login

Jerry's Tegelwerken

Bennekomseberg 23
3825 RH AMERSFOORT Nederland, regio Amersfoort
06-53412592

Jerry’s Tegelwerken – Uw Tegelspecialist in Amersfoort

Sinds 2009 is Jerry's Tegelwerken dé expert in de regio Amersfoort voor al uw tegelwerk. Met meer dan 15 jaar ervaring en een passie voor het vak, leveren wij vakwerk op maat voor zowel particulieren als aannemers.

Specialisten in Tegelwerk
Of het nu gaat om klein- en grootformaat tegels, mozaïek, natuursteen of smeervloeren, wij realiseren het allemaal. Van stijlvolle badkamers tot moderne keukens en prachtige terrassen – wij bieden een totaaloplossing voor elk project.

Badkamers op Maat
Uw badkamer is bij ons in goede handen. Wij verzorgen complete installaties en renovaties, geheel naar uw wensen. Met onze expertise in tegelwerk maken wij van uw badkamer een waar pronkstuk.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Wij begrijpen dat u waarde hecht aan vakwerk en een goede planning. Daarom werken wij uitsluitend met professionals en leveren wij projecten snel en volgens afspraak op, tegen eerlijke tarieven. Onze Bovatin- en VCA-certificeringen onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

Advies en Service
Wij staan klaar om u te adviseren en kunnen desgewenst de tegels voor u inkopen. Heeft u zelf al tegels? Geen probleem, wij werken graag met u samen om het perfecte resultaat te bereiken.

Klanttevredenheid Gegarandeerd
Bij Jerry’s Tegelwerken is een afspraak een afspraak. Bekijk onze projecten en overtuig uzelf van ons vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies of om uw project te bespreken.

Jerry’s Tegelwerken – Voor al uw tegelwerk in Amersfoort en omstreken!

Openingstijden

Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : op afspraak

U kunt betalen met

      

Video of Reel

Foto galerij

Badkamers ✨

Wilt u uw badkamer binnen een week volledig laten strippen en transformeren tot een droom badkamer? Met de juiste voorbereiding en ons team van vakmensen is dat zeker mogelijk!

Jerry’s Tegelwerken - de tegelspecialist voor de regio Amersfoort

Binnen, buiten, vloeren, wanden, sanitaire ruimtes, badkamers, keukens, terrassen en horeca gelegenheden… Wij komen overal waar tegels ons heen brengen.

Het perfecte plaatje…

Wie wil dr nou niet z’n grote inloop douche hebben 🤩
Met #tegels van 120 x 270

#slabs #tiledesign
#tileinstallation #tegelinspiratie #bathroomdesign

Afgerond, fini, C’est tout voor ons!

Wij hebben hier als laatste nog een wastafel gemaakt en geplaatst. Deze wastafel is ook vervaardigd uit slabs. De afvoer van de wastafel is weggewerkt door middel van tegel drain . De aders lopen door waar het kan , zo dat het een massief blok lijkt.

De afmontage is begonnen , en het einde is in zicht … Het genieten van deze prachtige badkamer gaat beginnen …

Het is weer een 📷

MEER?? 👇 👇 👇

#maatwerk #tegels #badkamerinspiratie #douche #slab #intilewetrust

Het blijft een niche om het te mogen maken ;)

Het werk: hier hebben wij het tussen stuk verwijdert en het aangepast tot 1 groot vierkante nis. Alle hoeken zijn in het verstek gemaakt , waarna wij hier een tegel plateau in hebben gemaakt. De hoeken zijn afgewerkt met epoxy om zo een mooie en stevige verbinding te creëren.

Ook zo'n stukje meesterschap? klik hier >>

Deze badkamer wordt weer een plaatje

🤩 Wederom weer een juweel van een badkamer mogen maken met deze prachtige slabs 120 x 260 cm.

Het is weer een plaatje 📷  Er is nog genoeg te zien 🤩 

De wastafel wordt ook nog van deze slabs gemaakt, daarna wordt het geheel nog afgemonteerd.

 

Platen van rond de 100 kg

We zijn met een nieuw project gestart in het mooie Amsterdam. Hier plaatsen we grote platen van de Steen soort Ceppo di Alba. Deze Steensoort heeft karakteristieke eigenschappen zoals de verschillende soorten en kleuren en formaten kiezels.

Een project met de nodige transport uitdagingen aangezien de meeste platen rond de 100 kg wegen. Het nodige pas en meer werk is ook weer een mooie uitdaging.

Droom Badkamer

Onlangs hebben we deze prachtige platen geplaatst, in uitvoering voor Marcel Van Brienen.

Met alle elementen die bij elkaar komen is dit weer droom badkamer geworden …

#prettigweekend

Frisse badkamer 120x120 TEGELS

We zijn weer begonnen in #Hulten. Hier plaatsen we tegels van 120 x 120 cm. Deze tegels plaatsen we in 2 badkamers en op de begane grond vloer (300 m2 ). Genoeg te doen …

Soms bent u na jarenlang plezier van u badkamer te hebben gehad toch toe aan een nieuwe look. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag samen met u een plan en tekeningen voor een vernieuwde, frisse badkamer!

Met de juiste materialen komt het altijd goed!

Onlangs hebben we deze prachtige badkamer betegeld en opgeleverd ….. Met de juiste materialen komt het altijd goed.

Prettig weekend …

Project in de aandacht

Hoe tof is deze badkamer! 🤩

De tegels die we verwerkt hebben zijn glas mozaiek op matjes, 45 x 90 en 30 x 90 wand en vloertegels.⁠

Jerry’s tegelwerken - dé tegelspecialist.⁠

⁠#badkamerinspiratie #badkamer #tegel #tegelexpert #tegelzetter #wooninspiratie #tegelzettersbedrijf #tegelvloeren #vloerenspecialist #keukentegels #badkamerideeën #badkamerrenovatie #badkamers #badkamerverbouwing #badkamer #tegelvloer #keramischparket #keramischetegel #renovatie #vloeren #voegen #tegelinspiratie #vloerinspiratie #tiles #tiler #bathroom #toilet #tilefloors #floors #tiledesign