login

Multitegel de tegelexperts

Middenweg 275
1701 GD HEERHUGOWAARD Nederland, regio Alkmaar
072-5726666
06-86195637

Ontdek onze shop-in-shop showroom met een uitgebreid assortiment aan tegels, vloerverwarming en sanitair, waarbij wij ook de installatie voor u kunnen verzorgen - ALLES IN 1!

Bij Multitegel streven we ernaar om aan de behoeften van elke klant te voldoen met ons brede assortiment. Van tegelseries met veel variatie in kleuren en formaten, van rustiek tot zeer robuust. Bij Multitegel bieden we tegels tegen uiterst competitieve prijzen aan! Alles in één: tegels kopen, plaatsen en vloerverwarming installeren!

Bezoek onze Multitegel showroom in Heerhugowaard en ontdek zelf ons uitgebreide aanbod. U bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag : 08.00u-20.00u
Dinsdag : 08.00u-20.00u
Woensdag : 08.00u-20.00u
Donderdag : 08.00u-20.00u
Vrijdag : 08.00u-20.00u
Zaterdag : 08.30u-17.00u

Overige producten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Savoia Italia - Vintage Miele

Ontdek onze Vintage Miele 30x122 tegels uit de SAVOIA Vintage collectie, Effetto Legno (houtlook) 🪵Indoor en Outdoor

Met zes verschillende kleurvariaties, waar ruwe krassen zich vermengen met zachte aderen, bieden deze tegels een uniek en ongeëvenaard product, dat het toppunt van vakmanschap vertegenwoordigt.

Of u nu op zoek bent naar houtlook tegels voor binnen of buiten, onze Vintage Miele 30x122 tegels zijn de perfecte keuze voor een stijlvolle en duurzame oplossing. Ervaar de tijdloze schoonheid en kwaliteit van Savoia Italia - Effetto Legno.

Savoia Italia | Travertine ⚡

Drie kleuren tinten:

Bone: de lichtste, helderste, bijna zeldzame versie. Het meest delicate van de drie voorstellen.
Crème: een travertijn op warme tinten van inktgeel. Misschien wel de meest elegante kleur.
Zilver: het nieuwste voorstel op grijze tinten. Besloten, bijna bezuinigingen. Zeker de nuance met meer persoonlijkheid.

Savoia Italia | La Blue

Met de La Blue SAVOIA-collectie biedt het een meesterlijke reproductie van het origineel, waarbij dankzij het vaardige gebruik van digitale technologieën elk detail en de gevarieerde grafische lijn worden gereproduceerd, waardoor een product van absolute schoonheid wordt verkregen 🤍🤎🖤

Multitegel in Heerhugowaard

MultiTegel kan alles leveren op het gebied van tegels, zoals woonvloeren, tegels voor badkamer & keuken, maar ook tegels voor buiten zijn verkrijgbaar.

De winkel is geen “outlet” of “dump” met overtollige voorraden of B-keuze tegels, maar een speciallzaak met de nieuwste trends!

Kom uw vloer- en badkamertegels bekijken in onze Multitegel in Heerhugowaard, u bent van harte welkom!

Lijm en voeg

Bij ons kunt u natuurlijk ook de juiste lijm, primer en voeg kopen!

Wij gebruiken Mapei: www.mapei.com.

Kom alles bekijken bij Multitegel Heerhugowaard, de tegelexperts bij uitstek!

Tegels tegen concurrerende prijzen

Bij ons vind u een zeer groot assortiment keramische tegels. Keramische tegels zijn machinaal vervaardigde tegels die verkrijgbaar zijn in een groot aantal prints.

De kleuren zijn eindeloos en de prints levensecht. Zoals alle keramische materialen zijn alle goede keramische vloertegels hard, sterk, hygiënisch, makkelijk schoon te maken, niet ontvlambaar en vuurbestendig.

Kom alles bekijken in onze Multitegel in Heerhugowaard, u bent van harte welkom!

Savoia Travel Vintage

Op de foto de zes kleurvarianten van de Vintage lijn. U kunt dus kiezen hoe u uw vloeren in huis wilt inrichten. De Vintage-lijn heeft een "persoonlijk karakter"!

Keramisch parket heeft een warme uitstraling en is niet van echte houten vloeren te onderscheiden. De houtlook tegels zijn tevens toepasbaar op wand en zijn geschikt voor natte ruimtes, dus ook mooi voor in de badkamers! Kom naar ons toe om ze te bewonderen en kom kijken welke houtlook-tegel bij u past!

Kom alles bekijken bij een Multitegel u in de buurt, u bent van harte welkom!

Savoia Italia presenteert “Talè”

Een nieuwe collectie zijdeglans tegels, met een licht versleten effect van Siciliaanse handgemaakte retro cementpatronen. Stoffige tinten blauw en groen herinneren aan de immense architectuurgeschiedenis, beïnvloed door talloze migratiestromen van beschavingen door de eeuwen heen.

Meer informatie over dit tegelmerk geven wij u graag!

Telefoon: 072 572 6666 😃👍

KERAMISCHE TEGELS

Bij ons vind u een zeer groot assortiment keramische tegels. Keramische tegels zijn machinaal vervaardigde tegels die verkrijgbaar zijn in een groot aantal prints. De kleuren zijn eindeloos en de prints levensecht. Zoals alle keramische materialen zijn alle goede keramische vloertegels hard, sterk, hygiënisch, makkelijk schoon te maken, niet ontvlambaar en vuurbestendig.

Multitegel de tegelexperts levert deze tegels tegen zeer concurrerende prijzen ❣

Kom alles bekijken in onze Multitegel de tegelexperts in Heerhugowaard, u bent van harte welkom ❣

Keramisch hout.

Zowel voor binnen als buiten. Gewoon als plank recht geplaatst of in visgraatmotief.

Kom alles bekijken bij Multitegel, u bent van harte welkom!

Hoog rendement met vloerverwarming en tegels

Waarom nog voor iets anders kiezen dan Tegels of natuursteen met daaronder vloerverwarming.

50% besparen op verwarmingsopbrengsten door de slimme combinatie van vloerverwarming en keramische tegels.

Kom eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor u! We helpen u graag verder.

We zijn te bereiken via de mail, app en telefoon.

U kunt bij ons een offerte opvragen voor uw vloer, badkamer en/of maatwerk. Tevens kunt u bij ons altijd een monstertegel ophalen( op afspraak natuurlijk), zodat u niet teveel achter komt te lopen met de “planning”.

Reeds bestelde producten kunnen worden afgehaald worden op afspraak. De groothandel is gewoon geopend!

KERAMISCH PARKET bij Multitegel

De nieuwste trend is keramisch parket. Dit zijn keramische tegels met een echte houtlook. Een vloer met de uitstraling van hout en toch de voordelen van keramische tegels! Ideaal met vloerverwarming maar er zijn meer voordelen ten opzichte van een echt hout. Zo hebben de tegels gering onderhoud nodig en nooit meer schuren en/of lakken. De houtlook tegels zijn krasbestendig, kleurvast, hard en sterk. Kom alles bekijken bij een Multitegel, u bent van harte welkom!