd op kleur, maat en materiaal, maar ook op emotie, sfeer en beleving. Het resultaat? Een collectie wand- en vloertegels die feilloos aansluit bij uw thuisgevoel. Deze bijzonder mooie puzzel heet Kalysta en is er voor iedereen die zich hierin herkent.

BOUWPARTNER VAN WESTEN

Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BouwPartner van Westen. We kennen de regio, we kennen mensen en we weten welke materialen het beste werken. Die kopen we zelf in, zodat we de professional, zzp’ers, aannemers en consument altijd de beste prijs kunnen bieden.

Tegels

Op zoek naar tegels voor een mooie vloer, of voor de wand in een badkamer, keuken of toilet? Wij leveren het materiaal dat past bij jouw wensen. Zoals de tegels van verschillende topmerken, die allen voldoen aan de strengste kwaliteit- en functionaliteitseisen, maar ook alle benodigdheden om deze tegels te leggen. Denk aan voorstrijkmiddelen, lijmen, afwerkingsprofielen, lijm- en voegmiddelen.

Wastafels | Badmeubels

Badkamerwastafels moeten praktisch zijn en passen bij de gewenste stijl. Naast vrijstaande wastafels zijn er wastafels speciaal ontworpen voor het plaatsen op badmeubels, waardoor je extra ruimte hebt. Naast enkele wastafels zijn er ook dubbele wastafels.