login

Syro Stone – Badkamers & Tegelvloeren

Constructieweg 15
8305 AA EMMELOORD Nederland, regio Flevoland
0527-239068

Welkom bij Syro Stone

Bij Syro Stone kunt u alles vinden wat u nodig heeft om uw droombadkamer werkelijkheid te maken. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, van deskundig advies tot realisatie. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor uw toekomstige badkamer, tegelvloer of toilet, bij ons vindt u een breed assortiment aan badkamerartikelen van gerenommeerde merken, evenals complete badkamer- en toiletopstellingen en een scala aan tegels ter inspiratie.

Wij voeren merken zoals Plieger, Geberit, Sphinx en meer. Als u nog niet overtuigd bent van ons online aanbod van sanitair, nodigen we u uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Emmeloord. Daar kunt u kant-en-klare badkameropstellingen bewonderen, evenals verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Onze showroom is ontworpen om u te inspireren en u te overtuigen van de kwaliteit en diversiteit van onze designproducten. U vindt er overzichtelijke opstellingen van ons sanitair, zodat u alles goed kunt bekijken en ervaren. Voel de kwaliteit en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden van een moderne badkamer.

Heeft u meer advies nodig? Geen probleem. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste badkamer en/of vloer. We denken graag met u mee, bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie en kunnen zelfs uw droombadkamer visualiseren met behulp van ons 3D-programma.

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 10.00u-17.00u
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : Gesloten

Blog

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Ken jij Terrazzo tegels al?

Terrazzo tegels zijn steeds populairder in badkamers, en het is geen wonder waarom. Ze zijn opvallend en geven een unieke uitstraling aan elke badkamer, vooral wanneer gecombineerd met effen tegels uit dezelfde serie. Deze tegels, oorspronkelijk uit Venetië, zijn een combinatie van marmer, graniet of glas met cement, waardoor ze zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam zijn.
🤎🤍🖤
Wat terrazzo tegels echt speciaal maakt, is hun unieke uitstraling. De verschillende kleuren en patronen van de ingelegde fragmenten creëren een levendige textuur die elke ruimte verfraait met artistieke flair. Of je nu kiest voor een subtiel monochroom ontwerp of een gedurfd patroon met opvallende contrasten, terrazzo tegels voegen altijd een vleugje verfijning toe aan je interieur.
🤎🤍🩶🖤
Of je nu een klassieke of moderne stijl hebt, terrazzo tegels passen bij beide. Hun tijdloze schoonheid maakt ze geschikt voor elke ruimte. Ontdek de mogelijkheden van terrazzo tegels vandaag nog en transformeer je ruimte in een oase van stijl en elegantie. Je kunt ze zelf komen bekijken in onze showroom in Emmeloord.

Weer een mooi project opgeleverd ✨

In Emmeloord hebben we onlangs een prachtige badkamer en een toilet opgeleverd bij een tevreden klant 🛀🌟
Je ziet meteen de rust die de combinatie van warme houttinten en beton oplevert. De grote tegels scheppen daarnaast ruimte, en ook de douchecabine is heerlijk vrij 🚿 Bovendien beschikt de badkamer over een ruime hoeveelheid kastruimte. Het toilet is in dezelfde stijl als de badkamer gemaakt, waardoor je een mooie, consistente uitstraling in je huis behoudt!
Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer of toilet? Kom langs in onze showroom in Emmeloord en spreek met een van onze adviseurs!

Project in de aandacht ✨ Prachtige badkamer

In Emmeloord hebben we een prachtige badkamer en toilet opgeleverd 🚿
Er is gekozen voor een mooie marmerlook, geaccentueerd met warm hout. Daarnaast zijn er zwarte accenten gebruikt bij de kraan, douche, het handdoekenrek en de radiator. Het geheel geeft een warme, luxe uitstraling! Er is een verlaagd plafond met inbouw LED verlichting en ook de spiegel heeft LED lampen.
Ook in deze badkamer plaatsten wij een elektrische radiator. We zien dit vaker en vaker gebeuren. Deze trend is zeker in combinatie met zonnepanelen duurzaam en efficiënt!  
Ook op zoek naar een nieuwe badkamer? Of wil je de oude een complete make-over geven? Kom eens langs bij Syro Stone in Emmeloord ❣

Een prachtige badkamer opleverd in Marknesse

Het was wel even puzzelen, de ruimte was klein en toch was de wens een douche, toilet en badmeubel. Het eindresultaat is een prachtige moderne badkamer met alle voorzieningen!

