login

Stone Visions

Ampèrestraat 2
2181 HB HILLEGOM Nederland, regio Leiden
0252-533777
06-11701949

Stone Visions, geleid door Marc Zuiderduin, is een naam synoniem aan meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Samen met zijn toegewijde team van specialisten heeft Marc talloze opmerkelijke projecten gerealiseerd, variërend van keukens tot vloeren en badkamers.

Met een schat aan ervaring biedt Marc voor elke huiselijke of zakelijke situatie een perfecte oplossing in natuursteen, composiet of keramiek. Zijn diepgaande kennis van materialen stelt hem in staat om precies te bepalen welke opties het beste passen bij de behoeften van zijn klanten. Of het nu gaat om de krasgevoeligheid van natuursteen of de vlekgevoeligheid van composiet, Marc heeft het antwoord. In zijn ruime showroom neemt Marc graag de tijd om de eindeloze mogelijkheden van verschillende steensoorten te tonen aan zijn klanten.

Wanneer je een project aan Marc toevertrouwt, kun je erop vertrouwen dat alles vlekkeloos verloopt. Marc begint met nauwkeurige metingen op locatie en zorgt vervolgens via zijn wereldwijde netwerk voor de juiste levering van materialen. Stone Visions heeft geen eigen productie, maar vertrouwt op gespecialiseerde fabrieken in België, Spanje, Italië en Portugal om alles op maat te zagen. Marc neemt vervolgens het voortouw bij het plaatsen van de steen, begeleidt het bouwproces van begin tot eind.

Ook na de oplevering blijft Marc betrokken. Hij voorziet zijn klanten altijd van deskundig advies over het juiste onderhoud, zodat zij blijvend kunnen genieten van het prachtige materiaal. Marc's ultieme doel is om zijn klanten volledig te ontzorgen, met als resultaat een prachtig afgewerkt project, of het nu gaat om een vloer, keuken, badkamer of trap. Het is dan ook geen verrassing dat zijn klanten, zelfs na jaren, terugkomen bij een nieuwe verhuizing.

Stone Visions toont een divers assortiment natuursteen, composiet en keramiek in Hillegom. Daarnaast werkt Marc nauw samen met diverse groothandels in Nederland en België, zodat klanten desgewenst hun eigen materiaal kunnen selecteren. Maak een afspraak om de grootste showroom van de Bollenstreek te bezoeken en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Stone Visions te bieden heeft! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Openingstijden

Maandag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Dinsdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Woensdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Donderdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Vrijdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!

Talloze mogelijkheden

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Ben je toe aan een nieuwe keuken of badkamer?

Ben je de huidige staat van je keuken beu? Of ben je toe aan een verfrissende badkamer met een vleugje luxe? Breng een bezoek aan onze showroom voor een dosis inspiratie! Marc staat klaar om je rond te leiden en advies te geven over het gebruik van diverse soorten natuursteen. Je zult boordevol nieuwe ideeën huiswaarts keren! 
Maak een afspraak 📲 0252 533 777. Op die manier kan Marc alle tijd voor je nemen en kun je rekenen op deskundig advies. Of 📧 info@stonevisions.nl. Voor meer informatie, bekijk hier onze website.
Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken of badkamer begint bij ons in Hillegom! We kijken ernaar uit je snel te mogen verwelkomen!

#natuursteen #inspiratie #interieur #afspraakmaken #30jaarervaring
#Bollenstreek #Hillegom #advies #ruimassortiment #inmeten
#onderhoudsadvies #opafspraak #grootsteshowroomindeBollenstreek #verbouwing #keuken #badkamer #watismogelijkmetnatuursteen #bel0252533777vooreenafspraak

Product in de aandacht | Belgisch Hardsteen

Stone Visions, gevestigd in Hillegom, is een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardig Belgisch Hardsteen levert. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap voorzien ze in duurzame en esthetisch verfijnde oplossingen voor vloeren en interieurs. Stone Visions staat garant voor de prachtige kenmerken van Belgisch Hardsteen, waarmee ze uitblinken in tijdloos design en functionaliteit 🖤

📍 Kijk hier voor meer projecten

WERKEN OP AFSPRAAK ✨

Bij Stone Visions vinden wij het belangrijk om voldoende tijd te hebben om al je vragen te beantwoorden. In principe is Marc op werkdagen aanwezig in de showroom. Maar hij houdt ook een oogje in het zeil bij de lopende Stone Visions -projecten. Dan is hij dus onderweg. Daarom is het maken van een afspraak belangrijk. Op deze manier heeft Marc alle tijd voor je. Ook laat hij je dan graag alles zien in onze showroom. 

Een afspraak maken kan heel eenvoudig en wel op twee manieren. 
Of je maakt hier een afspraak
Of je belt 📞 0252 533 777. 

Zien we je snel in Hillegom?

#natuursteen #specialisten #StoneVisions #werkenopafspraak #showroom #Hillegom #Bollenstreek #onderhoud #inspiratie #advies #badkamer #keuken #bouwbegeleiding #bel0252533777 #grootsteshowroomvandeBollenstreek

Wil je advies over het gebruik van natuursteen?

Bij Stone Visions werken we al meer dan 30 jaar aan mooie, grote en kleine bouwwerken waarin ons natuursteen op verschillende manieren is gebruikt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor advies over gebruik van natuursteen in de keuken, badkamer of zwembad. Wij begeleiden je van begin tot het eind. Met als resultaat jouw droomhuis! 

