login

Badkamerspecialist•nl

Pieter Calandweg 9A
6827 BJ ARNHEM Nederland, regio Arnhem
085-0601563
06-84366011

Welkom bij dé Badkamerspecialist•nl, uw betrouwbare partner voor het realiseren van uw droom badkamer, zonder gedoe! Ontdek onze showroom in Arnhem voor eindeloze badkamerinspiratie. Van badkamers en badkamermeubels tot aan badkamerstyling en -design, wij bieden alles om uw badkamer perfect af te stemmen op uw wensen. Laat u inspireren door de nieuwste badkamertrends en ideeën, en ontwerp samen met ons uw ideale badkamer. Met een ruime selectie aan badkamertegels, van wand- tot vloertegels in keramiek en natuursteen, kunt u bij ons ook terecht voor de perfecte afwerking van uw keuken, vloer en wand. Ontdek het allemaal bij Badkamerspecialist•nl!

Openingstijden

Maandag : 10.00u-17.30u
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-17.30u

Productcategorieën

U kunt betalen met

                     

Foto galerij

Realiseer de badkamer van je dromen met ons All-In Badkamerpakket voor €5000 ⚡

Je badkamer is meer dan slechts een functionele ruimte in huis; het is een plek voor ontspanning, verfrissing en zelfzorg. Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om jouw droombadkamer te realiseren, overweeg dan ons all-in badkamerpakket van €5000 bij de badkamerspecialist. In dit artikel verkennen we de voordelen van dit pakket en waarom het de investering in jouw badkamer meer dan waard is.

📍Kijk hier voor meer informatie

Dé Badkamerspecialist•nl in uw regio Arnhem

Ontdek de ultieme badkamerervaring bij onze badkamerspecialist. In onze showroom vind je inspirerende badkameropstellingen, een uitgebreid assortiment aan tegels en hoogwaardig sanitair. Laat je verrassen en vind de perfecte combinatie voor jouw droombadkamer.

Complete badkamerpakketten: één klik, totale gemak.

Een complete badkamer met montage biedt een allesomvattende oplossing voor het vernieuwen of bouwen van je badkamer. In plaats van apart sanitair, tegels, meubels en andere benodigdheden te kopen en vervolgens een aannemer te zoeken voor installatie, biedt een complete badkamerspecialist een pakket waarbij al deze elementen zijn inbegrepen. Dit pakket omvat niet alleen alle benodigde materialen, maar ook professionele montage en installatie.

📍Kijk hier voor meer informatie

Creëer jouw ideale badkamer ✨

Stap binnen in de perfecte oase van rust en functionaliteit met onze complete badkamers. Geniet van het gemak en comfort van een inloopdouche met een elegante drain en een verkwikkende inbouw regendouche. Onze meubelsets zijn niet alleen compleet, maar ook stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor jouw badkamer een ware eyecatcher wordt.

Laat je inspireren en met onze uitgebreide collectie. Of je nu op zoek bent naar badkamerinspiratie, een complete badkamerverbouwing plant, of simpelweg op zoek bent naar badkamerstylingtips, wij hebben alles wat je nodig hebt. Van badkamerspiegels tot tegels en baanbrekend design, wij helpen je om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.