Door de vijfhoekige douchecabine wordt een stukje ruimte bespaard, op die manier blijft er genoeg beweegruimte. Ook de afwerking van de badkamer is mooi geworden, een plafond met ledverlichting,  elektrische vloerverwarming en elektrische radiator voor eventueel extra warmte. vooral in combinatie met de bestaande zonnepanelen is dit een super oplossing!

Kom langs voor badkamerinspiratie in onze showroom of kijk op www.syrostone.nl

Marmerlook tegels en Gun Metal kranen

In Tollebeek hebben we deze prachtige 🛁 badkamer opgeleverd. Wat direct in het oog springt zijn de marmerlook tegels en de gun metal kranen. De grote tegels scheppen ruimte en het kleurgebruik zorgt voor een lichte, stijlvolle badkamer. Het geheel komt helemaal tot zijn recht door de ronde spiegels met 💡 LED-verlichting en de ingebouwde spots in het plafond.

In deze badkamer wordt gebruik gemaakt van een elektrische radiator. In combinatie met zonnepanelen is dit een duurzame en moderne oplossing voor het verwarmen van de badkamer!

✨ Ook op zoek naar jouw droombadkamer?

Kijk eens op www.syrostone.nl of kom langs in onze showroom in Emmeloord!

Kom eens langs in onze showroom in Emmeloord! ✨

𝐁𝐞𝐧𝐭 𝐮 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐞 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫, 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐤𝐫𝐚𝐚𝐧, 𝐝𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞 𝐨𝐟 𝐳𝐞𝐥𝐟𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐛𝐚𝐝𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫? 😍
Kom dan eens langs in onze showroom in Emmeloord! U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van keuken, toilet en vloer. Ook voor deskundig advies kunt u terecht bij onze medewerkers! De koffie staat voor u klaar! ☕
Wij zijn wekelijks geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Woensdag en donderdag zijn wij geopend op afspraak. Zien wij u snel? 🤩

Van A tot Z ontzorgd!

Syro Stone installatie en montage verzorgt ook voor u de installatie en montage van uw badkamer of tegelvloer. Hierdoor wordt u van A tot Z ontzorgd en wordt alle zorg door ons uit handen genomen. Indien gewenst kunt u lekker op vakantie gaan wanneer wij in de tussentijd uw badkamer of tegelvloer vernieuwen.

Enkele mooie vloeren die wij hebben mogen leveren en leggen afgelopen periode.
Wilt u ook zo’n mooie vloer? Kom naar onze showroom!

600m2 vloeren inspiratie & koffie!!

Onze Showroom ❣

Een kijkje in onze mooie showroom 😍

Trend: de industriële badkamer is helemaal in!

Donkere kleuren zijn kenmerkend voor industriële badkamers. Het gaat om het contrast tussen kleur en materiaal. Een houten wastafel of een RVS douchewand passen perfect in het plaatje.

Een industriële badkamer is stoer en straalt toch rust uit. Is jouw badkamer toe aan een verbouwing? Ontdek de mogelijkheden voor jou bij ons in de showroom.

In Lelystad hebben we een prachtige badkamer en toilet mogen opleveren

In beide ruimtes komt de nieuwste trend naar voren: marmerlook ❣ Bij de badkamer hebben we laten zien dat je met een slimme indeling veel mogelijk kan maken. De badkamer is niet zo groot, maar door gebruik te maken van een ruimtebesparend bad en een vouwwand is deze meer dan compleet ❣ Alles zit er in: een bad, douche, toilet, badmeubel en radiator. 
De gebruikte tegels scheppen ruimte en geven een lichte, schone uitstraling. Erg mooi is ook het toilet dat we hebben geplaatst. Dat maakt gebruik van geurafzuiging waardoor je nooit last  hebt van nare luchtjes. Een techniek die zijn waarde inmiddels ruimschoots heeft bewezen ❣ 
Ook op zoek naar een badkamer op maat? Onze verkoopadviseurs helpen jou met het realiseren van je wensen ❣

Op Urk mochten we deze mooie badkamer en een toilet opleveren

Wat direct opvalt zijn de grote, ruimtelijke tegels in zowel de badkamer als op het toilet. Daarnaast zie je direct dat er is gekozen voor kleinere tegels met een motief. Het combineren van deze tegels geeft een unieke, warme uitstraling.

