login

Steenbergen Wand– en vloertegels

Stationsweg 10
6745 XM DE KLOMP Nederland, regio Arnhem
0318-573413

Steenbergen Wand- en vloertegels, een bron van inspiratie in keramische vloertegels, wandtegels en natuursteen.

Dé tegelspecialist in Italiaanse en Spaanse keramische vloertegels en wandtegels van de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Lunteren, Amersfoort, Kesteren, Opheusden, Ochten en Lienden!

Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment vloertegels (ook wel bekend als plavuizen) en wandtegels van grote merken uit met name Italië en Spanje, maar ook unieke kleinere merken zijn opgenomen in de collectie. Tegels voor binnen en buiten. Tegels voor de vloer of wand. Vloertegels voor de woonkamer, keuken, badkamer of de tuin. Maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis!

Kom naar Steenbergen Wand- en vloertegels en laat je inspireren in onze sfeervolle showroom in de Klomp. 500 vierkante meter voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels of Vintage tegels. Te veel keus? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies. Tip: neem stalen van bijvoorbeeld de meubels of keuken mee!

De koffie staat al klaar, graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.00u
Dinsdag: 08.00u-17.00u
Woensdag: 08.00u-17.00u
Donderdag: 08.00u-17.00u
Vrijdag: 08.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-15.30u
Zondag: Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

|MOXIE HAIRSTUDIO|

Mooie kapsalon in Veenendaal waar we o.a taupe kleurige keramische vloertegels hebben geleverd in de afmeting 90x90cm 🤎
Ook hebben wij de goudkleurige decoratieve platen geleverd welke u op de voorkant van de balie ziet 💚💛

#keramischetegels #keramiek #keramischevloertegels #taupetegels #plavuizen #nieuwbouw #interieurinspiratie #kapsalon #kapsaloninrichting #steenbergentegels #deklomp

|BINNENKIJKEN|

Deze klant heeft in de keuken gekozen voor grote 1.20 x 1.20 keramische tegels, in een taupe achtige kleur.

De beste service staat voor ons voorop! De juiste vloer doet veel met een ruimte. De vloer draagt bij aan de belevenis.

Meer inspiratie en belevenis vindt u op onze website

Visgraat vloertegels / keramisch parket

Het plaatsen van keramisch parket visgraat is op dit moment een echte trend. Visgraat tegels zijn toe te passen op verschillende manieren. De tegels worden bij het visgraat motief in een klassiek legpatroon geplaatst. Meestal met langgerekte tegels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen u graag alles uit. 

Showroom vol inspiratie

Voor u tegels aanschaft, wilt u natuurlijk inspiratie opdoen. In onze grote showroom van maar liefst 600m2 kunt allerlei soorten tegels bekijken, voelen en combineren. Kom langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod van : keramische tegels, natuursteen, Portugese tegels en nog veel meer. De allermooiste tegels kopen? Bij Steenbergen tegels Veenendaal bent u op het juiste adres!

Badkamertegels houtlook

Badkamertegels met een houtlook creëren een warme sfeer in uw badkamer. De houtlook tegels zijn goed toe te passen in de badkamer of het toilet. De houtlook tegels worden exact hetzelfde gemaakt als welke tegel dan ook en zijn daardoor waterbestendig en kunnen zo toegepast worden in de natte ruimten. Waar u de tegels ook wilt plaatsen, dankzij onze ruime collectie vindt u altijd wel een tegel die aan uw wensen voldoet.

Project te Veenendaal

In de woonkamer wilt u het liefst een vloer die ruimte geeft om op te leven. Een warme vloer. Makkelijk, comfortabel en schoon. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Afbeelding van een landelijke tussenwoning te Veenendaal met Castle Stones.