login

Stone Visions

Ampèrestraat 2
2181 HB HILLEGOM Nederland, regio Leiden
0252-533777
06-11701949

Marc Zuiderduin heeft met Stone Visions zijn droom waargemaakt. Hij is altijd op zoek naar de passende oplossing voor zijn klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring weet hij precies welke materialen passen bij de vraag van de klant. Is een natuursteen krasgevoelig of vlekgevoelig? Marc weet precies wat wel en wat niet kan. In zijn showroom, de grootste van de Bollenstreek, laat Marc zijn klanten graag zien hoe eindeloos de mogelijkheden zijn.

Van begin tot eind

De begeleiding van een bouwproject is bij Marc ook in goede handen. Met zijn wereldwijde contacten zorgt hij ervoor dat het juiste materiaal wordt geleverd op de plek van bestemming. Vervolgens gaat Marc met zijn mensen aan de slag om het natuursteen te plaatsen. Hij begeleidt het proces van begin tot eind. Bij oplevering geeft Marc advies over het juiste onderhoud omdat hij het belangrijk vindt dat zijn klant tot in lengte van jaren geniet van het natuursteen. Zijn missie is om zijn klant volledig te ontzorgen. Met als resultaat een prachtige vloer, keuken, badkamer of trap.

Onze showroom

Stone Visions beschikt over een ruime showroom met een divers assortiment. Maak een afspraak om langs te komen in misschien wel de grootste showroom van de Bollenstreek!

Openingstijden

Maandag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Dinsdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Woensdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Donderdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!
Vrijdag : 10.00u - 16.30u | uitsluitend op afspraak!

Talloze mogelijkheden

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Wil je advies over het gebruik van natuursteen?

Bij Stone Visions werken we al meer dan 30 jaar aan mooie, grote en kleine bouwwerken waarin ons natuursteen op verschillende manieren is gebruikt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor advies over gebruik van natuursteen in de keuken, badkamer of zwembad. Wij begeleiden je van begin tot het eind. Met als resultaat jouw droomhuis! 

Wil je advies over het gebruik van natuursteen? Maak dan een afspraak met Marc, voor na de zomervakantie. Stone Visions is gesloten van vrijdag 21 juli tot en met zondag 13 augustus 2023. Vanaf 14 augustus staan we weer voor u klaar! 

Wij wensen al onze relaties een fijne zomervakantie ☀️🌴

#natuursteen #Hillegom #stonevisions #025253377 #inspiratie #30jaarervaring #groteenkleineprojecten #luxeuitstraling #deskundig #vastteam #vaninmetentotplaatsen #onderhoud #grootsteshowroomvandeBollenstreek

MAATWERK in BELGISCH HARDSTEEN

Woonkamer, keuken of badkamer verbouwen? Op zoek naar een uniek aanrechtblad, bijzondere wastafel of chique vloer? Belgisch hardsteen heeft verrassende mogelijkheden én is betaalbaar.

Belgisch hardsteen is in verschillende gangbare diktes en breedtes te verkrijgen. Daarom is het bij uitstek geschikt voor op maat te maken bouwproducten zoals dorpels, waterslagen, lambriseringen, muurafdekkers en paalkoppen.

Wilt u dat zelf eens zien? Kom langs in onze showroom in Hillegom. Maak een afspraak door te bellen of mailen:

📱 0252 533 777 
📧 info@stonevisions.nl

Dan zorgt Marc ervoor dat hij alle tijd heeft voor u!  

Kom eens langs in onze showroom in Hillegom! ✨ #Bollenstreek

Bezig met verbouwing van uw huis? Op zoek naar inspiratie?
Maak een afspraak bij ons in de showroom. Dan hebben we alle tijd om mee te denken in uw plannen. 

Plan hier uw afspraak in

Ook in 2023 denken we graag met u mee over uw (ver)bouwplannen!
Tot ziens in Hillegom ❣
 
📸 Yvonne Fotografie (Hillegom)
 
#afspraak #architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer #natuursteen #projecten #verbouwing #Bollenstreek #showroom

Kom eens langs in onze showroom in Hillegom! ✨ #Bollenstreek

Wij ontvangen u graag in onze showroom, als u vragen heeft over het gebruik van natuursteen en/of keramiek in uw nieuwe of verbouwde huis. 
Marc staat u graag te woord. Met zijn jarenlange ervaring weet hij welke steensoorten wel of niet geschikt zijn voor de doeleinden die u bedacht heeft. 
Wij werken graag op afspraak. 📞 0252 533 777 voor het maken van een afspraak. Dan zorgt Marc ervoor dat hij alle tijd heeft. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen dan belt Marc u terug. 📧 info@stonevisions.nl 

#natuursteen #keramiek #tegels #verbouwing #afspraak #showroom #Hillegom #soortennatuursteen #jarenlangeervaring #StoneVisions #bollenstreek

Op zoek naar natuursteen en/of keramiek voor uw nieuwe huis? ♡

Bent u bezig met een verbouwing? Maak een afspraak bij ons in de showroom in Hillegom. 
Wij adviseren u graag en laten hier onze producten zien. 
📞 0252 533 777 of plan via onze website een afspraak
Zo kunnen we u goed helpen, hebben we voldoende tijd en hebben we niet teveel mensen tegelijk in de showroom. 
Tot ziens ❣️

#architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer #natuursteen

Project in de aandacht ✨

Prachtige realisatie in GranitiFiandre Calacatta Maximum 🤍🖤
Wederom vakwerk van Patrick Chen 👌🏼

#roomdevider #fiandresurfaces #keramiek #openhaard #luxuryinteriors #interiordesign #interieurinspiratie #interieurdesign #interieurstyling #calacatta

Bouwproject van begin tot eind in goede handen ♡

Marc wil uw bouwproject van A tot Z goed begeleiden. Hij is altijd het aanspreekpunt. Hij stemt af met de aannemer en andere leveranciers die aan het werk zijn op uw bouwproject. Bovendien heeft hij zeer vakkundige mensen aan het werk om uw project tip-top af te leveren. Een project begint met een vakkundige in-meting. Als de materialen in Nederland zijn, kan de plaatsing starten. Kwalitatief hoogwaardige afwerking maakt het werk af tot in de puntjes. Marc en Stone Visions verzorgen uw project van A tot Z! 

#architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer

Kennis van natuursteen bij Stone Visions ♡

Marc heeft al zijn kennis opgedaan in de praktijk. Hij heeft geleerd door mee te kijken met de deskundigen en door mee te gaan naar de groeves in Spanje en Italië. Marc weet inmiddels uit ervaring waar de beste materialen vandaan komen. Hij werkt alleen met de beste kwaliteit 👌🏼
De fascinatie van Marc voor natuursteen zit in het feit dat iedere plaat anders is, iedere tekening is verschillend. Liefde voor het materiaal is belangrijk. Maar een vakkundige verwerking is natuurlijk nog belangrijker. Ook daar heeft Marc bijzonder veel ervaring in. Bovendien werkt hij met de beste vakmensen. 
Marc weet precies welke soort natuursteen je voor welke toepassing kunt gebruiken. Hij vindt het daarom prettig als hij vooraan in het bouwtraject is betrokken. Dan kan hij het beste maatwerk-advies geven! 
Meer weten? Kom eens langs op afspraak. 📞 0252 533 777. 

#architect #interieur #interieurdesign #luxuryinteriors #luxurylifestyle #keramiek #marmer