Naast de mooie tegels wordt gebruik gemaakt van een nis waarin badartikelen kunnen worden gezet, is er een inklapbare douchecabine geplaatst en zijn er stijlvolle zwevende badmeubelen.

Is het geen plaatje geworden? Heeft u inspiratie gekregen voor uw eigen badkamer of wilt u misschien iets heel anders? Bij Syro Stone staan onze ervaren medewerkers voor u klaar ❣

TIP

Je ziet het steeds vaker, grote tegels in de badkamer. We vertellen je daarom graag iets over de voordelen daarvan. 
We bespreken drie voordelen: grote tegels scheppen ruimte, je hebt minder voegen en het geeft vaak een stoere look.
Natuurlijk hangt veel af van het type en de kleur tegels die je kiest, maar je kan zeker zeggen dat een grote tegel zorgt voor de uitstraling van een grotere badkamer. Daarnaast spreekt het materiaal in grote oppervlakken meer, de natuurlijke oorsprong komt beter over dan bij kleinere tegels. Hou je niet van voegen? Dan is de keuze natuurlijk helemaal makkelijk gemaakt. Zoals op de foto te zien is het ook erg mooi om verschillende grote tegels met elkaar te combineren. 
Voor al uw grote en kleine tegels bent u bij Syro Stone aan het juiste adres ❣ 
Bel ons voor een afspraak met 📞 0527-239068 en plan een bezoek bij ons in. In onze showroom in Emmeloord kunt u alvast diverse stijlen bekijken en praten met onze adviseurs. Zij weten precies welke tegel bij uw nieuwe badkamer past!

Stijlvolle wastafels

De traditionele wastafel of waskom zie je bijna niet meer in de badkamer. Moderne badkamers maken steeds meer gebruikt van een wastafel met luxe uitstraling. Sterk en mooi materiaal, kleurgebruik en de vorm van de waskom worden steeds belangrijker. 

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je wastafel of waskom past bij de verdere inrichting van je badkamer. Onze ervaren verkoopadviseurs kunnen je precies vertellen welke kleur en vorm in jouw huis past.
 
Gedurende de lockdown is onze showroom gesloten. Wel kunnen we bij u langskomen om uw ideeën te bespreken en in te tekenen. Voor een afspraak belt u met: 06-10884079.

Project: Badkamer in Emmeloord

In Emmeloord hebben we deze mooie badkamer en het toilet mogen installeren. 
De prachtige tegels met natuursteen look springen direct in het oog. De warme grijstinten geven een stoere uitstraling aan de badkamer en geven rust. Het combineren van de tegels met witte badmeubels en accessoires zorgt dat het geheel toch een moderne en ruimtelijke look krijgt. Het plafond met ledverlichting maakt het geheel af! 
Wij zijn de tegelspecialist van de Noordoostpolder. Kom ons ruime assortiment eens bekijken in onze showroom aan de constructieweg in Emmeloord!

Heel veel badkamer in een kleine ruimte!

Op Urk mochten we deze mooie badkamer en het toilet opleveren. Door een kleine ruimte goed in te delen is er meer mogelijk dan je denkt. Wat direct opvalt is de muur met die ervoor zorgt dat de douche echt een eigen ruimte heeft. Ook zorgt het ervoor dat je een groot badmeubel en een grote spiegel kan plaatsen. De grote witte tegels geven een gevoel van ruimte en de kleinere, donkere tegel zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Spelen met kleine ruimtes, je kan er heel wat van maken! Ook een uitdaging op badkamergebied? Vraag het eens aan onze experts, er is vaak meer mogelijk dan je denkt!