login

The Stone Factory

Ravenswade 82
3439 LD NIEUWEGEIN Nederland, regio Utrecht
030-2676794
StoneFactory is uw specialist in natuursteen!
 
StoneFactory is volledig gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle hiervoor benodigde onderhoudsproducten zijn bij StoneFactory uit voorraad leverbaar. Natuursteen in uw woning heeft een luxe uitstraling en is bijzonder duurzaam.
 
Bij StoneFactory kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen, dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buiten vloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment. 
 
In onze showroom kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over verwerking en onderhoud van natuursteen. Naast natuursteen productie zijn wij ook specialist in de advisering en levering van natuursteen voor projecten, geheel volgens de bestekspecificaties van onze opdrachtgever.
 
Ook renoveren en repareren wij alle denkbare natuurstenen vloeren. Heeft u vragen over  producten en diensten van StoneFactory, neem dan vrijblijvend contact met ons op Tel: 06-19004232. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons showroom met ca. 200 m² welke dagelijks is geopend

Openingstijden

Maandag : 08.00u-18.00u
Dinsdag : 08.00u-18.00u
Woensdag : 08.00u-18.00u
Donderdag : 08.00u-18.00u
Vrijdag : 08.00u-18.00u
Zaterdag : 09.00u-17.00u
Zondag : Op afspraak

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Aanrechtblad | Cosmic Black Graniet ♡

Graniet is een uiterst robuust gesteente. Het is juist deze indrukwekkende stevigheid die graniet zo geschikt maakt voor gebruik als aanrechtblad. Een combinatie van een granieten aanrechtblad en een bijpassende granieten vloer zorgt altijd voor een fraai geheel. De kleur van graniet komt het beste tot zijn recht wanneer de vloer wordt gepolijst. Op dat moment wordt de immense kracht van graniet duidelijk zichtbaar; gepolijst graniet behoudt altijd zijn glans, zelfs bij intensief gebruik. Graniet is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Unistone Composiet

🖤🤍 Carrara Venatino Gepolijst 🤍🖤

Vloertegels Natuursteen

Natuursteen is een milieuvriendelijk product uit de natuur, met een eigentijds uiterlijk. Deze steen past in zowel moderne als in klassieke interieurs! Een uitstekende warmtegeleider en is hierdoor ook zeer geschikt voor vloerverwarming. The Stonefactory heeft een grote voorraad tegels en zo kunnen wij uw gewenste natuursteen vloeren snel leveren. Natuursteen tegels zijn voor het leven!

🖤🤍🤎

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om voor iedere setting de juiste natuursteen te kiezen, daarom willen wij u graag adviseren om u goed te laten informeren door onze zeer ervaren professionals.

Natuursteen badkamer

De mooiste natuursteen voor iedere badkamer! Natuursteen in uw badkamer geeft een rijke, ontspannende en natuurlijke sfeer.

Bij The Stone Factory vindt u voor iedere badkamer de meeste schitterende natuursteen producten. Bekijk ons prachtige assortiment en toepassingsfoto’s online of bezoek onze showroom.

Afbeelding: Twilight green kwartsiet

 

Uw keukenblad van natuursteen vindt u bij The Stonefactory ♡

Wilt u ook zo’n mooi keukenblad van natuursteen in uw keuken? Bij The Stonefactory vindt u de meest prachtige keukenbladen. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring in het bewerken en onderhouden van natuursteen. Bij ons vindt u dan ook een brede keuze aan natuursteen producten. The Stonefactory verzorgt keukenbladen, vensterbanken, vloertegels, traptreden en dorpels. Daarbij hebben wij een ruim assortiment natuursteen, met onder andere marmer, composiet, graniet, kalksteen, leisteen en hardsteen. Natuursteen geeft uw keuken een prachtige luxueuze uitstraling. Tevens is dit materiaal slijtvast, waardoor uw keukenblad zeer lang meegaat. Bent u benieuwd welke keukenbladen wij zoal te bieden hebben? Bezoek dan onze showroom. Goed om te weten: wanneer u voor een keukenblad van The Stonefactory kiest, kunnen wij de gehele dienstverlening van de inmeting tot de montage op ons nemen. Lees verder voor meer informatie over onze keukenbladen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw keukenblad van natuursteen.

Natuursteen voor iedere badkamer

Ons assortiment bestaat uit vloertegels, natuurstenen sanitair en wandtegels voor uw badkamer. In iedere kleur, stijl en afmetingen. Hierdoor vindt u bij ons altijd het best passende natuursteen voor uw badkamer.

Op de foto één van onze exclusieve natuursteen badkamer projecten in De Meern, Utrecht.

Website > badkamers >>

 

Scherpe prijs & beste kwaliteit

Natuursteen heeft een luxieuze uitstraling en is bijzonder duurzaam, een aanwinst voor iedere woning en een lust voor het oog, wie wilt dat nou niet? Wij van The Stonefactory kunnen u met behulp van onze professionele adviezen een juiste maar vooral passende keuze laten maken.

Bekijk hier onze aanbiedingen!

Natuursteen is voor het leven.

Een perfect product voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Deze mooie video brengt in beeld waar onze liefde voor natuursteen vandaan komt 😍

Natuursteen is voor het leven!

Project in de aandacht

Kwartsiet Emerald Green Polished 20 mm massief 💚

Uw keukenblad vindt u bij The Stonefactory

Een keukenblad van composiet staat erom bekend een luxueuze toevoeging te geven aan elke keuken. Ook is dit materiaal zeer slijtvast en robuust, waardoor u niet gauw krassen op uw keukenblad krijgt. Een duurzaam product waar u lang plezier van zult hebben. U heeft een ruime keuze aan keukenbladen. Of u nu een keukenblad van marmer wenst of gaat voor een composiet keukenblad, wij bieden keukenbladen die bij elke woonstijl passen.

Kom oriënteren in onze showroom (op afspraak)

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuze en het kiezen gemakkelijker te maken is onze showroom gevestigd te Nieuwegein voorzien van allerlei voorbeelden en toepassingen van persoonlijke ideeën en totale assortiment van The Stonefactory. Zoals keukenbladen, schouwen, dorpels, vensterbanken, wand tegels en vloer tegels in zowel natuursteen als keramische tegels.

Video: Keramiek Neolith Calacatta silk 6 mm.

Waarom The Stonefactory?

✔️Snelle levertijd (max. 10 werkdagen)
✔️Goedkoopste van Nederland
✔️Vakkundige montage
✔️Scherpe prijs & beste kwaliteit
✔️Prijs garantie
✔️Inmeten & maatcontrole mogelijkheden
✔️Officieel dealer van alle genoemde merken

Maatwerk

Ons maatwerk is van een topkwaliteit. The Stone Factory heeft voor u snelle levertijden en montage mogelijkheden wat mogelijk wordt gemaakt door de grote voorraad natuursteen bij The Stone Factory.
Kijk dus voor onze speciale periodeaanbiedingen geregeld op onze website en u zult verrast worden door de vele aanbiedingen die wij maandelijks op onze site plaatsen.
U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom met ca. 300m² welke dagelijks is geopend.

Wat kunt u van Stonefactory verwachten?

Als kleinschalig familiebedrijf geven wij u graag alle persoonlijke aandacht die u verdient. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend in onze toonzaal terecht om u te oriënteren. Als u dat wenst, komen wij graag met onze catalogus bij u thuis. U bent nergens toe verplicht.