login

Cerados

Ambachtsweg 24-B
2222 AL KATWIJK Nederland, regio Leiden
085-1304439
0851304439

Bij ons vind je gegarandeerd de perfecte tegels voor elke ruimte. Ontdek ons ruime assortiment keramische wand- en vloertegels, geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Tegels vormen de basis van elke stijlvolle ruimte, dus het maken van de juiste keuze is essentieel. Breng een bezoek aan onze showroom in Katwijk en laat je deskundig adviseren.

 ✔️  Gratis advies op maat door een tegelspecialist
 ✔️  Kies diverse tegels uit om thuis te vergelijken
 ✔️  Laten plaatsen van tegels en/of vloerverwarming
 ✔️  Online advies en bestellen ook mogelijk

Openingstijden

Maandag : Op afspraak
Dinsdag : Op afspraak
Woensdag : 10.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u

Blog

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Project in de aandacht ♡ Een prachtige vloer met een van onze houtlook tegels

Transformeer uw vloer met een van onze prachtige houtlook tegels. Met een natuurlijke uitstraling brengen ze warmte en karakter in elke ruimte. Ontdek onze collectie vloer- en wandtegels en geef uw interieur een stijlvolle upgrade.

#tegels #vloertegels #houtlooktegels #wandtegels #verbouwen #vtwonen #vtwonenstijl #vloer #vloeren #interieurinspiratie #project #design #interieur

Keuken met betonlook tegels van 60x60cm

Wij zijn dé specialist in tegels 💥 Zoek je vloertegels, wandtegels, keramisch parket, mozaïek of toebehoren? Wij hebben het, voor in elke ruimte van je huis!

Project in de aandacht ✨

Keramische tegels met Belgisch hardsteen look in Romaans verband 🖤

Project in de aandacht ✨

Keramische houtlook tegels in een visgraat patroon ♡

WALK IN CLOSET ✨

Een mooi groot formaat betonlook tegel, in het grijs. Mooi voor een rustig resultaat in bijvoorbeeld een prachtige walk in closet! Goed te combineren met verschillende kleuren en stijlen.

✖️ Deze tegel heet: Capua
✖️ Kleur: grijs
✖️ Formaat: 100x100

Bezoek onze showroom en ervaar de kwaliteit van de kleuren, patronen en de vakmanschap van onze tegels. Komt tot de juiste keuze door onze gratis en vrijblijvend tegelontwerpadvies van een van onze specialisten.

 

___

Een badkamer van Cerados

Tegels in de badkamer zijn erg belangrijk. Het is belangrijk om hier te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij verkopen alleen A kwaliteit tegels voor de badkamer. Ook de trend bij badkamertegels is die van een steeds groter formaat. Wij hebben een grote keuze in verschillende formaten badkamertegels.

Meer op de website >>

 

Bekijk nu de nieuwste betonlook tegels

Wij helpen u bij het kiezen en leggen van onderhoudsvrije tegelvloeren die aansluiten op uw persoonlijke stijl. Dit doen wij door u persoonlijk en online te helpen bij het opdoen van inspiratie rondom de laatste woontrends. In onze showroom vindt u keramische wandtegels en vloertegels in een grote verscheidenheid aan kleuren en formaten.

Wij verkopen alleen A-kwaliteit tegels uit heel Europa.

 

 

Tegels in de aandacht: Marazzi | Treverkhome ✨

Hoe creëer je een tijdloos oppervlak dat de schoonheid van hout gebruikt in eigentijdse ontwerpschema's? Treverkhome is het antwoord: een collectie die sfeer brengt in het ontwerpschema, geschikt voor zowel privé-interieurs als commerciële buitenlocaties dankzij de 20 mm-variant.

#tegels #tuintegels #terrastegels #indoor #outdoor

Project Uitgelicht: BADKAMER ✨

✖️ Deze tegel heet: Padua
✖️ Betonlook tegel
✖️ Verkrijgbaar in formaten: 30 x 60, 60 x 60 en 100 x 100
Een betonlook tegel met een bijzondere uitstraling. Getekende randen en ''krassen'' alsof de vloer getekend is door de tijd. Hier toegepast in een moderne bedrijfskantine. 

#tegels

Betonlook tegels in bedrijfskantine – Katwijk: uitgelicht

Tegel in de aandacht

TEGEL ✨
✖️ Deze tegel heet: Erice
✖️ Kleur: Zwart
✖️ Verkrijgbaar in 30x60 - 60x60 - 80x80 - 60x120 en stroken van 7,5x60 en 15x60.

#tegels #tegelvloer #vloertegels #wandtegels #badkamer #badkamerinspiratie #badkamerstyling #badkamerideeën #interieurinspiratie #interieurstyling #interieur #interieurdesign #vloeren #vloerinspiratie #keramischetegels #parket #keramiek #meramischparket #design #architectuur #wooninspiratie #woonkamer

WOONKAMER

Een prachtig eindresultaat ✨ Onze grote betonlook tegels in zandkleur gecombineerd met een zwarte keuken en een modern interieur.

Gebruikte tegel:
✖️ Heet: Capua
✖️ Kleur: Zand
✖️ Formaat 100x100 cm

We hebben verschillende kleuren van deze tegel in de showroom.
Interesse in deze tegel? Neem contact met ons op!

#tegels #tegelvloer #vloertegels #wandtegels #badkamer #badkamerinspiratie #badkamerstyling #badkamerideeën #interieurinspiratie #interieurstyling #interieur #interieurdesign #vloeren #vloerinspiratie #keramischetegels #parket #keramiek #meramischparket #design #architectuur #wooninspiratie

Bekijk nu de nieuwste betonlook tegels

Wij helpen u bij het kiezen en leggen van onderhoudsvrije tegelvloeren die aansluiten op uw persoonlijke stijl. Dit doen wij door u persoonlijk en online te helpen bij het opdoen van inspiratie rondom de laatste woontrends. In onze showroom vindt u keramische wandtegels en vloertegels in een grote verscheidenheid aan kleuren en formaten. Wij verkopen alleen A-kwaliteit tegels uit heel Europa ❣

Cerados werkt mee!

Wij helpen je bij het kiezen en leggen van onderhoudsvrije tegelvloeren die aansluiten op jouw persoonlijke stijl. Dit doen wij door je persoonlijk en online te helpen bij het opdoen van inspiratie rondom de laatste woontrends. In onze showroom vind je keramische wandtegels en vloertegels in een grote verscheidenheid aan kleuren en formaten. Wij verkopen alleen A-kwaliteit tegels uit heel Europa.

Project in de aandacht

Tegels badkamer en toilet
In deze badkamer en in het toilet is gekozen voor een combinatie van betonlook tegels op de vloer en wand met een accentwand met keramische, matte marmerlook tegels. De antraciete betonlook tegels combineert erg mooi met de witte marmerlook tegels met grijze aders.

Tegels 100x100

Mooie #badkamer met 100x100 #tegels 
 √ Grote tegels laten de badkamer optisch groter lijken
 √ Weinig voegen, dus weinig plekken waar vuil kan hechten (makkelijk schoonmaken 👍)
 √ Luxe uitstraling

Kleine Tegels

Ook voor de mooiste kleine tegels! 😍
Deze tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.