login

Steenbergen Wand– en vloertegels

Stationsweg 10
6745 XM DE KLOMP Nederland, regio Arnhem
0318-573413

Steenbergen Wand- en vloertegels, een bron van inspiratie in keramische vloertegels, wandtegels en natuursteen.

Dé tegelspecialist in Italiaanse en Spaanse keramische vloertegels en wandtegels van de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Lunteren, Amersfoort, Kesteren, Opheusden, Ochten en Lienden!

Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment vloertegels (ook wel bekend als plavuizen) en wandtegels van grote merken uit met name Italië en Spanje, maar ook unieke kleinere merken zijn opgenomen in de collectie. Tegels voor binnen en buiten. Tegels voor de vloer of wand. Vloertegels voor de woonkamer, keuken, badkamer of de tuin. Maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis!

Kom naar Steenbergen Wand- en vloertegels en laat je inspireren in onze sfeervolle showroom in de Klomp. 500 vierkante meter voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels of Vintage tegels. Te veel keus? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies. Tip: neem stalen van bijvoorbeeld de meubels of keuken mee!

De koffie staat al klaar, graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag : 08.00u-17.00u
Dinsdag : 08.00u-17.00u
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-15.30u
Zondag : Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

| INTERIEUR ADVIES |

Op zoek naar een stijl die bij u en uw huis past? Kom dan langs bij ons in de showroom! Onze interieurstylist kijkt samen met u naar jullie wensen en alle mogelijkheden die er zijn, om een perfect interieur te creëren. 

🏡

#styling #keramischetegels #woonkamerinspiratie #keukeninspiratie #badkamerstyling #keramiek #wandtegels #vloertegels #stijlvolwonen #landelijkwonen #sfeervolwonen #tegel #mozaiek #spcvloer #pvcera #cerastones #interieur #interieuradvies #kloostervloeren #visgraat #betonlook #strakinterieur

| STOER EN STIJLVOL |

Deze keramische tegel geeft een authentiek uitziend effect, alsof de tegel een verweerde look heeft. Met deze tegel kies je dus niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een unieke uitstraling in je ruimte.

In de toiletruimte is de tegel gecombineerd met de Metal 60x60 cm tegel. Deze stijlvolle tegel tilt elk ruimte naar een hoger niveau en maakt indruk met zijn prachtige bruine matte kleur. #keramischetegels #koffiehoek #interieurstyling #keramiek #steenbergentegels #deklomp #kantoorinrichting #kantoorruimte #bedrijfsruimte #vloertegels #binnentegels #interieur #kantoorinterieur #wandtegels #toiletruimte #toilet #kantine #keukentegels #bedrijfskeukens #stijlvol #stoerwonen

SHOWROOM

Van één losse tegel is het moeilijk te zien hoe het totaal plaatje wordt. In onze showroom hebben wij grotere oppervlaktes met keramische wand- en vloertegels. Wij hopen zo de klant te inspireren en een beter beeld te geven van de vloer.

Op de foto ziet u de Pirata Ecru 120x120. Dit formaat tegel lijkt gedurft, maar is toe te passen in elke ruimte!

Onze sfeervolle showroom wand- en vloertegels is gevestigd in het karakteristieke pand welke u kunt herkennen aan de hoge toren, van de voormalige 'Coöperatie De Klomp'. De oud geklonken spanten vormen de basis van onze showroom.

Project in de aandacht ✨ in Scherpenzeel

|TOILET EN BADKAMER| De Fresco Chalk Terra 80x80 tegel is gecombineerd met de Uptown Copper 7,5x29,75 die in visgraat gelegd is. De tegel heeft een mat glazuur dat mooi genuanceerd van kleur is voor een echte vintage look. Deze tegels zijn geschikt voor alle wandtoepassingen in huis zoals badkamer, douche, toilet, keuken, bar etc. 

