login

Jerry's Tegelwerken

Bennekomseberg 23
3825 RH AMERSFOORT Nederland, regio Amersfoort
06-53412592

In April 2009 is Jerry`s Tegelwerken opgericht. Jerry`s Tegelwerken is een Amersfoorts bedrijf, met ruim 15 jaar ervaring in de tegel & badkamer branche.

Jerry`s Tegelwerken is gespecialiseerd in het verwerken van klein & groot formaat tegels , mozaïek , natuursteen en smeervloeren . Kortom alles wat met tegels gemaakt kan worden. Onze klanten bestaan voornamelijk uit mensen die van hun tegelwerk een stukje vakwerk verwachten. Door met vaste vakmensen samen te werken kunnen wij uw badkamer realiseren naar uw wens binnen een aanzienlijke tijd.

Ons klantenbestand bestaat uit zowel particulieren klanten als voor de aannemer op grotere & kleine projecten.
    
Vele voor u hebben de weg naar ons al gevonden en maken veelvuldig gebruik van onze diensten. U kunt bij ons terecht voor al het tegelwerk of het nu gaat om betegelen met moderne materialen of om het zogenaamde traditionele tegelwerk. De prijs en kwaliteit verhouding is bij ons uitstekend en conform de marktprijs.

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak

U kunt betalen met

      

Foto gallerij

Deze badkamer wordt weer een plaatje

🤩 Wederom weer een juweel van een badkamer mogen maken met deze prachtige slabs 120 x 260 cm.

Het is weer een plaatje 📷  Er is nog genoeg te zien 🤩 

De wastafel wordt ook nog van deze slabs gemaakt, daarna wordt het geheel nog afgemonteerd.

 

Platen van rond de 100 kg

We zijn met een nieuw project gestart in het mooie Amsterdam. Hier plaatsen we grote platen van de Steen soort Ceppo di Alba. Deze Steensoort heeft karakteristieke eigenschappen zoals de verschillende soorten en kleuren en formaten kiezels.

Een project met de nodige transport uitdagingen aangezien de meeste platen rond de 100 kg wegen. Het nodige pas en meer werk is ook weer een mooie uitdaging.

Droom Badkamer

Onlangs hebben we deze prachtige platen geplaatst, in uitvoering voor Marcel Van Brienen.

Met alle elementen die bij elkaar komen is dit weer droom badkamer geworden …

#prettigweekend

Frisse badkamer 120x120 TEGELS

We zijn weer begonnen in #Hulten. Hier plaatsen we tegels van 120 x 120 cm. Deze tegels plaatsen we in 2 badkamers en op de begane grond vloer (300 m2 ). Genoeg te doen …

Soms bent u na jarenlang plezier van u badkamer te hebben gehad toch toe aan een nieuwe look. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag samen met u een plan en tekeningen voor een vernieuwde, frisse badkamer!

Met de juiste materialen komt het altijd goed!

Onlangs hebben we deze prachtige badkamer betegeld en opgeleverd ….. Met de juiste materialen komt het altijd goed.

Prettig weekend …

Project in de aandacht

Hoe tof is deze badkamer! 🤩

De tegels die we verwerkt hebben zijn glas mozaiek op matjes, 45 x 90 en 30 x 90 wand en vloertegels.⁠

Jerry’s tegelwerken - dé tegelspecialist.⁠

⁠#badkamerinspiratie #badkamer #tegel #tegelexpert #tegelzetter #wooninspiratie #tegelzettersbedrijf #tegelvloeren #vloerenspecialist #keukentegels #badkamerideeën #badkamerrenovatie #badkamers #badkamerverbouwing #badkamer #tegelvloer #keramischparket #keramischetegel #renovatie #vloeren #voegen #tegelinspiratie #vloerinspiratie #tiles #tiler #bathroom #toilet #tilefloors #floors #tiledesign

Project in de aandacht

#kleurenfestijn #visgraat #tegels 💚

Project in de aandacht

Lekker en figuurlijk gevloerd door deze Cotto d’Este vloertegels van 30x180 en 20x180 en 1,5 cm dik maar het resultaat mag er zijn.
 
We hebben dit voor Tegelexpert uit Urk uitgevoerd.

Birkstraat, Soest

Bij dit oude monumentale pand hebben wij de vloer geplaatst. Deze moesten we eerst egaliseren om zo tot een strak eind resultaat te komen. De vloer is voorzien van natuursteen tegels met een zwart kader en binnen dat kader 20 x 20 zwart en witte tegels gelegd. Zo behoud dit pand toch een beetje zijn historie.

Van Tilburg Mode en Sport

Dit mode warenhuis hebben wij voorzien  van  verschillende formaten tegels en patroon tegels door de hele winkel heen met 10 x 10 tot 80 x 80 tegels. Wij hebben de verschillende mode, horeca gedeelte, toilet ruimten en kassa afdeling betegeld. Door snel schakelen en verwerken van de tegels kon de winkel gewoon open blijven tijdens de verbouwing.