Wil je advies over het gebruik van natuursteen? Maak dan een afspraak met Marc, voor na de zomervakantie. Stone Visions is gesloten van vrijdag 21 juli tot en met zondag 13 augustus 2023. Vanaf 14 augustus staan we weer voor u klaar! 

Wij wensen al onze relaties een fijne zomervakantie ☀️🌴

#natuursteen #Hillegom #stonevisions #025253377 #inspiratie #30jaarervaring #groteenkleineprojecten #luxeuitstraling #deskundig #vastteam #vaninmetentotplaatsen #onderhoud #grootsteshowroomvandeBollenstreek

MAATWERK in BELGISCH HARDSTEEN

Woonkamer, keuken of badkamer verbouwen? Op zoek naar een uniek aanrechtblad, bijzondere wastafel of chique vloer? Belgisch hardsteen heeft verrassende mogelijkheden én is betaalbaar.

Belgisch hardsteen is in verschillende gangbare diktes en breedtes te verkrijgen. Daarom is het bij uitstek geschikt voor op maat te maken bouwproducten zoals dorpels, waterslagen, lambriseringen, muurafdekkers en paalkoppen.

Wilt u dat zelf eens zien? Kom langs in onze showroom in Hillegom. Maak een afspraak door te bellen of mailen:

📱 0252 533 777 
📧 info@stonevisions.nl

Dan zorgt Marc ervoor dat hij alle tijd heeft voor u!  

Kom eens langs in onze showroom in Hillegom! ✨ #Bollenstreek

Bezig met verbouwing van uw huis? Op zoek naar inspiratie?
Maak een afspraak bij ons in de showroom. Dan hebben we alle tijd om mee te denken in uw plannen. 

Plan hier uw afspraak in

Ook in 2023 denken we graag met u mee over uw (ver)bouwplannen!
Tot ziens in Hillegom ❣
 
📸 Yvonne Fotografie (Hillegom)
 
#afspraak #architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer #natuursteen #projecten #verbouwing #Bollenstreek #showroom

Kom eens langs in onze showroom in Hillegom! ✨ #Bollenstreek

Wij ontvangen u graag in onze showroom, als u vragen heeft over het gebruik van natuursteen en/of keramiek in uw nieuwe of verbouwde huis. 
Marc staat u graag te woord. Met zijn jarenlange ervaring weet hij welke steensoorten wel of niet geschikt zijn voor de doeleinden die u bedacht heeft. 
Wij werken graag op afspraak. 📞 0252 533 777 voor het maken van een afspraak. Dan zorgt Marc ervoor dat hij alle tijd heeft. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen dan belt Marc u terug. 📧 info@stonevisions.nl 

#natuursteen #keramiek #tegels #verbouwing #afspraak #showroom #Hillegom #soortennatuursteen #jarenlangeervaring #StoneVisions #bollenstreek

Op zoek naar natuursteen en/of keramiek voor uw nieuwe huis? ♡

Bent u bezig met een verbouwing? Maak een afspraak bij ons in de showroom in Hillegom. 
Wij adviseren u graag en laten hier onze producten zien. 
📞 0252 533 777 of plan via onze website een afspraak
Zo kunnen we u goed helpen, hebben we voldoende tijd en hebben we niet teveel mensen tegelijk in de showroom. 
Tot ziens ❣️

#architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer #natuursteen

Project in de aandacht ✨

Prachtige realisatie in GranitiFiandre Calacatta Maximum 🤍🖤
Wederom vakwerk van Patrick Chen 👌🏼

#roomdevider #fiandresurfaces #keramiek #openhaard #luxuryinteriors #interiordesign #interieurinspiratie #interieurdesign #interieurstyling #calacatta

Bouwproject van begin tot eind in goede handen ♡

Marc wil uw bouwproject van A tot Z goed begeleiden. Hij is altijd het aanspreekpunt. Hij stemt af met de aannemer en andere leveranciers die aan het werk zijn op uw bouwproject. Bovendien heeft hij zeer vakkundige mensen aan het werk om uw project tip-top af te leveren. Een project begint met een vakkundige in-meting. Als de materialen in Nederland zijn, kan de plaatsing starten. Kwalitatief hoogwaardige afwerking maakt het werk af tot in de puntjes. Marc en Stone Visions verzorgen uw project van A tot Z! 

#architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer

Kennis van natuursteen bij Stone Visions ♡

Marc heeft al zijn kennis opgedaan in de praktijk. Hij heeft geleerd door mee te kijken met de deskundigen en door mee te gaan naar de groeves in Spanje en Italië. Marc weet inmiddels uit ervaring waar de beste materialen vandaan komen. Hij werkt alleen met de beste kwaliteit 👌🏼
De fascinatie van Marc voor natuursteen zit in het feit dat iedere plaat anders is, iedere tekening is verschillend. Liefde voor het materiaal is belangrijk. Maar een vakkundige verwerking is natuurlijk nog belangrijker. Ook daar heeft Marc bijzonder veel ervaring in. Bovendien werkt hij met de beste vakmensen. 
Marc weet precies welke soort natuursteen je voor welke toepassing kunt gebruiken. Hij vindt het daarom prettig als hij vooraan in het bouwtraject is betrokken. Dan kan hij het beste maatwerk-advies geven! 
Meer weten? Kom eens langs op afspraak. 📞 0252 533 777. 

#architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer