login

Tegelhandel Allertz

IJsselmeerstraat 316a
1271 GE HUIZEN Nederland, regio 't Gooi
035-5254989

Tegelhandel in Wand- en Vloertegels te Huizen

''Tegelhandel Allertz is sinds 2003 de leverancier van hoogwaardige kwaliteit vloer-, wand- en keukentegels binnen Huizen en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bent u altijd verzekerd van een goed advies, gegeven door eigenaar Carl Allertz.''

Door de vele eigen importen vanuit o.a. Italië en Spanje is Allertz tegelhandel in staat om u tegen zeer aantrekkelijke prijzen de beste kwaliteit wand en vloertegels te leveren.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigde toebehoren, zoals lijmen, voegmaterialen, profielen en gereedschappen voor de 100% finishing touch.

Openingstijden

Maandag : 13.00u-17.00u
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-13.00u

Aanbiedingen

U kunt betalen met

               

Foto galerij

DEZE ACTIE IS VERLENGD TOT 11 FEBRUARI

Tegelhandel Allertz
IJsselmeerstraat 316a
1271 GE HUIZEN, TEL: 035-5254989

Openingstijden:
13.00u-17.00u maandag
09.00u-17.00u dinsdag t/m vrijdag
09.00u-13.00u zaterdag

LEA Ceramiche | SEGNI su Pigmenti. - design Ferruccio Laviani ✨

The collection

Segni drukt in decoratieve zin de chromatische taal uit van het Pigmenti-project, van Ferruccio Laviani zelf, door imperfecte lijnen en penseelstreekdruppeltjes over elkaar heen te leggen die texturen worden met een materieel reliëf en die leven geven aan levendige en dynamische oppervlakken. De patronen van de collectie komen voort uit een grafische uitwerking van de figuratieve keramiek uit de jaren 60 en uit de experimenten met conceptuele kunst.

Tegels in 'the spotlight' ⚡

LEA ceramiche | Anthology•
Een ongekende en verrassende collectie keramische tegels, ontstaan ​​uit de bekwame en gekalibreerde samensmelting van marmer en steen met een intens tastbaar en visueel realisme 🤎

Topmerken bij Tegelhandel Allertz!

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment tegels. U kunt zich laten voorlichten over de verschillende eigenschappen, kwaliteiten en kenmerken van deze vele soorten tegels en merken. Bent u op zoek naar nieuwe vloertegels en/of wandtegels, dan staat u voor een belangrijke keuze. 

Welke uitstraling moet mijn tegels hebben, aan welke eisen moet het voldoen. Het aanbod tegels en de merken is zeer groot en divers bij Tegelhandel Allertz uit Huizen.

Klik hier op onze merken en aanschouw prachtige voorbeelden ????

Showroom van Tegelhandel Allertz

  • De grootste collectie tegels van 't Gooi;
  • Keiharde topkwaliteit uit diverse landen;
  • Gecombineerd met Hollandse degelijkheid en zuinigheid;
  • Strakke moderne ontwerpen of juist klassieke designs;
  • Modieuze accenten of romantische beschilderingen;

U vindt dit allemaal in de showroom van Tegelhandel Allertz  uit Huizen!

Neem alvast een kijkje in onze showroom >>>

Merk in de aandacht: Mosaico Ceramico Appiani ♡

Custom Create 🥰
"𝙞𝙡 𝙢𝙤𝙨𝙖𝙞𝙘𝙤 𝙙𝙚𝙞 𝙩𝙪𝙤𝙞 𝙙𝙚𝙨𝙞𝙙𝙚𝙧𝙞" "𝙝𝙚𝙩 𝙢𝙤𝙯𝙖𝙞̈𝙚𝙠 𝙫𝙖𝙣 𝙪𝙬 𝙬𝙚𝙣𝙨𝙚𝙣"

In ons Assortiment ✨

Onze exclusieve collectie KEOPE marmerlook tegels, geven uw badkamer of woning een adembenemende uitstraling. Deze tegels zijn zowel als vloer als wandtegel te verwerken. Ook prachtig als achterwand bij keukens 😍

In onze showroom in Huizen kunt u deze prachtige tegels bewonderen en deze zijn ook uit voorraad leverbaar.

Leonardo Stand Cersaie 2021

In deze video brengen we een bezoekje aan de stand van Leonardo Ceramica op de grote tegelbeurs van Cersaie, Bologna te Italië.

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment tegels, waaronder dit tegelmerk.

Neem contact met ons op voor meer informatie 😀👍

Nieuw Italiaans Tegel Design

MYSTIC graphic landscape, een mooie tegelserie van het merk Ceramica Sant Agostino. De kunst van het opnieuw creëren van de ware essentie van marmer! Een spontaan kunstwerk dat zich ontluikt in de adering en "geologische plekken" van het (keramische) materiaal.

Marazzi | Treverkhome - houtlook tegels

Hoe creëer je een tijdloze dat de schoonheid van hout gebruikt in eigentijdse ontwerpen? Treverkhome is het antwoord: een collectie die sfeer in het ontwerp brengt, geschikt voor zowel binnen als buiten 🤎 #tegels #tuintegels #houtlook

Merk in de aandacht

Porcelanosa ❣ 

In zijn 30 jarig bestaan is Porcelanosa uitgegroeid tot de trendsetter op keramisch gebied van wandtegels, vloertegels en mozaïeken. Porcelanosa is gevestigd in Spanje. Porcelanosa staat bekend als de creme de la creme op tegelgebied. Het heeft ook een zeer exclusieve uitstraling. Het programma vloertegels en wandtegels is werkelijk waar prachtig. Porcelanosa investeert heel veel in nieuwe technologieën. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld in staat om de mooiste hout-look tegels te produceren. Ook hebben ze hele mooie metallic-look tegels in het assortiment. Wij kunnen het merk Porcelanosa gunstig voor u leveren.

Merk in de aandacht

Tagina Ceramiche d'Arte | Concreta

Prachtige wandtegels bij dé Tegelhandel uit Huizen

Wandtegels worden voorzien van een glazuurlaag, tegelstructuren en/of prints. Door de te verwaarlozen opname van vocht en vuil, de lange levensduur en het makkelijk reinigen, zijn wandtegels uitermate hygiënisch en geschikt om toegepast te worden in badkamers, douches, keukens, toiletten , bijkeukens, washokken ect. Wandtegels zijn er in zeer veel afmetingen en uitvoeringen o.a gerectificeerd, sferen, kleuren en designs.