login

VAN DER POL tegels en bouwmaterialen

Zeeburgerpad 41
1019 AA AMSTERDAM Nederland, regio Amsterdam
020-6655872

VAN DER POL tegels en bouwmaterialen b.v.

voor vakman en doe-het-zelver!

VAN DER POL tegels en bouwmaterialen in Amsterdam-Oost is een in 1936 opgericht bedrijf dat is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bouwmaterialen en tegels.

Zowel de professional, als de doe-het-zelver is bij ons van harte welkom en kan rekenen op een persoonlijk en deskundig advies. In onze tegelshowroom vindt u een zeer uitgebreid aanbod wand- en vloertegels, waarvan een groot deel op korte termijn of uit voorraad leverbaar is. Wij zijn een specialist in Winckelmans tegels, hiervan kunnen wij vele kleuren uit voorraad leveren. Ook hebben wij een zeer grote collectie douchegoten (o.a. Easy Drain), waarvan wij ook vele maten uit voorraad kunnen leveren.

Openingstijden

Maandag : 07.00u-17.00u
Dinsdag : 07.00u-17.00u
Woensdag : 07.00u-17.00u
Donderdag : 07.00u-17.00u
Vrijdag : 07.00u-17.00u
Zaterdag : 08.30u-16.00u

Onze shop op de website

U kunt betalen met

      

Foto galerij

CE.SI. Ceramica di Sirone Srl | REVERSO 7,5x15

💙🤍 𝓝𝓲𝓮𝓾𝔀𝓮 𝓒𝓸𝓵𝓵𝓮𝓬𝓽𝓲𝓮 2023 🤍💙

#tegels #wandtegels #piastrella #tiles #carrelages #tilestyle #ceramics #homedecor #geometrictiles #gresporcellanato #ceramicofitaly #walltiles #rivestimento #interiordecor #interiorstyling #madeinitaly #ceramica #ihavethisthingwithtiles #interiordecor

VIVES Cerámica | Pop Tile ✴️

🧡🤎 Hydraulische Keramische Tegels 🤎🧡
Pop Tile  is de geweldige collectie keramische vloertegels (en ook te gebruiken voor wand) van VIVES dat ons terugbrengt naar de essentie van de jaren zestig. Kleurrijke ontwerpen en een unieke stijl weerspiegelen het levendige en vrolijke karakter van een tijdperk vol iconische elementen. Naast zijn onmiskenbare decoratieve waarde, onderscheidt de serie zich door zijn gerectificeerde afwerking die voegen minimaliseert en een gevoel van continuïteit op de oppervlakken bereikt. Hieraan is de antislip R10-afwerking toegevoegd, waardoor het zich kan aanpassen aan alle soorten projecten, zowel commercieel als residentieel.

Merk in de aandacht | Ceramiche Caesar - ONE

🤎🖤 Terracotta-Cement Effect Keramische Tegels 🖤🤎

ONE, de collectie keramische tegels met terracotta-cement effect, combineert de delicate en omhullende tinten van de aarde met de originaliteit en moderniteit van cement, waardoor uw interieur een gevoel van warmte, natuurlijkheid en elegantie krijgt dat aan elke inrichtingsbehoefte voldoet. Als u houdt van warmte en de vintage look die terracotta suggereert, kunt u met keramische tegels met terracotta-cemente ffect van de ONE-collectie de vloer van uw woon- of commerciële ruimten definiëren, met een traditionele en eclectische uitstraling, door het natuurlijke tactiele gevoel te combineren met architecturale moderniteit van "Made in Italy" keramische tegels van Ceramiche Caesar.

The new classic

De marmerlook collectie Prestigio: kostbare natuurlijke marmers uit de meest befaamde Italiaanse en Europese groeven worden gevaloriseerd door de typische kleurnuances en natuurlijke vlampatronen – soms delicaat en soms iets vuriger – die extra in het oog springen dankzij de glanzende polijstafwerking.

Op die manier wordt de collectie de interpretatie van een klassieke stijl in een elegante moderne versie, mede dankzij de grote formaten (75×150).

Shop Van der Pol >>

VIVES. Colección Seine.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in de showroom of bezoek alvast onze website, klik hier..

Merk in de aandacht

Revoir Paris La Madeleine ❣
Klassieke patronen in een modern jasje 

Wij zijn geopend voor het afhalen en bezorgen van bestellingen

Tijdens de huidige lockdown kunnen wij als groothandel in tegels en bouwmaterialen de professional nog steeds voorzien van materialen en ook voor de particulier blijft het mogelijk om te bestellen en af te halen of te laten bezorgen, ook showroombezoek op afspraak is mogelijk.

Showroombezoek op afspraak is mogelijk!

Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Bestel van tevoren!

Bel of mail ons om uw bestelling door te geven en/of te informeren naar de lever/afhaalmogelijkheden.

Webshop bestellingen worden normaal geleverd!

Webshop bestellingen kunnen wij ook verzenden. Bel of mail ons bij vragen over beschikbaarheid en/of levertijd.

Houtlook tegel

Bij ons te zien in de showroom "SGT Oro" in de maat 30x120 en 20x120 cm. Zeer mooie houtlook tegel bijna niet van echt hout te onderscheiden.

 

Carmen Nomade, vierkant en hexagon

Wij zijn een in 1936 opgericht familiebedrijf, met een zeer ervaren team en unieke showroom.

  • Snelle levering, flexibele leveringsmogelijkheden met eigen transport.
  • Persoonlijk advies, onze ervaren en deskundige mensen staan voor u klaar.
  • Bezoek ons in Amsterdam, met OV, auto of fiets, uitstekend bereikbaar en gratis parkeren op eigen terrein.

Vives Pop Tile, The Sixties are back

Mocht u vragen hebben en/of producten zoeken die u niet op onze site kunt vinden, laat het ons dan weten. Wij kunnen in veel gevallen ook producten leveren die niet op de site of in de showroom te zien zijn!