#toilet #toiletinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #stijlvolwonen #vintage #visgraat #keramischetegels #keramiek #wandtegels #vloertegels #showroom #toiletenbadkamerinspiratie #deklomp #steenbergentegels

GEZAAGDE WAALTJES

In de hal van deze vrijstaande woonboerderij in het Gelderse Laren liggen de karakteristieke Bricks 2.0. Dit zijn waaltjes gezaagd in 2 cm dikte: ideaal voor uw woning, inclusief vloerverwarming. De klant heeft de waaltjes tevens doorgelegd naar buiten wat zorgt voor een mooi eindresultaat!

Meer zien?  Klik hier voor de waaltjes >>

#bricks2.0 #waaltjesinhuis #waaltjesvoorbinnen #showroom #steenbergentegels #interieur #interieurinspiratie #deklomp#waaltjes

 

Groot aanbod vloer- en wandtegels in Veenendaal

Een sfeervolle tegelshowroom, één van de grootste van de Veluwe. 1000m2 aan voorbeelden, zowel tegelvloeren als tegelwanden. Houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook, waaltjes, en nog veel meer. Te veel keus? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies.

Onze passie voor wand- en vloertegels in combinatie met het streven naar een uitstekende kwaliteit is bij Steenbergen het uitgangspunt. Kom vooral langs in onze showroom en laat u inspireren!

Wilt u zeker zijn van hulp en/of advies? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Welkom bij Dune Tabarca

Een keramische tegelserie geïnspireerd door mediterraanse handgemaakte tegels. Een tegel collectie die de meest levendige kleuren van Tabarca Island vastlegt, een ​​dosis vreugde in ruimtes brengt en de zee in huis te haalt 🌊

Met behulp van zeven mallen en kristallijne glazuren wordt keramiek uit vervlogen tijden nabootsen. Tabarca-tegels zijn gemaakt als doel om traditioneel geïnspireerde ruimtes te creëren, waarin elk stukje tegel opvalt (omdat het uniek is).

Meer inspiratie nodig? Maak een afspraak, klik hier..

|MOXIE HAIRSTUDIO|

Mooie kapsalon in Veenendaal waar we o.a taupe kleurige keramische vloertegels hebben geleverd in de afmeting 90x90cm 🤎
Ook hebben wij de goudkleurige decoratieve platen geleverd welke u op de voorkant van de balie ziet 💚💛

#keramischetegels #keramiek #keramischevloertegels #taupetegels #plavuizen #nieuwbouw #interieurinspiratie #kapsalon #kapsaloninrichting #steenbergentegels #deklomp

|BINNENKIJKEN|

Deze klant heeft in de keuken gekozen voor grote 1.20 x 1.20 keramische tegels, in een taupe achtige kleur.

De beste service staat voor ons voorop! De juiste vloer doet veel met een ruimte. De vloer draagt bij aan de belevenis.

Meer inspiratie en belevenis vindt u op onze website

Visgraat vloertegels / keramisch parket

Het plaatsen van keramisch parket visgraat is op dit moment een echte trend. Visgraat tegels zijn toe te passen op verschillende manieren. De tegels worden bij het visgraat motief in een klassiek legpatroon geplaatst. Meestal met langgerekte tegels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen u graag alles uit. 

Showroom vol inspiratie

Voor u tegels aanschaft, wilt u natuurlijk inspiratie opdoen. In onze grote showroom van maar liefst 600m2 kunt allerlei soorten tegels bekijken, voelen en combineren. Kom langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod van : keramische tegels, natuursteen, Portugese tegels en nog veel meer. De allermooiste tegels kopen? Bij Steenbergen tegels Veenendaal bent u op het juiste adres!

Badkamertegels houtlook

Badkamertegels met een houtlook creëren een warme sfeer in uw badkamer. De houtlook tegels zijn goed toe te passen in de badkamer of het toilet. De houtlook tegels worden exact hetzelfde gemaakt als welke tegel dan ook en zijn daardoor waterbestendig en kunnen zo toegepast worden in de natte ruimten. Waar u de tegels ook wilt plaatsen, dankzij onze ruime collectie vindt u altijd wel een tegel die aan uw wensen voldoet.

Project te Veenendaal

In de woonkamer wilt u het liefst een vloer die ruimte geeft om op te leven. Een warme vloer. Makkelijk, comfortabel en schoon. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Afbeelding van een landelijke tussenwoning te Veenendaal met Castle Stones.