login

Wenters Tegels & Vloeren

Misterweg 202-1
7102 EP WINTERSWIJK Nederland, regio Achterhoek
0543-216180

Wenters Tegels & Vloeren is een onderneming waarin vakmanschap, een gedegen kennis en klanttevredenheid centraal staat. Ondersteund door beroepservaring en een hecht team van allround medewerkers zijn we volledig thuis in tegels en tegelwerken.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten, de inrichting van onze showroom en persoonlijke aandacht. Stilstand is achteruitgang. Daarom houden wij steeds een vinger aan de pols bij onze leveranciers zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van tegels en tegelwerken. Wij hopen dat u tijdens uw bezoek aan onze site net zo enthousiast raakt als wij en zien u graag terug in onze showroom.

Openingstijden

Maandag : 13.00u-17.30u
Dinsdag : 13.00u-17.30u
Woensdag : 13.00u-17.30u
Donderdag : 13.00u-17.30u
Vrijdag : 13.00u-17.30u
Zaterdag : 09.00u-16.00u
Zondag : Gesloten
 
's Avonds op afspraak.

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Wij zijn de hele vakantie geopend ✨

Welkom bij Wenters tegels & vloeren
Kom vrijblijvend langs in onze 600m² showroom, met de mooiste wand- en vloertegels.
De koffie of thee staat klaar ☕

HOUTLOOK

Een houtlook tegel is en blijft ongekend populair. Of het nou gaat om de woonkamer, een badkamer, keuken of toilet, in elke ruimte van het huis past deze tijdloze look. Het is duurzaam en natuurlijk makkelijk in onderhoud.

In onze showroom kunt u diverse houtlook tegels op groot oppervlak bekijken. Van een moderne visgraad, tot een robuuste look, lichte en donkere kleuren, het is allemaal mogelijk. 

Kom naar onze showroom om de diverse vloeren te bekijken en wij informeren u graag.

Vakmanschap, gedegen kennis en klanttevredenheid staan centraal.

Wenters Tegels & Vloeren biedt u een ruime collectie wand- en vloertegels, keramisch parket, tegelstroken en mozaïek. Ons team van medewerkers bestaat uit vakbekwame mensen die de nodige jaren ervaring hebben opgedaan in het aanbrengen van tegels.

Tevens zijn wij in het bezit van het juiste specialistische gereedschap voor het verwerken van XXL Tegels.

Desgewenst kunnen wij ook het aanleggen van vloerverwarming voor u verzorgen.

Vloertegels kopen doe je bij Wenters

Wenters Tegels en Vloeren in Winterswijk kent een ruim assortiment van vloertegels, wandtegels, badkamer tegels, xxl vloertegels, keuken vloertegels en vloertegels voor in de woonkamer van hoge kwaliteit.

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijk advies en aandacht voor detail. Het assortiment vloertegels dat Wenters aanbiedt is grotendeels gerectificeerd en kent slijtgroep 5. Naast vloertegels bieden wij ook een assortiment aan wandtegels, terrastegels, natuursteen en mozaïek tegels.

Kom langs in onze showroom.

Restpartijen tegen scherpe prijzen

Voorbeeld

Restant houtlook tegel 20x180cm 69 m2 normaal €79,80/m2 nu speciale prijs in 1 partij/koop €2250,-

OP=OP

Wij zien u graag terug in onze showroom 😃👍

Sterk in tegels

Naast het uitvoeren van particuliere werken hebben wij ook de kennis, capaciteit en ervaring in huis voor het leveren en aanbrengen van tegels in de woning en utiliteitsbouw. Bent u een aannemer/opdrachtgever en op zoek naar een veelzijdig, betrouwbaar bedrijf? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Onze showroom in Winterswijk

In onze showroom vind je veel verschillende stijlen badkamers. Wil jij graag lekker ideeën opdoen? Kom dan naar onze showroom en laat je inspireren. 
#inspireren #showroom #wenterstegelsenvloeren #winterswijk

Even voorstellen...

Even voorstellen, ik ben Henri Betting. Sinds 2016 de trotse eigenaar van Wenters Tegels & Vloeren
Iedere dag sta ik voor mijn klanten klaar om ze het beste advies te geven. Ik bedien de zakelijke markt als groothandel en particulieren kunnen hier terecht in de showroom. Van A tot Z wordt alles voor je geregeld.
Tot snel! Groeten Henri

Laat je inspireren met deze prachtige variaties.

Mozaïek is er in vele soorten en kleuren.

Portugese tegels

Kom langs in onze showroom, want bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment tegels die geschikt zijn voor uw keuken, badkamer, woonkamer, toilet en douche. Wij bieden een goede prijs en kwaliteitsverhouding en kunnen veelal leveren binnen 10 werkdagen.