login

The Stone Factory

Ravenswade 82
3439 LD NIEUWEGEIN Nederland, regio Utrecht
030-2676794
StoneFactory is uw specialist in natuursteen!
 
StoneFactory is volledig gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle hiervoor benodigde onderhoudsproducten zijn bij StoneFactory uit voorraad leverbaar. Natuursteen in uw woning heeft een luxe uitstraling en is bijzonder duurzaam.
 
Bij StoneFactory kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen, dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buiten vloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment. 
 
In onze showroom kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over verwerking en onderhoud van natuursteen. Naast natuursteen productie zijn wij ook specialist in de advisering en levering van natuursteen voor projecten, geheel volgens de bestekspecificaties van onze opdrachtgever.
 
Ook renoveren en repareren wij alle denkbare natuurstenen vloeren. Heeft u vragen over  producten en diensten van StoneFactory, neem dan vrijblijvend contact met ons op Tel: 06-19004232. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons showroom met ca. 200 m² welke dagelijks is geopend

Openingstijden

Maandag: 08.00u-18.00u
Dinsdag: 08.00u-18.00u
Woensdag: 08.00u-18.00u
Donderdag: 08.00u-18.00u
Vrijdag: 08.00u-18.00u
Zaterdag: 09.00u-17.00u
Zondag: Op afspraak

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Project in de aandacht

Kwartsiet Emerald Green Polished 20 mm massief 💚

Uw keukenblad vindt u bij The Stonefactory

Een keukenblad van composiet staat erom bekend een luxueuze toevoeging te geven aan elke keuken. Ook is dit materiaal zeer slijtvast en robuust, waardoor u niet gauw krassen op uw keukenblad krijgt. Een duurzaam product waar u lang plezier van zult hebben. U heeft een ruime keuze aan keukenbladen. Of u nu een keukenblad van marmer wenst of gaat voor een composiet keukenblad, wij bieden keukenbladen die bij elke woonstijl passen.

Kom oriënteren in onze showroom (op afspraak)

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuze en het kiezen gemakkelijker te maken is onze showroom gevestigd te Nieuwegein voorzien van allerlei voorbeelden en toepassingen van persoonlijke ideeën en totale assortiment van The Stonefactory. Zoals keukenbladen, schouwen, dorpels, vensterbanken, wand tegels en vloer tegels in zowel natuursteen als keramische tegels.

Video: Keramiek Neolith Calacatta silk 6 mm.

Waarom The Stonefactory?

✔️Snelle levertijd (max. 10 werkdagen)
✔️Goedkoopste van Nederland
✔️Vakkundige montage
✔️Scherpe prijs & beste kwaliteit
✔️Prijs garantie
✔️Inmeten & maatcontrole mogelijkheden
✔️Officieel dealer van alle genoemde merken

Maatwerk

Ons maatwerk is van een topkwaliteit. The Stone Factory heeft voor u snelle levertijden en montage mogelijkheden wat mogelijk wordt gemaakt door de grote voorraad natuursteen bij The Stone Factory.
Kijk dus voor onze speciale periodeaanbiedingen geregeld op onze website en u zult verrast worden door de vele aanbiedingen die wij maandelijks op onze site plaatsen.
U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom met ca. 300m² welke dagelijks is geopend.

Wat kunt u van Stonefactory verwachten?

Als kleinschalig familiebedrijf geven wij u graag alle persoonlijke aandacht die u verdient. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend in onze toonzaal terecht om u te oriënteren. Als u dat wenst, komen wij graag met onze catalogus bij u thuis. U bent nergens toe verplicht.